uken som gikk #4

/adlinks

Etter et langt opphold uten slike innlegg er det på tide nå! Den siste uken uten blogging kan jeg unnskylde med at windows har tullet det skikkelig til med pcen min. Så der er skjermen helt sort etter oppstart og står egentlig bare å surrer. Så den må leveres inn på reperasjon. Uken før der var rett og slett bare et latskapsopphold. Lover å bli flinkere ♥ Og nå har Lotte lovet meg å bli min nye fotograf, så om hun holder ord blir det forhåpentligvis bedre bilder fremover også. Sånne venner liker vi ♥

UKENS OPPTUR
Å motta de nye klærne mine (som du finner nederst i innlegget) og at de jeg prøvde passet! Det er alltid en glede, haha.

UKENS NEDTUR
Å måtte bestille ny time hos hudlegen for å starte på hestekuren iso igjen, mot uren hud. Har sånn smått begynt å få det tilbake igjen, så da er jeg heller litt tidlig ute så det slipper å bli skikkelig ille før jeg tar tak. Gikk jo fra 01.01.16 til midten av mai i fjor, og har vært fin siden da. Typisk at det skulle komme tilbake igjen, da.

UKENS LÅT
Alessia Cara – How far I’ll go

UKENS THROWBACK
Blir tilbake til.. 2009, om jeg ikke tar feil? Meg og Henrik. ♥ En gammel venn av meg som ble meldt savnet i forrige uke. Så det har blitt mye mimring, tanker, tårer og utallige runder hvor jeg har lest gjennom siste samtale vi hadde i oktober, de siste dagene her. Tenker også utrolig mye på familien hans og håper på at han blir funnet snart. Fine Henrik.

UKENS FILM
Altså.. Har ikke sett en eneste film, tror jeg? For dårlig.

UKENS TV-SERIE
GREYS ♥ Hehe vet ikke hvor mange uker det har vært ukens tv-serie.. Men la gå, det er jo en av favorittene mine.

UKENS CRAVING
Speltlompe. Jeg er kommet skikkelig på speltlompekjøret igjen og spiser det så å si hele tiden. Speltlompe med salami, speltlompe med kalkunskinke/ost, speltlompe med alt.

UKENS BILDE
Blir med en smule selvskryt. Jeg har endelig fått ut fingern og blitt flinkere til å trene – glede i hjertet! Det var ikke et nytt år som skulle til, men at jeg bare rett og slett kastet meg ut i det sammen med Lotte. Så nå er vi å trener alt fra 2-4 ganger i uken sammen, noe som er utrolig deilig. Har i tillegg begynt å ta sol 2-3 ganger i uken og faktisk klart å bli brun.

UKENS SHOPPING + RABATT
Avslutter med litt gøy, da! Synes i alle fall jeg, haha.. Jeg har blitt mye flinkere i det siste å ikke kjøpe så mye unødvendig, så hvert plagg blir nøye vurdert før de klikkes hjem. Er veldig fornøyd med forrige ukes fangst, da.

Litt kort om plaggene; den grønne genseren brukte jeg på lørdag og den var så utrolig behagelig. Den sorte, lange bruker jeg i dag – og den er enda mer comfy! Litt trangere i armene enn den grønne, men av samme type med tanke på lengde. Genseren i midten gleder jeg meg til å bruke, har enda ikke prøvd den men den var utrolig deilig i stoffet. Sparer den til en spesiell anledning, hehe! Genser nr 2 har jeg i sort og brukte mye i jula. Den var så fin at jeg bare måtte ha den i beige også, hehe.. Den grå kjolen kjentes veldig deilig ut i stoffet, men har enda ikke prøvd den. Bestilte den hovedsaklig for å ha en litt casual kjole å bruke i feks bursdager eller til hverdags. Og den innfrir!

