helt rævva

Har alle hatt en fin siste dag i 2013? Jeg har visst kommet inn i en slags ond sirkel hvor jeg er trøtt uansett om jeg får mye eller lite søvn. . . Så jeg sovnet av klokken 12 plutselig, våknet kl 1 i natt og la meg igjen halv 2. Oog i dag sto jeg opp halv 2. . . Jeg hadde på alarm kl 11, men neida, søvnen tok overhånd og jeg la meg like fort ned igjen.

Jeg la meg nyttårsnegler i forrige uke, brukte gelelack fra cubus. Det er så greit å slippe å tenke på å måtte legge lakk på nytt for at det faller av, for med gelelakk så holder det jo i flere uker! Eneste minuset er at det tar sin tid å fjerne den. . . Men er jo bare å rive den av, haha.

I går var jeg hos tante og fikk servert nyydelig kalkun! Jeg tror aldri jeg har smakt kalkun, men nydelig var det. Med waldorfsalat (som jeg snekret sammen igjen, hihi) og ris til. Jeg er ikke så stor fan av rosenkål og svisker, så det uteble. Hver gang jeg ser rosenkål tenker jeg på den barnefilmen, Teddy og Annie! Noen som husker den filmen? Dere kan se den HER. Jeg ble litt nostalgisk av å se på det, for en koselig film. . .

Nå sitter jeg hos Martine P! Det er jo nyttårsaften men helt ærlig har denne julen vært helt rævva. Jeg har ikke hatt noen spesiell julefølelse og julaften gikk egentlig bare sin gang uten at jeg tenkte “wow det er julaften, endelig!” Så denne nyttårsaften skal jeg verken drikke eller feste for full hals, jeg skal være edru og være sammen med Martine. . . Det er ikke noe jeg synes er kjipt egentlig, for drikke det kan jeg da virkelig gjøre til helgen om jeg ønsker! Har vært dårlig og fyllesyk første nyttårsdag så lenge jeg kan huske, blir godt å bryte med den tradisjonen. Og jeg har ikke nyttårsfølelsen at all. 

Vi skal lage oss nyttårsmiddag som blir fajitas og kose oss med is til dessert! Det er vel vanlig med kalkun på nyttårsaften, eller? Men det spiste jeg jo i går, så lider ingen nød sånnsett! Blir godt med fajitas som siste måltid i 2013 tenker jeg. Hva skal du spise?

gruer meg..

Nå er jeg på tur på jobb snart, er ferdig klokken 4 så vi blogges nok ikke før i kveld en gang ♥ Etter jobb skal jeg til tante for å spise kalkun – så kjører jeg avgårde til flex! Jeg har ikke satt en fot innenfor døra der på snart to uker og det er alt for dårlig. . . Kjenner at all julekosen har satt seg godt, så gruer meg til å gå på vekta for å si det sånn. Forhåpentligvis har jeg utviklet et snev med god forbrenning, så kanskje det kun er et kilo eller to som har gjemt seg! Krysser alt jeg har av fingre og tær. . .

Sååå litt unblogged bilder og tekst, hehe. Ha en fin dag alle sammen ♥

Tredje gangen jeg brukte kjolen. . . Hater egentlig å bruke samme kjolen mange ganger på rad, men det var den eneste jeg følte var passende til anledningen. Disse bildene er fra etter jeg hadde vært i bursdagen til tante på lørdag! Håret alle veier og sminken litt hit og dit, er jo perfekt. Jeg fikk Lotte til å ta bilder av meg og jeg måtte nesten si HALLELUJA da jeg så bildene, hun har faktisk lært seg å ta bilder?! For en veldig gledelig overraskelse. Skulle ønske jeg kunne si det samme om de andre venninnene mine, men de er verken villige til å ta bilder, eller er flinke. Så da er jeg nesten like langt. . . Søker flere venner som gledelig tar bilder av meg og er flinke ♥

Dette var vel egentlig ikke et glansbilde men jeg tror jeg lo på ekte(?) så da blir det jo litt mer, ja, ekte haha. . .


