ung og energisk igjen

Oi. Å logge inn nå var jo direkte koselig etter en langlang tid borte – for flere av dere har jo vært innom her selv om jeg har oppdattert dårlig! Sånt gjør meg glad og gir meg såklart motivasjon til å blogge for dere igjen.

Ukene har bare rast forbi. Aldri har tiden gått så fort, men samtidig så sakte, som den har gjort etter nyttår. Mitt siste innlegg postet jeg mens jeg lå for døden i sengen – følte jeg i alle fall. Jeg har aldri hatt feber før og kroppen min følte at det var på tide med en skikkelig manneinfluensa. Jepp jeg kødder ikke. Var sykemeldt i en uke og syntes forferdelig synd i meg selv. Alt er lov når man er syk, sier de. Eller i alle fall er det det jeg har fått inntrykk av når jeg var yngre og syk – av mamma.

Nå er jeg derimot blitt frisk, i alle fall en form for frisk. Er enda forkjølet døgnet rundt og sliter med hodepine, men slipper feber da! Kan kanskje defineres som lykke det også. Også er det lykke at jeg for en gangs skyld har fått en halvveis døgnrytme jeg kan leve med. Har startet 8 hver dag denne uken og det seneste jeg har lagt meg er 00.30. Til og med på mandag – når jeg hadde fri tirsdag – la jeg meg halv ett. Ja altså – jeg klager ikke! Har heller ikke hatt behov for powernap bortsett fra i går på grunn av hodepine. Yes, endelig er jeg blitt ung og energisk igjen?

Jeg har mye å skrive om, sånn helt egentlig. Jeg har bare hatt verdens verste skrivenekt (jeg har nektet å skrive, ja) i det siste og nektet å åpne blogg.no, egentlig litt på trass. Og trass for hvem tenker du? Jo, meg selv. Jeg har altså aksjonert mot meg selv, haha. Og for de som måtte lure har jeg ikke fått noe særlig ut av det, annet enn en tom blogg.

Nå ble det litt lesing for de som måtte ha savnet meg ♥ 

5 kommentarer
    1. Det er godt å lese en oppdatering fra deg 🙂
      Jeg er enig i at dagene flyr av sted, både ukene og månedene går alt for fort nå 🙂
      Jeg håper at du får en fin kveld og helg når den tid kommer 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg