mandagsfyll

Nå sitter jeg hos April sammen med noen jenter fra klassen, blir kosekveld i dag sammen med de før de som er 18 drar på byen x(x( suger så sykt å bare være 17. Jeg kødder ikke. Kom i alle fall rett fra jobb og hit, og før jobb var jeg en tur på en ungdomsskole for å gjøre noen våte, funket sykt bra! Også tok jeg meg en fridag fra skolen i dag, er ikke så utrolig kult det da, men følte det var nødvendig å streike litt når vi ikke fikk fri fra lærerne. Også er jeg jo russ da, det er vel god nok grunn til å droppe skolen? Nei, egentlig ikke. Er teit.

Her er i alle fall bildene fra fredag, haha tok sin tid! Men nå har jeg endelig fått kameraet mitt tilbake så jeg kan ta bilder igjen, føles sykt godt. Har savnet min baby ♥

Tidlig kveld for Espen as.

Stemmer det.

fulle dager

Må vel kanskje beklage for helt elendig blogging de siste dagene, men å være russ betydde tydeligvis at det kom til å bli liten tid til både data og blogg. Kan prøve å få mobilblogget litt når jeg har dårlig tid, er vel bedre enn ingenting, right? Har i alle fall hatt noen morsomme dager så langt! Fredag hadde vi vorsj hos April før flesteparten dro på byen, ble tidlig kveld på meg da siden jeg var i ganske dårlig form så jeg dro hjem å la meg. Lørdag dro vi på roadtrip til Bjørnefjell, stoppet i Bjerkvik for burger og da vi var hjemme igjen kjørte jeg litt på kvelden sammen med Sigurd før jeg dro hjem og la meg tidlig (igjen..) haha. I gååår sov jeg lenge før jeg dro til Martine og videre på milano. Sykt innholdsrike dager! Også har jeg glemt kameraet mitt hos April, men får det heldigvis tilbake i kveld. Tok nemlig bilder på fredag som jeg egentlig skulle vise dere, haha, den gang ei. Får ha dem tilgode!

Nå skal jeg snart stikke på jobb, så vi snakkes senere :-* Eller kanskje ikke, skal nemlig ut rett etter jobb idag hihi.

kjoler til konfirmasjon

Mai er jo måneden for konfirmasjoner, så tenkte å legge ut noen kjoler som er passende til det og kanskje 17.mai :) Alle kjolene er fra NELLY.

Hvit HER // Beige HER til 349,-

Beige HER // Blå HER til 349,-

HER til 299,-

HER til 299,-

HER til 349,-

HER til 399,-

HER til 399,-

HER til 379,-

Sort HER // Hvit HER til 399,-


Sort/hvit HER // Beige/hvit HER til 479,-

Lang, hvit kjole HER til 399,-

 HER til 499,-

//affiliatelenker

russekuuul

Har nettopp kommet hjem fra byen, denne dagen har gått UTROLIG sakte! Vi var ferdig på skolen klokken 10, så er vel kanskje derfor jeg føler at det burde være kveld nå. Vi har vært å gjort ett par russekrav (hahaha ler meg ihjeeeel), besøkt barneskoler og delt ut russekort (er helt sykt hvor desp de er, følte nesten for å bare løpe) og vært på foredrag om trafikkulykker. Må så sykt le når jeg tenker på vekteren vi fulgte etter i 10 minutter, 13 blåruss på rekke og rad, kan tenke meg at det så noe rart ut. Så avsluttet vi dagen med milanomat og en tur på polet! Tror jeg må ta meg en powernap nå før jeg hiver meg på flaska, kroppen min sier stopp nå.

Haha, Carina hadde orientering.

20% på St. Tropez

Siste dag i sivil! Haha. Skal bli godt å slippe å tenke på hva jeg skal ha på meg fremover – blå bukse it is, hver dag. Men vet ikke helt om jeg ser like mye frem til å gå i en bukse uten å vaske den i 21 dager, haha. Får det vel til å fungere på en eller annen måte, parfyme er min beste venn fremover! Også ble russelåten kåret i dag, ble avicii med levels, jeg er bare glad det ikke ble noen av sangene til LMFAO, jeg. Er det noen andre som er russ i år, forresten? Nå skal jeg finne meg noen OK klær for å dra ned på jobb i noen timer, så er det rett hjem for å gjøre siste finish på buksa mi.

Tenkte forresten å tipse dere om at nå har beautykick.no fått inn selvbruningen til St. Tropez! Her i Harstad vet jeg at de selger den på SpaSpa, men såklart er det mye dyrere. Nå kjører beautykick 20% på all selvbruningen i to uker, hvor fantastisk er ikke det? Har hørt utrolig mye bra om denne i tillegg til at jeg har den selv, og er verdt hver en krone! :) Jeg har sprayen men tror jeg skal kjøpe kremen derfra også for å teste ut. Klikk på bildet for å se alle de forskjellige!

dagen min

Nå er jeg sykt sliten, kom nettopp hjem fra Carina og har store planer om å legge meg snart. Har fått fikset russebuksen min nesten ferdig! Gleder meg noe sykt til å være helt i mål :) Er jo på med buksene på fredag, så må jo nesten ha det klart til da. GLEDER MEG!!! Og dere skal selvfølgelig få se det ferdige resultatet, må bare bli helt fornøyd først. 

