spørsmålsrunde

Kjører bare i gang med en spørsmålsrunde siden jeg uansett ikke har spesielt å blogge om når jeg ikke har bilder å bruke. . .
Så spør om det er noe dere lurer på –  så svarer jeg i løpet av denne eller neste uke!

Richbitch agaaain

Okei, så jeg fant ut at pcene til småsøskene mine ikke har minnekortleser. . . Så til jeg er kommet hjem blir det instagram/mobilbilder. Planen er at jeg skal hjem i morgen med siste båt som går i 6-tiden, men mulig jeg blir her helt til onsdag. Har det såå koselig! Var som sagt en tur i byen med tante tidligere for å se litt, og kom hjem med tannbleking og litt småting. Fant også ut at lønningen hadde kommet inn på konto – så plutselig var jeg rik! Haha, så lenge det varer da. . . Tenkte jeg skulle spare i alle fall 5000 av det, får se om jeg har så mye igjen når jeg er hjemme igjen.

Nå skal jeg snart legge meg, sov i nesten to timer tidligere men kjenner enda at jeg er ganske trøtt. I følge tante skal vi på fjelltur i morgen, har litt noia i og med at jeg en gang på ungdomsskolen klarte å gå meg vill på ett fjell sammen med ei i klassen. Hadde ganske høy puls da, kan jeg vel si. Verste var vel det at lærerne ikke klarte å finne oss heller, og vi måtte rett og slett finne veien ned igjen selv.

Ellers er jeg utrolig aktiv på SNAPCHAT for tiden, heter sstinemari der! Prøver å svare alle, men ble plutselig litt mange haha. . .

liten ferie

Hei søte! Ble liten tid til å blogge tidligere siden jeg måtte rekke båten til Finnsnes, er nå kommet til tante og onkel! Skal en tur til byen med tante nå for å kjøpe pudder og diverse siden jeg fant ut at jeg skal bli her til i morgen. Skal prøve å få blogget senere når jeg er kommet hjem, tok heldigvis med kamera!

jada så jaa

Okei så dagen min har gått til soving, Harry Potter (sjokk tenker jeg. . .) kvalme og å få meg selv til å spise. Kan vel konkludere med at det har vært en utrolig vellykket dag 🙂 🙂 🙂 Neida, konkluderer med at neste helg skal jeg senke inntaket så det holder. . . 

I morgen skal jeg ta båten til Finnsnes klokken 10.15, skal dra med lillebror til tante og onkel som bor der, bli kjempekoselig! Har ikke sett dem på en stund, i tillegg til at noen av søskenbarna mine er hjemme der på ferie nå. Det blir en aldri så liten ferie for min del! Skal bli godt å komme seg bort, uansett om det bare er for noen timer. 

Jentene mine ♥ ♥

hurra for 17 mai

Åh holy sunday ♥ Denne søndagen føles som 17.mai all over again, var jo russ i år så tok litt vel mye av på 16.mai. . . Haha er nesten umulig å beskrive følelsen da jeg våknet 17.mai, snublet meg ned trappene, sminket meg og måtte ha solbriller på hele dagen for å fungere sånn passelig. Startet også dagen med å kjefte på noen små unger som hoppet på trampolinen vår og VEKTE MEG! Var en relativt kort samtale, men de fattet poenget, bortsett fra han ene som presterte å si “. . . . Kem e du?” Neida, jeg bare bor her liksom, dritunge. Det gjorde dagen komplett.

Så dagen min i dag kommer til å gå til mye tv, pc, og film. Åh minn meg på hvorfor jeg gjør sånn her mot meg selv, neste lørdag blir filmkveld.

endelig litt sommer

Har vært på besøk hos April for en liten stund siden, har savnet henne mens hun var i Tyrkia – og lillegullet (chihuahuaen) ♥ Siden Sigurd er utrolig glad i hunder var det ikke noe problem å ta han med dit, savnet den til og med da vi kom hjem hihi. . . Siden vi kom hjem har vi bare sett på Harry Potter, er en utrolig lykke at han er like glad i det som meg! Nå skal vi spille the sims og lage oss pizza til middag, også har jeg proppet han full av godteri såklart, er jo en selvfølge med godteri når jeg passer han. . . Senere får jeg besøk av Carina – så skal vi lage smoothie og kose oss ♥

Også har det utrolig nok vært fint vær i dag! Fin temperatur og sol, tror nesten at jeg drømmer. . .

to-do list

Nå har jeg nettopp startet med å tømme maskinen min HELT for bilder, videoer og filmer, og legge det over på harddisken min. Den har blitt alt for treg når jeg spiller the sims (haha. . .), så tenkte det måtte gjøres. Bare bildene tar en time å flytte siden det fort ble 20.000 bilder. . . Haha klarer ikke å tro det engang, og enda har jeg mange tusen liggende på harddisken! Å være blogger vet dere, alt skal dokumenteres. Har vel tatt 10-15.000 bilder bare siden nyttår, hvilken gal verden.

