ting jeg… del 2

5 ting jeg hater

♥ Førsteplassen dedikerer jeg til idiotene som ikke kan plassere seg i rundkjøringer. . . Skal til til høyre etter rett frem – plasser deg til HØYRE! Skal til helt rundt eller til venstre, legg deg INNERST! Jeg hadde nettopp en episode hvor jeg nesten kræsjet, fordi kronidioten presterte å legge seg innerst når han skulle rett frem – i likhet med meg. . .

♥ At jeg har en tvangstanke om å måtte vaske meg på hendene for den minste ting. En dråpe saft på hånden og jeg kjenner antydning til klisj – så må jeg vaske. . . Det er ekstremt irriterende til tider, haha!

♥ Når folk som tar feil skal diskutere og ha rett. Jeg er nok av den typen selv og er ekstremt bestemt, men som oftest når jeg innser at jeg tar feil gir jeg etter. Folk som ikke klarer dette irriterer meg noe sinnsykt. . . Og spesielt når det er bevist at de er feil – og de enda er like bestemte.

♥ Å bli avhengig av tvserier. Det stjeler så alt for mye tid, og om jeg finner en serie vil jeg gjerne se alt NÅ. . . Det ender som oftest med at jeg blir liggende våken aaalt for lenge kun fordi jeg ikke klarer å slå av. . . Men nettopp dette tror jeg nesten har blitt den nye folkesykdommen, haha!

♥ Ankelsokker. Det er både det beste og verste som er laget. Verste fordi hvor blir det egentlig av dem i vaskemaskinen?? Jeg sverger på at jeg kaster inn 5 par og kun 4 kommer ut igjen – pluss en ekstra sokk. Lever vaskemaskiner på sokker eller?

5 ting jeg er avhengig av

♥ Bilen min! Jeg merker det godt om jeg plutselig står uten. Selv om jeg kan la den stå ubrukt i flere dager, er det godt å vite at jeg i alle fall har muligheten til å kjøre om jeg ønsker det.

♥ Beklagelig vis, snus. . . Det var en uting å starte med det så tidlig som jeg gjorde. Jeg vet jo at det sikkert går bra å slutte om jeg virkelig går inn for det, men per i dag ser jeg ærlig talt ikke grunn til å gjøre det.

♥ Hadde jeg skrevet denne listen for noen uker siden ville det stått “telefonen min” her, men nei! Jeg har jo merket at jeg har klart meg fint uten, så det eneste jeg virkelig er avhengig av er facebook. Der får jeg jo snakket med alle jeg trenger å snakke med, så da klarer jeg meg uten telefon.

♥ Musikk når jeg kjører bil. Den siste uken har jeg jo hørt en del på radio siden jeg ikke har telefon, og det er helt forferdelig. P4 og Radio Norge spiller så sinnsykt mye DRIT at jeg skjønner ikke hvordan de enda har folk som hører på dem. . . De spiller jo overhodet ikke musikk som er “dagsaktuell”, og hver en eneste tone jeg har hørt har vært fra 80 og 90 tallet. Det er bare for dårlig. . .

♥ Hårstrikk! Jeg har håret i hestehale så å si hver eneste dag, så hårstrikk får jeg aldri for mange av.

 

 

tilgjengelig for omverden

Nå er a mor happy igjen! I morges tikket meldingen fra posten inn og jeg var ganske snar å hente pakken. Oiii for en glede å endelig være tilgjengelig for omverden! Det ble en iPhone 6 i gull, siden mine to siste iPhoner har vært sølv. Deksel til den hadde jeg også for hånden, siden jeg nettopp hadde bestilt ett jeg skulle gi til lillesøster i gave. (beklager, du skal heller få noe annet hos meg ♥) Veldig kjekt!

