julegavetips del 2

Del to av julegavetips, som kommer liiitt sent! Mener i alle fall jeg, selv om jeg enda har en del igjen av julegavene jeg også. HER kan du se innlegget jeg postet med tips for gutter, her kommer tips for jenter. Søstre, venninner eller kanskje kjæreste 🙂 Nelly har så utrolig mye fint, så det var vanskelig å skulle velge ut bare noen få favoritter. Men here it goes!

HER kan du se hele salget nelly har nå, om ingenting i innlegget falt i smak. Sykt mye fint på salg nå! Til en forskjell, som regel er det lite på salg hos nelly som faller i smak hos meg.. Men nå kan du altså finne både juleantrekk og sko på salg til en billig penge! For ikke å snakke om vinterjakke om du enda ikke har funnet det.

For å komme til tingene er det bare å klikke på bildene. Håper dette var til nytte for noen! Kanskje du finner en julegave til deg selv også? Viktig med julegave “til meg fra meg” under treet!

Adlinks

 

 

 

 

 

ukens tips: app

Jeg har egentlig alltid vært en sånn person som er glad i å lese bøker, selv om jeg sjelden gjør det. Men når jeg først starter på en bok synes jeg det er kjempekoselig. Derfor har jeg også planlagt å lage meg en liten bokhylle i stuen – men det er en annen sak, haha..

I alle fall! Da jeg tok sol for noen uker siden fikk jeg plutselig lyst til å høre på noe annet enn musikk. Først tenkte jeg podcast, men så kom jeg på at det finnes jo lydbøker! Etter en liten tur på appstore fant jeg appen “Storytel” hvor du kan høre på lydbøker, både på norsk og engelsk. Da jeg kjørte til mamma på mandag hørte jeg på lydbok hele veien og jeg har aldri hatt en så avslappende kjøretur! Selv om jeg brukte nesten en time lengre enn til vanlig (på grunn av elendig vær og føre) la jeg ikke merke til det siden jeg hørte på lydbok, haha.

Så kan du i tillegg stille inn for sove-modus, sånn at du kan høre på lydbok før du skal sove og den vil stoppe etter x antall minutter. Og du kan lagre de bøkene du ønsker å høre i bokhyllen din, slik at du alltid finner tilbake til dem.

Jeg har startet på boken “Oslogjengen” som handler om Max Manus og hans venner under andre verdenskrig. Jeg er veldig glad i krigshistorie, så det var egentlig en selvfølge for meg at første bok ble krigsbok. Har også lagt til Anne Frank sin bok i bokhyllen, så spørs bare om ikke det blir neste bok ut. Har lenge hatt lyst til å lese den!

Så det er mitt tips til dere for uken – last ned storytel og prøv ut! De første 14 dagene er gratis, så her er det bare å teste ivei før det koster noe. Klikk deg inn HER og lag bruker, så kan du etterpå laste ned appen og logge inn.

jeg lever enda :-)

Jeg lever! Mitt fravær skyldes rett og slett at forrige onsdag våknet jeg og var syk. Jeg skal ikke overdrive, meeen det føltes som jeg lå for døden med feber fra helvete haha. Så fra onsdag til lørdag tror jeg at jeg sov bort mot 50 timer. Jeg har altså vært i helt forferdelig form og er enda småforkjølt, men går mye bedre nå! Jeg takler utrolig dårlig å ha feber, hodepine og en kropp som verker – så er glad jeg er ferdig med det. Så da vet dere hvorfor det har vært ekstremt stille her inne, jeg har hatt all tid i hele verden til å oppdatere bloggen, men når jeg er syk har jeg lite lyst til å gjøre noe som helst.. I alle fall ikke blogge, haha. Selv om jeg har tenkt på det! Så jeg har for det meste sovet, prøvd å spise og dusjet hundre gang for dag fordi jeg har vært kald/varm/kald om hverandre hele tiden.

Jeg kom til mamma på mandag hvor jeg skal være til lørdag. Det er godt å være her å bare slappe av. Så skal jeg møte en venninne i morgen som har fått baby!! Herregud som jeg gleder meg til det ♥

Bildene er gamle.

er det mulig å være pingle

Så måtte jeg teste ut disse maskene, jeg òg. Har hørt så mye snakk at jeg like greit bestilte hjem en pakke på 12 masker. I tillegg ser den jo gøy ut og jeg har vært litt plaget med hudormer (om nupper på nesa kan kalles det, haha) så tenkte det kunne være verdt et forsøk.

