typisk min flaks

Heii, er akkurat på tur ut døren! Kom nettopp hjem, men drar like fort ut. . . Slik det er å være russ! Har hatt noen fantastisk morsomme dager til nå, og gleder meg til de neste 17 dagene. I går gjorde vi en del russekrav, jeg og 9 andre fra Heggen og Stangnes. Vi danset i en rundkjøring, krøp inn på rema på alle fire til hundematen og fulgte etter en tilfeldig person i 5 minutter, dere aaner ikke hvor morsomt det var! Må sikkert ha sett forferdelig teit ut, men forhåpentligvis synes folk bare det vare moro, haha.

Og dere da, er det ikke typisk min flaks. . . For noen dager siden begynte pcen min å tulle med at den ikke ville koble seg til nettet, så pappa tok den på kontoret sitt for å se om det var noe galt med nettverkskortet i den. Og tror dere ikke den er totalskadet nå? Jo. Feilmeldinger, blå skjerm og alt som hører med. DET er jo bare typisk. . . Har utrolig mye viktig på den så nå kan jeg ikke annet enn å håpe på det beste og at det lar seg ordne! Jeg bruker pcene til småsøskene mine nå, men jeg er et vanemenneske og HATER å bruke nye ting. . . Spesielt når det kommer til pcer, jeg klarer det bare ikke. Jeg kan vanligvis bruke flere timer på pcen daglig, men sånn som det er nå bruker jeg så kort tid som mulig og sjekker bare det nødvendige. Er også derfor det har blitt litt dårlig med blogging, men håper pappa klarer å ordne min pc så fort som mulig, da er det right back on track!

Men nå må jeg løpe ut døra, Martine henter meg så vi blogges om ikke så alt for lenge ♥
throwback – april 2012

 Nååå har jeg endelig fått laget innlegget fra april i fjor! Er så morsomt å se tilbake, og i tillegg begynte jo russetiden min på denne tiden i fjor. 

. . . Postet bilder av den nyydelige naturen i Lofoten!

. . . Sosial

 

Haha to bilder av ett bilde. . . Bildet vi tok til instagram, og bildet Frida tok av oss når  vi tok det! Inseption.

 

. . . Fikk russeklær!

. . . Feiret 18-årsdagen til Martine

. . . Ordnet russebuksen!

. . . Signerte russekort til jentene i klassen og fikk fra dem!

. . . Meg meg meg meg meg

 

 

. . . Blogget mye på skolen

 

. . . April fikk kake på skolen!

. . . Russeslipp og starten på russetiden!

me want money

Sto opp ganske sent i dag, gikk tom for strøm på telefonen så alarmen ringte ikke. . . Men kom meg uansett opp relativt tidlig i forhold til søndager ellers! Har sett en twilightfilm, dusjet og skal snart ordne meg litt for å dra ut. Senere blir det kinamat, mmmh! Er det noe jeg har lovet meg selv, så er det at i russetiden skal jeg stooorkose meg. Og det har jeg gjort til nå! Hadde russeslippfest i går og hadde det veldig morsomt, etter den dro jeg ned på byen og var hjemme før 3.

Tenkte å vise dere noen favoritter fra nelly! Er såå mye fint der og jeg vil bare go crazy. . . Men siden jeg ikke får gjort det på grunn av shoppingnekt, så kan vel dere shoppe litt for meg? Alle fortjener å få noe nytt i blant! Har jo nettopp kjøpt meg nye klær fra bikbok, så jeg lider vel ingen nød. . .

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

affiliateslenker

første russedag

Nå er jeg på tur ut døra, skal dra opp til Mathea for å drikke med jentene i kveld! Første dag av russetiden må jo feires, så kan jeg heller ta det med ro resten av måneden. Har hvertfall funnet frem vinflasken, blir ikke store mengden som skal inntas i dag da, må drikke litt med måte! Skal i generalhagen i morgen klokken 10 for å få med meg russedåpen til Sophie, så skal jeg selv døpes klokken 12.

