99 saturday-problems

Jeg kom hjem fra jobb for en time siden og har allerede dusjet – dette er lørdagen jeg har ventet på! Haha. . . Vanligvis roter jeg bort to-tre timer etter jobb på ingenting før jeg går i dusjen, stresser som en gal og glemmer en og annen ting, nå har jeg plutselig tid til å gjøre alt jeg må gjøre! Det er jo egentlig ganske greit, i og med at jeg skal på julebord med jentene i kveld. Jeg skal ha med ost og kjeks og det handlet jeg heldigvis inn i går. Lime kjøpte jeg i dag for jeg bestemte meg plutselig for at mojito hørtes veldig godt ut! Haha dere skal tro jeg kommer til å være i slaget klokken 12. . . Jeg kan jo egentlig ikke begynne å drikke før 11, men i dag er jeg egentlig litt nødt til det. Vin til maten og sprit til dessert!

Hadde jo egentlig bestemt meg for å bruke den lange kjolen fra ebay, men jeg ble plutselig så usikker. . . Jeg har jo 50 andre kjoler å velge mellom, og noen av dem har jeg ikke brukt før! Glitter, paljetter, bloner og helt enkle kjoler. . . Hva skal man velge? Dresscoden er kjole, og den skal helst være litt elegant. I dag tror jeg faktisk jeg må droppe elegant og gå for noe. . . Behagelig!


I går var jeg hos Martine B med Sophie og Linn Ida, så kom Martine P og Carina etter en stund! De laget vårruller som vi skal ha i dag, her-re-gud som jeg gleder meg. . . Det blir rene buffeen kan dere tro, jeg skal såklart ta masse bilder i kveld! Får låne blitzen til Mathea så kvaliteten skal det heller ikke stå på. Håper dere alle får en superfin lørdag, I know I will ♥

Martine B ♥

Haha Martine har mildt sagt godt utvalg av neglelakker. . .

Lakket neglene i går! Eller, først satte jeg på falsknegler så lakket jeg dem. Brun glitterneglelakk fra H&M og svart-ish farge fra b-young! Elsker neglelakkene fra b-young, de har faktisk utrolig gode neglelakker i mange forskjellige farger!


mange meninger

Siden alle har skrevet om fotballfrue de siste dagene, så får jeg vel kaste meg på trenden jeg også. For ja, jeg har også fått med meg bildet hun la ut på instagram og som med en gang begynte å florere på nettet. Det er greit at folk har meninger, men noen meninger kan det være best å holde for seg selv. Man trenger ikke å rakke ned på henne for at hun ser sånn ut fire dager etter fødselen – man skal heller unne henne det! Fikk dere også med dere at hun klarte 3km på 3d-mølla kvelden før hun var på vei til sykehuset for å føde? Der har dere enda en ting å være irriterte over!

Den dagen jeg blir gravid kan jeg med sikkerhet si at jeg kommer til å se ut som en standet hval. Mamma har vært stor under alle svangerskap, spesielt med lillebroren min som var 4,5kg da han kom til verden. Tenk, han var nesten dobbel størrelse av barnet til Caroline. . . For med mindre man har syke magemuskler må man bare innstille seg på å bli ganske så big når man blir gravid! Magen til Caroline ligger nemlig ikke under kategorien “normal”. Grunnen til at hun var så liten under svangerskapet, og ser så bra ut som hun gjør nå, er nettopp på grunn av at hun er så godt trent og hadde så mye magemuskler før hun ble gravid. Hun hadde for svarte magemuskler igjen i femte måned. . . Haha mamma måtte le da hun sammenlignet seg selv i femte måned, med Caroline! For ikke å snakke om dagen hun skulle føde. . . Man trenger ikke være tjukk før man blir gravid, for å få stor mage. Du kan være så slank du bare vil, men uten magemuskler så vil nok magen din vokse utover, og ikke innover som med Caroline sin.

