treningsmusikken min

Var noen som ville vite hvilken musikk jeg hører på når jeg trener, og her er det som går på repeat! Treningslisten min er HER og der ligger resten av musikken, men er mye av den som jeg skal slette siden jeg uansett switcher over de når de kommer. Men er det noen av dere som har god treningsmusikk å anbefale? Må være noe med syk fart i, ellers sovner jeg av på mølla haha.


feriemodus

Ferieuken min går mot en slutt og det er snart tilbake til jobb! Siden jeg ikke har vært verdens flinkeste blogger de siste dagene tenker dere sikkert at jeg har hatt det hysteeerisk morsomt og vært veldig opptatt? Men sannheten er den at jeg bare har sovet og sovet og sovet og eneste tiden på døgnet hvor jeg har vært 100% våken er fra 16.00 – 05.00 haha. Så ja, kan vel si at jeg har sovet bort mesteparten av ferien min og alt jeg skulle hatt gjort er nå blitt utsatt til slutten av uken. På dagen har jeg vært med venninnene mine, har trent, vært på fotballkamp (haha ja jeg har FAKTISK blitt fotballinteressert noe jeg aldri trodde om meg selv. . . Neste kamp på søndag!) og bare tatt det med ro. Nå blir utfordringen å snu tilbake døgnrytmen min og komme meg inn i jobbplanen. . . Flinke meg klarte å stå opp før 3 i dag, stor oppnåelse for meg akkurat nå i ferien! Haha.

Håper dere koser dere like mye i ferien som jeg gjør ♥ Skal være flink å forhåndsskrive innlegg til dere som jeg kan poste nå og da – ja jeg vet, sier det ofte men nå mener jeg det!

gamle bilder. . . . .

sommersalgutdrag

Noen kollasjer av utvalget nelly har på sommersalget! Fant myye jeg kunne tenke meg, men som sagt skal lommeboka mi få roet seg litt ned. . . Har tre regninger liggende som jeg må prioritere før jeg kan handle klær! Hva synes dere om klærne jeg har funnet frem? Noen som har handlet på sommersalget?

Singlett HER, Sko HER, Bukse HER, Skjorte HER

Shorts HER, Topp HER, Bustier HER, Sko HER, Clutch HER

Rosa kjole HER, Rød kjole HER, Hvit kjole HER

Jakke HER, Singlett HER, TreningsBH HER, Sko HER

Grå genser HER, Rosa genser HER, Bukse HER, Sko HER

adlinks

mandagskos

Glem alt jeg har sagt om mandager. . . Mandager fra nå av er hellige, de er fantastiske! Er så utrolig deilig å ikke tenke på at det er skole på mandag lenger. Jeg slipper å legge meg på søndager å være lei meg fordi det er skole dagen etter, NO MORE! Åh, mandag – I love you. Men såklart, jeg skal jo jobbe. Jeg bare slipper å stå opp klokken 7 og dra klokken 8!


Kom hjem for en stund siden, Isabelle klarte å dra meg med på flex klokken 8 enda jeg egentlig hadde tenkt å dra rundt nå. . . Men var godt å ha det unnagjort, også fikk jeg dratt på kiwi etterpå og handlet maaasse frukt, grønnsaker og yoghurt. Deilig! Nå skal jeg kose meg med smoothie, stangselleri og dip (som er borte nå, haha tar sin tid å redigere bilder. . .) Har også satt på The Blind Side for sikkert 6.gang på en uke, nydelige filmen! Dere må bare se den om dere ikke allerede har sett den, eventuelt se den på nytt om dere har sett den før. Senere blir det Harry Potter! Haha. . . Og litt hjemmespa, skal kose meg skikkelig! Også skal jeg prøve å komme meg i seng før klokken 5 i dag, uff den døgnrytmen min. . . Er helt på trynettatt ferie

Da var det endelig helg for min del – og endelig ferie! Har tatt meg ferie hele neste uke og har store planer om å utnytte det til det fulle. Bilen må vaskes, rommet mitt på ryddes og vaskes, jeg skal hjelpe pappa litt i huset (som jeg har utsatt alt for lenge. . .) og slappe av til den store gullmedaljen! Nå skal jeg starte med å ta et laangt bad, kure håret, rense ansiktet og se på en film. Har egentlig på følelsen at jeg kommer til å sovne av, men skal prøve å holde meg våken! Er bare tøv å sove midt på dagen, blir våken til langt ut på natt av det. . .