Ble ikke så veldig bra bilder av buksen, men dere ser nå litt hvertfall! Gjorde alt i går, og ble ganske fornøyd! Men nå må jeg dra, er allerede to timer for sen. . .russebukse påå

Da var jeg endelig kommet hjem, dagen har så vidt begynt å det føles som om det er kveld og natt allerede! En utrolig herlig følelse når det enda er leenge igjen av dagen :) Har vært sammen med Sophie siden klokken 2, bare vært en tur i byen og kjørt en laang tur opp til tv-tårnet og litt rundt omkring. Er alltid såå koselig å være sammen med henne, nesten ikke et eneste stille sekund! Kom oss dog ikke opp til tv-tårnet, var rene nordpolen der oppe så var like før vi kjørte utfor. . .

Ellers var det jo på med russebuksen i dag, utrolig morsomt! Har enda ikke møtt på noen barn, så har ikke vært såå morsomt til nå. . . Men endrer seg vel i løpet av kvelden! Er russeslipp for Heggen i dag, som er en av de videregående skolene i Harstad, så er nok veeldig mange som skal ut. I morgen er det russeslipp for Stangnes, som er min skole! Mulig jeg må ta meg en to-dagers. . . Har i alle fall kjøpt meg nok vin til det! Får se i kveld hvilket humør jeg er i :)
Selena Gomez next!

Jeg og Sophie er om bare fire små måneder klar for Selena Gomez-konsert i Oslo Spektrum! Billettene ble egentlig solgt ut på bare 4 minutter, men vi var så heldige å få billetter til konserten som skal være i Oslo den 11.september uansett, så da blir det en ny jentetur :) Gleder meg såå mye! Men håper selvfølgelig at vi får til en tur før september. . . Har planlagt ganske mange konserter vi har lyst til å dra på, så får se hva vi finner ut! Men i første omgang er det gleden over å skulle se Selena live som preger hverdagen :) Noen andre som skal på konserten? Har ganske store forventninger siden hun har kommet med utrolig gode sanger i det siste, det nye albumet måå jo bare bli bra!

I sammenheng med konserten tenkte jeg å vise noen bilder av oss sammen!


30 days challenge

Åj, se hvilken flink bloggjente jeg har vært i dag? Har vel noe med å gjøre at jeg har vært sammen med Sophie og vi har synkronisert bloggingen, haha. Sånnsett er det greit å ha noen venner som også blogger! Uansett, jeg tenkte å starte med 30 days challenge! Er jo utrolig greit å kunne vite nøyaktig hva jeg skal skrive om hver dag, nå som det er russetid og det mest sannsynlig blir tynt med blogging, så får gi det en sjanse. Har faktisk _aldri_ klart å gjennomføre noe slikt før, haha. Har alltid blitt til at jeg har glemt det av, eller blitt lei! Men skal se om jeg ikke klarer å komme meg gjennom dette denne gangen. Starter enten i morgen – eller i kveld! Alt etter hva jeg får tid til 🙂 Skal til Charlotte senere for å stryke på russebuksen min siden hun også skal gjøre ferdig sin egen, så slipper jeg å gjøre det helt alene! Passer meg yyypperlig.

Her er utfordringen! Noen andre bloggere som kaster seg på?

