danser i regn

Sponset video

På onsdag var jeg å leverte inn pcen min på elkjøp, så nå sitter jeg med lånepc. Jeg har utsatt det alt for lenge siden jeg haater å ikke bruke min egen pc. . . Men nå var jeg så drita lei at jeg måtte. HP er et merke jeg alltid mislikt, men tenkte å gi den en sjanse da jeg kjøpte den i februar. Jeg kan bare si en ting – aldri mer HP. ALDRI. Jeg har nesten kun vært plaget og det finnes ikke noe mer irriterende enn når pcen plutselig låser seg. Så neste gang blir det en asus, som jeg vet er av kvalitet 🙂

Jeg har også fått med meg at høsten har kommet for fullt nå. . . Det regner, trærne har blitt gule og det er kaldt. Og ikke bare litt kaldt. . . Når du våkner av at du fryser, mens du enda ligger under dyna, jepp da er sommeren over! Men jeg skal ikke klage, jeg liker jo regnet (så fremst jeg sitter inne) og det er deilig å bruke store, varme jakker.

Så i den anledning har jeg plukket ut mine høstfavoritter på nelly til dere! Jeg trenger meg ny høst/vinterjakke (eller, det er vel heller noe jeg har fått for meg. . .) så her er jakkene det står mellom. Klikk på jakkene for å komme til dem 🙂

Har dere forresten sett den nye reklamefilmen til pepsi max, når vi nå snakker om høst og regn? Den er spilt inn på øyafestivalen og er en internasjonal reklamefilm, HVOR kult er det ikke at de velger Norge?! Og ikke minst – hvor kult er det ikke å danse i regn som ikke gjør deg våt? Haha jeg kjenner jeg er en smule sjalu og ønsker å prøve det selv. . . Det ser jo så kult ut! Nå har jo aldri jeg vært på festival (om du ser bort fra døgnvill i 2011) men kan tenke meg at stemningen må ha vært sinnsykt bra! Og ikke minst blitt enda bedre med denne “regn” seansen. Jeg er jo en av de største tilhengerne til pepsi max og drikker det gjerne hver dag, så å se reklame av favorittbrusen fra Norge er morsomt! Men så er det jo generelt alltid stas når det vises ting fra Norge i utlandet, synes jeg 😀

//

//

god unnskyldning for å…

Jeg føler meg aldri så fornuftig som de søndagene jeg våkner opp i topp form uten å være bakfull. GJETT om jeg føler meg pigg idag, da! Jeg valgte nemlig å stå over alkoholen, noe jeg har verdsatt veldig de 6 timene jeg har vært våken. Men valget var egentlig enkelt siden jeg fikk mensen i går og har hatt kramper helt siden da. Mensen er altså en lite morsom ting, spesielt når man skal bli dårlig av det. Men – det ga meg en unnskyldning for å trøstespise godteri, om ikke annet!

Resten av kvelden skal jeg lade opp til å begynne på jobb kl 8 i morgen, så er det jobb til torsdag. Oi, det er jo faktisk ikke lenge til det er helg igjen for meg. . . Også skal jeg avslutte helgen på verdig vis med taco til kveldsmat ♥ Jeg klager ikke! Men nå runder jeg av før det blir for mye unødvendig prat, haha. . .

Og her har dere forresten noen bilder av meg fra i går, om dere hadde glemt hvordan jeg ser ut! Joda, jeg sminket meg såklart selv om jeg ikke dro ut, hehe. Fant jo ut at det begynte å bli en stund siden jeg tok bilder av meg selv. . . #badblogger

nå skjønner jeg

Denne dagen har gått utrolig fort og jeg sitter å føler at klokken er sent på kveld. . . Men sånn blir det jo når man har fri fra jobb og velger å stå opp tidlig for å få med seg dagen. Litt godt da, for jeg har plutselig all tid i verden! I morgen er det tidligvakt på jobb, noe jeg så absolutt ikke klager på! Men jeg må innrømme at jeg skjønner nå hvorfor voksne (for ja, jeg er ikke helt der selv enda) liker kaffe, uansett om jeg ikke er trøtt – kaffe måå til på morningen.

