jeg kan jo ikke klage. . .

Åj, skal si været her i nord tok en totalt helomvending i går! Vi som har vært så heldige med høye temperaturer og sol, sitter i dag med pøsende regn og knappe varmegrader. Men sånn helt egentlig, så klager jeg ikke. Jeg får nemlig dårlig samvittighet de dagene jeg er sliten eller trøtt og det er fint vær, for da tenker jeg jo at jeg må nyte det. Så i dag tok jeg en powernap med good samvittighet etter jobb! Og det var GODT. Har jo uansett hørt at vi skal få en fantastisk sommer, så da kan jeg i alle fall ikke klage på litt drittvær 😀 Og – jeg er jo glad i regn, når jeg sitter inne!

Nå har jeg endelig fått meg litt bareMinerals igjen! Har savnet spesielt pudderet siden jeg brukte det veldig mye før. Det er jo egentlig en foundation som skal brukes rett på huden, men jeg bruker den som oftest over vanlig foundation. Men den funker også fint alene! Blush har tilbud på det meste av sminke nå, og derfor fikk jeg både pudder og bronzer til en overkommelig pris nå. 

bareMinerals bronzer til 209kr HER. bareMinerals matte mineralpudder til 247kr HER.

Shampoo og balsam til 399kr HER.

lumea precision plus

Da har jeg endelig fått prøvd ut laseren min lumea precision plus en gang. Dette er en behandling som skal gå over flere uker, så jeg merker ingenting enda og hårene på leggene irriterer meg enda. . . Men nå skal jeg bruke den en gang annenhver uke og ha fire/fem behandlinger, så det er altså ikke noe man må gjøre så ofte. Og det er jo ganske enkelt når man kommer seg inn i det, jeg ble for eksempel oppslukt i frustrerte fruer og glemte av at jeg holdt på til slutt, haha. . .

Men til tross for at det kanskje er litt stressende (for noen) – når jeg er helt ferdig med alle fire/fem behandlingene vil jeg ha hårfrie legger! Og da trenger jeg heller ikke starte på en ny før etter 1-2 måneder. Jeg trenger med andre ord ikke stresse med å skulle bruke den annenhver uke for all og evig tid. Man merker jo når håret plutselig kommer tilbake og man må dra frem laseren igjen!

Det følger med utstyr for å kunne bruke laseren til underliv og ansikt også, da det er viktig å skille de forskjellige plassene man har tenkt å bruke laseren. Du kan ikke bruke denne om du har hvitt/grått, rødt eller blondt hår – da vil den ikke funke. Du kan heller ikke bruke den på sort hud. Før du kan bruke den må man også barbere leggene – noe jeg fikk erfare. . . Plutselig luktet hele rommet svidd, haha! Fikk litt panikk da jeg innså at ikke engang 3-dagershår er okei, og så for meg at leggene mine skulle ta fyr. Men så lærte jeg i alle fall at det ikke var lurt, da! 

Om du har spørsmål kan du bare spørre i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan 😀 Noen andre som har lik laser, eller har prøvd tidligere? Er så spent på resultatet jeg vil ha til slutt 😀 Vil jo gjerne kunne ha den i et av fredagsinnleggene til slutt, som ukens “must have”!

Dere kan lese alt om den HER.

//

jeg har endelig lært

Da jeg postet innlegget i går var planen å ha en rolig kveld med tv og kanskje noen klipp fra Eurovision. Men så ringer Tina og. . . Vi endte opp på byen, haha. Jeg hadde verken penger eller noe drikke, så det var ikke mye alkohol jeg fikk i meg – enda våknet jeg opp med hodepine fra helvete i tillegg til sinnsyke mensensmerter. Kanskje jeg tåler mindre enn jeg tror? I så fall er jo det bare flott! Nå har jeg lært, endelig.

Som dere kanskje skjønner har formen vært heller dårlig i dag, så denne søndagen vier jeg til sofaen og frustrerte fruer på viaplay. Jeg har startet på sesong 1 igjen og er snart på sesong 2. Selv om jeg har sett dette før blir jeg aldri lei! Men jeg skulle dog ønske jeg hadde en helt ny serie å se på. . . Så plis – noen serietips??

bilder fra i går:

Jakke HER, solbriller, genser og bukse fra bikbok, sko HER.

 

bare komisk og teit

Det er så deilig med helg, og spesielt en helg som ikke slutter før på mandag! Var det mange som fikk seg en overraskelse idag, med tanke på når butikkene stengte? Jeg fikk med meg i går at det var “hellighelg” da jeg så en artikkel om at polet var stengt i dag. Men jeg så flere som ikke hadde fått meg seg at rema og andre matbutikker stengte klokken 4 i dag, da jeg var å handlet. Syntes ganske synd i dem som ble stoppet i døra!

Men jeg fikk unnagjort helgehandelen og har middager så det holder. Dagens lunsj tok jeg på gründer med Martine:

Affiliatelenker

Jakke HER, solbriller, genser og bukse fra bikbok, sko HER.

Før vi dro på plantasjen for å handle inn blomster til stuen hennes:

Fiiine byen min ♥

Så dro jeg med meg Martine for å ta bilder med denne fine utsikten:

“Vi går ned i skråningen og sett på selvutløser!” Noen ganger føler jeg at ideene mine er gode, men så er de egentlig ikke det 🙁 Men jeg klarer ikke å la vær å le da, det ser bare sykt komisk og teit ut.

Martine sine nikes HER, de blir neste innkjøp for meg!

ukens “must have”

Tenkte å starte på noe nytt – ukens must have! Så jeg tenker at jeg hver fredag poster et innlegg med produkter jeg ikke klarer meg uten, eller er helt frelst av. Høres det bra ut? Kanskje greit å få inn et par faste innlegg i uken, så har jeg ingen unnskyldninger for ikke å blogge!

Dagens er selvbruningen jet set sun, den desidert beste selvbruningen jeg har prøvd. Den gir farge med en gang, lukter så å si ingenting og sitter lenge. Dette er en spray, noe som også gjør at det ikke blir skjolder! På bildet har jeg sprayet hender og halsen tre ganger, noe som kanskje er akkurat litt for mye. . . To ganger skal gå greit, men tre blir akkurat for mørkt.

En boks varer også ganske lenge, med mindre man skal spraye absolutt hele kroppen. Jeg for min del synes ikke det er såå nødvendig, men overkroppen er i alle fall grei å få sprayet. Også hendene – det er vel ikke noe mer kleint enn å ha lik-bleike hender og brunt ansikt? I would know!

Jeg kjøpte min på SpaSpa i Harstad for 349kr, men jeg vet at man får bestilt på nettet også 🙂

kreativ redigering

Jeg kom hjem fra Carina for ikke så lenge siden, har vært der på besøk med Sandra og Elias! Lille Mathias sov gjennom hele besøket, så jeg fikk ikke sett noe til han i dag. Får ta meg en tur i neste uke å satse på at han er våken da!

Elias har blitt såå stor, hele 9 mnd er han nå! Han koste seg skikkelig med jordbær, som det virket som han syntes var litt surt haha. Søting!

Er kreativ når jeg skal redigere bort dobbelhaka!

Nå skal jeg se frustrerte fruer, startet på sesong en for noen dager siden og er snart ferdig. Morsomt å se når det er så lenge siden sist jeg så de første episodene! Men jeg er uansett litt lei, er begrenset hvor morsomt det er å se noe man allerede har sett før. . . Så jeg leter hver dag etter nye serier å se på! Noe ala Gossip Girl, Frustrerte Fruer eller Greys Anatomy hadde vært perfekt! Skjønner nå at det er all dramaet jeg liker, haha. . . Noen serietips? ♥

fornye sommergarderoben

Da har jeg vært tre dager på opplæring hos Telenor, hvor jeg startet på mandag. Jeg må virkelig skryte av opplegget deres, virkelig super opplæring, hvor vi kombinerer både teori og det å faktisk gjøre noe! Vi er 15 stykker som starter sammen, og i tillegg til opplæring har vi hatt mange leker og øvelser for å bli kjent med hverandre. Jeg kunne ikke trivdes mer! I dag hadde vi fri siden så mange skulle ha eksamen, så da ble det noen ekstra timer med søvn og ekstra god (og sen) frokost. Lader opp til en ny jobbdag i morgen!

Nå skal jeg snart sminke meg og dra på besøk til Carina. Endelig få litt babykos ♥

_______________________________________________________________________________________

Affiliatelenker

Nå har nelly masse salg på bikinier og undertøy – da fant jeg frem mine favoritter blant bikinier for å vise dere! Nummer 3 er en desidert storfavoritt, elsket toppen! Hvilken er din favoritt? Er virkelig på tide å oppgradere sommergarderoben nå, så da er det fint å benytte seg av tilbudene 😀 Se hele tilbudet deres HER! De har også 25% på utvalgte klær HER 🙂

1. HER til 264kr // 2. HER til 208kr // 3. HER til 215kr // 4. HER til 279kr

1. HER til 367kr // 2. HER til 215kr // 3. HER til 111kr // 4. HER til 424kr 

hipp, hipp!

