Perfekt start på uken

Nå blir det kveldskos med jentene! Chips, pølse og julebrus – og Cæsar på skjermen Kunne ikke bedt om bedre mandagskveld! En herlig start på en hektisk uke. Men likevel har jeg nedtelling til lørdag, sånn som jeg har hver mandag. La denne uken gå fort! Ha en fin kveld søtinger Det skal i alle fall jeg ha :)

Working guurl

Har enda vondt i foten, men får bare bite det i meg.. Har jobb i dag, onsdag, fredag og lørdag denne uken, så det må jeg klare! Skulle egentlig begynne klokken 4 i dag, men fikk komme til 5 så jeg fikk slappet litt av i foten først. Irriterer meg grønn over at jeg ikke kan sykle på jobb, sykkelen min står nemlig der nede allerede :( Men når jeg tenker meg om, så er den punktert også… Ååh, just my luck igjen.. Alt kan ikke alltid gå smertefritt, men jeg holder ut i tre timer forhåpentligvis. Har dere forresten lest gjesteinnlegget mitt hos Sophi? Blogges alle søte små:*

 Legger ved sangvideoen siden jeg ikke har noen spesielle bilder å vise dere, haha..

Min andre familie

Når det kommer til tvserier så har jeg en klar favoritt – nemlig Hotel Cæsar. Har fulgt med på det helt siden starten, og har derfor blitt totalt avhengig. Jeg lever i en liten verden hvor Anker-Hansen er familien min og Hotel Cæsar er mitt hjem. Haha, kall meg gal, schizofren eller mentalt fostyrret – jeg har en andre familie, og jeg elsker den  

I begravelsen til Astrid gråt jeg, de utallige gangene Jens-August har vært jævlig mot Eva har jeg kjeftet og ikke minst – jeg heiet på Goggen og Runa. Har som mål å bli skuespiller i Hotel Cæsar når jeg blir eldre, eller, jeg kan godt bli skuespiller der nå til og med! Mamma har godkjent det, det var en syk lettelse ♥ Var til og med henne som var frampå med at jeg måtte melde meg som statist – altså å få en liten rolle om muligheten kommer. Så jeg gjorde det! Venter enda på svar…..

Trick or treat?

Siden det egentlig er Halloween i dag, burde jeg gå trick or treat? Vurderte det faktisk, haha :) Tror jeg må lure med meg April ut en tur i dag, men for å si det sånn – vi skal ikke være gjenkjennelige. Eller kanskje jeg rett og slett skal kle meg ut som Minnie igjen? Følte meg sykt søt som det i helgen! Et par streker i fjeset med dipliner og eyeliner på nesen så er jeg good to go.

Forresten så har beautykick.no 20% på hele nettbutikken ut dagen! De har utrolig bra utvalg av hårprodukter, så ta en titt :) Kanskje du finner noe du kunne tenke deg? Mye billigere å handle merkeprodukter der, enn om du skulle gjort det hos frisøren!

Søndagsglede

Nå har jeg dusjet, satt på en film og lett i hele huset etter godteri – fant nada. Vil kanskje si at jeg er nødt til å dra å kjøpe noe, men jeg gidder rett og slett ikke gå opp den lange bakken til matrix. Har ødelagt foten min (tydeligvis), så det er syykt vondt å gå på venstrefoten :( Dette som kalles flaks? Just my luck.. Får bare vente og håpe på at April ringer snart og sier at vi skal dra på mix og kjøpe burger!

Har også vært i tatt sol tidligere i dag på brun og blid, benyttet meg av soldagen og fikk 25 minutter gratis i solen! Om jeg så noe forskjell? Vel………………………………………….

Og i morgen, ny uke – nye muligheter. Jeg har for en gangs skyld noe å glede meg til før uken starter. Har nemlig fått to hentelapper på posten, wii!! :) Må få hentet dem på tirsdag siden jeg har jobb i morgen.(..) Vel, kan vel tenke som så at jeg må jobbe for å ha råd til pakkene.

