brunere sommer

I fjor ga jeg egentlig opp alt det som har med solarium å gjøre. Fordi 1. jeg ble aldri brunere.. Uansett for lenge og mye sol jeg tok, vistes det kun et truseskille, jeg ble brun på magen og thats it. Og 2. det ble jævla dyrt for veldig lite resultat. I tillegg er jo solarium veldig dårlig for huden. Nå skal jeg ikke si at jeg aldri blir å besøke solarium, men håper jeg klare å holde meg mest til selvbruning.

Derfor har jeg brukt litt forskjellig av selvbruning. Eller rettere sagt, to forskjellige typer. Den ene har jeg skrevet om tidligere HER, og er altså jet set sun. Bildet jeg brukte i innlegget er litt ekstra redigert for å få frem fargen da, hadde jeg postet innlegget i dag hadde jeg roet litt med kontrastene.. Anyways, det er en god selvbruning som jeg nok sikkert kommer til å kjøpe igjen, men det er spray så man må være litt mer nøye.

Den jeg er frelst av nå er en mousse fra St Tropez, et merke jeg brukte myyye i mine yngre dager! Den koster litt, men er så absolutt verdt det om man virkelig vil ha kvalitet! Før har jeg brukt sprayen deres, type spray på kroppen og smør ut, men moussen er SÅ mye bedre og jeg elsker resultatet jeg får. Det sies at det er lett å få skjolder med mousse, men jeg føler det er større sjanse for ugjevnhet om man bruker spray-typene.

Den lukter litt, men ikke så mye at det har betydning for meg i alle fall. Eneste minuset er at man må dusje vekk overskuddsfargen for den får deg til å se skitten og flekkete ut. Ellers holder den veldig bra om man smører seg regelmessig og bruker hanske. Jeg har vært avhengig av hanske i alle år, så fremst jeg ikke har brukt spray sånn som jet set sun.

Spray får du kjøpt HER og hanske HER!

helg igjen

God helg fra en som er klar for litt jobb! Jeg tok en ekstravakt i dag og i morgen har jeg også jobb. Det er slutten på festspillene her i Harstad, så jeg tror det blir en god del folk på byen både i dag og i morgen. Det blir bra! Håper og tror jeg i alle fall.

Onsdagen var jeg som nevnt ute en tur med folk fra jobben, det var veldig gøy og vi hoppet egentlig bare fra uteplass til uteplass haha. Fikk derfor ikke så alt for mye med meg av karaokedelen, men det får jeg ta igjen en annen onsdag! I går tok jeg en times gåtur i folkeparken med Carina og hunden til tante og onkel, til tross for litt regn var det veeldig deilig. Og i morgen og søndag er det klart for bilcross i Harstad! Det gleder jeg meg veldig til, for det er år og dag siden sist jeg fikk med meg et løp.

falt litt ut

Jeg har mest lyst til å starte innlegget med å si “god morgen”, men i og med at jeg har vært våken siden kl 12 blir det litt feil haha. Mine to første dager med ferie ble brukt på jobb på gründer, så i dag har jeg tatt en lang dusj, lakket neglene og småduppet i senga hele dagen til orange is the new black. At jeg måtte jobbe på gründer var egentlig veldig greit, ikke hadde jeg andre planer og det er koselig på jobb! Nå har jeg ikke jobb før lørdagsnatten, så det blir en rolig helg på meg.

I kveld skal jeg dra på gründer for å spise middag med noen før vi drar på karaokekveld! Lillelørdag er ikke så aller verst når man har ferie, derfor er det veeldig greit å feire. Så i morgen har jeg planlagt en ganske så rolig dag. Kanskje jeg drar å henter hunden til tante og onkel og går en laang tur med henne, har falt litt ut av treningen – igjen…

har ventet på dette

Første mandag med ferie var SYKT DEILIG. Jeg la meg greit tidlig i går til at jeg har ferie i dag, men i og med at jeg var ute på lørdag følte jeg det var nødvendig å gå tidlig til sengs. Våknet tidlig og med barn som løp og trampet over hodet på meg var det vanskelig å sovne igjen. Så var jeg en smule dårlig også, noe som heldigvis dabbet av utover dagen. Charlotte er hjemme en uke på besøk nå og det er såå koselig å ha henne her igjen. Lørdagen var også utrolig koselig med tapasvorsj og masse kjentfolk på byen. Jeg elsker ferier når alle kommer hjem på besøk! Og det blir heldigvis mye av det fremover.

