no kitchenbitch

Nå har jeg kommet meg hjem fra jobb og JEG skal lage meg noe å spise. Har gledet meg til middag i hele dag, og når jeg kommer hjem finner jeg ut at pappa ikke har laget til meg… Whaaat?! Og jeg som suger når det kommer til matlaging, tror jeg skal melde meg på kokkekurs. En gang. Når jeg gidder. Og har penger. Og interesse. Og vil det. Aldri altså, beklager på forhånd til min fremtidige kjæreste! Jeg blir nok ikke til å tilbringe stort med tid på kjøkkenet :(

Tror jeg skal ta fatt kameraet i dag og spille inn en eller annen videoblogg/sangvideo, føler meg nemlig ikke som ett dass til tross for at jeg ser ut som ett. Det gjør virkelig noe med selvfølelsen (selvtilliten..?) altså! Så vi blogges nok enda en gang i kveld før jeg tar kveld, that’s a promise :-* Avslutter innlegget med iPhonebilder fra i går, klarte å lure til meg Lisbeth’s så da ble det litt bilder. Bilde av Lisbeth når hun spiser knekkebrød med blåbær, bilde av Emilie når hun drar opp toppen. Bilder av meg ♥ ♥

innkjøp i går

Var jo i byen i går og shoppet for rundt om 800(!)kr på H&M, såå tenkte å vise dere hva jeg fikk med meg. Har forhåndsskrevet dette innlegget og fått April til å poste det nå, siden jeg er på jobb. Blogges senere! Smask :-*

Selvbruning fra Dove og Loreal. Har aldri prøvd Loreal sin før, noen som har erfaring med den?

Sminkefjerner. Forbruksvare.

Dipliner fra Maybelline, Jeanette mente den skulle være sååå bra. Også var den på tilbud, så da har jeg tenkt å prøve den!

Tre fine ringer, wiii

Også undertøy og syv par med sokker. Jeg vet ikke helt hva det kommer av, men alltid skal jeg miste sokkene mine?! Tror vaskemaskinen spiser den, sånn helt seriøst..

Lite speil for å ha i sminkepungen, smart!

knuse egg i panna-typen

Har vært deilig med en liten “bloggfri” i dag, derfor jeg ikke har blogget tidligere. Men nå er jeg heer! Hurra :) Kom hjem i 10-tiden etter å ha vært en tur i byen med Jeanette og shoppet litt, vi begge fikk lønning i dag så vi avtalte å dra til byen for å shoppe litt. Haha, rutinert altsååå. Klarte å få inn ett cafèbesøk + mat på Milano. Ble liitt skuffet over maten siden jeg er vandt med durum eller kebab, så er nok siste gang jeg spiser biff der. Sverger til kebab når det kommer til Milano! Fikk også tatt bilder, wohoo!

Nå sitter jeg å snakker med Soph i telefon, merkelig nok har vi alltid noe å snakke om, og går aldri tom for emner. Vi har (ikke overraskende) snakket i telefonen nå i 2 timer og 10 minutt, og det har faktisk ikke vært ett eneste stille sekund, haha.. Tror vi har en trang til å snakke med hverandre hele tiden, for om vi ikke er i lag, så snakker vi enten på chat, melding, skype eller telefon. Skulle nesten tro vi var forelsket i hverandre :S:S:S:S Er i alle fall masse merkelige ting som blir sagt, dere skulle nesten hørt hele samtalen! Tror dere hadde fått dere en god latter i alle fall. Overskriften kommer derfra, haha. Ganske intern! Var sånn “æ trur han e litt sånn knuse egg i panna-typen“, haha skulle ønske dere skjønte hva det var snakk om..

Kjøpte en 0,8 L med brus.. Fant ut at jeg hadde fint klart meg med en liten.. Haha, siste gang jeg kjøper brus når jeg er tørst, trodde virkelig jeg trengte det største glasset de hadde.

Barnemeny, haha.

Har shoppet litt på H&M.. Sier ikke mer enn at jeg ble over gjennomsnittet sjokka da jeg sto i kassa og så sluttsummen. Men fikk jo med meg en del nødvendigheter da! Bare synd jeg ikke fikk med meg noen klær hjem i dag :( Viser dere i morgen!

love of my life

Gavin DeGraw ♥ I love you

personlig almanakk

Nå skal jeg se søndagsfilmen på TV3, er så kooselig ♥ Og spesielt når det er en kjærlighetsfilm. Har sett på tre disneyfilmer tidligere i dag før jeg avsluttet med Never Say Never. Haha, søndager… Har såå mye tid til å gjøre alt jeg ikke får gjort tidligere i uken, men ender alltid opp med å bare se på film eller sove. Men søndag er jo hviledag da, så jeg er unnskyldt.

