10 år siden

Nå er jeg så godt som på veien. Jeg kjører hjem i dag, men først må jeg innom besteforeldrene til småsøskene mine. I kveld skal jeg ut med jentene mine hjemme og det gleder jeg meg veeeldig til. Og neste helg er det BURSDAGEN MIN!! Assa, gjett om noen som gleder seg.

I går var jeg på babyshower for Eila som skal ha bebbis til vinteren! Det blir så utrolig gøy og det var kjempekoselig i går med masse god mat og kaker. Eila, Hanna og Emilie er de tre beste venninne jeg hadde da jeg bodde i Lofoten før, og det er alltid like gøy å gjenforenes med dem. Denne sommeren er det faktisk 10 år siden jeg flyttet fra Lofoten, tenk det! 10 år har gått så utrolig fort, og jeg er så utrolig glad for at vi forble venner selv om jeg flyttet. Egentlig skulle jeg kanskje hostet 10-årsjubileumsfest her i år, men denne helgen var ganske så ugunstig og alle er ikke hjemme hele sommeren. Kanskje til jul!

favorittene fra sommersalget

Jeg vet ikke om det er mulig å bli for gammel til å orke å bla side opp og ned på nettbutikker? I så fall har jeg nådd den alderen nå. Jeg elsker å shoppe, men når man må bla gjennom masse man ikke vil ha så blir jeg lei. Men jeg måtte uansett ta meg en tur innom sommersalget til nelly – der er det mye fint! Men gudene skal vite at det også er mye forferdelig.

Så her har jeg plukket ut mine favoritter! Ikke så mange som jeg trodde det skulle bli, men som sagt – jeg blir lei. Klikk på bildene for å komme til tingene <3

– Accessories & shoes –

Reebok Classics
629 NOK

NLY Shoes
189 NOK

NLY Accessories
74 NOK

Philip Lim
1147 NOK

Pieces
314 NOK

By Malene Birger
209 NOK

Day Birger et Mikkelsen
174 NOK

NLY Shoes
189 NOK

Richmond & Finch
279 NOK

NLY Shoes
174 NOK

NLY Accessories
74 NOK

NLY Shoes
131 NOK

 

– Casual / everyday –

 

 

NLY One
174 NOK

NLY One
174 NOK

NLY One
149 NOK

NLY Trend
149 NOK

Sally&Circle
139 NOK

NLY Trend
125 NOK

NLY Trend
104 NOK

Vero Moda
91 NOK

Sally&Circle
69 NOK

NLY Trend
199 NOK

NLY Trend
160 NOK

(jeg er ikke gal kjendisstalker, lover)

I år som alle andre år var det obligatorisk med en tur til Lofoten. Jeg dro på mandag og drar hjem enten i morgen eller tidlig lørdag. Taktisk valg av uke egentlig, siden Morgan Sulele skulle ha konsert på tirsdag og jeg visste at mamma ikke var så alt for gira på å dra på den med lillesøster, haha. Så da steppet jeg inn! Som alle andre gale 12-årige fans fikk jeg bilde. Dette var så uholdbart stygt (Emilie og Eila mener jeg overdriver, noe som kanskje er mye mulig) at eneste plassen jeg blir å legge det er i kjendismappa mi på pcen (jeg er ikke gal kjendisstalker, lover). Sendte han også en melding på facebook etterpå for å spørre om han ville ha sightseeingtur i Lofoten, kanskje med et lite håp om å få et bedre bilde? I alle fall; melding ikke åpnet eller besvart, venter i spenning.

Ellers utover det er det Ballstaddagan i Lofoten nå om dagen. Det vil si fest og hållåi på Ballstad fra mandag til søndag, derav Morgan Sulele-konsert. Så i går dro jeg på quiz med noen lofotvenninner! Veldig koselig, helt til vi innså at vi kom på sisteplass av ganske mange lag.. Unnskyldningen får bli at spørsmålene gjaldt way before vår tid, noe som gjorde det hakket vanskeligere. Møtte på Else Kåss Furuseth som også hadde valgt å ta turen på quiz. Kom derimot tomhendt hjem uten bildebevis, så jeg måtte ty til facebook for å høre med henne om hun hadde tenkt seg til Harstad. Melding ikke åpnet eller besvart her heller enda.

I kveld skal jeg dra på lofotsenteret siden de har nattåpent og gode tilbud. Ser for meg å komme hjem med masse snadder siden jeg nettopp har fått lønn, og sånn at leiligheten min får seg et ansiktsløft når jeg er back home. Jeg begynner å bli litt lei og trenger en liten fornyelse, eller kanskje det bare er blomster jeg mangler? Har jo faktisk kun grønne planter i stua, og det kan bli vel, grønt…