RABATTKODE!
Klikk deg inn HER og benytt koden CELEBRATE for å få 20% på hele bestillingen din ♥

Kjole HER / Genser HER / Genser HER / Lang, grønn genser HER / Lang, sort genser HER

basert på ekte: skrekk

Filmer som er skumle er jo naturlig nok skumle i utgangspunktet, og med en gang de er basert på ekte blir de nesten useelig (er det noe som heter det?). Så for dere som er glad i litt skrekk tenkte jeg å tipse om skrekkfilmer som også er basert på ekte! Annabelle har jeg enda ikke sett, men tenker jeg snart må få sett den. Er ikke fan av å se slike filmer alene, så derfor har den blitt litt avglemt siden den kom ut. Men snart!

Tips meg gjerne om det er andre filmer dere vet om som er basert på ekte 🙂 Trenger ikke nødvendigvis være skrekkfilm.


The Amityville Horror
Denne går tilbake til 70-tallet og handler om en familie som blir plaget av gjenferd og stemmer i sitt nye hus. Dette går mest utover mannen i huset, som hører stemmer som ber han om å gjøre utenkelige ting. Tidligere bodde det en annen familie der, hvor sønnen drepte begge foreldrene og påsto etterpå at det var stemmene som ba han gjøre det.

The Conjuring
Denne var jeg faktisk ikke klar over var basert på ekte.. Og det gjør den jo bare, om mulig, enda mer skummel. Her ser vi historien til de verdenskjente paranormale etterforskerne som blir tilkalt for å hjelpe en familie som blir terrorisert på deres bortgjemte gård. Det har også kommet ut en etterfølger – The Conjuring 2! Har ikke fått sett den enda, men satser på å snart få sett den. Hørte også snakk om en 3’er? Jeg mener woow..

Annabelle
Dette er egentlig etterfølgeren av The Conjuring, selv om den viser tiden før The Conjuring. Nok en gang en historie fortalt av de samme verdenskjente paranormale etterforskerne, som vi ser i The Conjuring, bare om dukken Annabelle denne gangen.

The Strangers
Denne hadde jeg heller ikke trodd var basert på ekte, but it is.. Et kjærestepar er på en isolert hytte hvor de plutselig blir terrorisert av tre ukjente personer med masker. Creepy som faen (og at den plutselig er basert på ekte gjør den jo enda mer ekkel), men jeg har sett den to ganger haha.

The Texas Chainsaw Massacre
Dette er nyinnspillingen av en film som opprinnelig er fra 1974. Som det kommer frem i tittelen handler det altså om en motorsagmassakrer. Denne er vel ikke 100% basert på ekte selv om massakreren er basert på en seriemorder som opprinnelig lagde masker og andre ting av hud og bein.. Dette i likhet med hovedpersonen her i filmen. Uansett en ekkel film som burde sees om du er fan av skrekk.

uken som gikk #1

ÅRETS FØRSTE UKE! Etter denne setningen hadde jeg skrevet “Altså jeg føler ikke 2009 overhode.” av en eller annen grunn. Men tror det jeg mente var at jeg føler jo egentlig at 2009 var i går – selv om jeg ikke gjør det på dette tidspunktet og ikke kan skjønne hvorfor jeg skulle føle det da.

Her har dere i alle fall min første uke oppsummert, litt sent siden jeg hadde planlagt å poste den på mandag egentlig. Så har kanskje noen sett at de siste ukene av desember falt bort, naturlig nok siden jeg ikke blogget. Men jeg skal prøve å bli bedre <3

UKENS OPPTUR
Å få vite at to venninner som har kjøpt seg leilighet sammen i Oslo, skal ha innflyttingsfest i februar som jeg skal dra ned på! Det blir gøy å se alle mine fine venner i Oslo igjen.

UKENS NEDTUR
Å finne ut at jeg måtte ha to nye vinterdekk. Det er ikke akkurat verdens største nedtur, men jeg klarte ikke komme på noe som var mer krise.

UKENS LÅT
Ruben – Go For Love.

