that time of week

Da var det lørdag igjen, eller that time of week som jeg liker å kalle det, ettersom det er natten til søndag som jeg anser som den beste tiden i hele uken. Vanligvis tilbringer jeg lørdager sammen med venner enten på byen eller jentekvelder – men i kveld sitter jeg hjemme alene. (neida Charlotte er på tur hit) Skulle egentlig ha tacokveld helt til følget fant ut at de skulle drikke. . . Jeg har hvertfall fått tent masse lys i stuen og skal kose meg med en film! Jeg er bare glad vi endelig har kommet til den tiden på året hvor vi kan tenne masse lys inne uten at det ser helt teit ut. Nå skal jeg kose meg ♥ Eneste jeg mangler er noe jeg kan kose meg med, og selvfølgelig kom jeg på dette fem minutter etter at kiwi var stengt. . . Jaja, får kose meg med vann og te!

Ellers har jeg store planer om å pakke i kveld, eller rettere sagt –  jeg MÅ pakke i kveld. Har jo utsatt det hele uken og nå kan jeg angre. Hvor er alle klærne mine?? Jo, til vask. . . Da blir det reserveløsninger! Men trenger jo ærlig talt ikke så mye klær, er jo bare snakk om to dager borte. Og om jeg virkelig mangler noe bor vi sikkert ikke så langt unna bikbok, haha.

Te mot nervene, haha. Trenger å slappe av litt ikveld! Og pakke. . .

hun er dum

Nå sitter jeg hos Sophie og blogger mens hun pakker kofferten klar til i morgen. Vi tar flyet klokken 11 så alt må være på stell i kveld! Jeg blir vel uansett å løpe rundt som en gal i morgen tidlig for å lete etter enten mobil, ladder, minibankkort eller pengebok. . . Jeg klarer alltid å glemme ett eller annet og finner det ikke før i aller siste liten. Slår aldri feil! Ellers i kveld tror jeg det blir rolig, er ikke så mange som skal ut i dag siden ca halve Harstad har dratt opp til Tromsø på Døgnvill (hvor jeg eegentlig skulle vært også. . .) så er ikke så mye som gir meg lysten til å drikke. Gjør meg ingenting siden jeg uansett skal tidlig opp i morgen!

Tidligere var vi med pappaen og søsteren til Sophie og gikk tur på en veldig fin plass! Hadde også med hundene som løp som noen galninger overalt. . . Var utrolig koselig da! Også fikk vi tatt bildene vi ville, hihi. Da vi kjørte kom vi inn på samtaleemnet om bloggere og personlighet, og jeg tror faktisk jeg hadde syntes Sophie virket dum om jeg ikke kjente henne og bare leste bloggen hennes. Dette fordi hun er en helt annen person på bloggen sin enn hun er i virkeligheten – om du ser bort fra temainnleggene hun skriver, de er veldig reflekterende og inneholder mange meninger! Meninger som hun også har i virkeligheten. Hun er utrolig smart, faktisk den smarteste av alle venninnene mine, så når folk kommer å forteller meg at hun virker slik og slik på bloggen blir jeg sur. Hun er ikke dum i virkeligheten. Men kanskje litt på bloggen. . . Noen ganger. . .

Fine soppen min ♥

Lille rotta som nesten var umuulig å få tatt bilde av. . .

Plukket litt blåbær! Er første gang i år jeg spiser “ekte” blåbær og sikkert siste gangen også. . . Blåbærsesongen er vel snart over, tenker jeg.

sol i hjertet

Hei alle søtinger!

Har nettopp vært ute å tatt noen bilder, sto opp i 12-tiden i håp om å komme meg tidlig ut døra og kanskje en tur til byen. . . Men neida, jeg må være den tregeste jeg kjenner. Har heller brukt morgenen til å se på real housewives of beverly hills og tygge tyggis, tror jeg kunne levd bare på tyggis?? Også har jeg krøllet håret og sminket meg da, neida kjører såklart #nomakeup på bildene under. Må vel se om jeg ikke får i meg litt ordentlig frokost, men blir vel mest sannsynlig til at jeg glemmer det av, kjenner jeg meg selv rett. . .

