throwback – juli 2013

Nå – som alle andre måneder – skal dere få et tilbakeblikk på bilder fra juli 2013! Det var en ekstremt kjedelig måned merker jeg, hvor så å si det eneste jeg gjorde var å jobbe og kanskje dra ut på lørdagene. For det var ikke mange hendelsene i juli i fjor, annet enn bursdagen min? Haha spennende liv altså! Jeg synes det bare er trasig å lese tilbake på bloggen min, fordi jeg gjør jo sjeldent noe veldig morsomt som å reise bort, farge håret knallgult eller adoptere en isbjørn. Om jeg bare hadde hatt et givende liv! Og en isbjørn, det hadde vært noe det.

Bilder av meg fra i fjorSosiale bilderFeiret 19-årsdagen min med mamma sin familie!
weekly update

Jeg har tenkt på å blogge nå helt siden søndag. . . Men siden jeg nesten ikke har vært hjemme eller hatt tid ved pcen, så har liksom alt blitt utsatt. Og til og med når jeg først har tatt bilder, tenk sånt. . . Jeg gidder ikke si at jeg skal bli flinkere flere ganger. Jeg blogger når jeg har tid!

Lørdagen var jeg ute med masse venner og hadde en liten feiring for at jeg ble 20 på onsdag! Feiret forsåvidt bittelitt på fredagen også, og dro ut. Deilig å slippe å tenke på at “åh nei jeg orker ikke dra ut fordi jeg kommer meg ikke inn noen plasser” så da tenkte jeg det var like greit å dra ut både fredag og lørdag. Jeg hadde jobb lørdag, men det gikk bare fint! Ingen problem når man har kontroll på inntaket, haha. Mulig jeg blir nødt til å dra ut i helgen også, men det må jeg tenke litt på.

Meg og Tina på lørdag ♥

Så kom endelig godværet igjen, i et par dager. Noe som betydde at det ble båttur og bading på søndag, perfekt søndag for meg! Vi kjørte ut til en liten øy rett utenfor byen, ankret båten og hoppet i havet. Veldig forfriskende med hele 17 grader i vannet! Men siden været ikke har holdt seg og vi for det meste har hatt tåke de siste dagene, så ble det med den turen enn så lenge. . . Satser på finvær i neste uke, selv om jeg tviler på at det blir å skje.

Jørgen, Mathea og meg! Føler jeg (som blogger) må poengtere at jeg ikke hadde sminke på meg. Og singletten og hettegenseren er fra cubus, for de spesielt interesserte. Når man skal på båttur – og bade – ser jeg ikke helt vitsen med å verken sminke meg eller kle på meg presentable klær. Enda jeg skulle ønske at jeg gjorde det når vi dro på egon for å spise etterpå, haha. . .

Jeg og guttene svømte inn til stranden på bildet over, og da vi sto der så vi plutselig noe svart som fløyt rett forbi båten, og måtte rope til Mathea og Tina hva de hadde mistet på havet. Begge løp bort for å se, og da var det jammen en sel som var på besøk! That’s a first for meg her i nord. Han kom ikke like nært båten igjen, men jeg klarte å zoome litt inn på bildene. Jeg var bra redd for å plutselig møte på han under meg når vi svømte tilbake til båten igjen, haha!

Og det var visst ikke nok med bare en sel, det var flere niser som kom! Rene dyreparken vi kjørte forbi.

halvveis til 40

Da var jeg også blitt 20, jøss! Glemte å oppdatere i går siden dagen gikk ganske mye i ett, men jeg tok i alle fall bilder. Så ja, i går hadde jeg da bursdag. Er det bare jeg som synes at bursdag er kjempestort? Kjæresten til Tina bare “herregud, jente og bursdaga. . .” så det er tydeligvis ikke like stort for gutter, haha. Sov hos dem fra tirsdag til igår siden vi bestemte oss for å drikke vin i 23-tiden. Grei start på bursdagen da! Så mens de spilte poker prøvde jeg iherdig å henge med, og kanskje lære litt. Etter tre glass vin klarte jeg å påta meg jobben som “kortutdeler”, som jeg kaller det, men som garantert har et mer fancy navn i pokerverden. Dealer kanskje? Vil si jeg var over gjennomsnittet flink til at jeg aldri har gjort noe sånt før.

