weekly update

Jeg har tenkt på å blogge nå helt siden søndag. . . Men siden jeg nesten ikke har vært hjemme eller hatt tid ved pcen, så har liksom alt blitt utsatt. Og til og med når jeg først har tatt bilder, tenk sånt. . . Jeg gidder ikke si at jeg skal bli flinkere flere ganger. Jeg blogger når jeg har tid!

Lørdagen var jeg ute med masse venner og hadde en liten feiring for at jeg ble 20 på onsdag! Feiret forsåvidt bittelitt på fredagen også, og dro ut. Deilig å slippe å tenke på at “åh nei jeg orker ikke dra ut fordi jeg kommer meg ikke inn noen plasser” så da tenkte jeg det var like greit å dra ut både fredag og lørdag. Jeg hadde jobb lørdag, men det gikk bare fint! Ingen problem når man har kontroll på inntaket, haha. Mulig jeg blir nødt til å dra ut i helgen også, men det må jeg tenke litt på.

Meg og Tina på lørdag ♥

Så kom endelig godværet igjen, i et par dager. Noe som betydde at det ble båttur og bading på søndag, perfekt søndag for meg! Vi kjørte ut til en liten øy rett utenfor byen, ankret båten og hoppet i havet. Veldig forfriskende med hele 17 grader i vannet! Men siden været ikke har holdt seg og vi for det meste har hatt tåke de siste dagene, så ble det med den turen enn så lenge. . . Satser på finvær i neste uke, selv om jeg tviler på at det blir å skje.

Jørgen, Mathea og meg! Føler jeg (som blogger) må poengtere at jeg ikke hadde sminke på meg. Og singletten og hettegenseren er fra cubus, for de spesielt interesserte. Når man skal på båttur – og bade – ser jeg ikke helt vitsen med å verken sminke meg eller kle på meg presentable klær. Enda jeg skulle ønske at jeg gjorde det når vi dro på egon for å spise etterpå, haha. . .

Jeg og guttene svømte inn til stranden på bildet over, og da vi sto der så vi plutselig noe svart som fløyt rett forbi båten, og måtte rope til Mathea og Tina hva de hadde mistet på havet. Begge løp bort for å se, og da var det jammen en sel som var på besøk! That’s a first for meg her i nord. Han kom ikke like nært båten igjen, men jeg klarte å zoome litt inn på bildene. Jeg var bra redd for å plutselig møte på han under meg når vi svømte tilbake til båten igjen, haha!

Og det var visst ikke nok med bare en sel, det var flere niser som kom! Rene dyreparken vi kjørte forbi.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg