alt som normalt

Jeg kom hjem fra jobb for bare en halvtime siden og er snart på tur i seng igjen. Jeg har jobb i morgen fra 09.45 – 1830, så det blir ikke så alt for sent i dag. Men selvfølgelig har jeg gått igang med strikking igjen og det opptar mye av kveldene mine.. Helt til jeg strikker feil eller ikke skjønner oppskriften, da blir jeg irritert og legger det fra meg i sånn typ en måned. Nettopp derfor jeg akkurat har hatt en laang pause, haha.

Men her er i alle fall prosjektet om dagen! Jeg strikker kjole til datteren til en venninne, og den er SÅ FIN! Jeg håper bare at den er like fin når den er ferdig, for helt ærlig så aner jeg ikke hva jeg gjør eller om mønsteret jeg strikker i det hele tatt havner på rett plass. Hadde selvfølgelig vært det beste om det ble rett, haha. Men typisk min flaks så er det nok ikke det 🙁

Prosjekt nummer to! Dette er en sparkebukse til sønnen til en annen venninne. Han er to måneder gammel og jeg håper bare jeg blir ferdig før den er for liten. her blir jeg irritert fordi jeg må strikke med mange pinner og da gir jeg opp etter bare noen runder. I tillegg er jeg litt usikker på hva jeg gjør her også. Alt som normalt, med andre ord.

Nå skal jeg spise noe middag og se GREYS ANATOMY <3 Har begynt å se de gamle episodene igjen fordi jeg elsker den serien der så høyt. Jeg er på sesong 12 men tror jeg må gå tilbake til typ sesong 5 eller noe, sånn at Derek enda lever. Jeg savner både han og Sloan. For noen fine fyrer.

Men mest av alt savner jeg å se frustrerte fruer, der har du serie med mening. Viaplay??? Netflix??? Dplay??? HBO??? Sumo??? Kan noen PLIS fikse meg denne serien tilbake. Jeg trenger den i livet mitt igjen.

er jeg virkelig så spesiell?

Det har blitt etterspurt sånn her type innlegg med “get to know me”-fakta, så da tenkte jeg det kunne være gøy å fortelle om mine tvangstanker (hvis de i det hele tatt kan kalles det) i første omgang. Som plutselig ikke ble så få når jeg begynte å skrive. Er jeg virkelig så spesiell? Haha obv.


♥ Jeg takler ikke å bli litt klissete på hendene. Problemet er ikke at jeg er fisefin eller redd for å bli skitten – men akkurat hendene har jeg store problemer med å bli klissete eller ekkel på. Ved den minste antydning til å være ekkel må jeg vaske fingrene, så blant annet matlaging er et eventyr.. Hvis jeg feks kutter opp kylling kan jeg vaske hendene 5-6 ganger selv om jeg veeet jeg blir nødt å vaske dem om 1 minutt igjen. I følge mamma har jeg vært sånn helt siden jeg var liten, så det henger vel med fra den tid. Jeg vasker med andre ord hendene ganske så ofte, og helt ærlig er det jævla slitsomt OG jeg er som regel alltid tørr på hendene som følge av det.

♥ Da jeg jobbet på Telenor klarte jeg ikke å sitte vendt mot inngangsdøra til avdelingen min. Jeg måtte alltid ha en plass hvor jeg kunne se mot døra. Aner ikke hvorfor, men jeg bare klarer ikke tanken på å måtte sitte med ryggen mot døra.

♥ Jeg er typen som står i køa på butikken og sorterer tyggispakkene hvis jeg synes dem ligger for rotete. Og har jeg startet klarer jeg ikke stoppe før det ligger sortert. Drømmekunden, kanskje?

♥ Når jeg smører ting på brødskiva (feks smør eller majones) må det være likt fordelt. Det verste jeg kan smøre på er leverpostei for da bruker jeg alltid så sykt lang tid. Jeg klarer ikke å se at det er skjevfordeling av pålegg og ble mobbet for det i lunsjen da jeg jobbet på Telenor haha 🙁

♥ Når jeg ser på tv/hører på musikk eller whatever, noe som har med lyd i alle fall, så må jeg alltid ha volumet på 5, 10, 15, 20 osv. Hvis noen spør om å ha volumet på feks 13 må jeg be dem om å sette det på uten at jeg er klar over det. Ellers må jeg justere det tilbake etterpå. Denne har blitt litt bedre med tiden, for nå kan jeg ha det på partall også!

♥ Når jeg trener må jeg alltid gi meg på et rundt tall. Hvis jeg skal være på mølla i 20 min og har gått 1,44km liksom – så må jeg fortsette å gå til jeg har nådd 1,5 eller 2. Jeg klarer ikke å stoppe hvis ikke tallet er rundt. Grei treningstaktikk egentlig!

før og etter: soverom

Selv om det er over 3 måneder siden jeg var ferdig å male soverommet mitt, så glemte jeg helt av å ta “etter” bildet. Dermed ble dette innlegget veeeldig forsinket, siden det har vært fullt kaos med ting her siden jeg flyttet inn. Jeg har et stort soverom, men siden det er skråtak er det begrenset med plass her. Det har resultert i at jeg har hatt fullt med esker og generelt rot i lang tid. Det – kombinert med at jeg kanskje har vært litt treg, haha – gjorde at bildene måtte vente til jeg ommøblerte og fikk frem veggen. So here it goes!

Før:

Etter:

Haha never mind lyskulene. Aner ikke hvor jeg skal henge dem så det ble en midlertidig løsning der. Mangler også gardiner, men det kommer etterhvert!

Fargen vises veldig dårlig på bildet over, mørketid gjør det vanskelig å skulle fange fargen. Men jeg vil egentlig si den er både som på bildet over – og under. Alt etter hvordan lys man ser i. Jeg er så glad for at jeg gikk for blå, og at det var en mørk blåfarge. Det gjorde mye med rommet å få en mørkere farge på veggene. Og selv om taket er hvitt, så er det ikke for lyst som jeg fryktet det ville bli. Jeg hadde egentlig sett for meg en grålig takfarge, og det er i grunnen også det siden dette er den lyseste gråfargen i følge eksperten på fargerike. Jeg har brukt samme maling på gulvlistene (etter ett strøk grunning), men det ser jeg nå kanskje ikke var så lurt siden listene er lakkert og fargen allerede har flakket litt av noen steder.

Taket trodde jeg aldri jeg skulle bli ferdig med. Ett strøk med grunning og to strøk med maling tar faen meg tid når det er trebord man maler, og man må komme til i alle kriker og kroker. Heldigvis er det bare ett soverom igjen med skråtak, og jeg må seriøst komme meg i gang med det snart så jeg får litt orden på ting. Målet er å være ferdig med det før jul, tenker jeg. Samme med stuen. Og når jeg en gang klarer å komme i gang med å male stuen er det samme farge jeg skal bruke. To av veggene blir i denne blåfargen, mens de to andre skal være i en kontrastfarge. Jeg har enda ikke klart å bestemme meg for hvilken farge det blir, men jeg tenker noe grått/lyst. Jeg blir også å bruke samme farge i taket.

Vegger: Deco Blue fra Jotun
Tak: Klassisk Hvit i matt finish fra Jotun

30% på den perfekte julekjolen

/ Collaboration

Nå som vi nærmer oss den desidert største høytiden for fine kjoler, glitter og stas – så var det på tide med et kjoleinnlegg! OG ikke minst siden du nå får hele 30% på ALLE kjolene i dette innlegget! Tilbudet varer til kl 00:00 i kveld ♥ Klikk deg inn HER for å se hele utvalget av kjoler, eller HER for 20% på ALT fra nelly ♥

Jeg har enda ikke bestemt meg for hvilken kjole jeg skal bestille meg til jul, og for ikke å snakke om nyttårsaften. Man må jo nesten ha tre – om ikke fire – forskjellige kjoler eller antrekk til julen. Julaften, romjulen og nyttårsaften, mange anledninger til å pynte seg litt. Og under her har jeg plukket ut noen av mine favoritter blant årets festkjoler! Happy shopping ♥

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

/ Double Slit Maxi Dress HER

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

/ Double Slit Ls Dress HER

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

Lik innlegget om du ønsker en julegaveguide, så skal jeg prøve å få til det ♥

when in Oslo

Faktisk hele 3 mnd siden sist jeg oppdaterte bloggen, så lenge tror jeg aldri jeg har gått uten å poste et eneste innlegg.. Men jeg har faktisk noen lagret i utkast, som bare aldri ble postet. Så det har faktisk ikke vært meningen – jeg bare mistet litt motivasjonen til å ta bilder og da ble det sånn. Motivasjonen til å skrive har egentlig alltid vært her, men hva er vel kjedeligere enn et innlegg uten bilder? Ingenting.

På fredag dro jeg til Oslo – egentlig for å dra å se Soph på SVD, men siden hun trakk seg forrige helg ble det ikke noe av. Jeg er så stolt over at hun faktisk gjorde det, og tenkte på helsen sin. Psykisk helse skal alltid komme før noe annet, jeg vet at SVD betydde mye for henne og at det ikke var en lett avgjørelse. Det står respekt av det ♥ For meg er hun uansett en vinner.

Jeg sov hos Charlotte og kjæresten, noe som var superkoselig. Lørdag var vi en tur innom noen butikker for å handle (badekuler fra lush, as always) før vi dro i bursdag til Marte, en venninne som også er fra Harstad men flyttet til Oslo for en del år siden. For Marte ble det en liten overraskelse for hun visste ikke engang at jeg var i Oslo før på lørdag, og veldig koselig å kunne dele dagen med henne ♥

Søndag var vi på et event med TV2 Sumo for å feire at de har fått over 400 000 kunder OG premieren for Generasjon Z som nå ligger på sumo! Jeg gleder meg til å se de episodene som er sluppet, for det rakk jeg ikke søndagskvelden siden jeg reiste hjem. I alle fall veldig koselig event – gøy å få være med på! Og ikke minst koselig å møte folk fra produksjonen av bloggerne som jeg ikke har sett på flere år. Soph fikk jeg ikke så alt for mye tid til i helgen, så jeg gleder meg veldig til neste gang vi møtes igjen ♥ Som mest sannsynlig ikke blir før til jul.. Men jeg har litt lyst til å prøve å få til en tur før jul, så jeg får sett det nye huset hennes!

Alle bilder er hentet fra bloggen til Soph ♥