Nå må jeg snart bare løpe ut døra (skulle vel egentlig vært ute allerede) til Sophie! Vi skal ta litt bilder siden solen ENDELIG har meldt sin ankomst. . . Har bare ventet på det hele uken, haha. Det er seriøst helt fantastisk fint vær i dag, skyfri himmel og sol! Alt en jente kan ønske seg. Oooog i morgen drar jeg til Oslo med Sophie for å dra på Selena Gomez konserten, wohoo!! Vi begge er i ekstase og det har egentlig ikke gått helt opp for meg enda. . . Tipper jeg skjønner mer når vi står i spektrum og hun kommer på scenen, haha. Vi skal (fremdeles) bo på Hotel Oslo City Centre, og drar hjem allerede på mandag.

Genser fra gina og stretchbukse fra bikbok. Var så fint vær i dag at jeg ikke trengte å redigere fargene på bildene! Eller, to av bildene har jeg justert litt på, men egentlig var det ikke nødvendig. Elsker når jeg slipper å bruke en halvtime på å redigere fargekontrast!

thank_god_it’s_friday

Heiheei! Endelig heeeeelg :) 

Har nettopp brukt nesten _2 timer_ på å friske opp stuen til meg og pappa. KID har 50% på mine favorittgardiner som heter anthoni, (haha sær, favorittgardiner faktisk) så etter jobb i dag var jeg innom en tur og kjøpte de i beige! Det er sånne jeg har rommet mitt, i brun og beige. Kjøpte også inn litt ny pynt for å ha på stuen og to nye puter. . . Pappa iz goin’ to kill meeh. Neida, han kom faktisk med innspill til hvordan gardiner vi skulle ha – overraskende nok! Hadde aldri trodd det var han som skulle poengtere at vi måtte ha ringer øverst i gardinene til stuen, haha. Han vet å overraske!

HAHA jeg aner ikke hvorfor jeg gjør det, men jeg har lagt merke til at jeg ALLTID lager sånn “nå klikker jeg på en selvutløserkontroll” grep med hånden min?? Ser jo sinnsykt teit ut og nei jeg holder ikke en selvutløserkontroll. . . Er ikke så heldig at jeg har et kamera som støtter trådløs kontroll – enda. Genser og bukse fra bikbok, vest fra carlings.
Nå har jeg satt på sex and the city the movie, fikk 10 filmer fra cdon.no her om dagen så nå har jeg nok filmer til noen dager fremover haha. Jeg slo virkelig til med manien min om å ha filmer i orginalcover, nå har jeg snart ikke plass til flere filmer. . . Og jeg vil ha flere! Monte Carlo, bruder i krig og dusinet fullt har jeg sett før men så de igjen her om dagen – det er filmer jeg anbefaler! Taken 2 har jeg også sett og den er syykt bra.

årets vinterjakker

Det er tungt å innse det – men vinteren er på vei. . . Derfor kan det være greit å gå over klesskapet en ekstra gang og forsikre seg om at man har nok vinterjakker! Jeg personlig liker å variere litt, en dag går jeg med en blå, så en svart og plutselig en rød. Så derfor er samlingen min med vinterjakker ganske stor. . . Og i år skal den bli forstørret med noen andre skatter jeg har funnet her og der. Men egentlig er det ikke ufornuftig av meg å ha mange jakker da, for her i nord er jo 3/4 av året vinter, så jeg trenger egentlig mer vinterklær enn sommerklær. . . Uff, kjipt å skrive det – men jeg vet det nesten er sant. . . 

Her er mine favoritter fra nelly! De to øverste jakkene skriker etter å være i klesskapet mitt, men tror jeg må stå i mot. . . Har funnet noe lignende på bikbok som jeg tror jeg heller kjøper! Har delt opp vinterjakkene, 6 som koster under 2000kr og 6 som koster over. Jeg har èn jakke som kostet 2200kr og tro meg – det var verdt det! Om du betaler mye for en jakke er det garantert verdt det. . . Med mindre det er canada goose, da støtter du en virksomhet som jeg ikke støtter at all og det er ikke verdt en eneste krone. Alle jakkene jeg har er med falsk pels – håper dere er like smarte å kjøper falsk! Dog er nok noen av disse med ekste pels, hvertfall den fra SVEA. Jeg vet de har ekte pels. . .

 HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

ADLINKS!

throwback – august 2012

Da var det tid for litt lookback, livet mitt for ett år siden! Er såå morsomt å lage disse innleggene, jeg må jo lese alt og blir sånn “åja stemmeer, va DET æ gjor da” og det er jo litt morsomt da. For meg hvertfall, haha. . .

Først og fremst – en ting jeg glemte i juli. . . Vet ikke hvorfor, men jeg får ikke frem de aller gamleste innleggene i arkivet? Altså på alle månedene mangler jeg innleggene fra tidlig i måneden. . . Så en ting jeg glemte på juli-throwback-innlegget var jo at jeg og Sophie reddet en måse! Viktor ♥

Var på jakt etter den berømte googlebilen da den var i Harstad, og fant den!! Haha starstruck.

Instagrambilder

På tur med skolen

Tacokveld med Sandra og Mona

Meg meg meg meg meg meg ooooog meg

Første skoledag i 3.klasse!

Så Total Recall på kino med Sophie, Anne Sophie, Lisa og Amanda. Sykt bra film!

Var grei temperatur noen dager, var på Gressholman en dag med Mona og Carina!

Hadde hamster-kveld hos Sandra med Carina, haha. Søøøte lille Molly!

Hentet Lisa på flyplassen med Anne Sofie, Sophie og Amanda

Var i Lofoten hos mamma, var mye sammen med venninnene mine der da!

 Delte en sommervideo Anne Sofie laget, kjempekoselig film ♥

Savnet Sophie litt da jeg var i Lofoten. . .

Var litt ute i helgene

Feiret 18-årsdagen til Martine!

Var sammen med Sophiiiie

Var på ferie hos tante og onkel på Finnsnes og besøkte senjatrollet.

take me back. . .

Nå er jeg snart på tur til flex igjen, for dagens andre treningsøkt med Charlotte. . . Vi var der for noen timer siden og skal tilbake om litt for å trene styrke. Sprang på 3Dmølla og jeg har fått (ikke overraskende) beinhinnebetennelse IGJEN. . . I morgen den dag skal jeg bestille meg time hos legen, må jo være noe forferdelig galt med høyrefoten min, i tillegg til at jeg har fått en kul på størrelse med en ert på fremsiden av beinet. Jeg er jo hypokonder så frykter såklart det verste.

Ellers kjenner jeg at jeg har et forferdelig savn til Lofoten allerede. . . Jeg vurderer så utrolig å ta meg noen uker der borte, borte fra alt og bare kose meg med mamma, søskene mine og venninnene mine! Var utrolig godt den lille tiden jeg var der borte for bare noen små uker siden, så om ikke så veldig lenge er jeg nok på veien igjen i rettning Lofoten! Blir godt å komme tilbake ♥

søndagsfilmtips

Siden det er søndag tenker jeg at de fleste sitter fastgrodd forran tven, hvertfall litt? Jeg bruker hvertfall å se film hver søndag, ingen unntak! Så i dag tenkte jeg å komme med filmtips til dere om det er noen som vil se film i kveld, men ikke helt vet hvilken dere skal se. Alle filmene har jeg sett selv og var bare disse jeg kom på i farten som jeg husket var bra!

Jeg og Isabelle skal se hodejegerne nå, i løpet av denne fine søndagen har vi nemlig klart å utvikle en syk crush på Aksel Hennie. . . Det er kanskje også en film jeg kan anbefale, men vet ikke helt siden jeg enda ikke har sett den! Tro det eller ei. . . Føler det nesten er en skam at jeg ikke har sett den, er det ikke den filmen som skulle være en av de beste norske som er laget? Mener å huske jeg har hørt noe sånt hvertfall. Så nå er det sofakos med Aksel Hennie og en skål med frukt og vaniljesaus ♥ Tenk at jeg klarte å velge det forran smågodt. . . Kryss i taket!

Bridesmaids
Veldig morsom film! Fantastisk gode skuespillere og jeg kan garantere en god del latter! Handler i korte trekk om ei som skal gifte seg og velger ut to forlovere, mellom disse to blir det en del uenigheter og styr, noe som byr på veldig kleine øyeblikk og mye drama.

