Brun og blid

I går var jeg på halloween party sammen med Marte, haha så syykt koselig! Vi tok ingen bilder, men det er i grunn like greit. Og i dag vet dere, var det gratis sol på Brun og blid, så seff måtte jeg dra med meg April og ta sol i 35min, noe så heerlig. Men jeg eier jo såklart ikke et eneste snev av tålmodighet, så det ble virkelig en prøvelse med tanke på all drittmusikken de spilte på radioen..

Føler meg så fin nå! Så dette bildet poengterer vell det meste. God natt, sov godt drøm søtt osv!!

Var du å tok sol i dag?


Antrekk 301010

 Bukse//Bikbok Genser//Bikbok Skjorte//Cubus

Også har jeg 2 forskjellige sokker på meg idag!! Viktigviktig, men det har egentlig blitt en vane. Jeg finner _ALDRI_ like sokker, også kommer jeg dagen etter og finner den ene jeg leta etter i går… Herregud altså. Men nå stikker jeg snart en tur til byen med Marte, skal shoppe bort litt av lønningen min 😀 😀

Hva skal du i dag?

Antrekk 291010

Siden mitt kjære kamera er fritt for strøm blir bildene i dag tatt med webcamera!
Var også syyyykt moro å ta bilde i speilet, woho!!!
Strikkagenser//Bikbok Svart tights//Cubus Singlett//Bikbok

Tjill dag i dag, gleder meg så syykt til helg nå! Men først- jobb. See ya!

Kjempebra tidsfordriv!

Først og fremst vil jeg takke Facebook for at de har så utrolig fengende og avhengighetsskapende spill! Really, dere er til stor hjelp i mattetimene, mer enn dere aner. Så til casen, dere kjenner sikkert til Robot Unicorn Attack? Det er sååå forrige uke liksom…. Tror ikke jeg har vært så betatt av et spill siden The sims tiden min. Og det er ille…

Men nå, derimot, er det TETRIS(!!!!) som gjelder! Lag deg en kopp te, og sett av MINST 2 timer til spill, eller bare bruk det som tidsfordriv. Sykt effektivt. (Vil ikke anbefale noen av disse spillene om du bare trenger å roe deg ned, jeg blir værtfall drit forbanna når jeg taper…) Også taper jeg såklart aldri.

F*en, feil bilde…… Here we go again

Stemmer! I win ;-)) Og her sitter jeg da. Dag ut og dag inn. Det store minuset er at om jeg først begynner å spille, kan det ta opp til 3 timer før jeg klarer å rive meg løs. True story.

Men…. SPILL TETRIS FOLKENS!! Kan redde liv, men jeg garanterer ingenting.

Spiller du noen spill på Facer’n?

Happiness

Tumblr_lawiik3rgd1qcsxkvo1_500_large4625584339_f6ec4158cc_z_large_large
Tumblr_lawmg8awkl1qen0nto1_400_large
weheartit

Most people are about as happy as they make up their minds to be.
– Abraham Lincoln

Bright colorsJeg hater slike dager som i dag. Dager hvor jeg ikke har vært på skolen, men fremdeles ønsker å gjøre noe ut av resten av dagen, noe som pappa nekter meg. Kommer nok til å bli en lang kveld, så jeg lager meg en kopp te og setter på sesong 2 av frustrerte fruer!

Følger du med på frustrerte fruer?

Addicted

 
I går var jeg en tur ute og møtte masse folk sammen med Carina og Marte! Skikkelig koselig, helt til jeg så hvor utrolig stygge enkelte bilder var… Hehe…

Og btw, i dag er det 2 måneder til julaften!! Jeg gleder meg som en liten unge. og såklart er høydepunktet å få møte julenissen! Ikke lenge til det bare er 1 måned igjen, tror jeg må ta meg en liten feiring da!

Flere enn meg som gleder seg til julaften?
Hva gjorde du i går?

Nå stikker jeg å ser på frustrerte fruer! Addicted…

So this is the autumn?

Hot or not?

En dag blir jeg kjendis

En dag, så håper jeg på å gjøre et syykt gjennombrudd. Enten som artist eller rett og slett bare som kjendis. Jeg SKAL bli kjent på en eller annen måte, og verken du eller Gud kan stoppe meg. Noe så sykt kult, tenk at en dag om ikke så lenge vet ca halve (helst hele) verden hvem jeg er.

Værtfall, jeg mista nettet i sted, i 3 fu**ings timer…. (Må begynne å sensurere litt, føler jeg er veldig upassende til tider..) Da begynte jeg faktisk nesten å grine, og satt meg ned på gulvet å begynte å be til Gud. Så sykt hjelpesløs har jeg ikke følt meg på lenge.. Helt utrolig hva internettet gjør med meg!

Følt deg like hjelpesløs som meg? er helt j*vlig….
Hva synes du om sensureringen? sykt kult……….

Antrekk + Waffles

Jeg og Catha skulle lage vaffler, også bare……

 Da laget vi vaffler! helt til…… Faen…… Upz, dette skjedde med alle unntatt EN….

Også jeg bare, “CATHA!!! Æ VIL HA TE!!!” Også bare…. Jeg får alt jeg vil ha.Så da ble vi mett i dag også! Jippi!! Nå spiser vi epler.

OGSÅ, er det dagens antrekk, pynta meg skikkelig i dag!

Bukse – Bik Bok
Tskjorte – Swag
<3Ullsokker<3