Også har jeg gjort ferdig min personlige almanakk fra http://personligalmanakk.com som jeg har holdt på med i to uker, hva synes dere? Jeg klarte bare ikke å bestemme meg for ett bilde, så da ble det en hel kollasj.. Men synes det er litt koselig da! Med minner fra 2011 :)

lørdagsbilder

Nå har jeg gått igjennom bildene, og woow.. Sykt mange som ikke kunne legges ut, for å si det sånn! Haha. Hadde det i alle fall superkoselig, helt til jeg ble tom for vin.(..) Skal notere til en annen gang at to flasker ikke er nok, må i alle fall ha fire-fem om alle skal smake.

Har også funnet meg en hobby på søndager, kan jo tipse dere om det også. Gå på twitter også leser du alle de syke tweetsene til folk. Haha, jeg vil også gjøre noe sykt på en lørdag som jeg kan tweete om :( Føler livet mitt er kjedelig, og det kan jeg ikke tweete om.

Bursdagsgutten ♥

Haha så sykt typisk å fokusere på VINDUSKARMEN… 10 helt ubrukelige bilder. Jaja. Shit happens.

pent…….. og det eneste brukelige av 10 bilder, haha sier sitt

den søndagsstemningen

Sto opp tidlig med søskene mine i 11 tiden, så jeg har vært våken en liten stund nå. Vi har stoorkoset oss! Laget frokost og ser nå på film nr 2. Jeg fikk virkelig ikke den forventede reaksjonen da jeg sa “ååh, nu ska vi se på Løvenes Konge!!”, de gjorde det heelt klart at de ikke likte(!?!) den filmen. Jeg skjønner ikke hvordan barn i dag tenker.. Jeg sa videre “det e den fineste filmen i heele verden” og da så bare lillesøsteren min dumt på meg, og svarte “nei? det e småspioner 4“.. Vel, filmsmak endres vel etter generasjonene, jeg er bare glad jeg har vokst opp med alle disse klassikerne ♥

Forresten, bildene fra i går kommer senere. Må bare få sett gjennom alt!

Søte jentene som passet på søskene mine etter at jeg dro, de var såå koselige :)


Jeg vant såklart filmvalget ♥

Er tydeligvis turntime i stua nå, haha.

Skulle ønske jeg var klar for bilder i dag…… :(

blir pen

Nå holder jeg på å fikse meg, skal snart dra avgårde til Kasander. Stoore gutten som blir 18 i morgen ♥ Må vel snart finne ut hvordan kjole jeg skal ha på meg, jeg og Amanda ble enig om kjole i kveld så da får jeg vel bare bestemme meg.. Fant ut at jeg ikke får plass til bh under den rosa kjolen jeg egentlig skulle ha, og det er nesten krise da :( Også må jeg vel kanskje få på meg klær ganske kjapt siden barnevakten til Malin og Sigurd kommer snart, og da er det vel lite passende å gå rundt i truse og kimono..? Fikk streng beskjed av Malin å få på meg klær n, haha.

Haha, that moment når lillebroren din sier “dadda, veste du at han Justin Bieber har parykk? vennan mine sa det til mæ og da bynte æ å hate han”.. Kan vel ikke si mer enn at jeg fikset opp i det, og nå elsker han Justin igjen ;)

new in – bamsegenser

Nå er jeg egentlig dødssliten etter jobb, så å stille opp på bilder var ikke det som fristet mest nå.. Menmen. Pliktene kaller vet dere xDxD (kødda) Men kjøpte meg i alle fall en kopi av disse “bamsegenserne” som alle kjøper. Tenkte på å kjøpe den i rosa, men fargen var stygg + at jeg har bestilt en lyserosa fra russ.no! Gleder meg iaf til den kommer, den er verdens fineste :)

Nå skal jeg gå i dusjen, smøre meg med selvbruning og etterpå finne hva jeg skal ha på meg i kveld i bursdagen til en kompis. Klær-død-helvete. Finner aldri noe å ha på meg, ender vel opp i en stygg bukse + hettegenser.

ønskeliste

… Når jeg får uendelig med penger (eller bare lønning, mehe)

Genser HER // Kjole HER // Bluse HER

Sort HER // Rød HER // Beige HER // Blå HER

Svarte HER // Brune HER // Svarte HER

Any favorites? ♥

// affiliateslenker