Ellers er det sykt digg med frihelg, sove lenge og bare slappe helt av. Sto overraskende nok opp halv 1 da, men da får jeg bare enda mer tid til å gjøre andre ting! Har noen ting på min to-do list så får vel starte snart. Må støvsuge stuen, rydde og ikke minst – ta rommet til småsøskene mine. . . Eller vent, får jo lillebror hit senere siden jeg skal passe han, så tror jeg skal få han til å gjøre det selv, haha. Også får jeg besøk i kveld av Carina og sikkert noen andre, og da skal vi kose oss ♥

spending money

Er tilbake hos Martine nå, ble en liten bytur, cafèbesøk og bittelitt shopping! Er jo salg oover alt nå, så måtte overføre litt penger til brukskontoen min som jeg kan bruke i morgen, hehe. . . Får nemlig ikke pengene før i morgen, noe som sugde litt i dag. Men fikk i alle fall litt med meg hjem! Noen armbånd, en ring og ett skjørt, ellers så jeg ikke så forferdelig mye annet jeg kunne tenke meg. Men finner vel alltids noe på nelly om jeg bruke penger, fordi ja, jeg må det.

Nå skal vi bare slappe av, har kjøpt meg jordbær, bringebær og blåbær som jeg skal kose meg med mens vi spiller the sims! Åh gud som jeg gleder meg til det. I morgen skal jeg være sammen med søskene mine hele dagen, sitte barnevakt siden jeg er favorittsøsteren deres (og den eneste haha. . .). Tenker å ha noen venner hos meg på kvelden og se film eller noe, siden det kan bli litt mye av det gode når jeg er sammen med de små, haha. . . Trenger en liten avbrekk! Men skal ikke klage, de er 9 år og veldig snille når jeg passer dem. Noen tips til hva jeg kan finne på med dem? Trenger det. . .

Tenkte det var på tide å prøve ut den populære BB cream, den burde ikke skuffe meg. . . 

spa-kosekveld

Heii ♥ Nå er jeg hos Martine, har koset oss med mat og spakveld – prøver for harde livet å bli kvitt urenheter her haha. . . Nå skal vi spille the sims resten av natten, addiction så det holder, kan jeg vel si. Er utrolig deilig å slippe å tenke på når tid jeg må stå opp i morgen, eller at jeg må rekke jobb. I morgen skal jeg sove leenge ♥ (haha med mindre Martine har andre planer. . . Hope not) Hadde egentlig lyst til å se på film, men overraskende nok står the sims høyest på lista i dag.

Blir vel en liten bytur i morgen tenker jeg, har enda ikke hatt min første tur på polet (gud, jeg er sykt dårlig 18-åring) så må vel ta det i morgen. Er enda ikke mangel på alkohol i huset, men bare for å ha det unnagjort liksom, haha. Også skal jeg se på nye klær (ja mamma, klæær) siden jeg har sykt mangel på det for tiden?? Er lei av alt jeg har og fortjener litt nytt synes jeg. . . Ja, må vel på jysk også for å kjøpe meg ny kommode, siden jeg har mangel på PLASS! Og slik kan jeg jo ikke ha det. . . 

Babes.

ooh leva livet

Nå har jeg nettopp laget meg smoothie og satt på favorittfilmen – Harry Potter ♥ Skal snart dra bort til Martine for å ha litt kvalitetstid med henne i natt! Har ikke jobb nå før på tirsdag, så skal virkelig leve livet de neste dagene (YOLO), snu døgnet opp-ned, se MASSE filmer og kooose meg! Ha litt “me time”, få orden på huden min må jeg også. Fjeset mitt ser ut som ett minefelt nå for tiden. . . Fikk virkelig høre det på søndag da jeg kom til familien uten sminke, hehe. . . 🙁

Nå har jeg bare to jobbdager igjen før jeg tar to uker med ferie! Skal bli sykt godt kjenner jeg, da skal jeg ta meg en tur til Lofoten og kanskje Salangen i campingbussen vår. Elsker å dra på slike turer ♥ Er ikke noe som er mer koselig! Bussen vår er fra 80-tallet (tror jeg..?), så den er skikkelig gammel og koselig, har vært på tur med den hver sommer siden jeg var liten baby, så jeg kan ikke se for meg en sommer uten.