Gratulerer med dagen, alle sammen! Jeg har brukt hele dagen i byen sammen med Martine og Lotte, vært å spist på kinarestauranten og avsluttet med en biltur med Martine! Fin dag egentlig, også var vi jo så heldige med været – takk gud. Men selv om solen var oppe har det vært ganske kjølig uansett, så jeg har satt veldig pris på min fine ull-drakt!

Ellers fikk vi sett russetoget også, men jeg kan ikke si at jeg var veldig imponert. Tok alt for lang tid før den siste gruppen med russ kom, så vi ble egentlig bare stående å vente og fryse. . . Dårlig kombinasjon, for da blir jeg som oftest bare sur, haha. Men noen var morsomme og hadde vært kreativ da! 

Når vi snakker om bunad, jeg er så utrolig glad jeg fikk den til konfirmasjonen! Fineste plagget jeg eier, og man føler seg jo så bra i den. Det er virkelig noe magisk med en bunad, for jeg føler meg ikke på langt nær så fin i noen andre plagg. Også er det min flinke tante som har sydd den, noe som gjør den enda mer spesiell. Veldig takknemlig for det! Fikk med meg at Nordlandsbunaden var kåret til Norges fineste bunad, og det er jeg helt enig i 😀

Nå ligger jeg så å si og halvsover etter en sinnsykt lang og slitsom dag. Det er virkelig tungt å gå i 5-6 timer i bunad og bunadsko! Det var himmelsk å få på seg noen andre klær, dere med bunad skjønner kanskje hva jeg mener? Haha. . . Tror nesten jeg må ha meg en times tid på øyet nå, selv om det kanskje er dumt. For i morgen begynner jeg på Telenor! Første dag i ny jobb blir morsomt, og jeg gleder meg noe sinnsykt. Det blir godt å starte i arbeid igjen, etter en lang periode som sykemeldt!

i anledning nasjonaldagen

Det er 16.mai, dere vet en av de få dagene i året hvor det tydeligvis er obligatorisk å dra ut. Så da må jeg jo henge meg på bølgen – og spesielt siden Isabelle er kommet hjem for å feire 17.mai! Hun har ikke vært hjemme siden hun flyttet i fjor høst, så det var virkelig på tide. Nå moter jeg meg egentlig bare opp til å gå på badet og få ansiktet på plass. . . Ingenting er mer tiltak enn det, spesielt når man heller ikke er så supergira på å dra ut. Men satser på at det endrer seg på noen timer!

 

Og i anledning nasjonaldagen fikk jeg frisket opp håret i går! Hjemmefarge såklart, siden jeg bestemte meg så sent at ingen timer var ledig før mandag. Men jeg ble fornøyd da, litt mørkere enn før, og litt uvandt. Og det var jo ikke til å unngå at noe ble litt lysere enn det andre. . . Men fikk høre at det så bra ut, så satser på at det lyseste ligger underst, haha!

Bildene er fra i går kveld, det eeer så fint om natten nå!

etterlengtede pakker

I dag fikk jeg endelig hentet en pakke som jeg har latt ligge alt for lenge på posten. Nemlig en pakke med laser for å fjerne hår! Denne skal jeg teste ut allerede i kveld. Gleder meg til å se hvordan den fungerer og om den faktisk gjør som lovet – så skal jeg oppdatere dere når den er prøvd! Om det er av interesse? Den skal jo helst brukes over flere uker for best resultat, så det endelige resultatet får jeg ikke gitt dere før nærmere sommeren. Blir godt å få en hårfri sommer! Om du er interessert kan du lese mer om den her, til jeg har fått testet den ut.

Noen som har eller har prøvd en slik?

Affiliatelenke

Og endelig fikk jeg skoene jeg lenge har siklet etter! Jeg har vært så lei av å gå rundt i rosa nike-sko, så jeg gleder meg til å ta disse i bruk allerede i dag. Fine og komfortable hverdagssko burde alle ha i alle fall ett par av! Kan kjøpes HER. Om du har lyst på skoene kan du bruke koden 17MAI og få 17% på skoene og alt annet på nelly!