Jeg skal ærlig si at jeg ble ganske sjalu og en smule fortvilt da jeg så bildet, for jeg kommer nok aldri til å se slik ut, ikke engang uten å ha vært gravid. . . Det er nok flere som har kjent litt på selvtilliten etter å ha sett det bildet, og det er jo egentlig helt normalt når man ser slike bilder. Men jeg kan ikke unngå å spørre meg selv – hva ønsker hun å oppnå med å legge ut et sånt bilde? Er det for å skryte? For å få ros? For at folk skal missunne henne? Uansett hva grunnen måtte være, så er det nok for oppmerksomhetens skyld. . . Og med så mange følgere på instagram burde hun nok tenkt seg om to eller kanskje tre ganger før hun la det ut. Tenk på alle de unge som følger henne, hva de må tenke når de ser at hun ser sånn ut fire dager etter fødsel. . . Unge er så mye mer påvirkelig enn voksne mennesker, og som Sophie skrev på bloggen sin “jeg vet bare at jeg droppet brødskive med nugatti og tok et halvt eple istedenfor. Og det er faen meg ille.” Sophie kan være en av 500 som har gjort akkurat det samme. Noen har kanskje til og med hoppet over middagen.

Ellers vil jeg bare gratulere henne så mye med den lille jenta ♥ Og ønske henne masse lykke fremover!

frieri på facebook

Hei alle søte ♥ Jeg har egentlig ikke hatt en hektisk og travel dag, og har helt ærlig prøvd å oppdattere dere tidligere. Men hver gang jeg åpnet et nytt innlegg fikk jeg hjerneteppe og klarte ikke skrive noe. Så dagens innlegg kommer litt senere enn forventet! Jeg kom hjem for ikke så lenge siden, har vært på flex med Martine og Charlotte. Da vi kom dit hadde jeg såklart glemt kortet mitt hjemme, men med litt flaks kom vi oss inn uansett! Og haha da jeg kom i garderoben fant jeg ut at jeg hadde med meg speilreflekskameraet sammen med treningstøyet. . . Så gjett hva jeg gjorde etter trening:

Før jeg dro å trente var jeg en tur hos tanten min som har vært så snill å lage meg og pappa kjøttrull til julen! Så nå har jeg altså lært meg det. . . Spørs bare om det ikke er jeg som må lage til neste år, nå som jeg kan det! Var faktisk ikke så vanskelig som jeg trodde det var, også er det jo alltid morsomt å lære seg noe nytt. Nå sitter jeg og ser på Safe Haven! (direktelink til filmen) Bestilte meg den for en stund siden, har aldri sett den før men har hørt en del bra om den. Også er jo Josh Duhamel med, trenger jeg å si mer? Hvis ikke han er eyecandy så vet ikke jeg! Bare synd han er ca like gammel (ung) som mamma. . .

Funfact: for 2-3 år siden skrev jeg på veggen (facebook) til Josh Duhamel, noe i denne duren “CAN YOU PLEASE MERRY ME?!?! SERIOUSLY” og litt til. Det morsomme i denne sammenhengen er at han faktisk svarte meg! Det er det sykeste jeg har opplevd. Jeg har vært SÅ nære han, men likevel ikke. . . Og ja, det var den ekte profilen hans, om noen skulle føle trangen til å kommentere at det ikke kunne være det. Om dere lurte på hva han svarte så var det ca dette “In case you haven’t heard, I’m merried, seriously :)” Irriterer meg at jeg ikke har bilde av det, for det ligger på pcen min som jeg enda ikke har fått fikset. . . Men er morsomt å tenke på! Fergie fikk vel også se den tenker jeg, hehe. . .

vinn hele ønskelisten din!

reklamelinker!