Haha! Dette er det styggeste. . . Har funnet ut at jeg har blitt glad i å legge ut slike mislykkede bilder av meg selv, kanskje jeg har utviklet litt selvironi? Her går jeg mot Lotte og sier “okei få se kordan bildan blei nu da” og av en eller annen grunn ser det ikke ut som jeg prater i det hele tatt? Jeg er hvertfall veldig nydelig på dette bildet ♥

overraskelse

Nå er jeg snart på tur ut døra, Isabelle kommer og henter meg så skal vi dra å se på romjulscuppen! Det er en fotballturnering (eller noe sånt) som folk kan melde seg på og spille i. Den har vært hele helgen og jeg var en tur der i går også. Overraskende nok var det spennende! Jeg er jo overhodet ikke fotballtypen, men tror jammen ikke jeg er langt unna nå. . . Det er jo underholdende og spennende!

I går var jeg som sagt i bursdagen til en av mine tanter som ble 70 år. Hele familien og venner av dem var samlet på en skole hvor vi skulle overraske henne med en liten feiring. Og gjett om hun ble overrasket! Vi sang bursdagssang og velkomstsang som en av de andre tantene mine hadde skrevet. Også fikk vi servert mat og drikke! Jeg måtte dra før kakespisingen, men kanskje det egentlig bare var like greit, hehe. . . Har en tendens til å spise litt for mye godsaker når det er mye å velge mellom. Også fikk jeg møtt to av tantene og en onkel som jeg ikke møter så veldig ofte, så det var utrolig koselig ♥

Ellers tok jeg en del bilder, men legger bare ved noen få! Er ikke alle som ønsker å ha bilder av seg selv på nettet og det har jeg full forståelse for.


Se så flott tante jeg har! Skulle ikke tro at hun ble 70 år i går. . . Var så morsomt å se hvor overrasket hun ble da hun kom inn og så alle som sto å ventet på henne! 


Tante Unni og onkel ♥

Mine andre to tanter på pappa sin side! Haha elsker uttrykket på tante til høyre, skikkelig luresmil!

fryktet for livet mitt

Jeg skulle egentlig oppdattere dere i dag, men det ble en veldig sen start på dagen for min del så bloggen la jeg pent til sides. Har endelig blitt nesten 100% når det kommer til forkjørlet, men selvfølgelig måtte jeg våkne med magekramper sendt fra, ja, helvete. . .  La meg fort i fosterstilling igjen for å sove. Så jeg sto ikke opp før klokken 2 og dro for å møte Linn Ida og Martine. Etter det dro jeg til Martine, så dro jeg i bursdag til tanten min som blir 70 år i dag ♥ Jeg kom akkurat inn døra hos Martine nå siden jeg dro tidligere fra bursdagen enn de andre. Lotte og Martine står å fikser seg mens jeg benytter anledningen til å fortelle dere at jeg enda lever. Fryktet jo litt for mitt eget liv da jeg våknet i morges, haha. . .

Jeg skal ikke ut å drikke i dag, siden jeg enda er liiitt syk tenker jeg at det ikke er vits å leke mer med helsa enn nødvendig. Enda jeg har sinnsykt lyst til å ta meg et par glass. . . Men jeg har likevel vært å romstert litt i klesskapet til Martine! Er jo greit å pynte seg uansett? Det synes jeg! Toppen ble jeg heelt forelsket i, den er fra B-Young. Skjørtet tror jeg er fra cubus. Håret er uregjerlig og skjønner ikke hvorfor jeg tok bilder før jeg rettet det. . . Men, men.
blir bare verre

Jeg som hadde trodd jeg skulle bli bedre, men den gang ei. . . Våknet klokken 9 i morges av at jeg hostet til jeg brakk meg, veldig ubehagelig. Nå snufser og nyser jeg selvfølgelig mer enn før, så jeg ser jo mørkt på at jeg blir frisk til i morgen 🙂 Jeg kom hjem i går og dro rett til Martine P, var sammen med henne til langt på natt. Dro en tur på byen for det sosiale siden jeg ikke orket å drikke, hadde jeg drukket hadde nok formen min vært enda mer på bunn. . .