Dro jo til frisøren etter skolen og klippet meg hos flinke Sandra som er lærling på frisørsalongen Front, ble utrolig fornøyd! Ble ikke noe drastisk denne gangen, men skal jo snart starte å stripe det lysere forhåpentligvis. Følte meg i alle fall sykt mye lettere etter å ha fått tynnet det ut og fjernet alt som var slitt, det var på tide, for å si det mildt. Og etter at jeg var ferdig der dro jeg for å møte Marte og Carina på gründer! Deres frozen cappuccino og smoothie er verdens beste, kunne levd bare på dem.

Så dette var da min dag, har faktisk ikke vært hjemme i dag annet enn da jeg svippet en tur innom for å hente russebuksen min. Godstolen har virkelig savnet meg, og nå venter cæsar! Anbefaler dere alle å skaffe dere sumo om dere er avhengige av cæsar slik som meg, der kan du se en episode i forveien! Hvor fantastisk er ikke det? :) Så nå skal jeg se morgendagens episode, er så sykt spennende for tiden.

“ny” håret! Kan i alle fall se forskjell, haha.

drastisk

Er snart ferdig på skolen, ååh kortdag med dette været er ikke til å klage på! Skal til frisøren om en time for å gjøre noe drastisk, hva tror dere? Gleder meg til å få det litt letter på toppen, og med det mener jeg å tynne litt ut. Jeg har så sykt tykt hår at det tar rundt om 15 minutter å få håret sånn passe tørt, gleder meg til å få kortet ned tiden litt! Også skal jeg jo starte å stripe det snart, vil ha lysere hår nå når det er lysere ute, synes det er finest.

Var forresten jeg den eneste som var totalt avhengig av Tarzan da jeg var mindre? Ved siden av Løvenes Konge var Tarzan min store kjærlighet. For kom nemlig til å tenke på noe i går kveld, nemlig ett PC-spill jeg hadde og som jeg spilte hele tiden, husker også at jeg syntes det var sykt skummelt på den tiden. Haha fant video av spillet på youtube, og det var ikke mye skummelt for å si det sånn! Men er godt å mimre om barneårene, enda April tydeligvis har noe stort i mot disneyfilmer og klikker totalt når jeg setter på sanger som den under. Men hun om det, tror bare hun er sjalu for at hun ikke husker Tarzan eller Simba.

instakollasj

Har nettopp kommet hjem fra jobb, har ryddet verandaen og skal nå se siste episode av Gossip Girl! Drar til Martine om ikke så lenge for å se Paradise sammen med henne, enda jeg har null interesse for det. Hva man ikke gjør for å være sosial, haha. Senere må jeg pugge til gymprøven jeg har i morgen, føler mildt sagt at det kommer til å gå galt :( Hadde prøve i markedsføring i dag – og på torsdag har jeg prøve i.. norsk? Gjør meg virkelig stresset, er ikke vandt med så mange prøver på en uke! Men nå må jeg kjappe meg, vet om ei som venter på meg, hihi.

Laget en liten kollasj med bilder fra de siste dagene som jeg har postet på instagram – om dere vil følge meg der heter jeg sstinemari

vinn kjole fra nelly

For en stund siden fikk jeg en pakke jeg hadde bestilt fra NELLY, en av kjolene ble for trang over puppene (buhu) og jeg orker rett og slett ikke sende den tilbake. Derfor tenkte jeg å dele den ut til en av dere heldige! Den er i str L, men er veldig trang over brystet så vil kanskje si det tilsvarer M? Kommer til å ha konkurransen gående en stund og jeg kontakter vinner på mail. Nedenfor har jeg skrevet hva dere må gjøre for å være med – lykke til!

– Kommenter med navn og epost.

– Lik facebookpagen min HER.

– Om du har blogg, kan du lage innlegg om konkurransen. (hvis du vil)

mandagssorg

Kjente den lykkelige følelsen av mandag da jeg sto opp i dag, er like forferdelig hver uke. Men følte også at det var søndag da jeg la meg på lørdag siden jeg var edru (haha lol) og da var det ekstra godt å sove lenge i går. Lykken er i alle fall at jeg har fri fra jobb i dag og kan ta en powernap når jeg kommer hjem, eller kanskje se litt på Gossip Girl og drømme om Chuck ♥ Kommer ikke over hvor realistisk den drømmen var, hadde lyst til å gråte da jeg våknet.

Var jo som sagt å skulle grille sammen med noen venninner i går, men siden ingen hadde grill eller stort med grillmat med ble det kalde pølser og kjeks! Men var koselig da, bortsett fra at det var dødelig kaldt, har ingen planer om å gjøre det igjen før det er varmere. Tok bilder og var flink pike!

Trine var finepia så måtte dekke litt over.