 

Også vet man vel at man er voksen når man må jobbe på bursdagen sin, haha. Men så er jeg jo halvveis til 40 nå da, så må vel kanskje bare venne meg til tanken at jeg er voksen. Hadde bursdagslunsj på gründer med Isabelle og Mariell rett etter jobb, kjempekoselig ♥ Fikk snakket om alt og ingenting (som vi alltid gjør) og hadde litt kvalitetstid. I helgen skal det feires skikkelig! Endelig kommer jeg meg inn på alle uteplasser, og det er godt. Også skal jeg på polet i morgen og handle alt jeg har sett på i to år.

Så dro jeg til tante og onkel for å feire dagen med litt kake. Og tror dere ikke onkel hadde disket opp med favorittmiddagen min for å feire bursdagen min? Å jo! Finnbiff og hjemmelaget potetmos er altså noe av det beste jeg vet, så at jeg skulle få det på bursdagen min passet meg ypperlig. Men passet ikke like ypperlig å se på bildet nå og skulle ønske at jeg hadde restene hjemme. . . Og etter middag ble det kake, tante hadde laget favorittkaken – fromasjkake. Jeg er så heldig ♥ 

Så fikk jeg tatt et ordentlig bilde av bilen min – som egentlig var nyvasket. . . Vasket den før jeg dro til tante, men tror dere ikke det begynte å hølje ned 5 minutter etter jeg hadde satt meg i bilen? Så nå er den like skitten igjen. . . Det er så typisk! Neste gang sjekker jeg værmeldingen før jeg finner ut at jeg skal vaske bilen.

 

en liten påminnelse

I dag var jeg som sagt på spaspa etter jobb, og noe SÅ deilig! Ikke bare fikk jeg renset ansiktet med x antall forskjellige produkter, men jeg fikk til og med massert både hender, hode og skuldre. Dette skal jeg unne meg oftere! Men det var ikke bare nytelse, i alle fall ikke da hun skulle gå løs på kvisene mine. . . AU. Men nå satser jeg på at ansiktet mitt klarer å komme seg sånn någenlunde!

Også kan jeg jo minne dere på at jeg snart har bursdag! Om 1 dag, 1 time og 20 minutter. Åh som jeg gleder meg, det er jo så morsomt å ha bursdag! Og for første gang på 5 år er jeg tidlig ferdig på jobb når jeg har bursdag, alle andre år har jeg måtte vært på jobb til klokken 8. . . Jeg har faktisk ikke hatt bursdag på en søndag så lenge jeg kan huske, skulle nesten ønske jeg hadde det i år! Så på onsdagen skal jeg dra til tante og onkel for å spise kake og feire litt, mamma har ikke muligheten til å komme men vi skal ta det igjen i slutten av måneden ♥

nelly reklamelinker

Også må jeg tipse dere om at nå får dere 15% ekstra i rabatt på hele sommersalget til nelly! Bare skriv 15MORE i kassen, så trekkes det fra. Og i den anledningen viser jeg dere noen av mine sommerfavoritter fra salget ♥ Hvem trenger vel ikke nye klær til sommeren?? Se hele salget HER.

Jumpsuit HER // Lang kjole HER // Skjørt HER // Jumpsuit HER // Kjole HER

Jakke HER // Bikini HER // Kjole HER // Genser HER // Kjole HER

spontan

I går var jeg sammen med Pia, laget mat og bare hadde litt kvalitetstid. Hun er den venninnen jeg har hatt aller lengst, faktisk helt siden jeg ble født har vi kjent hverandre! Litt morsomt at man har slike venner, som man aldri mister. Det er Pia som har unge, for dere som har fulgt bloggen min i over to år og husker når jeg tok bilder av henne, og han er verdens søteste kid! Tante Stinstin sin lille søte ♥

Men så bestemte jeg meg klokken 23.55 for å dra ut, haha. Hørt om noe mer spontant, når man skal på byen kl 00.45? Det resulterte i at guttene fikk jeg til å shotte uante mengder minttu og sambuca, noe som igjen resulterte i at jeg har ganske liten peiling på hva som egentlig skjedde på byen. Nasj ble det også, og jeg våknet på sofaen hos Tina og Thomas klokken halv 12 i dag. Må være ny soverekord etter jeg har vært på byen! Vanligvis våkner jeg rundt 9-10. . . Men det var morsomt da, selv om jeg har brukt noen timer av dagen på å angre. Vil ikke tenke på hvor forferdelig jeg så ut i ansiktet på slutten. . .