Siden Ruben er fra Bjarkøy utenfor Harstad kjenner jeg til han fra før og jeg må bare si – det han får til! Utrolig talentfull er det ingen tvil om at han er. Jeg fikk frysninger av denne sangen og tror nok den kan bli en stor hit i 2017. Selv om han kun er en bekjent som jeg egentlig aldri snakker med ble jeg helt sykt proud når jeg så at 730.no skrev om sangen hans! SÅ gøy! Det kan du lese om HER.

UKENS THROWBACK
Kun fordi jeg ligger i sengen med ullsokker og innballet i dyne hver eneste dag blir det en liten throwback til Alanya 2014. Hadde ikke hatt noe i mot en tur til varmere strøk nå, altså.. OG hallo kan vi ta en kort applaus for at jeg klarte å bli brun på de to ukene jeg var der? Noen tenker kanskje at det bare skulle mangle, men jeg blir så sinnsykt tregt brun.

Savner varme og lyst hår. Sistnevnte er jeg i tenkeboksen for om jeg skal gjennomføre snart.. Men jeg savner ikke den urene huden jeg hadde på denne tiden.

UKENS FILM
Varg Veum! Jeg har fulltført et maraton med fem av filmene i helgen, hehe. Husker jeg bruker å se på det da jeg var yngre, og interessen merker jeg enda er der. Flott mann, det hjelper jo på.

UKENS TV-SERIE
Greys Anatomy, som ENDELIG er tilbake på TV2 sumo! Noe av det verste jeg vet om er ventetiden før nye episoder blir publisert, så har jeg heller ikke ork til å benytte meg av de utenlandske sidene som lar deg se episodene samtidig som de kommer ut i USA.

UKENS CRAVING
Kan jeg si Justin Bieber anno 2010? Ha ha ha.. Nei men jeg har hatt en periode nå hvor jeg bare har trengt å høre på de gamle sangene hans, lese litt i boka hans (ja jeg har den selvfølgelig..) og se på filmen hans. En type craving, bare ikke mat-relatert liksom, som denne posten eeegentlig er ment for.

UKENS ANBEFALING
Denne uken vil jeg rett og slett anbefale folk å bli fadder via WWF. Eller pokker heller, trenger ikke være WWF; men rett og slett støtte en god sak du brenner for. Jeg donerer 250kr hver måned (125kr til isbjørn og 125kr til neshorn) og det er de beste pengene jeg bruker. Det er også såpass lite at jeg merker ikke at jeg savner dem. Har nå vært fadder i noen år og glemte det heelt av til jeg var å sjekket nettbanken min nå og avtalegiroer, haha.. I tillegg får du fratrekk på skatten om du støtter saker, så det er jo også en positiv ting med å bry seg.

Så om du vil gjøre en liten forskjell anbefaler jeg alle å klikke seg inn HER. <3

UKENS SHOPPING
Ingenting, om du ser bort fra all maten jeg kjøpte på OBS haha. Tilbud på saus? OK da kjøper vi 15 pakker. Sånn tenker jeg.

UKENS EBAY
Disse! Som jeg også har lagt ut flere bilder av to innlegg under her. Har enda ikke brukt dem enda, men føler det er super kvalitet for en 20’er liksom.
(For de som vil ha link, skriv en privatmelding til meg på facebooksiden min HER)

fireårsjubileum i dag!

Jeg har i lengre tid nå gått rundt å sagt at det snart er tre år siden jeg fikk lappen. Så kommer facebook her og bare slår meg i trynet i dag – det er FIRE år siden jeg fikk lappen i dag. Det er så sykt. I mitt hode gikk jeg på ungdomsskolen for fire år siden, liksom. Også er det i år 10 år siden jeg begynte i 8.klasse. TI år? Det er ikke morsomt engang. DET er sykt, jeg som såvidt har passert 18 år.

Jeg tar også meg selv i å tenke “så sykt at jeg har lappen. JEG har lappen. JEG kjører bil” også har jeg hatt den i fire år, er 22 år og det er egentlig ikke SÅ sykt. Det er faktisk ganske vanlig. Det syke er egentlig at jeg lager et helt innlegg dedikert til sertifikatet mitt.

