dorco shai

I det siste er det utrolig mange bloggere som har skrevet om Dorco Shai, som er den første barberhøvelen med 6 blader for kvinner. Og med god grunn! Jeg bestilte hjem denne siden den var gratis og tenkte det kunne være greit å teste den ut. Ble utrolig overrasket over den! Og det på en positiv måte. Den barberer helt jevnt og etterlater en silkemyk hud. Bladene som blir tilsendt automatisk hver tredje måned (eller når du måtte ønske det) er i tillegg mye billigere enn bladene som kommer til andre merker. Så denne blir jeg nok å bruke de neste årene! Jeg bruker den sammen med barberingskremen til EOS, en krem jeg ikke kunne klart meg foruten. Har prøvd de fleste kremene for barbering, men denne slår alle. I tillegg lukter den såå godt!

Bestill barberhøvelen HER (du må avbestille innen 1-2 uker om du ikke vil ha tilsendt ekstra blader, for de er ikke gratis) og kremen finner du HER


shoppingtrøst

Jeg har en tendens til å synes synd i meg selv når jeg er syk, så da trenger jeg litt trøst! I går og i dag fant jeg trøst i litt nettshopping, hihi. . . Bestilte meg en ny treningstights i går, i samme merke som den jeg har, og håper den dumper i postkassen i dag! Ellers har jeg tittet ekstremt mye på nelly, men kommet frem til den konklusjon at jeg ikke trenger noe mer derfra. . . Er så kjedelig når jeg skal tenke praktisk, ender som oftest opp med å ikke kjøpe noe som helst da. . . Men godt å se at jeg klarer å beherske meg selv! Hihi. Skal vise dere senere hva jeg har bestilt hjem!

Skal tappe i badekaret snart og ha en ordentlig spa-morgen med meg selv og se om ikke det hjelper litt på humøret! Har stått opp aalt for tidlig de siste dagene. . . Jeg liker helst å sove så lenge som mulig når jeg er syk sånn at jeg slipper å “gå gjennom det” haha, om dere skjønner.

Haha frokost, middag og kveldsmat de siste to dagene. . .

prettypretty me

Som jeg antok har dagen min vært pretty boring og jeg har tilbrakt store deler av den i stolen på stua, med tvserier på pcen. Ellers har jeg gått rundt meg selv i hele huset for å finne noe å spise som jeg ikke får lyst til å spy av, noe jeg enda ikke har lyktes med. Er det ingenting som er godt når man er kvalm eller?? Pizza, burger, kebab eller noen slags form for fastfood frister heller ikke. . . Gjorde et tappert forsøk på å spise brødskive med egg til middag, men det ble mildt sagt ikke tatt godt imot. Så i dag har jeg levd på tre bokser med cola! Verken mer eller mindre. Nå venter jeg på sykebesøk fra Sophie, håper hun har med noe godt som jeg kan få i meg! Skal finne frem en film vi kan se på og koose oss, har savnet lille dukken min ♥ Går alt for lang tid mellom hver gang vi er sammen. . .

Fine sykebilder av meg skal dere jo også få, øyene mine er blodrøde så derfor føler jeg ikke heelt for å se pen ut. . .  Håret ser j-æ-v-l-i-g ut, gleder meg til å få orden på det! Skal innom salongen til Sabrina i morgen om jeg er bedre, så skal hun se hva hun kan gjøre for å få det lyyst igjen fortest mulig :)

røverkjøp

På mandag fikk jeg pakken min fra makeupmekka, ble suuperfornøyd! 2 hairdonuts, 6 par vipper, luminizer highlighter, 2 tuber leppeskrubb, 1 neglelakk og sminkefjerner. Alt på salg og jeg betalte bare 289kr! Vippene skal jeg teste ut når jeg blir frisk igjen, leppeskrubben skal jeg prøve i kveld og luminizeren har jeg allerede testet ut. Den anbefaler jeg virkelig! Den gir litt glød til kinnene og holder hele dagen. Har aldri bestilt fra makeupmekka før men det blir nok ikke siste gang. Vet ikke heelt hvordan sminken deres er når det kommer til foundation og pudder, så tror nok ikke jeg blir å kjøpe det fra dem. Holder meg til merkene jeg kjenner!

just my luck

Så har jeg ønsket spysjuka velkommen i huset! Skulle ikke vært mulig, alltid skal sånn her skje når det passer minst. Typisk min flaks, kan jeg vel også si. . . Jeg har jobb fredag – tirsdag og har ikke råd til å være syk da. Har heldigvis bestemt meg for at dette ikke er noe som skal vare i flere dager, så får vi se om det funker å bestemme seg for sånt! Har uansett startet bilen og gjort meg klar til å kjøre ut, måå ned på jobb en liten tur siden jeg enda ikke har levert skattekortet. . . Resten av kvelden blir det filmkveld! Litt koselig å være syk når jeg får en unnskyldning til bare å sitte i stolen og se på film hele dagen, sant? Nei hvem lurer jeg. . . Feber, hodepine og spying er virkelig langt fra koselig. . . Noen andre som har blitt syk på denne tiden? Har jo vært mye omgangssyke så egentlig er ikke dette noe som overrasker meg stort.