♥  day 1:  Ditt siste innkjøp
♥  day 2: 10 fakta ingen vet om deg
♥  day 3: Noe eller noen du savner
♥  day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
♥  day 5: En sang som får deg til å gråte
♥  day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre
♥  day 7: Favorittmaten din
♥  day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg
♥  day 9: Smykkene dine
♥  day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag
♥  day 11: Et bilde av håndskriften din
♥  day 12: Mobilen din
♥  day 13: 5 ting du ønsker deg
♥  day 14: Noe du er redd for
♥  day 15: Rommet ditt
♥  day 16: En sang du er skikkelig lei av
♥  day 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy
♥  day 18: Et bilde av deg selv som barn
♥  day 19: Innholdet i vesken din
♥  day 20: Parfymen du bruker
♥  day 21: Din verste uvane
♥  day 22: Dine 5 yndlingsvesker
♥  day 23: Nattbordet ditt
♥  day 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet
♥  day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
♥  day 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
♥  day 28: En vits/sketsj du syns er morsom
♥  day 29: En kjendis du ligner på
♥  day 30: Den rareste tingen du har

new york

Reklamelink til nelly

Har nettopp vært ute å tatt noen bilder med Sophie, er så utrolig herlig når det er sol og litt varme her oppe i nord også! Trust me, er ikke mange av de dagene. . . Men har heldigvis vært veldig heldige med været de siste dagene! Og når vi snakker om bilder. . . Kunne gjort såå mye for å klonet en til av meg selv for å ta bilder av nettopp meg selv, haha! Føler aldri at jeg får så mange bra bilder som jeg kunne fått når andre tar bilder av meg. Men er vel bare noe jeg må venne meg til siden jeg mest sannsynlig aldri kommer til å få en til av meg selv :(

Men nååå er det tid for russebuksen min! Eller, mest sannsynlig ikke siden vi ikke har strykehjern haha. . . Får ta det i kveld heller, ha noe å koose meg med! Ha en super dag, alle søte ♥

Genseren er ny, kjøpte den på bikbok i dag på 50%!
Buksen (som dere ikke ser så mye av, haha) er fra Dr Denim, kan kjøpes
HER! Verdens beste bukser
min første bot!

Nå er jeg hos Sophie, har hatt heldagsprøve i matte i dag og det gikk mildt sagt. . . Dåååårlig :( Ga nesten opp til slutt og ble bare mer og mer frustrert. I tillegg måtte jeg vente en hel time etter del 1 for å kunne bruke hjelpemidler på del 2. Så da brukte jeg en hel time på å tegne over hele kladdearket mitt og gå turer i gangen på skolen, haha. Var ferdig før 12 og dro rett for å hente Sophie på skolen, såå dro vi til byen siden det er 50% på bikbok i dag, og en tur på de fire roser for å spise!

Nå skal vi stryke på russebuksene snart, har eenda ikke fått gjort det så er i siste liten her! Heldigvis får jeg gjort det til i morgen – den stoore dagen! Fikk kjøpt meg litt nytt på bikbok i dag, handlet for vel 500kr noe som ikke er så ille! Har jo shoppingnekt nå siden jeg har utroolig dårlig råd for tiden. . . Føler jeg kan leve som en storkar når jeg egentlig ikke har råd til det. . . Nooooo good! Og ja, fikk min første bot i dag. Hurra for meg! Var heldigvis bare 300kr, kunne jo vært verre. Var også bare en parkeringsbot og heldigvis ikke noe som kan gå ut over lappen min, pjuh! Ikke at jeg har grunn til å få fartsbot eller no sånt da, jeg er en veeeldig flink sjåfør! Hehe.

bloglovin’

Er det noe jeg aldri helt har forstått meg på. . . Så er det bloglovin! Men det er jo en utrolig smart side hvor du kan holde deg oppdattert på om favorittbloggene dine har postet noen innlegg, så jeg måtte jo bare se om jeg fikk det til å funke, haha. Alt dere trenger er å følge bloggene der, så får du opp en feed med alle nye innlegg. Smart eller? Laget meg bloglovin’ med en gang jeg laget denne bloggen, så det er snart tre år siden. Tenk. . . Tre år siden jeg startet å blogge på denne bloggen! Wow, tiden går fort as. Er vel i mai en gang at jeg har treårsjubileum, DET må feires!

Men i alle fall – om dere vil followe meg på bloglovin’ kan dere gjøre det HER!