Nå skal jeg dra til tante og onkel en tur! Jeg har ikke gitt dem julegavene deres enda, så det skal de få i dag. Senere skal jeg prøve å få tatt bilder av serviset jeg har begynt å samle på, har faktisk fått satt det opp i hyllen min på rommet! Der må de nok bare stå til jeg får meg egen leilighet. (aldri håper jeg) Også glemte jeg igjen en pose med julegaver hos mamma. . . At-det-er-mulig. Får bare satse på at hun har tenkt seg hit over nyttår!

unblogged bilder fra onsdagmin arbeidsplass

Tenkte å vise dere bilder fra jobben min! I forrige uke tok jeg med meg kameraet på jobb og knipset en del bilder av det vi har inne og lignende, siden det er flere som har spurt om jobben min. Kanskje det er noen med baby eller som venter baby som drar litt nytte av dette? Jeg jobber hvertfall på Nor-Style i Harstad hvor vi selger barneutstyr og barneklær. I oktober/november hadde jeg jobbet her i 5 år! Jeg trives utrolig godt og akkurat nå føler jeg hvertfall at jeg kommer til å jobbe her for alltid. Men vi får se! 

Utstyrsavdeling

Emmaljunga 2014 modeller. Edge, Mondial og Mondial De Luxe.

Veggen bak kassen med ulltøy.

Kremer fra Lykkelig som liten!

Skogstad ytterklær.

romjulssalg på nelly!

Formen min er helt elendig. . . Jeg er snufsete, tett i nesen, har vondt i hodet, nyser meg ihjel og føler at alt er galt. Jeg vet ikke hva det er, men altså hver gang jeg kommer til mamma blir jeg syk. . . Men jeg tror det er på grunn av de syke temperaturendringene hun driver med her i huset. På stuen har vi rundt 30 grader (tror faktisk ikke jeg overdriver heller) også kommer jeg på rommet mitt der er det 10 grader. Sånt blir man selvfølgelig syk av når jeg ikke er vandt med det. . . Satser på at jeg blir litt bedre over natten, for i morgen drar jeg hjem og skal ut med jentene! Jeg har ikke vært her så veldig lenge, men satser på å komme tilbake i januar en helg!


Reklamelinker til nelly

Jeg vet ikke hva som er best av januar og romjulen når det kommer til salg. . . Men jeg velger egentlig å tro at det beste kommer nå – også er de ganske fri i januar! Haha. Siden jeg ikke føler meg helt tipp topp er det greit å bare sitte å titte på nettet etter salg. Nelly har akkurat nå tidenes største romjulssalg, og det er nettopp der jeg har sittet den siste timen og sett meg GAL. . . Jeg har nemlig ikke penger akkurat nå til å shoppe til jeg faller om, men det skader jo ikke å finne ut favoritter som jeg kan kjøpe når lønningen tikker inn? Nei, nemlig :)

Noen favoritter fra salget til nelly ♥ Hele utvalget av festkjoler HER og salget HER. De har vesker, undertøy, sminke, gensre. . . Ja rett og slett det meste på salg!

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER


Skoene de har på salg er bare sinnsykt fine! Det er så mye mer enn det jeg har plukket ut. . . Hele utvalget HER.

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER

now and then vol 2

Jeg må slutte å si at jeg ikke ser noe forskjell på meg selv etter jeg begynte å trene på ordentlig, for nå kan jeg faktisk se det. . . For jeg vet ikke med dere, men jeg har hvertfall blitt litt smalere i fjeset? Er morsomt å se endringer, og siden jeg har blogg er jo det meste dokumentert med bilder av meg selv, noe som gjør det enkelt å finne frem til gamle bilder. Litt morsomt å kunne gå tilbake å se hvordan jeg så ut for to-tre år siden om jeg vil!

2.desember 2012 // 15.desember 2013

noe å tenke på…

I dag håper jeg dere har tenkt litt på de mindre heldige, for det finnes faktisk fattige folk i verdens rikeste land også. . . Det er foreldreløse barn, barn som ikke får julegaver, folk som ikke har råd til verken julegaver eller julemat eller rett og slett de stakkars folkene som må tilbringe julaften helt alene uten familie. . . Det kan være hvem som helst, til og med folk du kjenner.