Skal få tatt litt bilder i kveld, liker egentlig ikke å bruke arkivbilder. . . Ha en fin lørdag, alle sammen ♥

 

9 dødelige ord sagt av kvinner

Haha fant dette laangt bak i arkivet mitt og måtte le like mye nå som jeg gjorde da. . . Her traff virkelig han/hun som skrev MIDT på spikeren ass. Gutter – pay attention!

1: «Greit»

Dette er ordet kvinner bruker for å avslutte en krangel der de har rett og du helt klart bare bør holde munn.

2: «Fem minutter»

Hvis hun kler på seg betyr dette fra en halv time og oppover. Fem minutter er kun fem minutter når du har fått lov til å se fem minutter til av Arsenal-Chelsea før du skal hjelpe til med husrengjøring.

3: «Ingenting»

Dette er når det er stille før stormen. Dette betyr garantert noe, og du bør helt klart være på alerten. Diskusjoner som starter med “ingenting” ender svært ofte opp med #1.

4: «Bare gjør det»

Dette er en utfordring, ikke en tillatelse. For Guds skyld, ikke gjør det!

5: Høyt sukk

Dette er faktisk ikke et ord. Men fungerer som et non-verbalt utsagn, svært ofte misforstått av menn. Sukket betyr rett og lsett at hun synes du er en idiot og hun undrer på hvorfor hun sløser bort tiden sin med å krangle med deg om ingenting. (For definisjon av ingenting se #3)

6: «Det er OK»

Dette er noe av det farligste en kvinne noensinne kan si til en mann. Det betyr rett og slett at hun vil tenke vel og lenge på når og hvordan du skal betale for feilen din.

7: «Takk»

Hvis en kvinne takker deg, ikke spør hvorfor, ikke besvim, bare si vel bekomme og gå derfra. Unntaket her er hvis hun sier “tuusen takk”. Det er ren sarkasme og egentlig takker hun deg ikke i det hele tatt. Her er det SVÆRT viktig å ikke si vel bekomme, for da kommer:

8: «Samme det»

Er en kvinnes måte å si f**k deg.

9: «Ikke bry deg om det, jeg fikser det»

Dette er også et farlig utsagn, som betyr at det er noe en kvinne har spurt en mann om mange ganer, men nå fikser det selv. Dette vil senere resultere i at mannen sier “er det noe galt?” For kvinnens respons til dette se #3. 

takk for et herlig år!

Da var jeg ferdig med skole. Ferdig med grunnskolen og nå helt ferdig med videregående! Har hatt tre fantastiske år og på en måte er det trist å måtte forlate. . . Men jeg skal ikke klage, har klaget hele året på at jeg vil bli ferdig så nå må jeg bare nyte det! Men hadde vært koselig å kunne hatt noen år til på skolen, ikke for leksene sin del men mest for det sosiale. Det blir rart å skulle gå til en hverdag med jobb hver dag nå og ikke se de samme fjesene jeg har møtt hver morgen i 10 måneder nå. Er bare glad alle ikke kommer til å flytte fra byen, så ser jeg hvertfall noen av dem igjen!

Tusen takk for et herlig år alle sammen ♥ Og tusen takk til Stangnes, en fantastisk skole med mange fantastiske lærere jeg kommer til å savne kjempemye!

Favorittlæreren min i år! Hadde han i gym og rettslære, kommer virkelig til å savne han. . .

My friend Katarina the model

Lars ♥

 

filmer jeg må se #4

Mange av disse filmene tror jeg ikke har kommet ut enda. . . Har ikke fått sjekket med alle! Men da er det bare noe å glede seg til, sant? Jeg gleder meg hvertfall! Ser ut til at det blir en høst full av gode filmer 😀 Noen som ønsker flere slike innlegg?

The Big Wedding
Haha jeg elsker slike komedier med familie! Vet ikke hva det kalles når det er familiedrama og slikt, familiedramakomedie kanskje? Den så hvertfall bra ut! 