Nå har nelly en super konkurranse gående – du kan nemlig vinne hele ønskelisten du har laget på siden deres! Jeg har selvfølgelig gått amok og har ikke mindre enn 250 ønsker, haha! Det er blant annet fire slettetanger, tre hårfønere og hele serien til Ole Henriksen. . . Når man har muligheten til å vinne, så er det bare å gå all in! Tenker nå jeg da, hehe. . . Også sier alltid vennene mine at jeg har en syk vinnerlykke, så oddsene mine må vel være litt over gjennomsnittet tenker jeg? Skader uansett ikke å prøve – da vet jeg at jeg har hatt sjansen til å vinne hvertfall!

Her har dere et lite utdrag av klærne jeg har ønsket meg! Skal ikke være mangel på ønsker her i gården. . . Du kan lese mer om konkurransen HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 
7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HERmin kveldsrutine

Her har dere min kveldsrutine – steg for steg. I tillegg til dette bruker jeg skrubb når jeg er i dusjen i tillegg til noen andre ansiktsmasker en gang i blant. Men her er det daglige hvertfall! Skal lese boken “vakker” som jeg fikk for en stund siden og gi dere tips rett fra boken – det står virkelig mye lærerikt der! Så etter å ha lest den kan jeg virkelig komme med bra tips til dere, hvordan å sminke seg rett og hvordan man skal behandle huden sin. Noen spesielle innlegg dere vil ha?

1. Fjerne sminke
Siden jeg begynte å reagere kraftig på sminkeserviettene jeg brukte før, måtte jeg ty til andre produkter for å fjerne sminken hver kveld! Denne moussen har jeg brukt ganske lenge egentlig, men brukte sminkeservietter på kvelder jeg ikke orket. Nå bruker jeg den hver kveld! Den fjerner det meste av sminken og er mild mot huden. Har også brukt noen andre mousser fra apoteket, for meg er det viktigste at den ikke inneholder parfyme og er mild! 

2. Fjerner sminkerester
Verken sminkeservietter eller såper fjerner sminken 100%, derfor er det lurt å bruke toner etter du har fjernet sminken! Denne fjerner alt av rester som er igjen og etterlater huden myk og god. Du skal helst brukes både morgen og kveld, om morgenen fordi du svetter om natten og du burde derfor rense bort alt av urenheter som har kommet i løpet av natten. Min toner er fra oriflame, har brukt toner fra dem før men denne er helt ny! Er fra en serie som er laget for ungdommer og dufter heerlig grapefrukt! (tror jeg det var, haha) 

3. Maske
Et par ganger i uken bruker jeg denne masken fra Ole Henriksen, I looove! Huden min blir superglatt etter jeg har tatt denne av, hadde det ikke vært for at den kun skal brukes et par ganger i uken, hadde jeg brukt den hver dag. . . Den skal visst være veldig bra for tørr hud, og det har jeg merket! Jeg var jo veldig plaget med det før, men nå har jeg ikke det lengre – liker å tro at det er på grunn av denne masken! Kan kjøpes HER og er verdt hver en krone!

4. Fuktighetskrem
Jeg avslutter alltid med fuktighetskrem, denne fra Ole Henriksen er fantastisk god. Jeg bruker denne morgen og kveld, er bra å bruke fuktighetskrem også under sminken – det gir et finere resultat! Kan kjøpes HER. Sies at Snoop Dogg bruker den, hvem vil vel ikke ha like pen hud som han? Haha. . . Og Tyra Banks da!

Og enda etter alt dette styret, hver eneste kveld, så er dette takken jeg får. . . UREN HUD?! Håper for all del at dette bare er en periode og at det går over snart, har hatt det sånn i litt over en uke, så nå er jeg rimelig lei. . . Dette er altså meg helt sminkefri! Jeg sto å tenkte på det da jeg vurderte å legge ut bildet, skal jeg virkelig tørre. . . Men, det er jo bare kviser? Alle har hatt en og annen kvise, så herregud er det nøye. Jeg var ganske heldig når det kommer til uren hud da, det kom ikke før jeg gikk i 9ende(?) klasse. Men så var jeg heller ikke en av de som brukte tonnesvis med sminke i 7. og 8.klasse, for gjør du det så kan du seriøst ikke bli overrasket over at huden din ser fæl ut. I tillegg er det jo puberteten og alt det der, smør på flesk spør du meg. Vær snill med huden din! Og om du skal begynne å bruke sminke tidlig – bruk nå ordentlig mineralsminke og ikke fra H&M.

