er det mulig å være pingle

Så måtte jeg teste ut disse maskene, jeg òg. Har hørt så mye snakk at jeg like greit bestilte hjem en pakke på 12 masker. I tillegg ser den jo gøy ut og jeg har vært litt plaget med hudormer (om nupper på nesa kan kalles det, haha) så tenkte det kunne være verdt et forsøk.

Har dere sett videoen på facebook av hun som tar av seg en sånn maske og roper, hyler og nesten begynner å gråte? Jeg har sett den og tenkte bare “er det mulig å være pingle”, men så var det meg i går.. FY faen så vondt det er å fjerne den masken her. Jeg brukte en halvtime på å forsiktig fjerne den, før jeg bare måtte ta tak og rive litt og litt, som et plaster. Kunne ikke skjønne hva greia var, før jeg så på innsiden. Det er altså ansiktshåret du river ut.. De små dunhårene du har over hele kroppen, liksom. Jeg skulle kanskje ikke tatt den over hele ansiktet, men pytt pytt. Bedre med for mye enn for lite, tenker jeg.

Jeg skal uansett gi den en sjanse, siden jeg trossalt har 11 pakker igjen. Men da må jeg vite at jeg har god tid til å fjerne den etterpå, haha!

.. Om det skulle være noe tvil er altså ikke dette en annonse, haha. Vet mange bloggere har hatt annonse på den, men aldri har jeg sett de fortelle hvor vond den er og at den river ut ansiktshåret 🙁

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg