all that glitter

I morgen starter fashionweek på NELLY – noe som blant annet betyr FRI FRAKT ut hele uken! I tillegg til det har MAYBELLINE (direktelink til utvalget) 20% på all sminke og det blir presentert ett nytt merke hver dag på forsiden. Hørte jeg go crazy? Haha for det vil i alle fall jeg gjøre! Har allerede fyllt opp handlekurven til i morgen tidlig. . . 


Det er utroolig mange paljettkjoler på nelly for tiden! Perfekte for nyttårsaften :) Det kan være lurt å bestille kjole til nyttårsaften i GOD tid, utrolig kjipt om du bestiller deg en kjole i desember også kommer den ikke tidsnok frem. . . Så jeg vet nå at i november skal jeg ha nyttårskjolen min klar, så kan den få henge å vente til dagen er her :) Bedre å være tidlig ute, enn å risikere å sitte der uten kjole og må ha en reserveløsning. Her er noen av kjolene jeg fant, ble helt forelsket i de tre nederste!! Oh my. . .

Paljettkjole fra Issue 1.3 HER

Paljettkjole fra Lipsy HER

Grønn HER // Kobberfarget HER

Rød kjole HER // Sort kjole HER

Beige kjole HER

Blå HER // Grå HER // Rød HER

Sort HER // Gull HER

// affiliateslenker

repost: photos

Bilder fra Lofoten, mars 2012.

ferdigskrevet

Føler meg som en skikkelig flink blogger nå! For i går ferdigskrev jeg noen innlegg som jeg kan poste når jeg har det litt travelt, eller er på skolen. Var ikke så veeldig oppfinnsom, så innleggene er vel så som så. Er bare utrolig glad for at jeg endelig har noe som ligger ferdig i utkast som jeg kan poste om det er krise! Hater å la bloggen stå ublogget, haha. . . Men er det noe dere vil jeg skal blogge om? Hadde blitt utrolig glad om dere faktisk hadde noen ønsker! Det gjør det såå mye lettere for meg å blogge om noe annet enn hva jeg har spist til frokost og at jeg lider av søvnmangel.

perfekt lørdag altså

Det er lørdag, og jeg sitter hjemme i ett mørkt hus og ser på TV2 sumo. . . Hvilket givende liv jeg har! Virkelig, er slik jeg ønsker å tilbringe alle mine lørdagskvelder. Kom hjem i 7-tiden fra mamma og har bare vært ute å kjørt en liten tur med (verdens kuleste og best i alt i hele verden) Sigurd siden da. Ellers har jeg ikke gjort så utrolig mye, som dere kanskje skjønner haha. Er tydeligvis venneløs i kveld så blir vel ikke så mye action og spenning på meg, meen neste helg er det på’an igjen! Kan ikke annet enn å glede meg til det.

Skal se om det ikke finnes ett eneste menneske her i byen som faktisk har tid til meg, haha, kommer til å gå på veggene snart om jeg skal sitte inne i flere timer. Og jeg klarer faktisk ikke å legge meg tidlig på en lørdag. . . For meg er det fysisk umulig, har prøvd det utallige ganger.

frokost på sengen

God morgen! Sto opp for en time siden og har allerede pakket ferdig baggen min og laget meg frokost. Om to timer kjører jeg (med mamma såklart) til Svolvær for å ta bussen hjen, klarte å overtale henne til å kjøre dit, hurra! Er egenlig litt unødvendig siden bussen går forbi her, men blir vel koselig med en liten roadtrip siden det er soool og fint vær i dag. I tillegg må jeg uansett bytte buss i svolvær, så why not.

Senere var egentlig planen å dra ut, men det vet jeg ikke om jeg orker. Får se hva jeg har energi til når jeg er kommet hjem, men akkurat nå frister det mest med filmkveld.

siste kvelden min

Nå skal jeg kose med med mamma ♥ Hun har laget mat (flyvende jakob ♥♥♥♥) som vi skal kose oss med mens vi ser på Norske Talenter, også kommer kjæresten til mamma om ikke så alt for lenge. Er jo siste kvelden min i Lofoten før jeg drar tilbake til Harstad igjen med bussen i morgen. . . Blir trist å dra herfra – som alltid – men også utrolig godt å komme hjem igjen til jentene mine! Skal ut en tur i morgen tenker jeg, om jeg orker det da.

Men nå skal jeg legge fra meg pcen, skal finne en bra film vi kan se etterpå! Ser for meg at det blir senkveld i dag siden jeg sov så ubegripelig lenge i dag. . . Men det gjør i grunnen ingenting, så kan jeg sove litt på bussen i morgen. Tiden går i alle fall LITT fortere da. Jeg er nemlig ikke typen som er nødt til å få med meg alt av natur vi kjører forbi, har kjørt ruta 1000 ganger og den blir bare kjedeligere og kjedeligere for hver gang. . .  Jaja.

Haha ett skilt jeg kjøpte til mamma før jeg kom.

autumn

the lucky one

God morgen! Sto opp for en time siden og fant ut at jeg har fått hele 11 timer med søvn, skal ikke klage på det altså. Var hos Emilie i går kveld, alltid like koselig ♥ Vi så the lucky one med Zac Efron, har ikke ord. . . Anbefales! Mest på grunn av hovedkarakteren da, men også litt på grunn av selve flimen. Zac er skikkelig eyecandy, no doubt. Ble forelsket i han etter at jeg få han i High School Musical, er jeg den eneste som synes han var fantastisk i de filmene? 

Nå skal jeg sminke meg og gjøre meg klar, så kanskje jeg tar meg en tur til Leknes om noen timer. Får se senere! Skal gå å kose meg litt med mamma den lille tiden jeg har igjen med henne, også skal jeg tvinge henne ut på litt kjøring. Kanskje dra å besøke “besteforeldrene” mine her, alt for lenge siden jeg har vært der. . .

den der blå båten

Sto opp så uhyyre tidlig i dag, klokken 10 faktisk!! Skjønner ikke hvordan jeg i det hele tatt klarte det. . . Men fikk ikke sove så da ble det noen timer med tv-serier på TV2 sumo før jeg klarte å komme til mitt fulle fem. Var å hentet lillesøster på skolen etter det, så dro vi rett på kroa for å spise middag! Kom hjem for vel en time siden og har bare sett på elias og koset oss etter det. Også har jeg skjemt henne litt bort med aalt for mye godteri. . . Haha what can I say, er ikke ofte jeg er her såå det får gå!

Skal dra til Emilie om ikke så lenge, må bare få mamma over på godsiden så jeg får kjøre selv :) Ja skal hun love meg å få kjøre MYYE når jeg kommer hit, så får hun holde det. Loveyou mamma ♥

nye favoritter

Nå er jeg endelig kommet frem til mamma og har allerede stasjonert meg i senga mi. Tror ikke det blir lenge før jeg legger meg, er så sykt sliten etter å ha reist. Synes bussturen her bare blir lengre og lengre for hver gang jeg kommer hit. . . Heldigvis hadde jeg musikk og strøm på telefonen hele veien, så da gikk det ikke såå sakte! Har ikke ork til å blogge egentlig, men så satt jeg på nelly og så på kjoler og fant to kjoler som jeg bare måtte vise dere! Tenkte også det kunne være greit å legge ut noe her, så det ikke døde helt ut her, haha.

EELSKET DENNE! Lovely, og koster bare 279,- HER. Guud jeg må ha denne i samlingen min snart. . .

Synes denne kjolen var utrolig kul, men tror ikke jeg hadde kledd den. . . Men elsket den uansett! Kan kjøpes HER til 249,-

// affiliateslenker