halloo

Nå er jeg i bursdagen til Carina! Skal snart dra videre, skulle bare si hei :-* kos dere i kveld!

hjem, kjære hjem

ENDELIG HJEMME!! Nå har jeg dusjet og fjernet sminken, skal sove i en time før jeg tar på meg maska igjen og finner frem klær – sååå skal jeg i bursdagen til Carina! Blir koselig ♥ Må kjappe meg nå om jeg skal rekke å sove i en time, haha. Jeg er så sykt trøtt.. Fikk ikke til å sove på bussen at all, bare i 30 minutter før jeg skulle bytte buss, det er så sykt nedtur å ikke få sove på bussen.

I alle fall, var sammen med Eila, Emilie og Hanna i går, hadde det såå koselig! Snakket om “gamledager” før vi så en film. Da jeg var liten var jeg en dritunge har jeg funnet ut, haha. Men det var vi alle! Noen bilder fra i går, ble ikke så mange siden jeg helt glemte det av.. Hanna hadde laget cupcakes som hun tok med, SYKT gode! Men også sykt kvalmende.. Så ble bare plass til en på meg :(

Eila og Hanna :-*


på vei hjem

Nå sitter jeg på bussen hjem, storkoser meg! Haha. Siden det er lyst ute kan jeg ta bilder av den fine naturen og vise dere når jeg kommer hjem (til stor interesse for de som liker slikt, blant annet jeg) Også har jeg jo min beloved iPhone og høre musikk på <3 Vi er i Kabelvåg snart, så skal jeg bytte buss i Svolvær. It's going to be a loooong day…

og ja, har på meg rosa bukse… so damn sexy

blue eyes

Herregud som jeg hylte i sted da jeg fant en edderkopp hengende fra slettetanga mi… (u)Heldigvis var den ikke varm da.

Fredag, helg og påskeferie ♥ Kan det bli bedre? Hadde siste dag på utplasseringen i dag og reiser hjem til Harstad igjen i morgen, så i kveld skal jeg på jentekveld hos Eila! Har vært utrolig dårlig til å ta bilder den tiden jeg har vært her, har jeg funnet ut, men har jo for det meste sovet eller sett gossip girl. Når jeg tenker meg om har jeg bare vært sosial èn gang også.. 

Nå har jeg fått på meg kosebuksa og skal se på filmen jeg hadde tenkt å se i går, blogges senere :-*
Dere kan forresten followe meg på instagram om dere vil, heter sstinemari!

twelve

Da har jeg tatt en runde selvbruning og skal legge meg i senga for å se en film! Tenkte å se Twelve som Chace Crawford (♥♥) er med i, noen som har sett den? Vet ikke om jeg har fortalt dere dette, men etter den lille episoden da jeg drømte om han har jeg faktisk fått kjærlighetssorg.. Er det mulig? Som om ikke det er nok med det som skjer irl liksom. Haha, snakk om å leve seg inn i drømmene! Er heldigvis sånn passelig over det der nå, det bare stikker litt i hjertet når jeg ser han flørte med andre i gossip girl. Wellwell

in my shoppingbag

Var noen som ville at jeg skulle vise hva jeg kjøpte meg på NELLY i går, og selvfølgelig kan jeg det! Hadde egentlig planlagt å skrive dette klokken 3, men siden blogg.no virkelig har hatt problemer de siste dagene fikk jeg ikke gjort det. Er det mulig….. Lot meg virkelig irritere av det der. I alle fall! Her er det jeg bestilte meg :) Angrer sykt på at jeg ikke kjøpte mer når det var 25%, men jaja :( Noen andre som handlet i går?

Hvit skjorte HER // 299,-

Korallfarget skjorte HER // 149,-

Blå strikket genser HER (utsolgt?) // 199,-

Sort kjole HER // 179,-

Neglelakk fra Deborah Lippmann HER // 169,-

Sort kjole HER // 199,-

Sorte sko HER // 399,-

Sort bukse HER // 399,-

// affiliateslenker

iPhonelove

Så har jeg da fått iPhone, og ca hele gårkvelden og dagen i dag har gått til å laste ned det mest nødvendige og fått orden på ting. Instagram, twitter, facebook, blogg og spotify. Er det noen spill dere vil anbefale meg å laste ned? Om noen av dere vil følge meg på instagram da, så heter jeg sstinemari der. Og twitter da, der heter jeg det samme.

dagens wants // 25% i to timer

Dette er også det jeg har tenkt å kjøpe meg, var nemlig så heldig at jeg vant ett gavekort fra NELLY på 2000,-! Snakker vi å være heldig? :) Må shoppe med omhu og prøve å få så mye som mulig for pengene, samtidig som jeg får nøyaktig det jeg trenger – og det jeg vil ha! Derfor var passet det helt ypperlig at NELLY nå har 25% avslag på ALT i to timer! Det vil si til klokken 20.00 :) Klikk deg inn og bruk koden SPRING25 i kassen for å få tilbudet. Wohooo! Shop till’ you drop, det skal i alle fall jeg gjøre!

Sort playsuit HER // 399,-


Strikket, fluffy beige genser HER // 399,-

Hvit skjorte HER // 299,-

Topp i gull HER // 149,-

Korallfarget skjorte HER // 149,-

Blå strikket genser HER // 199,-

// affiliateslenker

the change-up

Nå har jeg kommet meg i seng, skal legge meg snart – må bare få sett en episode med gossip girl! Har hatt en utrolig koselig kveld med Emilie, en av mine “gamle” bestevenninner i Lofoten. Vi så blant annet en film med Ryan Reynolds (♥♥), the change-up, noen som har sett den? Konseptet var likt freaky friday om noen husker den, to som “bytter kropper” og må leve hverandres liv. Jeg synes i alle fall den var bra, stoort pluss at en av hovedpersonene er dødskjekk!

Emilie er så sykt glad i lillebroren sin