This is the end
Haha denne så sykt morsom ut! Med skuespillere og sangere som spiller seg selv og med de morsomte personene i hovedrollene. 

White House Down
Denne må jeg faktisk bare se på grunn av Channing Tatum, ikke fordi den så bra ut, men fordi han er med. Men er sikkert en bra film siden det er samme regissør som laget 2012 og the day after tomorrow! 

The Hunger Games: Catching Fire
Åh, denne gleder jeg meg HVERTFALL til! Første Hunger Games filmen var ubeskrivelig bra, så om jeg kan dømme denne andre etter traileren er den minst like god. Også er jo ikke Liam så aller verst å hvile øynene på 😉 Er uheldigvis leenge til den kommer ut da. . . Ikke før i november. . .

The Heat
Både Melissa McCarthy og Sandra Bullock er av de beste skuespillerne jeg vet, de har gjort det fantastisk i alle filmene jeg har sett dem i! Denne er nok intet unntak. Den kom ut i april så den skal være tilgjengelig på nett!

The Purge
Denne så syykt bra ut, elsker skrekkfilmer! 

R.I.P.D –  rest in peace department
Oh Ryan, how I love you ♥ Denne hadde jeg sett uansett om den var bra eller ikke, men den så utrolig bra ut så da slipper jeg flere timer med kjedsomhet! Denne kom faktisk ut i går om man skal stole på traileren, men så tar det vel enda noen måneder før vi får den til Norge tenker jeg. . . Men er verdt ventetiden! 

About Time
Denne gleder jeg meg STORT til! Rachel McAdams er også en skuespiller jeg bare har sett bra filmer av, og traileren til denne filmen sier meg at den kommer til å være råbra.

The Bling Ring
Åh, den ene gode skuespilleren etter den andre! Emma Watson er en selvskreven favoritt siden hun er med i 8 av mine favorittfilmer (haha noen som vil gjette?), så jeg er utrolig spent på denne filmen. . . Så veldig bra ut også! Kanskje en typisk jentefilm? 

nattdyret hehe

Latskapen har tatt meg de siste ukene hvor det nesten ikke har vært skole. Forrige uke hadde jeg bare skole på mandag for å få vite hva jeg kom til å komme opp i, så hadde jeg skole på onsdag siden jeg hadde fremføring. All denne fritiden har gjort til at døgnrytmen min er blitt snudd helt opp-ned og jeg kan ærlig talt ikke huske sist jeg la meg før klokken 3. . . Men i dag må jeg nesten bare tvinge meg selv i søvn så fort som mulig, enda det kommer til å bli en prøvelse. Jeg eier virkelig ikke et eneste gram av trøtthet nå, haha.

I morgen er det avsluttning på skolen, herreGUD altså det skal bli deilig. Levere bøker og være ferdig med alt som heter skole på noen år. Etter skolen skal jeg på jobb i noen timer! Men nå skal jeg _prøve_ å sove, kanskje noen runder candy crush får jeg til å slokne? Haha. . . Avhengig til tusen! God natt ♥

the blind side

Nå har jeg endelig knødd meg til å se The Blind Side. Kjøpte den for sikkert to år siden og har rett og slett tenkt at den var dårlig, så har ikke orket å sett den. Men GUD for en bra film! Så feil man kan ta av bare å se på coveret. . . (enda det står at den er nominert til academy award og har vunnet en academy award for skuespiller, haha) Jeg er en person som nesten bare går etter coveret og ikke orker å lese om den engang, haha. Men denne var så absolutt verdt å se og jeg brukte hele natten min på å se den ferdig, klarte ikke sette den på pause. . . Den har også funnet en oscar og mange andre priser, samt vært nominert til maange priser.

Filmen handler om Michael som er hjemløs og så å si foreldreløs siden moren ikke er i stand til å ta vare på han. I korte trekk møter han tilfeldigvis på en rik familie som tar han inn i varmen og sørger for at han får et hjem – og en seng for første gang. Du må nesten bare se filmen! Denne historien er basert på ekte også, åååh som jeg elsker å se filmer som er basert på ekte. Det får en virkelig til å tenke! Og tro meg, jeg tenkte mye under denne filmen. . . Så trist, men likevel en så lykkelig film. Ble litt tårer og mye smiling.