noe av det fineste med å bo her

DET-ER-HELG! Jeg gidder ikke engang å beskrive hvor deilig det var å komme inn døra hjemme nå og slenge seg på sofaen. Jeg har hatt nedtelling siden mandag (noe nytt jeg har startet med, egentlig veldig digg fordi da hyper man opp helga litt) og gledet meg til en helg hvor jeg ikke er syk. Jeg lå nemlig syk fra forrige onsdag og til denne onsdagen, så helgen fikk jeg ikke dratt stor nytte av. Men denne helgen skal nytes :-))

Noen av dere har kanskje merket til nå at jeg er ekstremt glad i nordnorge? Og EKSTREMT glad i nordlys og den vakre naturen vår? Så da ble jeg helt i ekstase når jeg så nordlyset for første gang nå i starten av september. Det er jo så fint! Jeg blir helt oppslukt når jeg først får øye på det, haha.

Uansett! I går da jeg kom hjem etter å ha trent møtte jeg dette. Aldri har jeg vært så snar med å dra frem kamera og stativ. Også føler jeg at jeg nesten begynner å få teken på å ta bilder av nordlyset?? Imponert over meg selv!

skal, skal ikke?

For en del år siden var jeg flittig på å filme og lage videoblogger, noe som har daffet greit av med årene. Mest fordi jeg synes det er kleint å skulle legge ut videoblogger, men også fordi jeg har blitt gammel og aner ikke hvordan jeg redigerer filmer lengre.

Men nå har jeg faktisk begynt å tenke litt på det igjen, å lage morsomme videoblogger med venner. Har allerede snakket med noen av jentene om det, selv om jeg egentlig ikke fikk noe slags respons på om de ville være med haha. Men jeg tror faktisk det kunne vært litt artig! Så jeg håper å få med noen av jentene på idèen. 

Videoen under er en av mine gamle videoblogger og helt seriøst så ler jeg selv av den. Jeg er usikker på om det er fordi jeg selv synes vi er morsomme eller om det er fordi jeg skjemmes litt. Uansett gøy å se tilbake på! Det er faktisk over 5,5 år siden og det er HELT INSANE hvor fort tiden går??????

deler en gladnyhet

– Inneholder annonselinker –

Jeg sitter enda på jobb, er ferdig 1930 i dag og skal nesten rett på BARK for å spise med noen av jentene. Det blir koselig ♥ Skal ta med meg kameraet om jeg husker på det, kan ikke huske sist jeg hadde det med meg i en sosial setting. Martine hadde lyst til å ta noen glass vin, men jeg prøver å holde meg unna alkohol (haha lettere sagt enn gjort) siden jeg enda går på antibiotikaen mot kviser. Så inntil videre har jeg sagt nei, så spørs det bare hva jeg plutselig finner ut når vi sitter der 🙂


 

Så! Nå skal jeg dele en gladnyhet. For i dag kan dere få 20% på ALT fra nelly! Under har jeg plukket ut noen av mine favoritter fra nyhet-kategorien. Noe er allerede klikket hjem, selv om jeg også bestilte litt i går. Mye av det jeg har valgt ut under her er jo rimelig i utgangspunktet, så da er det jo bare et ekstra pluss at man får litt rabatt!

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Klikk deg inn HER og bruk koden NELLYSTREET ved utsjekk for 20% rabatt på ALT.
Koden varer fra nå kl 18:00 og frem til kl 02:00 i natt. Happy Shopping