Jeg glemmer ikke det bildet som gikk rundt på facebook og flere nettaviser i fjor, den gamle damen som hadde satt inn annonse i avisen for hun ønsket å feire jul med en familie siden hun var helt alene. Det knuste hjertet mitt veldig å lese! Og uheldigvis er hun bare en av veldig, veldig mange gamle som har det på akkurat samme måte. Jo eldre man blir, jo mer alene blir man jo på en måte. Med mindre man har mange søsken og barn da. Så jeg håper dere tenker over hvor heldige dere egentlig er. Vi kan gå inn til ferdigdekket bord fullt av alternativer. Et juletre med masse gaver under. Åpne skapet og finne utallige sorter med julegodt. Og sette oss ned i stuen sammen med familien og venner. . . Jeg skulle ønske alle hadde det like godt.


Kjolen min er de som sagt fri for, men samme bare i annen farge finner dere HER! (faktisk finere enn min. . .) Og på salg nå.


Fikk tatt litt bilder med småtrollene tidligere før de dro ♥Nydelig julemiddag som mamma og kjæresten laget! Pinnekjøtt tror jeg faktisk at jeg kun spiser maks 3 ganger i året. . . I år har jeg kun spist det en gang tidligere, og godt er det! Da blir det jo litt mer spesielt når det først kommer på bordet :) I morgen blir det ribbemiddag!


Jeg vet ikke, riskrem er vel det mest obligatoriske i julen?

Etter at middagen og desserten hadde sunket litt ble det julegaveåpning. . . Jeg blir altså så overvelmet over hvor mye fint jeg fikk, og fornuftig! Skal ta bilder til dere når jeg kommer hjem til Harstad siden jeg blant annet nå har begynt å samle på hverdagsservise! Klarer dere å gjette hvilket det kan være? Har skrevet om det på bloggen tidligere og ønsket meg det hos veldig mange, så nå har jeg en begynnelse. . . Jeg er så glad, OG heldig ♥ Tusen takk for julegavene jeg fikk i år!

Nå sitter jeg og resten av gjengen å ser på avatar, føler meg litt som Judas her jeg sitter i joggis. . . Kjole er behagelig, men SÅ behagelig synes jeg ikke det er. . . Derfor var det ikke lenge etter gaveåpningen at jeg måtte løpe på rommet og skifte, haha. Så nå er jeg altså ikke like elegant som på bildene over. Men hvem trenger vel å være elegant så lenge man kan ha på seg noe komfortabelt? Nei nemlig. . . Også klarte jeg ikke helt å komme frem til hvilket klokkeslett det er sosialt akseptabelt å bytte over til normale klær? Etter litt fundering kom jeg frem til at 21.00 er blitt mitt klokkeslett fra nå av!

God jul og godt nyttår alle søte ♥ Nyt romjulen og spis dere så mette at dere ikke klarer å røre på dere! Det er kun i julen det er akseptabelt. . .

julaften

God jul alle sammen ♥ Er julestemningen kommet på plass hos dere? Hvertfall ikke hos meg. . . Jeg ser jo gavene, juletreet og julematen, men for meg føles det kun ut som en vanlig tirsdag. Snø har vi heller ikke fått, så det er nesten helt grønt utenfor. . . Hvertfall ganske brunt, haha.

Jeg, lillebror, lillesøster og “bonuslillebror” var hos bestemor og bestefar her i Lofoten tidligere. De er ikke mine ekte besteforeldre, men har vært fine ekstrabesteforeldre siden jeg var 6 år ♥ De stilte gledelig opp på bilder, og det første bildet av Gutte (som vi kaller han) og Helene var såå fint! Er alltid så koselig hos dem og vi alle blir nok litt bortskjemte når vi er der. . . Husker da jeg var mindre og brukte å sove der, da fikk jeg servert oboy og stekt egg hver morgen på sofaen mens jeg så barnetv!

Nå har Helene og Nikolai åpnet alle pakkene sine og dratt til pappaen sin. Herr-e-gud så mye pakker og enda hadde de masse hos pappaen også. . . Måtte vært meg, haha. Jeg ga dem (som alltid) klær, sikkert en utrolig kjedelig gave, men det mest praktiske.

Nå er det bare meg, mamma, kjæresten til mamma og sønnen hans igjen hjemme. De holder på med middagen nå og jeg gleder meg som en liten unge. . . Kjenner det skal bli VELDIG godt med pinnekjøttmiddag! Og enda mer gleder jeg meg til julegaveåpning. . .

Kjolen jeg har på meg er fra nelly, men tror de er utsolgt. . .