Jeg fikk også gjenopprettet den med sikkerhetskopien jeg hadde fra lørdagen den ble stjelt, så egentlig mangler jeg ingenting nå bortsett fra de forbaska bildene fra vorsjet. . . Det er faktisk veldig kjipt, siden det var jeg som sto for bildene den kvelden! Men fy søren så smart sikkerhetskopi er, jeg er sjeleglad jeg har iPhone og at iCloud står for den sikre delen uten at jeg treng å tenke på det selv. Da slipper man styret med å legge til kontakter igjen, man får alle meldingene inn på den nye telefonen – OG alt av innstillinger og apper!

ukens “must have”

Inneholder annonselenker

Så å si hver eneste dag bruker jeg øyeskygge, det har egentlig bare blitt en del av min daglige sminkerutine. Dette kitet fra NLY har jeg blitt totalt avhengig av! Jeg kjøpte det for vel to år siden men tok det i bruk for ikke så veldig lenge siden. Som dere kan se er det bruntonene som er de mest brukte, siden jeg synes det er det fineste. Sort kan jeg fint bruke om jeg skal ut en lørdag, men til hverdags synes jeg det blir for hardt.

Siden det er en stund siden jeg kjøpte det aner jeg ikke om det er dyretestet (men jeg tipper det er det), men man får forsåvidt ikke kjøpt det på nelly lengre uansett. IsaDora har derimot et lignende kit, som jeg har bestilt meg! Jeg har linket til produktene, bare klikk på firkantene på bildet for å komme til kosten og øyeskyggen fra isadora 🙂

– My favorite eyeshadow and brush – 

konkurranse

– Vinn midlertidige tattoos! –

Midlertidige tatoveringer har blitt veldig populær i det siste, og jeg har 24 ark med tatoveringer liggende. . . Jeg trenger jo overhodet ikke alle disse selv, så derfor kjører jeg i gang med en konkurranse! For at det skal bli litt morsommere, tenker jeg at jeg deler ut til fem heldige vinnere – og da 2 ark til hver. Jeg trekker vinnerne neste søndag tenker jeg, den 9.august.

For å delta må du like facebooksiden min HER. Når dette er gjort kommenterer du innlegget med fra hvilket bilde du kunne tenke deg tatovering. Altså om du ønsker av de på det øverste bildet, eller det nederste 🙂 Husk å legge med epost slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. Lykke til! 😀

Lik innlegget om du ønsker flere konkurranser fremover!

ting jeg…

5 ting jeg liker

♥ Mørket og regn. Helst kombinert! Det er nok det eneste jeg savner med Nord Norge om sommeren. Her oppe har vi jo ikke mørke på sommeren what so ever, siden det er lyst døgnet rundt. Så om høsten er jeg lykkelig, når jeg kan sitte inne med masse telys og høre på regnet, haha!

♥ Å gi gaver. Jeg elsker å gi gaver – men som oftest er jeg blakk så det hjelper lite haha! Men så lenge jeg har penger på konto kjøper jeg gjerne fine gaver eller ting for å glede andre. Jeg har ikke tall på hvor mange tusen jeg har brukt på mine småsøsken gjennom årene, men det begynner nok å nærme seg et 6-sifret tall. . .

♥ Å kose meg med en boks cider eller et glass vin. Uheldigvis for meg har jeg en trang til å alltid være kjørbar da – så det er ikke ofte jeg setter meg ned med en boks cider “bare fordi”. Men det er godt, da!

♥ Å blogge. Jeg elsker å blogge, jeg elsker å skrive og jeg elsker å ta bilder! Dessverre er det jo ikke altlid jeg er i det kreative hjørnet, og derfor blir ikke bloggen oppdattert så ofte som jeg ønsker. Men jeg prøver alltid å bli like flink som jeg var før, med daglige oppdateringer!

♥ Å kose meg i godt selskap med venner. Det er ikke noe som er mer koselig! Enten det er en spillekveld (haha gamer much), kosekveld med god mat eller bare rett og slett en tur på cafè. Superkoselig!

5 ting jeg blir lei av

♥ Til tider – å sitte i ro. Jeg har to forskjellige humør (aldri et imellom), enten liker jeg å sitte i ro og slappe av, eller så sitter jeg med makk i stumpen og klarer ikke sitte i ro. Som oftest er det førstnevnte, men til tider kan jeg ha skikkelig makk og klarer bare ikke å sitte i ro. . . Og med det mener jeg bokstavelig talt, jeg begynner å riste med foten, haha!