Jeg dro til Ida halv 12 i formiddag og der har jeg vært siden, dro ikke før nå kl 4! Utrolig koselig å tilbringe noen timer med henne og lille Edel ♥ Og som dere ser har vi virkelig satt våre evner på prøve, hehe. . . Ida fant nemlig ut at vi skulle snu modulsofaen hennes – og slik ble det. Men etter en lang time med mye banning og en liten matpause – så var den skrudd sammen igjen! Hvem sa at jenter ikke kan slike ting? 😉 Selv om jeg skal innrømme at dette som oftest ikke er ting jeg liker å begi meg ut på. . .

Nå skal jeg forhåndsskrive noen innlegg før jeg går løs på middag. Tenkte å prøve meg på calzone, ser ikke for meg at det skal være såå vanskelig. . .? Haha vi får se! Gudene skal vite at jeg ikke er den flinkeste til å styre på kjøkkenet. . .

prøv det før du uttaler deg

Denne dagen har jeg egentlig satt av til jobbing med bloggen. Jeg ønsker jo å ha en blogg jeg oppdaterer gjevnlig, og da må det litt jobb til for å få det til ♥ Jeg vet det er mange som tenker at blogging ikke er så vanskelig, og at det ikke skal så mye til. “det er jo bare å ta noen bilder og skrive en tekst”, sier de. Men dere kan jo kanskje prøve det selv over en lengre periode, før dere uttaler dere. . . Jeg kan jo si at jeg synes det ser enkelt ut å være en snekker, eller elektriker, men jeg vet jo ingenting om det før jeg har prøvd det selv 😉

Jeg har blogget siden 2008/2009, det begynner å bli noen år siden og ikke minst – det begynner å bli noen innlegg siden. Jeg har, bare på denne bloggen, postet 2497 innlegg siden mai i 2010. Før den tid har jeg hatt to andre blogger jeg også har postet innlegg på. 2497 innlegg hvor jeg har vært nødt til å skrive innlegg som helst har en liten dose mening, for så å finne overskrift. Jeg har siden mai 2010 skrevet 2497 overskrifter. DET er mye, det!

Så når jeg har blitt en slik “bloggveteran” som jeg liker å kalle det, blir det vanskeligere med årene å finne overskrifter jeg ikke har brukt tidligere. I tillegg skal man jo helst variere litt hva man skriver om og helst ha en dose kreativitet, for hadde jeg skrevet samme innlegget hver måned om pelsdyrnæringen ville nok folk blitt lei. Haha det er morsomt da, men jeg har flere ganger tatt med meg pcen på do når jeg må tisse og blitt sittende 10-15 minutter ekstra kun fordi jeg har vært i skrivehumør og ikke ville gå glipp av det. . . Men for noen år siden var det enklere å skrive blogg. Terskelen var så liten når det gjaldt hva man kunne blogge om. Google-bilder og tekster på 2-3 linjer var liksom nok innhold når man postet det, man trengte ikke mer. I dag er det litt mer annerledes, man skal helst ha innhold i tekstene, gode bilder og noe folk engasjerer seg i.

Som blogger skal du være kreativ og oppfinnsom, to egenskaper jeg tidligere ikke har trodd jeg eide så mye av. Det er morsomt hvordan bloggen egentlig har vært med på å forme den jeg er i dag. Venninnene mine blir ikke overrasket lengre når jeg sier at jeg tar med meg speilrefleksen for å ta bilder av oss – da vet de at det er for å blogge om. Oo om jeg kommer på ting å blogge om i løpet av dagen er jeg snar å dra opp telefonen for å skrive ned, noe som minner meg på at lista der begynner å bli litt lang. . .

Nei, det er mye arbeid å skulle blogge. Det tar tid å komme opp med ting å skrive om, for at det ikke skal bli samme visa jeg postet i går. Man skal helst ha med speilrefleksen på slep uansett hvor man drar for å ha nytt bloggstoff. Man skal være bloggvennlige hver eneste dag (med tanke på sminke og hår) og man skal ikke minst ha kreativiteten på plass når man setter seg for å forme et nytt innlegg. Jeg vet ikke med dere, men jeg er ikke av typen som har tid, eller krefter, til å sminke meg og ordne håret hver dag. . . Kudos til de som faktisk klarer, og orker det!

Nå skjønner jeg at dette innlegget kanskje ble rotete, men til en forandring skal jeg IKKE lese gjennom det før jeg poster det. Jeg skal faktisk la det stå urørt når jeg trykker på publiser. Til vanlig har jeg som rutine å lese gjennom innlegget 5-6 ganger før jeg poster det, i frykt for feilskriving eller rotete inndeling. Det dropper jeg i dag, selv om det gjør litt vondt. Men noen ganger må man bare snakke rett fra hjertet og la fingrene løpe løpsk på tastaturet.

Til slutt vil jeg skryte litt av toppbloggerne som oppdaterer oss hver bidige dag – flere ganger daglig – med nye bilder, inspirasjon og en dose samfunnsnyttige ting. Dere er superflinke og jeg skulle ønske jeg hadde samme driven som dere har! For det er ikke bare-bare å være blogger, og det er overhodet ikke en enkel jobb å drive en daglig oppdatert blogg.

“Lik” gjerne innlegget om du er enig 🙂

typisk når jeg…

Etter å ha vært syk i over en uke nå begynner jeg å bli ganske lei. Ikke bare er det irritende å måtte ha vært borte fra jobb noen dager – men jeg har attpåtil ikke kunnet trene. Jeg kjenner at treningslysten er her, noe jeg absolutt ikke klager på! Så jeg tenker at det blir nok ikke et problem å starte på igjen når jeg er frisk. Jeg har ikke orket å ta sjansen på å trene, for av erfaring vet jeg at jeg før bare har blitt verre. Så da tenker jeg det beste bare er å holde seg i ro til det er over 🙂 I morgen er det påan’ igjen!

SÅ! For å ikke bli helt deprimert for at jeg ikke kan trene satt jeg meg liksågodt ned på nelly for å se på nytt treningstøy:-D Det var jo typisk at jeg skulle bli syk uken etter at jeg startet på min o-store reise mot “mitt lettere jeg”. Men sånn er det vel noen ganger, I guess. Men nå kan jeg i alle fall se frem mot neste lønning, for da blir det bestilt litt nytt treningstøy!

Klikk på klærne for å komme til dem 🙂

 

ting jeg… del 5

5 ting jeg aldri blir lei

♥ Jordbær!! Oh my god jeg kunne spist det til jeg stupte om. Hjemmelaget jordbærsyltetøy, jordbærsmoothie, jordbær og fløte, jordbær og vaniljesaus, jordbær og kesam. . . Jepp, lista er visst lang. Jeg elsker jordbær, men av en eller annen grunn klarer jeg ikke jordbæsmilkshake, jordbær-fløteis eller butikk-jordbærsyltetøy. Det er bare ikke like godt. . . 

♥ Shopping ♥ Gi meg et visa-kort med 50.000kr på og jeg tror jeg med sikkerhet kan si at jeg hadde kommet ut av butikkene med KUN nyttige ting. Er det noe jeg elsker å handle, så er det nødvendigheter som ankelsokker, truser, sminkefjerner, tannbørster (haha lol) og sånne type ting. Jeg får aldri nok! I alle fall ikke nok sokker. . . Men jeg skal ikke si at jeg ikke er flink å kjøpe klær heller, hehe.

♥ Harry Potter og Twilight. Den dagen jeg blir lei disse filmene er det noe galt. Aldri at jeg skal skuffe Harry Potter ♥

♥ Å skjemme bort småsøskene mine, hehe. . . Da jeg jobbet på Nor Style var det ingenting som var bedre enn å plukke med seg plagg på plagg for å gi i gave til småtassene. Jeg tør faktisk ikke tenke på hvor mye jeg har brukt på klær til dem gjennom årene. . . Det har nok blitt en del når de er 4 stykker, på mine 6 år i den butikken!

♥ Å gå rundt i kosebuksene mine. Det er det beste jeg vet! Trange bukser blir byttet ut sekundet jeg er innenfor husets fire vegger, og jeg har til og med anskaffet meg svarte, litt mer presentable kosebukser for å bruke på jobb, hehe!

5 ting jeg er flink til

♥ Å bruke penger. . . Noen blir kanskje usikre på hva de skal bruke pengene på om de plutselig får mye av det – jeg derimot er snar med å finne noe!

