jenta si, det

Her-re-gud denne søndagen altså. Også er det ikke søndag engang, hehe. Har gått i hele dag og sagt at det er søndag,også kommer jeg på at det ikke er mandag i morgen og at jeg har fri (og at jeg har fri på mandag også,forsåvidt). Det er lykke!!! Jeg er hos Martine B nå og spiller wii sammen med to andre venner, det er så sykt morsomt med mario kart! Føler meg som en kid igjen.

I går hadde jeg alle jentene hos meg på vorsj. Veldig koselig nå som Mona, Linn Ida og April er hjemme at vi alle kan møtes. Men inntaket er en helt annen historie, heldigvis innså jeg det selv og takket nei til den siste shotten. Jenta si, det. Lørdag er jeg sjeleglad for at jeg har jobb, for å dra ut enda en dag hadde jeg ikke klart. I morgen blir det som sagt tur på hytten til Martine P sin familie før jeg drar for å være sammen med mamma og familien.

så feil kan jeg ta

I dag var det deilig å sove til klokken bikket ett, og ikke minst deilig at det er helg (i en hel dag, haha). Jeg var som sagt på jobb i natt og man kan virkelig merke at folk er hjemme for påsken! Jeg skal ut på onsdag siden jeg jobber lørdag, så er jeg klar for litt påskeferie selv. Påskemiddag på hytta med familien til Martine (min andre familie) på fredag er egentlig den eneste påsketradisjonen jeg har, og det gleder jeg meg veldig til! Det er helt sykt at vi har klart å holde sammen alle disse årene, snart er det 9 år siden vi ble kjent. Herregud hvor gammel går det an å bli 🙁

Nå skal jeg dra til tante og onkel for litt søndagsmiddag! Det er deilig å ha fin form på en søndag, selv om jeg følte meg ganske snytt selv når jeg kjørte hjem haha. Man blir virkelig påvirket av å gå rundt fulle folk en hel natt, og ikke minst av all alkoholen jeg omgås.  Jeg trenger med andre ord ikke alkohol for å ha det gøy på byen, noe jeg har sagt til meg selv i alle år. Så feil kan jeg altså ta, haha.

absolutt nødvendigheter

Jeg har akkurat kommet inn døren fra jobb og skal slappe av før jeg drar videre til Gründer kl 9. Skal spise der før jobb så jeg må dra litt tidligere enn jeg først tenkte, og jeg må skippe powernappen siden jeg må dusje. Også prioriterer jeg heller å blogge. . . Ungdommer as. (eller er jeg for gammel for å kalle meg selv ungdom? bikker jo 22 til sommeren liksom :'( shit jeg er gammel)

Jeg vet flere av dere ønsker å se bilder av leiligheten min, og jeg skal gi dere det. Bare gi meg litt mer tid til å komme i orden, for det er enda en lang vei igjen før jeg er fornøyd. . . Men jeg skal klare å bli ferdig til sommeren tenker jeg. Viktig med mål! Ny sofa, spisebord og veggpynt er noe av det som står på min liste over absolutt nødvendigheter. Vaskemaskin har jeg heller ikke, da den jeg kjøpte brukt viste seg å være ødelagt. . . Så jeg må ty til pappa’s vaskeservice, noe jeg forsåvidt ikke klager på! Setter igjen klær når jeg parkerer der før jobb, og når jeg er ferdig kan jeg ta med meg klær som i tillegg har vært i tørketrommelen. Tusen takk pappa ♥

føler meg heldig

Skulle ønske jeg kunne rope ut “endelig helg!!” av glede, men i morgen kl 09 er det tilbake på jobb. Også skal jeg på min andre jobb som bartender på kvelden. Har jeg nevnt det forresten? I januar startet jeg som bartender! På en cafe/bar i byen som heter Gründer. Jeg stortrives og digger gjengen jeg jobber sammen med. Jeg føler meg bra heldig som har to arbeidsplasser som jeg trives så godt på, det unner jeg alle.

Så ja, ikke helg riktig enda på meg. Men snart er det jo påske og superlanghelg (selv om jeg er bartender den lørdagen òg) som jeg ser veldig frem til, mams kommer til byen fra Lofoten! Så da skal det koooses.

Oh hello, første bildene jeg har tatt av meg selv på flere uker. Jeg har ikke engang tatt selfies med telefonen, hvor sykt er det.

Etter en bloggpause som har vært av og på nå over en lengre periode er jeg litt ute av gamet, kan man vel si. Jeg leser jo blogger daglig og henter smått med inspirasjon sånnsett – men merker at kreativiteten min har sunket betraktelig på to år. Så! Har dere ønskeinnlegg? Hva vil dere lese? Hva skal jeg skrive om? Rop ut ♥

ung og energisk igjen

Oi. Å logge inn nå var jo direkte koselig etter en langlang tid borte – for flere av dere har jo vært innom her selv om jeg har oppdattert dårlig! Sånt gjør meg glad og gir meg såklart motivasjon til å blogge for dere igjen.

Ukene har bare rast forbi. Aldri har tiden gått så fort, men samtidig så sakte, som den har gjort etter nyttår. Mitt siste innlegg postet jeg mens jeg lå for døden i sengen – følte jeg i alle fall. Jeg har aldri hatt feber før og kroppen min følte at det var på tide med en skikkelig manneinfluensa. Jepp jeg kødder ikke. Var sykemeldt i en uke og syntes forferdelig synd i meg selv. Alt er lov når man er syk, sier de. Eller i alle fall er det det jeg har fått inntrykk av når jeg var yngre og syk – av mamma.

Nå er jeg derimot blitt frisk, i alle fall en form for frisk. Er enda forkjølet døgnet rundt og sliter med hodepine, men slipper feber da! Kan kanskje defineres som lykke det også. Også er det lykke at jeg for en gangs skyld har fått en halvveis døgnrytme jeg kan leve med. Har startet 8 hver dag denne uken og det seneste jeg har lagt meg er 00.30. Til og med på mandag – når jeg hadde fri tirsdag – la jeg meg halv ett. Ja altså – jeg klager ikke! Har heller ikke hatt behov for powernap bortsett fra i går på grunn av hodepine. Yes, endelig er jeg blitt ung og energisk igjen?

Jeg har mye å skrive om, sånn helt egentlig. Jeg har bare hatt verdens verste skrivenekt (jeg har nektet å skrive, ja) i det siste og nektet å åpne blogg.no, egentlig litt på trass. Og trass for hvem tenker du? Jo, meg selv. Jeg har altså aksjonert mot meg selv, haha. Og for de som måtte lure har jeg ikke fått noe særlig ut av det, annet enn en tom blogg.

Nå ble det litt lesing for de som måtte ha savnet meg ♥