Jeg har fuktighetskrem i fjeset, haha. Skulle egentlig tilhøre bildet over her!

halvt blodbad

Nå sitter jeg og ser på Ugly Betty, er snart ferdig med sesong 1 som jeg har på dvd og vil gråte – hvorfor kan ikke jeg bare ha en smarttv hvor jeg bare søker opp alt av tvserier med et tastetrykk og se alt jeg vil. . . Jeg har nemlig den tvangstanken at alt av tvserier mååå jeg se på tven, ikke pcen. Går bra med Cæsar og tvseriene på sumo, for det får jeg jo ikke kjøpt på dvd og rekker aldri sendingen på tv haha. Hverdagslige problemer. . . 

Hehe som Sophie sa, “halvt vegetar, halvt blodbad”! Måtte le av noen av kommentarene hun fikk “din side så best ut”, klart hennes side ser mye bedre ut, men vi begge vet at om du ikke er vegetarianer ville du nok valgt den med kjøtt ;) Ingen som ikke er vegetarianer som klarer å motstå bacon, kjøttdeig og biff. Men nok om deeeet! Nå skal jeg innrømme at jeg kunne gjerne spist hjemmelaget vegetarpizza (med vegetarkjøtt) over dette, men i dag var ikke det et alternativ. . . Og ja, jeg holder enda på å slanke meg, men her ser dere at jeg spiser ikke bare kaninfôr! Viktig å huske på at det er stor forskjell på 1 pizza i måneden og 1 pizza i uken ;)

Anastasia, som jeg husker som veldig mye mer dramatisk som barn. . . Det er jo en veldig fin film, men alt er såå mye større når man er yngre! Vi så den jo ikke helt ferdig, men kanskje en annen dag.

Frukt med vaniljesaus er kanskje ikke det sunneste, men sunnere enn godteri og andre søtsaker til dessert! Etter at onkel introduserte meg for vaniljesaus på fløteis spiser jeg vaniljesaus på så å si alt for tiden. . . Kunne aldri funnet på å ha vaniljesaus på is liksom, men godt er det! 

Har forresten tatt bilder for å vise dere “min kveldsrutine” da jeg gjorde meg klar for kvelden, noen som vil ha innlegg? Tenkte å ordne i morgen! Haha jeg er så pen ♥ Er forresten sminkefjerner jeg har gnikket i hele fjeset mitt, i tilfelle noen skulle lure. . . 

date med kjæresten

I dag hadde jeg ikke jobb, så jeg hadde egentlig store planer om å få gjort veldig mye ut av dagen. Sto opp i 1-tiden og fikk tatt ut av oppvaskmaskinen og ryddet litt hjemme før jeg dro en til til tante. Etter det dro jeg til søskene mine en tur på besøk før jeg dro hit, til Sophie! Vi hadde egentlig planer om å dra på gründer og spise lunsj, men bestemte oss heller for enda en kosekveld. Koselig på date med kjæresten ♥ Pizza, frukt med vaniljesaus og fine, nostalgiske filmer er det kvelden har bestått av. Skal så aboslutt ikke klage på det! Vi så litt på Anastasia i sted, men nå har vi hoppet over til Stuart Little! Noen som husker den søte, lille rotta? Haha minner oss litt om Rigmor. . .

Nå skal jeg få med meg resten av filmen og tvinge Sophie til å bli med på litt bilder etterpå! Ha en fin kveld alle sammen ♥

Sophie så på meg som noe hellig da jeg sto der med pizzaen. Holy Stinstin.