Har dere sett videoen på facebook av hun som tar av seg en sånn maske og roper, hyler og nesten begynner å gråte? Jeg har sett den og tenkte bare “er det mulig å være pingle”, men så var det meg i går.. FY faen så vondt det er å fjerne den masken her. Jeg brukte en halvtime på å forsiktig fjerne den, før jeg bare måtte ta tak og rive litt og litt, som et plaster. Kunne ikke skjønne hva greia var, før jeg så på innsiden. Det er altså ansiktshåret du river ut.. De små dunhårene du har over hele kroppen, liksom. Jeg skulle kanskje ikke tatt den over hele ansiktet, men pytt pytt. Bedre med for mye enn for lite, tenker jeg.

Jeg skal uansett gi den en sjanse, siden jeg trossalt har 11 pakker igjen. Men da må jeg vite at jeg har god tid til å fjerne den etterpå, haha!

.. Om det skulle være noe tvil er altså ikke dette en annonse, haha. Vet mange bloggere har hatt annonse på den, men aldri har jeg sett de fortelle hvor vond den er og at den river ut ansiktshåret 🙁

uken som gikk #48

Jeg elsker å begynne sent – som jeg gjorde i dag, men jeg er ikke like glad i at det er kveld og nesten sengetid når jeg er hjemme igjen, haha. I tillegg begynner jeg kl 08 i morgen, noe som betyr enda tidligere kveld enn jeg egentlig har lyst. Men da får jeg heller tid til å gjøre noe i morgen! Leiligheten skulle vært ryddet, for her ser det (nesten) ut som en slagmark. Var værre for noen uker siden, så skal vel egentlig ikke overdrive. Men jeg har enda manko på oppbevaringsplass, så snart må jeg se å få kjøpt meg noe hylle/skuffeopplegg.

Så var det tid for en liten gjennomgang av uken som gikk! Har plusset på noen kategorier for å gjøre den litt mer gøy, så håper det faller i smak ♥ Og gi gjerne beskjed om du har tips til nye kategorier, så skal jeg vurdere det.

/ adlinks


UKENS RANDOM
Hvert år fyller jeg ut ønskeliste på expert hvor man kan vinne ting til opptil 100.000kr! Så det gjorde jeg altså forrige uke og krysser fingrene for at jeg vinner i år, selv om jeg aldri har gjort det før.. Oddsene er jo helt usannsynlig lave, liksom. Man kan jo alltids håpe! Selv om jeg føler det er liten sjanse for å vinne så vinner jeg i alle fall ikke om jeg ikke melder meg på. Om du ønsker å fylle ut ønskeliste kan du gjøre det HER.

UKENS OPPTUR
Å ha time hos kiropraktoren, altså jeg blir som et nytt menneske hver gang jeg har vært der.

UKENS NEDTUR
Å få beskjeden om at vi skal legge ned Gründer fra 31.12. Det var utrolig trist og ikke minst kjipt å tenke at det ikke er noe vi kan gjøre for å forhindre det. Det måtte rett og slett bare gå sin gang etter lang tid med lite omsetning.

UKENS LÅT
Alan Walker – Alone. Den gutten der!! Kommer med hit etter hit som jeg spiller til det ikke er noe igjen av dem, haha.

UKENS THROWBACK
Rolig throwback av meg og April fra en rolig tid (2011), altså da vi gikk på VGS. Kan innrømme at utallige timer ble tilbrakt på denne måten, og med god samvittighet egentlig 🙂 Selv om jeg egentlig burde skjemmes tenker jeg at det ble da menneske av meg også, til tross for noen timer med avslapping mellom slagene.

UKENS FILM
The Big Wedding! Her snakker vi familiedrama og ikke minst kompliserte familieforhold, haha. Perfekt underholdning for min del! Om du trenger en komedie å le litt til, så er dette filmen.

UKENS HØYDEPUNKT
Hva skal man velge egentlig? Det var helt klart dødsgøy å se en kompis bli norgesmester i poker (!!) og ikke minst gøy å se han spille på tv. 

Men et annet høydepunkt er selvfølgelig at desember er i gang og jeg kan gå igang med JUL I BLÅFJELL <3 Har jo, som kanskje noen faste lesere husker, en tradisjon hvor jeg ser dette hvert år. Egentlig sier tradisjonen at jeg ser hele serien på lille julaften – men i år gjør jeg et unntak slik at jeg kan få med meg månetoppen også <3 <3

UKENS TV-SERIE
SKAM! Altså fy faen den siste episoden. Jeg sier ikke mer, for de som ikke har sett den allerede.

UKENS CRAVING
Kinamat. Men undertegnede hadde en sliten søndag, så alt annet enn å slappe av utgikk. Så da ble det riskaker med brunost til søndagsmiddag, har dere hørt noe mer deprimerende på en søndag??? Tørr og porøs riskake toppet med brunost liksom.

UKENS ANBEFALING
Appen som heter Storytel! Anbefaler alle som liker bøker, eller historier/fortellinger/eventyr generelt, å teste ut den appen. Var bare tilfeldig at jeg kom over appen på appstore da jeg ville høre på noe mens jeg tok sol. Og i tillegg er det 14 dager gratis prøveperiode! Så ingen grunn til å ikke teste det ut. Savner riktignok Harry Potter der, men de hadde fifty shades of grey så da har jeg noe å starte på! Var så mye å velge mellom at jeg måtte bare bestemme meg for noe, haha.

Om du ønsker å prøve det ut kan du gå inn HER å melde deg inn, du må først opprette profil gjennom linken før du kan ta i bruk appen.

UKENS DO NOT DO IT
Haha jeg var usikker på hva jeg skulle kalle denne kategorien.. Så mye mulig navnet blir endret til neste uke. Det er altså en ny kategori inspirert av denne ukens “advarsel”. Basically blir det en kategori hvor jeg enten fraråder å gjøre ting, eller kjøpe ting. Selvfølgelig etter egen erfaring..

I dag vil jeg rett og slett informere om at DISSE skoene er hinsides små i størrelse. Ikke i selve skoen, men i tøyet. Jeg bruker M i stretchbuksene fra bikbok og gina – og jeg fikk de ikke halvveis over leggen engang. Skuff! Så om du har litt ekstra fett på leggene, kjøp heller noen som har mer stretch, for disse hadde virkelig lite 🙁 Er man tynne i leggene skal det nok gå fint, vil jeg tro!

UKENS ØNSKELISTE
Den sorte kjolen tror jeg faktisk jeg blir å bestille meg til å bruke enten i julen eller til nyttår! Jeg har før vært utrolig fan av paljetter, men i år har jeg en litt annen mening.. Selv om jeg fremdeles mener det er litt mer nyttår med glitter og stas! Men så er det jo litt glitter på denne kjolen også, bare ikke sånn helt forferdelig mye og overdrevet. Genserne har jeg lenge sett på og vet mange har bestilt og vært veldig fornøyd med, så spørs bare om ikke de blir klikket hjem med en gang jeg får lønn! Og den siste kjolen synes jeg bare er dødsfin.

 

ting som irriterer meg

Haha i frykt for å bli sett på som en grinebiter tror jeg at jeg må poste et innlegg av typen “ting som gjør meg glad” eller “ting jeg liker” for å veie litt opp. Men akkurat nå følte jeg for å få ut litt frustrasjon på enkelte irritasjonsmomenter i hverdagen. Det er bare en sånn type dag i dag, selv om jeg ikke er særlig irritabel. Det bare passet inn, liksom.


– Når man er på butikken og havner bak hun som har handler inn hele ukesmenyen, også står jeg der bak henne med en pakke wokblanding og kyllingfileet. Liksom hallooo du kunne ikke tenke deg å spørre om jeg vil gå foran? Ikke det? Nei… Synes det er vanlig høflighet å spørre om du ser at de bak deg åpenbart bruker 10 sekunder gjennom kassa – mens du bruker 10 minutter. I know I would, såfremst de ikke har begynt å slå inn varene, da.

– Nok en gang butikkrelatert. Men helt seriøst – kan folk gjøre det til en vane å ALLTID legge skillepinne bak varene sine?? Det er ikke så forbanna vanskelig, tungvint eller tidskrevende og hjelper den som kommer bak deg. For noen ganger klarer man ikke å nå den pinnen uten å måtte krype OVER den som står foran i køa. Assa, plis liksom.

– Disse jentene som legger ut bilde på facebook (og gjerne i sånne skjønnhetsgrupper hvor man kan vise frem sminken) med teksten “ser ut som et takras” eller noe i den duren. Really? Jeg synes så synd på sånne jenter, helt ærlig. For dette er et soleklart rop for oppmerksomhet. Du kunne likesågodt skrevet “fortell meg hvor fin jeg er!” uten at det hadde blitt noen forskjell. For det andre.. Bildene er som regel ganske lik profilbildene/instagrambildene. Did I make my point..?