♥ Å kjøre bil. Det kan til tider være superkoselig og jeg koser meg jo ihjel med høy musikk og synging – helt til knekken kommer og det er det verste jeg vet. Å kjøre til Lofoten kan ofte være en prøvelse, da jeg ikke akkurat kan gi fra meg rattet når jeg er lei. . . Sånnsett var det greit å ta buss før i tiden! Da kunne jeg sove og tiden gikk ikke så sakte.

♥ Cottage Cheese. Hah! Denne måtte jeg nesten gi en egen plass til. For uansett hvor mye jeg elsker cottage cheese blir jeg så forbanna lei av det etter en stund. . . Det må være noe med akkurat den, for jeg har ingen andre matvarer jeg blir like lei.

♥ Alkohol. . . Og da snakker jeg ikke kosedrikking (som jeg liker) men det å dra ut helg etter helg. Jeg skjønner ikke hvordan folk orker eller greier det, for det må jo være sinnsykt slitsomt! Ikke bare kaster man bort hver bidige søndag, men man får jo til tider en ekstrem fylleangst også. Jeg hadde aldri klart å dra ut hver eneste. . .

♥ Trening. . . Jepp, som oftest er det en ting jeg er veldig interessert i kanskje i 5-7 mnd, før det dabber av og jeg dropper hele greia. Jeg sier ofte at jeg skal bli flinkere men så skjer det bare aldri, haha. . . Men nå skal jeg starte å trene igjen den 1.august, noe jeg gleder meg veldig til! Å være støttemedlem får andre ta seg av 😉


_______________________________________________________________________

Jeg tenkte det kunne være morsomt å dele litt fakta om meg selv! Jeg leste et sånn her type innlegg på Marthe Borge sin blogg for en stund siden og ble inspirert! Jeg har laget flere lignende innlegg og lagret i utkast, så lik innlegget om du ønsker flere slike 😀

ikke verdt det

Oi, tiden løp virkelig fra meg når jeg skulle blogge. Var hjemme halv 11, men likevel klarte jeg å styre så mye med dropbox at her sitter vi. . . Hadde det superkoselig sammen med Sophie og Anne Sofie på kino, før vi dro på en aldri så liten sightseeingtur rundt byen! Filmen var så som så. Vi så Paper Towns, og helt ærlig hadde jeg sett for meg at den skulle være av den typen som den var – men hadde håpet at den var sinnsykt bra. Så alt i alt en litt skuffende film som jeg fint kunne lastet ned å sett. . . Ikke verdt et kinobesøk! Kjøreturen var i alle fall av beste sort ♥ Ikke vanskelig med så fine jenter, da.

♥  ♥

 

– Vi har det bra fint i nord, enkelte dager –

jeg har sagt det før..

God morgen! (siden jeg sto opp for tre timer siden) Jeg har sagt det før og sier det igjen – søndager er det beste som finnes selv om hver bidige søndag føler meg bakfull, uten at jeg nødvendigvis har vært nær en flaske. Det er deilig med fri og ikke en eneste ting å gjøre! Så denne søndagen skal jeg altså nyte. Ekstra deilig er det å tenke på at jeg ikke starter før 11 i morgen på jobb!

– Gårdagen i bilder –

I går dro jeg som sagt for fiske! Ble ikke noe særlig med fisking på meg, men det var koselig å se mamma igjen. (og deg da, tante. Alltid koselig å se deg igjen også ♥) Vi var på mamma og tante sitt hjemsted, litt over en time fra Harstad. I typisk nord-norsk stil var været så som så og for å toppe det hele måtte det jo bare starte å regne. Men så lenge man er kledd (takk gud for regntett jakke og fleece!) overlever man jo det meste av vær! Jeg var der til rundt kl 10 før jeg dro tilbake til byen for å droppe innom vorsjet til noen kompiser med Mathea.

Fineste mamma og tante ♥

Haha, tante dro i land en skikkelig fangst!

Må si jeg er flink å velge sko etter hva jeg skal gjøre. . .

Nå skal jeg snart å møte Sophie! Hun er hjemme for noen dager og vi skal ha litt kvalitetstid i kveld og dra på kino ♥ Vi har masse catching up to do, og jeg skal gi henne en STOR klem! Bare fordi hun hater klemmer, hehe.

Godt man har forandret seg

Jeg måtte finne frem min gamle iPhone 4, kun for å ha følelsen av å delta i samfunnet. Nå får jeg i alle fall sjekket snapchat, instagram og mailen min over wifi. Det var ganske morsomt å logge på den igjen, etter snart to år. Gamle meldinger, anropsloggen og bildene var i alle fall litt morsom å se tilbake på. Da jeg gikk inn på instagram kom det til og med bilder opp fra 2013, haha!

Men – i går bestilte jeg meg en iPhone 6 i gull! Jepp, jeg klarte ikke vente lengre. Det er noe med det når man skal kjøre langt og ikke har muligheten til å kontakte noen. Jeg skal jo til mamma om ikke lenge, og om jeg må kjøre helt til Lofoten uten muligheten til å ha kontakt med omverden. . . Nei det hadde bare ikke gått. Så nå dumper den snart i postkassen!

Helt tilfeldig svitsjet jeg forbi bloggerne om dagen, og oh my sier jeg bare. . . Godt man har forandret seg, haha! Dette er fra 2013 mener jeg, men likevel føles det som om det i hvertfall er 5 år siden. Oi som tiden går. Men en ting er sikkert – jeg gleder meg til å få like lyst hår igjen!

Nå skal jeg kjøre på besøk til blant annet mamma, kjæresten, tante og onkel som er på fisketur! Tar med meg kameraet så kaanskje det blir litt bilder ♥ Ha en fin lørdag! Min blir rolig, for jeg har ikke tenkt meg ut i kveld.

snart over..

Det har enda ikke gått helt opp for meg at de siste dagene av juli, snart er over. Vi har jo såvidt fått en smak på sommeren! Jeg måtte ta meg en tur i arkivet og se hva vi gjorde på denne tiden av året i fjor, og jeg kjente sorgen komme. Det var visst sinnsyke tilstander når det kom til temperaturene i fjor i juli, mellom 20 og 30 grader hver eneste dag og vi var på båttur nesten annenhver dag.

Det har ikke blitt èn eneste båttur til nå i år og solen har såvidt vist seg. Blir det da en bra august, kanskje? Jeg håper i alle fall det. Jeg trenger sommer, båtturer, bading og grilling. . . Det er jo ingen sommer uten 🙁

– På denne tiden av året, i fjor. . .

ukens “must have”

– God helg, alle søte!

Jeg har tidligere omtalt Shai barberhøvler på bloggen, men det begynner å bli noen år siden. Dorco Shai har i alle fall vært min trofaste følgesvenn nå i snart 3 år – og med god grunn! Jeg har aldri prøvd bedre barberhøvler, i tillegg til at de er så mye billigere enn de du kjøper i butikken.

Jeg har som sagt brukt min høvel i flere år, så for en måneds tid siden bestilte jeg meg en ny. De har nå tilbud på den, så for hele denne pakken betaler du kun 99kr! Røverkjøp, spør du meg. Jeg har enda ikke fått testet ut barberingskremen, men den luktet i alle fall supergodt!

– Dorco Shai Shaibox –

Shai barberhøvel
2 barberblader
Sminkefjerner
Wash & Shave krem
3 bikinihøvler
Toalettmappe

Det er så godt å ha produkter man har brukt i flere år, og være like fornøyd med. Jeg var aldri fornøyd med gillette sine høvler, da jeg synes de ble alt for tidlig dårlige, mens disse har jeg sverget til i alle år. Dessuten slipper du stresset med å kjøpe nye blader, for det får du i posten! Tror det er hver andre eller tredje måned, men du får mer enn nok på de leveringene. SÅ, etter å ha hatt abonnement på blader i ett år i 2013 sa jeg opp og har faktisk ENDA igjen av bladene, haha!

Om dere skulle lure, så er jeg ikke sponset av Dorco Shai slik som andre bloggere. Dette er min ærlige mening og jeg har betalt for det selv 🙂