Halloweenparty

 Noen bilder fra i går. Tok ikke kameraet med meg ut siden jeg var redd for å miste det, så ble bare tatt bilder hos April! Hadde det sykt koselig, og formen i dag er upåklagelig. Kan virkelig venne meg til å ikke være fyllesyk på søndagene fremover ;) Og ja, jeg endte opp som mus (egentlig Minnie Mus da), jeg som alle andre..

Svar på spørsmål

Hva gikk du førsteåret?
Jeg gikk service og samferdsel førsteåret.

Noe du savner med klassen din i fjor?
Klasseturen vår til Danmark! Vi var utrolig heldige å fikk dra på klassetur i Juni i år, var en utrolig fin tur med flotte folk. Synd vi alle skilte lag i år..


Hvilken linje går du nå? Hva synes du om den?
Jeg går Salg, Service og Sikkerhet med Reiseliv som programfag. Nesten det samme som vanlig reiseliv bare at jeg får kompetansen fra SS&S linjen også! 🙂 Jeg trives i grunn utrolig godt, men at jeg er skolelei ødelegger en del for meg..

Hva skal du bli? 🙂
Jeg aner virkelig ikke. Tar det som det kommer! Kanskje noe innen service? Tiden vil vise.

høre du har nån i sikte 😉
Vel, her i byen er det ikke så uvanlig å
høre ting 🙂

koffør e du venn med therese og tuva?:P
Fordi verden er en merkelig plass å leve i. Men mest fordi de elsker meg ❤


Hvordan er det å være venn med Sophie Elise?
Vil vel ikke si det er så mye mer forskjellig fra andre vennskap? Skal faktisk lage ett gjesteinnlegg på bloggen hennes på mandag hvor jeg skriver litt av hvert om henne. Bare å lese det!


Du har en utrolig fin blogg! er det du som har laget designet?
Takk! Ja, det har jeg laget selv. 

lager du til andre?
Se til høyre under “bestill design”.

Va er best og verst med skolen du går på?
Best er vel kantina (haha) og værst.. Kanskje det at vi har aalt for lange dager?  

Favorittartist?
❤ JUSTIN BIIIIEEEBEEER ❤

Sanger du liike nu?
Gavin DeGraw – Soldier
Taio Cruz – Hangover
Justin Bieber  Mistletoe
Gavin DeGraw – Run Every Time
Flo Rida – Good Feeling
Rihanna – We Found Love
+++++++++ 

filmtips?
Den siste filmen til Pirates of the Caribbean, og såklart Never Say Neveeer 

Kan du lage enda en sangvideo?:)
Tja, kan jeg vel. Noen sangønsker?

Du tar utrulig brae bilda! kordan kamera bruke du?
Canon EOS 1100D

pizza and pirates

Nå har jeg nettopp satt meg ned i stolen hjemme. Bestekompisen er på besøk i Harstad igjen i noen dager, så jeg har vært på besøk hos Charlotte i noen timer sammen med han, Martine og Johann. Var utrolig godt å se han igjen! Jeg liker når jeg får noe ut av dagen i stedet for å bare sitte hjemme, se på grinefilmer og trøstespise. Å være sosial er noe av det beste i hele verden, og spesielt for meg som eeelsker å prate :) Har fått laget meg en pizza til middag nå og skal sette på resten av Pirates of the Caribbean før jeg tar kveld.

Jeg er så sykt avhengig av sitronvann, ååh❤


Spørsmålsrunde

Bare for at jeg ikke har noe bedre å bedrive tiden med. Så kjør på! Enten svarer jeg på video eller så blir det skriftlig. Og ja, skriv inn navnet ditt, vær anonym – jeg bryr meg ikke. Har funnet ut for lenge siden at det alltid vil være en eller annen med dumme spørsmål som skjuler seg bak anonym. Har andre ting å bekymre meg over, så dere skal bare være anonyme ❤ ❤ ❤ ❤