– Når man kommer ut fra for eksempel en 40 sone og plutselig har lov å kjøre i 60, men bilen foran enten fortsetter å kjøre i 40 eller bruker (bokstavelig talt) ett minutt på å innse at HEEEI vi kan jo faktisk kjøre fortere nå. La oss gasse opp til 60 når vi er 50 meter fra å komme inn i en 40 sone igjen, sånt blir bilistene bak meg veldig glad for.

– At det er så lytt i leiligheten min at jeg hører bare telefonen deres ringer i overetasjen, eller de går over gulvet.. Med andre ord høres det veldig godt når 3 barn tramper, springer og hopper på gulvet. Gøy! .. Men jeg prøver å lære å leve med det, haha.

– Folk som ikke klarer å feste extensions uten at det vises. Det er ikke noe som direkte irriterer meg, men jeg kjenner at jeg blir sånn passe klein på deres vegne. “det så bra ut da jeg gikk ut døra” er ikke den beste kommentaren du kan komme med når noen påpeker det. Og bare så det er klinkende – om du ønsker lengre hår går det mye fortere om du ikke sliter på håret med clips.

– Når man har brukt 20 pokè baller, 10 razz berries og 5 ultra balls kun for at Squirtle likevel skal stikke av. Liksom thanks a lot, mate. (skal sies at dette punktet ble skrevet i sommer, haha.. Ikke så aktuelt nå når jeg ikke spiller lengre.)

– Også irriterer det meg at jeg ikke er av den typen som gidder å sminke og ordne meg hver dag for å ta bilder til bloggen. Og det irriterer meg enda mer at jeg har prøvd å bli en sånn person, men ikke gidder etter en lang arbeidsdag.

blir en trist desember

I dag er en sånn fredag hvor jeg seriøst ikke kan skjønne hvor uka har blitt av. Føles som det var i går at det var mandag og jeg lurte på om det var lenge til helg, haha. Tror faktisk aldri jeg har hatt en så merkelig følelse på en fredag før. Nesten litt skummelt.

Jeg var ferdig halv 4 på jobb og nå skal jeg sove litt før jeg drar på jobb på Gründer! Det blir en veldig rar og trist desember, for det er besluttet at vi skal legge ned Gründer fra 31.12. Så når nyttår starter er det altså ikke mer jobb på meg i helgene. Utrolig trist og ikke minst skal det bli rart å plutselig ikke ha noe fast å gjøre i helgene. Være arbeidsledig fredag og lørdagskveldene liksom. Så det blir ekstra trist når jeg har mine siste vakter i romjula. Men sånn måtte det bli når omsetningen bare har gått ned. Jeg blir i alle fall ikke å søke etter noen ny helgejobb med det første. Jeg har allerede 100% jobb og har praktisk talt ikke behov for ekstra i helgene. Eneste grunnen til at jeg har jobbet ekstra på Gründer er fordi jeg trives så godt, både med å stå bak baren og lære nye ting OOOG har verdens herligste kolleger der. Derfor ser jeg ingen vits i å finne meg en ny jobb nå “bare fordi”, da kan jeg like greit ha fri i helgene og kanskje det plutselig dukker opp noe som kan virke spennende eller gøy 🙂 Vi får se! Jeg har i alle fall masse gode minner å ta med meg fra dette året jeg har hatt på Gründer. Den herlige gjengen vil bli savnet ♥


Lignende genser finner du HER.

første tegn på jul

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å boikotte jul litt i år med å ikke dekorere hjemme. Men så hentet jeg bestemor etter jobb i dag for en liten handlerunde, og vel.. Julestjerner er jo så fine! Så det ble to små og en stor. Også fant jeg de fineste glass-juletreene i sølv + to telysglass. Så da ble det en aldri så liten julehandel og leiligheten min er liiitt mer juleaktig. Tenkte å kjøpe meg et rødt pledd og noen røde puter – men that’s about it. Er liksom ikke så overgira på å pynte til jul her, selv om jeg alltid synes det er koselig å komme til andre som har gjort det. Litt kjedelig, kanskje.

Nå har jeg lagt meg på sofaen og akkurat dempet lyset litt for mye, skal å trene om et par timer og kjenner egentlig at jeg har mest lyst til å sove fordi det er så mørkt og koselig her. Tror heldigvis jeg skal klare meg så lenge jeg ikke blir for komfortabel i sofaen.. Også skal jeg faktisk gjøre klar noen innlegg, så da har jeg jo egentlig tidsfordriv!