♥ Siden første punkt er at jeg er flink å bruke penger så må neste være at jeg er flink å tenke økonomisk. Pappa og mamma rister kanskje litt på hodet når de leser dette, men det er sant! Jeg er faktisk veldig flink å spare (kunne såklart vært enda flinkere) og handle smart. Jeg er heldigvis ikke typen som tenker at det er teit å handle på salg! Så der jeg kan spare penger gjør jeg det gjerne, i tillegg til at jeg er blitt mye flinkere å tenke “blir jeg å bruke dette” før jeg kjøper ting. Funker som bare det!

♥ Haha, å sove! Jeg kan sove og sove og sove. . . Powernap er nok på topp 5-listen min over ting jeg eelsker å gjøre. Men nå har jeg blitt flinkere til å ikke sove så mye på dagtid, det ødelegger jo døgnrytmen min 🙁

♥ Å bruke alt for lang tid på ting. Feks om jeg skal sminke meg før jobb – står jeg opp i goood tid ender det som oftest med at jeg har det mer travelt enn om jeg har 20 minutter mindre på meg, jeg kødder ikke. . . Har jeg god tid bruker jeg som oftest litt for mye tid på ting.

♥ Å sette pris på den fine naturen vi har her i nord-norge. Jeg ELSKER naturen vår og ville ikke byttet den ut med verken strand eller varme. Nord-norsk natur er one of a kind og helt magisk til tider ♥

Lik innlegget om du vil ha flere slike innlegg ♥

 

frk kjendishunter

Good søndag! Jeg bestemte meg for å ta noen dager fri, da jeg fikk en beskjed på tirsdag som gikk veldig innpå meg. Da følte jeg ikke det ble rett å skulle blogge og jeg mistet bare alt av blogglyst. Men nå skal jeg prøve å komme meg tilbake ♥

_________________________________________________________________________

Fredag var jeg en aldri så liten tur ute. Jeg var i bursdag hos en kompis og ble dratt med videre på byen. Jeg fikk møtt Hanne Sørvaag og Tommy Steine som var en liten tur i Harstad, og såklart måtte jeg ta bilder! Ingenting er kleint når jeg har et par to-tre glass innabords, hehe. Jeg kan vel ikke nekte på at jeg er en aldri så liten kjendishunter, spesielt når det er kjente folk jeg har fulgt med på!

Dette er så morsomt! Helt siden jeg hørte at Tommy skulle komme til Harstad bestemte jeg meg for at jeg måtte jo ha et bilde av oss – siden det tross alt er 10 år siden sist, hehe. Men da jeg gikk glipp av han på torget på fredag tenkte jeg at løpet var kjørt. Neida! Heldig med den.

fest med partyhatt

Jeg har funnet ut at mobilbilder får duge når man presterer å ta med seg kamera, men ikke minnekort. . . I går feiret vi bursdagen til Lotte, veldig koselig feiring med partyhatter, haha! Lotte insisterte på at de skulle følge med til byen, men “uheldigvis” klarte jeg å legge den igjen i bilen, hehe. Det ble ikke sene kvelden på meg, da jeg dro fra byen allerede kl 2. Noen som var lei? Jepp! Men jeg fant ut at sånn egentlig, så var det like greit.

I dag har jeg egentlig bare slappet av, vært litt sammen med Martine og skal til Isabelle senere! Hun er endelig hjemme på besøk igjen, men drar igjen i morgen. Så i kveld blir det litt kvalitetstid ♥jeg får bli overrasket

Gooood morgen! Jeg våknet faktisk for to timer siden, WOW det er tidlig til å være lørdag og med tanke på at jeg ikke sovnet før i 4-5 tiden. Men et er jo litt greit å stå opp tidlig, da. I går fikk jeg unnagjort siste trening for denne uken, så da tok jeg helg med god samvittighet! Jeg tror jo neppe jeg er i stand til å trene i morgen, siden vi skal feire bursdagen til Lotte i kveld. Jeg får heller bli overrasket om jeg klarer det, haha.

Jeg er i alle fall godt fornøyd med starten på treningen min. Har startet litt rolig, sånn at jeg ikke skal bli lei og ikke orke mer. Og det har funket bra! Var ekstra støl etter treningen på onsdag, men det gikk for det meste bort i går og i dag merker jeg nesten ingenting til det. Men nå skal jeg få i meg noe frokost! Jeg har vært alt for dårlig på å spise de siste dagene, så det må det bli stopp på. Ha en fin lørdag ♥

ting jeg… del 4

Here we go again ♥ Dere ser ut til å like disse innleggene mine med “ting jeg”, så da sitter jeg hver dag for å prøve å finne på ting å skrive! Jeg sitter enda på jobb når dette postes (i likhet med i går), så ny oppdatering får dere ikke før i kveld når jeg er ferdig ♥

5 ting jeg aldri glemmer

♥ Å bli storesøster! Det var en gledens dag da jeg ble storesøster for første gang. Så for andre/tredje gang, så en fjerde gang. Alle mine småtroll som jeg er så glad i ♥

♥ Hvor UTROLIG morsomt det har vært å filme til TV! Både til bloggerne og da jeg var med på “Truls – oppdrag hurtigruten”. Truls er jo verdens herligste mann, og jeg storkoste meg virkelig under innspillingen. Å få være litt med på bloggerne har også vært supermorsomt og jeg har funnet ut av TV er noe jeg trives med! Det er noe jeg alltid blir å huske, at jeg en gang i tiden har rullet (haha rullet faktisk..) over tv-skjermen til hele norges befolkning.

♥ Min idol-preaudition i 2013, hehe. . . Jeg møtte opp, gjorde det beste jeg kunne til tross for sår hals og tett nese. Det holdt dessverre ikke mål, men jeg har i alle fall gjort det og er stolt over at jeg turte! Er det ikke typisk at man blir syk – i tillegg til at man er nervøs – når man skal på noe så viktig? Joda!

♥ Mine 10 år på grunnskolen, både på godt og vondt. Jeg kan huske hvordan det var å bli hakket på og jeg kan huske alt det fine. Å bli mobbet på barne- og ungdomsskolen unner jeg ingen, og jeg vet selv hvordan det kan påvirke deg. Men så var det de fine minnene da, for jeg har en del av dem også. De klarer ikke helt å dekke over de vonde, men jeg har forsåvidt også fortrengt en del av de vonde.

♥ Idolfinalen i 2005! Som jeg var så heldig å så sett live med pappa i Oslo. Det var en gledens dag og jeg husker enda hvor stolt og kry jeg var for å få møte alle kjendisene. Det var morsomt! Og enda morsommere å se tilbake på bildene.

5 ting jeg er stolt av

♥ At jeg har betalt for min egen bil og lappen. Jeg sparte alle konfirmasjonspengene mine og de kom godt med da jeg skulle kjøre opp, glad er jeg for det! Bilen min kjøpte jeg også selv, såklart med hjelp fra mamma som kausjonist. Takk mamsen ♥

♥ Jeg er stolt over å være storesøster! Jeg er så utrolig glad i mine fire (+ min stebror) småtroll og benytter hver anledning jeg har til å skjemme de bort. Jeg både gruer og gleder meg til de blir 4-5 år eldre, hehe. . .

♥ At jeg fullførte VGS. Haha JA! Faktisk. For det var ikke en selvfølge for meg at jeg skulle klare det, da jeg var 3 mnd inn i skoleåret og mer lei enn noen gang. Jeg strøk i historie og fikk ikke toppkarakter i ett eneste fag. MEN, jeg fullførte! Om ikke med plettfritt vitnemål, så i alle fall med ståkarakterer i alle (minus ett) fag. Hadde jeg fått bestemme igjen den dag i dag, så hadde jeg heller stått over tredjeåret enn å gjøre det så dårlig som jeg gjorde.

♥ Foreldrene mine ♥ Jeg vet at de begge har hatt ting å stri med og ikke alltid har hatt det så lett, og jeg beundrer dem når det kommer til måten de har taklet ting på. Jeg håper jeg blir like sterk som dem når jeg blir (enda mer) voksen!

♥ At jeg har klart å gått ned 10kg – for to år siden. Jeg skal som nevnt starte igjen nå, og det blir gøy! Alltid morsomt å se forandringer, selv om jeg aldri klarte å se det selv sist gang. Satser på at det går bedre denne gangen og at jeg faktisk klarer å se det!