PS I Love You
Om du føler for å være i det litt sentimentale hjørnet, så bør du se denne. Åh for en nyydelig film! Holly mister ektemannen sin og etter hans død begynner hun å motta forskjellige brev og oppgaver fra han som han lagde før han døde. Dette skal hjelpe henne ut av sorgen og tilbake til hverdagen hennes. Veldig søt og egentlig ganske hjerteskjærende film. . . Jeg kan føle sorgen når jeg ser denne, så ikke vær for nedfor når du ser den, haha.

The Shawshank Redemption
Dette er en veldig gammel film, men den er utrolig bra! Handler om Andy som blir feilaktig dømt til fengsel for mord og som etter en god del år klarer å grave seg ut av fengselet. Høres kanskje ikke så bra ut, men den er veldig bra! Andy klarer å lure alle og enhver inne i fengselet og før han kommer seg ut har han skapt en helt ny verden for seg selv som møter han, en ny verden han kan leve i uten å bli tatt.

En shopoholikers bekjennelser
Ordentlig jentefilm! Som dere kanskje skjønner ut fra tittelen handler den om en jente som havner i en stor økonomisk krise på grunn av sin tvang til å shoppe. . .

den perfekte samboer

Denne søndagen har gått ganske sakte føler jeg, og godt er det! Har sovet hos Isabelle i natt og vi sto opp relativt tidlig, så derfor føler jeg at vi har fått ganske mye ut av dagen. . . Vel, vi har sett alle episodene av tvserien til Tone Damli og spist frokost – produktiv dag! Men føler helt ærlig at klokken er mer enn bare 6, for jeg føler at jeg har gjort en del i dag, enda jeg egentlig ikke har gjort noe fornuftig. Har fått nettshoppet litt da, viser dere i kveld om det ikke blir så sent før jeg er hjemme. Vi skal å nemlig å trene om ikke så lenge, så blir det kosekveld! Jeg elsker søndager ♥

Bildene fra i går! Sophie var ikke så gira på å bli avbildet, så dere får nøye dere med meg. Genseren er ny, fra bikbok.

I går var jeg som sagt hos Sophie og når hun tok bilder av meg (og generelt alltid når vi er sammen) så kommer jeg til å tenke på hvor godt det hadde vært å bo sammen med henne. Vi tar bilder av hverandre og vet nøyaktig hvordan vi vil at bildene skal bli tatt, hvilken vinkel, lys og alt. Dette er noe jeg savner med de andre venninnene mine, haha. . . Må liksom forklare hver eneste detalj, og det mest spurte spørsmålet er “koffør kommer det ikke bilde på skjermen, kor æ skal se i kameraet??”. . . . Også går vi godt overens til enhver tid og jeg kan snakke med henne om alt. Perfekt samboer! Vi kan selvfølgelig ha våre uenigheter, men det tar 5-10 minutter så er vi venner igjen.

nyeste innkjøp

Tenkte å vise dere det siste av treningsklær jeg har kjøpt, kan også lage et innlegg senere med alt jeg har. Er ikke såå mye, men alt jeg har er de beste treningsklærne! Synes jeg selv da, haha. Röhnisch sine tightser er de eneste jeg bruker, de er såå gode! Bruker de noen ganger på jobb også, haha. Sitter som støpt og man slipper å dra dem opp hele tiden, som jeg har erfart med andre tightser. . . Jeg bruker bare x-life og sportamore også når jeg skal bestille meg klær, sportamore har gratis frakt og bytte – og x-life har gratis frakt over 500 og gratis bytte. I tillegg tar det sykt kort tid før man får pakken fra x-life! Noen andre som bruker tights fra röhnisch og er fornøyd? Jeg kommer aldri til å kjøpe meg noe annet!

Nyeste treningstightsen fra Röhnisch! Shape Doris ♥ Kan kjøpes HER.
Denne er superhøy på livet, beste treningstightsen jeg har hatt! Enda Shape Sofia også er utrolig god – bare ikke like høy på livet.

Disse t-skjortene er de beste! Fra Nike. Kjøpte en i sort også! I tillegg til at jeg har enda en i rosa. . . Kan kjøpes på sportamore.no

Shaker med plass til piller i bunnen, kjempesmart! Så vil jeg alltid huske å ta rapid burn før jeg skal trene. Kan kjøpes HER. Koster kun 79,-

Genseren jeg har på meg er forsåvidt også ny, fra cubus! Kjempedeilig. Bukse fra Dr Denim, kan kjøpes HER

 

Adlinks