Dyrt VS billig – jakker

Reklamelenker

Synes det er litt morsomt med “dyrt VS billig”, for når jeg sitter å lager sånne innlegg ser jeg hvor lattelig lik en jakke til 500kr og 2500kr kan være. . . Hva er det da man betaler for? Jo, noen ganger er det faktisk kvalitet, men det er ikke tilfellet alltid. . . Når det kommer til vinterjakker har jeg to som kostet 2000kr, og fire som kostet under tusenlappen. Og for å være ærlig liker jeg best de som kostet under 1000kr! Og de er om mulig bedre enn de dyre. Men jeg skal ærlig innrømme at det er godt å kjøpe litt merkeklær, ikke hele tiden, men en gang i blant er det godt å unne seg noe som er dyrt – bare det er kvalitet i tillegg.

Klikk på jakkene for å komme til dem!


Noen du likte?

#nelly #jakke #jakker #luksus #budsjett #tips #vinterjakke

har det bare ikke bra

Kom hjem for rundt en time siden, var på flex og løp litt før jeg dro for å kjøpe inn litt mat. Nå har jeg satt på ugly betty og moter meg opp til å gå i dusjen! Frister mer å ta et bad, så tror det er nettopp det jeg skal gjøre. Også skal jeg tenne litt telys etterpå og lage meg te ♥ I kveld blir det selvpleie! Huden min ser ikke ut for tiden, pannen min er full av kviser og har det bare ikke bra. (ja jeg har redigert pannen min på bildet)

I morgen har jeg fri, men uansett full tidsplan! Skal dra ut å spise sammen med Sophie, har ikke gjort det på år og dag. . . Vi hadde jo en periode for 2-3 år siden hvor vi var minst èn gang i uken på Grunder. . . Snakk om å være stormann, haha. Glad jeg ikke tar meg råd til den slags nå! Men en liten tur på cafè blir det, før jeg drar til tante en tur – og til småsøskene mine på kvelden. Også må jeg få kjøpt litt julegaver i morgen, har lovet meg selv å være ferdig innen søndag! Mission impossible? Oh yes. . . Neida, jeg er godt igang!

Svett og fin

Haha scorer voksenpoeng, kjøper potteplanter. . . Men da jeg så at de hadde julestjerne på matbutikken måtte jeg bare kjøpe, og siden den er hvit går det bra å sette den opp før 1.desember! Men resten av julepynten skal ikke opp før den tid. . . I år skal jeg også kaste masse gammel pynt vi har, lage plass til litt nyere!

Koser meg med kveldens kveldsmat, cottage cheese! Denne er faktisk utrolig god og skal spises som en vanlig yoghurt.

See hva jeg fikk av Sophie på lørdag! Koselig å pynte telefonen, hihi. Jeg kommer faktisk til å være en del med i serien!

krysser fingrene

Jeg klarte å glemme kameraet mitt hos Martine på lørdag, derfor har det blitt lite bilder. . . Jeg skal hente det etter jobb i dag, så da får jeg forhåpentligvis tatt noen bilder i kveld! Jeg skal snart kaste meg i bilen og dra på jobb, har hatt en rolig morgen med Ellen ♥

Husker dere bildene jeg mistet da jeg var hos mamma i Lofoten? Tok jo såå mange bilder som plutselig bare ble borte fra minnekortet. . . Nå har jeg kjøpt et program til 300(!!) kroner for å redde de stakkars bildene mine. Haha jeg klarer bare ikke å gi opp håpet! Jeg klarte hvertfall å gjenopprette en del bilder, men er ikke ferdig helt enda. Så nå var det verdt hver ei krone! Så senere skal dere ENDELIG få se bildene fra Lofoten, om jeg klarer å redde dem! Bare noen uker for sent. . . Krysser alt jeg har for at alt klarer å bli gjenopprettet!

Haha her er noe som dukker opp i lagringsprosessen. . . Hmm automatisk redigering? Haha

Litt gammelt bilde. . .