Nå er jeg faktisk nettopp kommet hjem, har vært på gründer fra 19-22 så var jeg litt sammen med Charlotte etter det. Skal ta tidlig kveld i dag også til den nye sesongen av orange is the new black!! Herregud som jeg har ventet på dette. Har heldigvis bare sett fire episoder til nå, så enda masse igjen å glede seg til 😀 😀 Jeg hater egentlig de smileyene der, men at OITNW har kommet ut med ny sesong fortjener noen av dem ass.

*kryss i taket*

Det er en ting her i hele verden du kan gjøre som enten 1. indikerer at du er en idiot eller 2. betyr at du stoler veldig på deg selv. Å fjerne deksel på mobilen. I alle mine iPhone-år er det èn gang jeg har tatt av samtlige dekselet: når de er på tur å streike uansett. Den er jo så mye finere å se på uten deksel, men det er jo faen så dumt å gå uten. Men i går tok jeg altså av dekselet på mobilen. Haha altså.. Denne innledningen her leder så sinnsykt til at jeg har ødelagt telefonen men DET har jeg altså IKKE. Fordi jeg er flink. Eller bare sykt heldig med iPhone, for den har altså hatt sine hundre ganger i bakken til nå. *kryss i taket* *bank i bordet* og sånne ting.

Jeg er like usikker som dere er på hvorfor jeg egentlig skrev dette. For ikke har jeg ødelagt telefonen og ikke er den på tur å streike, tror jeg i alle fall. Selv om den oppfører seg helt sykt merkelig. Men nå er det skrevet og helt ærlig er jeg for lat til å viske ut og begynne på nytt..

Nå skal jeg snart ut en tur med noen av jentene. Rolig tur riktignok siden jeg skal på jobb kl 9 i morgen. Men det blir koselig, for Soph is in town <3 Så det blir noen glass vin, mye kos også skal vi på karaoke!

ja, jeg klager litt

Er det lov å si at man er takknemlig for drittvær uten at man oppfattes som en som hater sola? Nå har vi hatt overskyet, regn og ikke minst SNØ i lengre tid og jeg føler meg litt lykkelig over akkurat det. Ikke fordi jeg hater sol og varme – selv om det noen ganger kan virke sånn – men fordi det er litt koselig dèt og. Også må vi ikke glemme hvor vi bor, værgudene kan for all del ikke skjemme oss bort med strålende sol noen sammenhengende uker. DET blir for drøyt. Men så er jeg glad jeg bor på en relativt kald plass, for når jeg først ser sola blir jeg enda mer takknemlig for å se den!

Men som jeg nevnte kan det noen gang virke som om jeg hater sol og varme fordi:

1. Sommeren kommer aldri når det passer for meg?? Jeg har dager hvor jeg tenker at idag hadde det faen meg vært godt med sommer. Men så er det juni, snø og kaldt.

2. Det blir liksom FOR varmt?? Om natten sliter jeg med å sove og på dagen har jeg seriøse antrekksproblemer. På grunn av vintersituasjonen vår har jeg liksom et klesskap hvor kanskje 85% passer til hele året og resterende til sommeren.

3. Ja, jeg klager litt. “herregud det eeee sååå varmt” “æ trur æ smelte snart” “faen den sola MIDT i ansiktet” er vel kanskje noen av setningene som man kan høre meg si i løpet av sommeren. Selv om det skal sies at jeg klager mer på at det er kaldt, enn varmt. (hehe dere skjønner vel kanskje den, siden vi har vinter 11 måneder av året)

Meeeen nok om det! Jeg må tipse dere om denne saften. Om du ikke har prøvd den må du sterkt vurdere å ta deg en tur på butikken – for den er AMAZING! Tror jeg har tømt 4, kanskje 5, flasker på en måned. Jeg har faktisk byttet ut pepsien med denne, selv om det har vært ubevisst haha.

Så her har dere altså min view nå. Jeg skal bruke en times tid på bloggen, derav plasseringen min ved skrivebordet. Så nå har dere sjansen til å ønske innlegg, mens jeg er i skrivingen <3 Det blir i alle fall å komme et innlegg i løpet av uken med filmtips eller serietips! Så flittig som jeg er på netflix og viaplay må jeg nesten bruke min kunnskap til noe bra.

til tross for janteloven

Jeg har etter noen uker klart å komme meg til sesong 2 av American Horror Story, som jeg helt ærlig trodde jeg hadde vært på i alle fall i en uke. Og den er fem ganger så ekkel som sesong 1.. Om dere ikke har sett den serien så må dere nesten det! Litt forvirrende når det hoppes tilbake i tid, men alt i alt en sinnsykt bra serie som jeg ikke kan fatte at jeg ikke har sett tidligere.

Nå skal jeg slappe av litt før det blir middaaaaaag! I dag holder jeg det enkelt, siden jeg ikke har ork en eneste plass til å kjøre på butikken. Så fullkornspasta it is! Kanskje med noe kjøttdeig. Alt for glad i kjøtt, si. 

Her ser dere to fine bilder av et svett 8-timers arbeidsansikt ♥ Jeg må slutte å ta meg så mye i ansiktet i løpet av en dag.

Jeg har egentlig alltid syntes at to rotfletter ikke er fint og at en er det fineste. Men Carina flettet meg i går og jeg synes (til tross for janteloven) at jeg kler det sykt bra?? Jeg er vel egentlig generelt et menneske som kler oppsatt hår, krøller eller fletter bedre enn å ha det rett ned. Så synes jeg forsåvidt at alle småhårene mine som stikker ut har sin sjarm, de også. ♥ Selv om de er irriterende as hell.

relativt starstruck

Dette er siste søndagen før min tre uker lange ferie at jeg trenger å bekymre meg for at det er mandag i morgen, haha. Deilig følelse da! I går var jeg på jobb på gründer, i likhet med fredag da vi hadde Paradise Hotel event. Jeg er jo en relativt starstruck person og det gjorde det ekstra hardt at jeg sto bak baren i går når blant annet Morgan Sulele, Innertier, Robin og Bugge og Petter Katastrofe stakk innom. Hadde over gjennomsnittet lyst til å kaste meg over baren da å ta bilder med dem, men slike ting er enklere etter et par flasket vin, har jeg funnet ut. Må kanskje bare nøye meg med å i alle fall ha utvekslet noen ord med dem, haha.

Nå skal jeg finne ut hva søndagsmiddagen blir, og om jeg skal være så lat at jeg kjøper eller lager noe hjemme. Ellers har jeg nettopp sett siste epiode av Gossip Girl som alltid gir meg så sykt med frysninger. Jeg må spørre meg selv hver gang hvordan det er mulig å leve seg så inn i en serie.. Vel, det er absolutt mulig.


 

lissom ikke bare bare

Herregud, tror dere ikke frøken vims klarte å glemme årets viktigste ting i går? Joda. Nemlig å levere selvangivelsen. Panikken traff meg midt under gårdagens paradiseepisode som jeg så på nettopp og det tok ikke mange sekundene før jeg var inne på altinn. Men hvem tror dere har flaks? Jeg kunne enda levere den! Fy faen den lettelsen. Nå er det ett år til neste gang jeg trenger å tenke på den MEN jeg er seriøst nødt til å begynne å bruke almanakk igjen. Jeg glemmer alt for fort.

Og til dere som måtte lure hvorfor jeg må levere selvangivelse, så er det fordi en gang i tiden tjente jeg faktisk en slant på bloggen og har enkeltpersonsforetak. I fjor gikk min kjære blogg i underskudd (det vil si at jeg blogget for lite om ting jeg tjener penger på og kjøpte for mye nytt), men så jævla krise er det jo helt ærlig ikke. Ikke har jeg ansatte og ikke går jeg konkurs av den grunn. Kanskje jeg skulle hatt en litt mer click-bait overskrift her egentlig, sånn som andre bloggere har en tendens til å gjøre. Jeg mener, ord som konkurs i overskriften ville sikkert dratt hell of a lot mer lesere.

Så hva gjorde jeg i går kveld som var viktigere enn selvangivelsen kan dere jo kanskje lure. Jo, jeg brukte en time på å manne meg opp for å dra å trene! Så dro jeg å trente i litt over en time og svettet meg ihjel. Det er lissom ikke bare bare å skulle begynne å trene igjen etter flere år med ustabilitet på den fronten. Men jeg overlevde, jeg har godt mot og i kveld blir det en liten fjelltur! Liten som i liten, veldig liten. Det er ikke et fjell engang. Mer en topp med noen bakker, haha.