Jeg sov uansett til klokken 5 i dag etter jeg kom meg hjem, så akkurat nå er jeg så langt fra trøtt jeg kan komme. Har vært sammen med Martine B og Mariell en stund i dag, og ellers gjort meget lite. Har fått vasket bilen da! Har bestemt meg for å vaske den minst en gang i uken, er jo så godt å ha ren og pen bil. Nå skal jeg se etter en film jeg kan se på mens jeg knasker i meg noe godt. Søndager ♥

I morgen er det jobb klokken 10, og spaspa etter det! Skal ta ansiktsbehandling og gleder meg veldig til å se om den fungerer. Er så lei av å ha uren hud nå. . .

badenymfer

Så fikk jeg viljen min da, i dag er det overskyet og bare trasig vær. Men det er DEILIG! 17 grader er akkurat det jeg trengte nå, så kan solen komme tilbake om noen dager. Jeg skal i alle fall nyte at det er mulig å sove igjen, selv om jeg slet med å sovne i natt også. . . 15 grader ute og 30 grader inne, er det i det hele tatt mulig? Jeg skjønner i alle fall ikke logikken. . . Så da blir det nok ikke flere båtturer med det første, eller svømmeturer for den saks skyld.

Jeg kom i alle fall nettopp hjem fra jobb, det var utrolig deilig å være tilbake! Jeg er jo en person som elsker å være sosial, så butikkyrket er jo midt i blinken for meg. Men jeg merket at jeg hadde vært borte i to måneder når jeg ikke fant ut hvor de hadde omplassert ting, haha. . . Nå skal jeg hente Mathea før vi drar en tur til Kongsvik til Tina og Thomas! Liten roadtrip i det ellers trasige været. Nei, nå skal jeg ikke klage. . .

_______________________________________________________________________________

Jeg misliker virkelig at jeg ikke har blogget mer gjevnt de siste dagene. . . Alt hoper seg jo bare opp, haha. Men jeg har i alle fall vært på noen båtturer tidligere i uken, med båten til Tina og Thomas sammen med noen kompiser. De (eller Thomas da) har faktisk nettopp kjøpt seg ny båt! Så nå blir det (forhåpentligvis) mange båtturer i løpet av sommeren. Vi har prøvd fiskelykken litt også, men av en eller annen grunn flykter fisken når vi kommer. . . Mulig vi, eller jeg, må lære meg å fiske. Men bading har det i alle fall blitt! Det har vært så ubeskrivelig deilig å bade i kaldt vann.

Tina er muligens like ivrig fotograf som meg, bare at hun bruker iPhone. Veldig greit for meg, så har jeg noe å blogge med! Men neste båttur blir speilrefleksen med, så får jeg heller lære henne hvordan hun bruker det haha.

Flotte gutter! Thomas, kjæresten til Tina og Jackson.

syke tilstander

I går tok jeg med meg Martine og kjæresten på en aldri så liten spasertur opp til Gangsåstoppen. Det er ikke lange turen siden det bare tar rundt 10 minutter å gå opp, men det var fint! Om du ser bort fra alle “flygedyrene”, som jeg kaller dem, som svermet rundt oss hele veien. . . Da jeg kom hjem var jeg sikker på at jeg hadde fått en som hadde slått leir i hodet på meg, haha! Som nevnt tidligere får jeg panikk av slike smådyr, så det blir nok lenge til neste frivillige tur opp dit. . .

Og i dag bestemte jeg meg for å sminke meg etter jobb! Haha det var høydepunktet i dag liksom. . . Har fått så sinnsykt uren hud den siste uken at jeg har gått uten sminke på jobb i to dager nå, egentlig like greit siden jeg blir så sinnsykt svett og ekkel i varmen. . . Men jeg føler meg jo så mye bedre når jeg har fått trynet på plass og hoppet inn i noe annet enn sløveklær. Sier forresten folk det lengre, sløveklær? Haha jeg synes det høres så rart ut. . . Og siden vi har fint vær har jeg ingen unnskyldninger for ikke å ta bilder ute til bloggen, så det fikk jeg også gjort! Og ja, jeg vet jeg er usannsynlig bleik. . . 