Hvordan jeg IKKE ser ut i dag:

29.01.13

Nå er det snart kveld for meg. Er faktisk på tur i seng _nå_, og for de som kjenner meg er det svæært uvanlig! Haha. . . Kan ikke huske sist jeg la meg før 12, og det er ett mirakel om jeg er i seng før 2. Men ja, grunnen til det er at jeg føler på meg at jeg begynner å bli syk og er utrolig slapp. . . Har vært fin i hele ettermiddag, helt til i 9-tiden da jeg plutselig fikk en forferdelig hodepine, feber og kvalme. Spysjuka på vei. . .? Om det er det så gir jeg meg over. . . Får håpe det går over til i morgen og at jeg våkner opp i suuper form! Og om jeg kjenner min flaks godt nok gjør jeg mest sannsynlig det.

Skal uansett få med meg siste episode av Cæsar, det jeg! Heldigvis varer den bare i 20 minutter så jeg rekker det innenfor tidsrammen. God natt da, alle sammen ♥

jeg skal og vil

I dag har jeg brukt store deler av dagen på å rydde på rommet mitt. Som jeg har sagt nå i laang tid skal jeg snart få sengen min, men får jo ikke plass til den med mindre jeg rydder. . . Jeg skjønner ikke hvordan det kan bli så utrolig rotete på kort tid?? Lover, det er ikke min feil. . . Skal uansett klare å bli ferdig med dette i dag, så skal jeg sende avgårde pappa for å hente sengen i morgen! Iih, gleder meg til å sove i ny seng! Skal få det sååå koselig på rommet mitt når alt er fiks ferdig.

Har også sett på hver gang vi møtes på tv2 sumo, skjønner ikke hvorfor jeg aldri har likt det programmet?? Men at jeg liker det nå kan jo ha noe med Kurt å gjøre også. . . Den mannen altså, FOR en mann! Og ikke minst – FOR en stemme! Jeg har alltid hatt sansen for han og vurderer sterkt å dra på konserten hans i Tromsø i mars. Eller rettere sagt – jeg SKAL på konserten! (Tuva og Therese pliiiis bli med meg ♥ ♥ ♥) Hadde vært en opplevelse for livet, kan ikke gå glipp av det! Gikk jo glipp av konserten i Harstad i fjor på grunn av jobb. . . That’s not happening again!

wantwantwant

 Det har jo aldri vært en hemmelighet at jeg er over gjennomsnittet glad i å handle. Sminke, sko, klær, kjoler, unødvendige ting. ALT! Er ganske stolt over meg selv som har klart meg i over tre måneder uten å kjøpe noe unødvendig. Ingen kjoler, sko eller finklær. Jeg har kun kjøpt nødvendigheter som truser, sminke, sokker, bukser og topper – slikt jeg er nødt til å ha hver dag. Men snart kan jeg unne meg en heftig shoppingtur på nelly, og da skal jeg virkelig kose meg! Skal fylle kurven til randen og gå helt crazy der haha. . . Men selvfølgelig, alt innenfor rimelighetens grenser. Ikke mer enn jeg trenger!

I den sammenheng: ææh, se kjolene de nettopp fikk inn på nelly da! Ble helt forelsket i den første sorte, tror den blir neste kjolekjøp. . . Så enkel, men likevel så fin! De andre står også høyt på listen, ååh se da. . . Hvorfor må jeg pine meg selv. . .

 HER //  HER //  HER

HER // HER // HER
(iih elsket den første og siste) 

HER // HER (looove) // HER

// adlinks

bloggene jeg leser

Sophie, TCMN, TuvaAmanda


MartineRenate, Marthe BorgeBjørn-Erik


Lene Orvik, Fotballfrue, Annais, Andrea

Hvilke blogger leser DU?

last goodbye

Så var det søndag – atter en gang – og jeg sitter klistret fast til godstolen med (believe it or not) ett fruktfat og tvserier. Haha sitter faktisk å leser _min egen_ blogg også, har bladd meg helt bakerst i arkivet og ler meg ihjel av alt det kleine jeg har lagt ut. Det morsomste med å ha blogg er definitivt å kunne bla tilbake flere år i tid! Gleder meg til å se tilbake på bloggen min når jeg blir gammel, håper ikke jeg skjemmes slik som jeg gjør når jeg ser tilbake på 2010. . .

 Ååh, hør fine sangen til Kesha da! Har aldri vært fan av henne og aldri likt sangene hennes. . . Vet ikke hva det er, men jeg synes bare hun er ekkel?? Haha. Men denne derimot – den må høres. Har hatt dilla på den i en måned nå, den er så fiin ♥ Sett den på og drøm deg vekk til en tid hvor du var emosjonell, haha vær så god å bli deppa liksom.