I alle fall, grattis til denna lille snella som er overlykkelig for å ha bestått oppkjøringen! For fire år siden. Og tusen takk til Trafikkskolen Harstad og Einar Viggo som skal ha all æren for at jeg i dag kan feire fire år med lappen.

beste ebaykjøpet

Mitt desidert beste kjøp gjort på ebay må være disse som jeg nettopp fikk i posten! Tror jeg betalte rundt 20kr per stykk, så for de som måtte være i tvil – joda, de er falske. Men for meg som alltid ødelegger klokker er det ingen sjangs at jeg blir å bruke flere tusen på en ekte. Like greit å nøye meg med kopier, enn å ødelegge en til flere tusen. Og jeg vet ikke, men SÅ stor forskjell kan jeg ærlig talt ikke se? Annet enn reimen som har en mer “slitt” look på den ekte. Mulig det bare er meg, men så har jeg jo aldri vært interessert i (eller eid, forsåvidt) “merkevare” heller da, hehe.

Har tidligere kjøpt klokker på nelly til rundt 200kr som jeg også har klart å ødelegge reimen på.. Så jeg tenker disse får holde en stund. Og holder de ikke så kostet de i alle fall bare 20kr og jeg kan kjøpe ny, hehe!

kanskje 2017 blir året mitt

Julen i år – i likhet med julen i fjor – har egentlig plassert i stillhet på bloggen. Det gjør meg ingenting, annet enn at jeg er litt lei meg for å ikke ha tatt mer bilder i julen med familien. Mamma og kjæresten kom til Harstad for å feire jul med tante, onkel, bestemor og meg, så jeg var sammen med dem fra lille julaften til andre juledag inne hos tante og onkel. Fullt hus! Så var jeg innom gudmor og gudfar hvor pappa og søskene mine var på julaften for å også få sett dem. Gudmor inviterte meg til å feire julaften med de et år – så det håper jeg å snart få til ♥ Skulle ønske det var jul to ganger i året, jeg.

Jeg er glad i jul, men takket være meg og min vimshet (om det er noe som heter det, haha) kunne jeg ikke senke skuldrene før lille julaften på kvelden.. Pakkene var jeg ferdig med allerede to uker før julaften – men tror dere jeg hadde fått kjørt ut alt før lille julaften? Nei.. Så da ble det en aldri så liten kjørerunde. Men jeg går i alle fall i riktig retning med å bli ferdig tidlig før jul! Kanskje 2017 blir året mitt.

Nå ble det mye tekst her – så da får vi sprite opp med litt bilder! Disse er fra en eller annen dag i julen med fine venner og vin ♥

– Genseren min finner du HER.-

årets beste julegavekjøp

God jul og godt nyttår! Må bare benytte sjansen til å si god jul nå, siden jeg har vært dårlig til å blogge i desember. Og siden de fleste enda har julepynten oppe er det helt innafor, tenker jeg.

Haha, jeg ler like høyt nå når jeg ser på bildene som da jeg bestilte denne til Frida. Ikke minst ler jeg like godt som jeg gjorde da jeg bestemte meg for at hun skulle ha den på seg. Hun har aldri vært vandt med å ha på seg klær og jeg burde kanskje forstå at det kom til å bli en prøvelse, men bilde foran treet – det skulle jeg ha! Så da måtte hun bare finne seg i det. Haha fineste ♥

Dette er kanskje årets beste julegavekjøp fra min side. Og ikke minst mitt beste ebaykjøp i 2016. Kun fordi den var hysterisk morsom å se henne tusle rundt i, selv om hun kun hadde den på seg i 2 minutter.. Men i og med at hun ble ganske misfornøyd og utilpass måtte den av, jeg hadde helst sett henne gå i den hele julaften 🙁

For de som måtte lure er det ikke min hund altså, men tante og onkel sin 🙂