Gradestokken i Harstad har vist ikke mindre enn 35 grader på det meste i dag – men den har holdt seg greit rundt 28-30 grader ellers. Det er jo flott, fint og alt det der, men skal jeg være ærlig hadde jeg ikke hatt noe i mot litt regn nå. Jeg klarer enda ikke å få det kaldt på rommet og måtte dusje i iskaldt vann tidligere – du vet det er varmt når du synes det er det deiligste i verden. . . Blir nok enda en isdusj på meg senere, for jeg holder på å koke ihjel i bare trusa. Men as we blog kjenner jeg faktisk antydning til kaldluft som kommer fra vinduet – HALLELUJA! Skulle kanskje bare mangle at jeg merket litt kulde etter å ha hatt to vinduer + to vifter på i fem dager. . . Kan dere begripe hvilke syke tilstander vi har i nord for tiden? ♥ vind ♥

Ellers skyldes den dårlige bloggingen min litt den urene huden min, men mest fordi jeg alltid glemmer kameraet hjemme og blir sittende igjen uten bilder å dele med dere. Og det er jo egentlig litt trist siden jeg har vært på flere båtturer i det siste, badet i havet og vært sosial hver eneste dag. . . Har litt bilder fra båtturen å vise dere senere faktisk! iPhone kvalitet ♥ Men nå skal jeg på spaspa på mandag, så da forsvinner i alle fall det ene problemet, haha! Og kameraet skal jeg plassere i veska, der skal det leve og bo fremover. Så skal dere se at det blir bedre her etterhvert! Jeg er også aktiv på instagram, så å si daglig. Heter sstinemari der, om dere vil følge meg ♥

Nå skal jeg slappe av, kose meg med ost og kjeks og verdens deiligste film – Magic Mike! Kanskje ikke den smarteste idèen med tanke på at jeg sliter med å puste fra før av, hehe. . . Men er aldri feil å se en film med masse lettkledd menn, jeg vet ikke helt med dere, men jeg tenker i alle fall det. Så skal jeg bruke litt tid på å rydde rommet, det har vært så varmt i det siste at jeg ikke har tenkt tanken på å rydde engang. . . Og i morgen starter jeg min jobbuke på gamlejobben igjen! Det blir litt rart, men også koselig. Vi har så mange stamkunder og alle er superhyggelige – så jeg gleder meg!

ikke for å klage. . .

Det er overhodet ikke meningen å klage på været vi har om dagene – for det er fantastisk! Men når det er så varmt på rommet mitt om nettene at jeg våkner opp og såvidt er i livet, da har jeg lov å klage litt. . . Jeg var faktisk litt i tvil om jeg levde eller var halvt i koma da jeg våknet klokken halv 8 i morges og såvidt fikk puste eller prate. . . Og det verste er vel at jeg har to vifter på og vindu på hver side av huset åpent for å få gjennomtrekk, ligger helt naken og uten dyne. . . Ingenting funker her, med andre ord! Om dagen i morgen blir like ille vet jeg faktisk ikke hva jeg skal gjøre. . . Ikke den beste følelsen å ligge og kave etter luft, haha.

Men om vi ser bort fra det ELSKER jeg været! Skjørt og lette topper klager jeg aldri på, og nå kan jeg jo virkelig jobbe med brunfargen. Søndagen var jeg med noen venner på båttur, det er så deilig i denne varmen! Så dro vi til en strand og grillet i finværet helt til jeg og Tina sa det var nok, tror aldri jeg har løpt så mye og fort før – kun jeg som blir helt panisk av alle småkrypene som flyr rundt? Så etter en times tid på stranden fant vi ut at vi hadde løpt nok. . .

Lørdagen dro jeg ut med venninne og noen kompiser. Men på grunn av dårlig humør og halvveis dårlig form klarte jeg aldri å komme helt i god-humøret. Så da de andre dro på byen hadde jeg egentlig planlagt å dra hjem – helt til Mariell klarte å overtale meg til å bli med. . . Det var jo morsomt den lille timen jeg var der, men så fant jeg ut at nå er det nok og dro hjem for å se på twilight og spise litt nattmat. Satser på at humøret er litt bedre kommende lørdag! Kjolen min er fra nelly.

Fredagen dro jeg også ut, etter at jeg hadde vært med Tina og Chris på Sortland i nesten 10 timer. Vi var der for at Tina skulle ordne håret hos søsteren, noe som tok litt lengre tid enn vi alle hadde trodd. Så da ble det fotball og middag på Stokmarknes før vi tok turen hjem igjen! Jeg kjørte mens Tina og Chris startet vorsjet i baksetet, haha. . . Men var veldig morsomt da! Greit med folk som er ute på fredager om sommeren har jeg funnet ut, og så lenge jeg ikke drikker så alt for mye går det jo greit å dra ut både fredag og lørdag. (har jeg også funnet ut)

Meg og Thomas, Tina sin kjæreste.

girlproblems

God kveld! For meg blir det vel veldig sen kveld siden jeg lå i sengen og vred meg til klokken 2 i dag, vondeste halsen og tett nese i tillegg til mensensmerter. . . Man kommer seg altså aldri unna. Og jeg er en av de heldige som får helt ekstreme kramper og har det forferdelig i 2-4 dager. Det er faktisk så ille at jeg ikke klarer å gjøre annet enn å krølle meg i en ball og prøve å sove. Gleden med å være jente ♥ ♥ Haha ååååh ironien i det. . . Men haha nok om mensen nå!

Nå skal jeg prøve å se på en film. Har så hodepine at egentlig burde jeg bare sove, men akkurat i dag tenker jeg at jeg ikke klarer å legge meg før klokken 1. Noen andre som får slike tvangstanker? Noen ganger får jeg for meg at jeg ikke kan legge meg senere enn 12, og jeg må alltid sjekke hvor mange timer med søvn jeg får når jeg legger meg. Så da blir det twilight til jeg føler for å lukke øynene! Lenge siden jeg har sett de filmene nå, så det er på høy tid.

_____________________________________________________________________________

reklamelinker

Både tøfler og shorts/t-skjorte er fra nelly, men det ser ut som de ikke har det inne lengre.

Prøver å se viktig ut med almanakken min, som forsåvidt blir flittig brukt! Den er fra personligalmanakk.com og jeg sverger til den. Må ha ny hvert år! Dette er tredje året jeg har, og neste år må jeg nok ha en da også. Alt at jobb skriver jeg ned, og planer jeg har.

Også må jeg vise dere den nye vesken min! Har glemt den helt av siden jeg allerede har tatt den i bruk. Den er utrolig fin, samtidig som den er veldig romslig. Kan kjøpes HER til 349kr! Følger også med en lang reim som du kan bruke over skulderen.

new in

Som sagt hentet jeg en pakke på posten her om dagen fra nelly, litt nye sommerklær! Så da ver det rett ut i godværet etter jobb for å ta litt bilder. Og der har dere grunnen til at dere ikke får se ansiktet mitt – rett etter jobb. . . Skal gå i dusjen snart og sminke meg litt, føler meg mildt sagt som et dass akkurat nå. Det er kokvarmt og jeg er trøtt – men jeg klager absolutt ikke på været! Det er bare deilig, selv om jeg skulle ønske det var regn så jeg ikke følte et press på å gjøre noe, haha.

I morgen skal jeg å hente April på flyplassen! Det skal bli kjempegodt å få henne hjem igjen ♥ Jeg hadde jo et lite håp om at hun kom til å flytte hjem igjen nå til sommeren, men hun blir i Oslo med Linn Ida og Charlotte og bor sammen med dem. Så da mister jeg hele tre venninner for Oslo. . . Men det skal nok gå bra, jeg får bare besøke dem ofte!

_______________________________________________________________________________________

reklamelinker

Haha denne er jo såklart finest uten bh under, men jeg vet ikke helt om jeg kan klare å få det til å fungere. . . Så jeg må eksperimentere litt! Skikkelig sommerkjole som hadde passet perfekt å hatt i syden. Skoene er supergode å gå i, akkurat slike sko jeg liker!  Kjole HER, solbriller HER og sko HER

Haha da jeg så disse bildene gikk det opp for meg hvor sinnsykt bleik jeg er – det MÅ jeg serr gjøre noe med. . . Men jeg står jo i tillegg i solen, så da ser jeg ekstra hvit ut.

Skjørt HER. sinnsykt behagelig stoff og veldig tøyelig.

Skjørt HER, toppen og cardigan var de fri for. Skjørtet var noe stramt i størrelse – så gå gjerne opp en størrelse fra den du vanligvis bruker!