cabin in the woods

Heeeeei fra hytta i skogen! Har dere en fin fredagskveld? Det har i alle fall vi! Jeg er stappmett etter et herlig tacomåltid og har ingen planer om å være andre plasser enn i stolen resten av kvelden og natten. Tror faktisk ikke jeg kommer meg opp herfra heller nå som jeg har satt meg ned. . . I morgen skal jeg i alle fall hjem, så det blir bare denne ene natten på meg. Mamma kom nemlig til byen i dag så jeg skal være sammen med henne i morgen!

Noen snapshots fra tidligere

Og bilder fra nå nettopp! Martine lager maten mens jeg tar bilder, sånn det er her i huset haha.

Blir kvalm av tacobildet nå kjenner jeg, haha. . . Men det var godt for kropp og sjel! Første måltidet i dag om vi ser bort fra isen vi spiste til frokost. . . Første problemet vårt oppsto i alle fall da vi pakket opp for å spise taco – hvor-er-rømmen. . . Joda, den hadde vi glemt å kjøpe! Og jeg vet ikke med dere, men det blir ikke taco uten rømme. Så da var det en hel aksjon for å få tak i det siden vi ikke orket tanken på å kjøre 20 minutter til butikken. Vi ringte fergen (haha) og spurte om de hadde rømme å selge oss, men selvfølgelig brukte dem ikke rømme der. Men det ordnet seg heldigvis og vi fikk kjøpe fra en dame som bor her! Haha kan dere tenke dere. . .

Haha jaja nok om det! Nå er det kos og spilling resten av kvelden ♥

spontantur!

I dag fant jeg og Martine ut at vi skulle ta oss en spontantur på hytten hennes, noe jeg lenge har hatt lyst til! Det er så koselig og rolig her ute, godt å bare slappe av og kose seg. Vi var jo her før jul en gang, så begynner å bli en stund siden. Vi kom hit for 3-4 timer siden og har allerede installert oss godt her, fylt kjøleskapet og stuebordet med mat og godteri! I kveld står taco på menyen, DET gleder jeg meg veldig til! Kjenner magen begynner å rope, haha. Hytten hennes ligger sånn ca 40 minutter fra byen, så vi er ikke så veldig langt hjemmefra. Men langt nok!

Vi har brukt nesten 2 timer på å klare å få fyr i ovnen. . . Etter en time måtte jeg bare innse at selv om jeg gikk i speideren for 10 år siden så kan jeg ganske lite når det kommer til det å få ting til å ta fyr. . . Kanskje en god egenskap, så slipper jeg å brenne ned huset? Haha neida, bank i bordet! Jeg har mange andre gode egenskaper, liker jeg i alle fall å tro. . .

Det er kanskje litt luksus med TV og mange kanaler på hytten, men for meg er det totalt nødvendig! Det er sikkert kjempekoselig med hytte uten nett og tv og med utedo, men jeg er ikke heelt der. Godt å kunne dusje og gå på do uten å fryse seg halvt ihjel, haha.

Nå skal jeg prøve å fikse the sims, er jo egentlig derfor vi er her – for å kunne spille i rolige omgivelser, hehe. . . Men så flink som jeg er klarte jeg å ødelegge installasjon her om dagen tror jeg, det vil i alle fall ikke funke. Så nå har jeg startet å installere det på nytt, så får se om det funker! Ha en fin helg alle sammen, blir en del blogging denne helgen – skal ta igjen det tapte ♥

Genser fra BIKBOK, bukse HER og sko fra sportamore.no.

leighton’s picks

reklamelinker til nelly

Som dere kanskje har fått med dere blir nelly.com hele 10 år i år! Og i den anledning har de fått Leighton Meester til å plukke ut sine vårfavoritter. Dere kjenner henne kanskje igjen fra Gossip Girl? Jeg falt hvertfall for alt hun hadde plukket ut, ikke så vanskelig når modellen er så nydelig. . . Hun kler jo absolutt alt! Da kan man virkelig kjenne skuffelsen når man selv ikke ser like bra ut i klærne, haha. . . 

Her er i alle fall mine favoritter fra det hun valgte ut! Noen andre som får lyst til å klikke hjem noe nytt? I know I do! Og hvilke plagg er dine favoritter?

Kjole HER // Selebukse HER // Genser HER

Skjørt HER // Clutch HER // Sko HER

Genser HER // Kjole HER (I LOVE!!) // Kjole HER

Kjole HER // Genser HER // Jumpsuit HER

ps I love you

For to timer sto jeg opp helt forvirret, hvorfor er det sånn at man alltid skal ha følelsen av å være bakfull på søndag, selv om man ikke drakk? Jeg har vært stasjonert i sengen med OTH helt siden da og har ingen planer om å flytte meg med det første. Om jeg får tak i en av de bakfulle venninnene mine tror jeg muligens at jeg skal vurdere å flytte meg, men until then blir jeg sittende på akkurat samme plass! Det er enda en av bakdelene med søndager – alle er dårlige og jeg får ikke tak i noen. . . Kanskje jeg skulle drukket i går likevel? Haha.

Noen bilder fra i går! Brukte lørdagskvelden og natten min på å være sammen med Charlotte, vi var en tur på besøk hos Pia som hadde vorsj og ellers kjørte vi bare rundt i byen. Neste lørdag blir nok å se ganske lik ut for min del, ingen alkohol på en god stund nå!

med tungt hjerte

Reklamelink til nelly

Noen lørdager er bare deilige, sånn som denne! Begynte tidlig i dag siden jeg egentlig hadde planer om å dra til Sverige, men siden de planene ikke ble noe har jeg bare slappet av siden klokken 3. Har ikke fått gjort noe særlig men skal snart begynne å rydde rommet mitt – for sikkert femte gang på to uker, haha. Jeg blir visst aldri ferdig! Også må jeg få tatt en powernap, var våken før 9 i dag og det er TUNGT på en lørdag. . . Jeg forlot mildt sagt sengen med tungt hjerte.

Også kan jeg fortelle dere at jeg er på sesong 5 av OTH nå og jeg begynte å se i begynnelsen av måneden. . . Snakk om å se tvserie 24/7! Det er forresten nå Dan blir kidnappet av den gale dagmammaen og torturert og til tross for at han egentlig er the bad guy får jeg virkelig kniver stukket i hjerte! Jeg liker han. . . Alle fortjener en ny sjanse, sant? Irriterer meg like mye hver gang jeg ser dette at det er nettopp det han ikke får. . .

Ellers har jeg muligens en gladnyhet – snart får jeg nytt design! Det gleder jeg meg veldig til. Er lei av å ha design som er halvferdig og som jeg hver dag finner nye feil med. . . Noen som har lagt merke til at alle kommentarer har samme dato og klokkeslett som når jeg postet innlegget? Haha det er bare feil og irriterende. . . Så nå er det snart et fungerende design å finne på bloggen! Må bare få tatt nye headerbilder, og siden lillesøster er her i helgen får jeg det kanskje gjort i kveld eller i morgen, wii!

Lillesøster ville stille opp på bilder i dag, bare lykken ♥ Buksen min er HERFRA! Genser fra bikbok.

late morning

reklamelinker til nelly

Jeg sitter her å nyser om kapp med meg selv, har vært syk siden fredagen og blir visst ikke noe bedre med det første! Våkner på natten av at jeg hoster til jeg nesten spyr. . . Satser på at jeg er bedre til helgen! Ikke at jeg har planer som trenger at jeg er frisk, men er jo greit å kunne nyte helgen uten å være syk. Anyhoow, jeg ligger enda i sengen og ser på OTH, sen morgen i dette huset! Skal snart lage meg frokost, må bare mote meg opp til å gå ut av sengen. Utrolig hvor lat man blir av å ligge lenge etter man har våknet, får nesten lyst til å legge meg til å sove igjen. . . Om en times tid skal jeg dra til Carina for litt kvalitetstid, blir koselig ♥

Noen bilder fra den siste uken på instagram! De to øverste fra lørdag. Heter sstinemari om dere vil følge meg 🙂

Pasteller er visst blitt veldig in for tiden, eller tar jeg feil? Jeg har i alle fall falt helt for pasteller for tiden! Synd jeg ikke eier et eneste plagg i pastell eller har penger til å kjøpe meg det, haha. Om jeg bare kunne funnet meg en ekstra jobb hadde det vel ikke vært noen problemer, så ja, er jo det jeg håper som snart skal skje. Her er i alle fall noen favoritter i pastellfarger fra nelly! I want it all, som alltid.

Hvit cardigan HER // Converse HER // Blå genser HER // Lilla neglelakk HER // Rosa neglelakk HER // Topp HER // Rosa cardigan HER

happy little family

Charlotte og Martine kom hit for en stund siden og nå er nesten hele familien samlet ♥ April sin leilighet har vært oppholdsplass i alle år så vi er kanskje litt for husvarme når vi er her. Noen andre som har den ene venninnen hvor alle samles og alle føler seg som hjemme? April er den personen for oss! Litt sånn mamma som lager mat og kjefter for at vi er for spinnville. Og i dag har hun laget verdens beste wok! Kyllingfileet og orginal wokmix, jummi. Har fått litt dilla på wok etter at mamma laget det da jeg var der forrige uke, men har enda ikke fått meg selv til å lage det. Alt med matlaging tar sånn sinnsykt med tid, så som oftest er jeg for sulten til å stå en time på kjøkkenet for å tilberede mat, haha. . .

Happy little family! Haha or not. Var veldig vanskelig å få problembarn 1 og 2 til å følge med på bilde samtidig, så dette ble altså det beste resultatet! Enten skulle de ta mat på fatet, fylle i iste eller trykke på telefonen. So much stress. . . Men ble en koselig familiestund da, med nydelig wok! Haha pent pledd-skjørt jeg har på meg også, hos April går de fleste lettkledde så det var godt å ta av dongeribuksa.

det var en gang…

Jeg tror aldri jeg har ledd og grått om kapp like mye som i går kveld da jeg ransaket harddisken min, jeg har ikke gått så nøye gjennom den på. . . Sikkert to år! Jeg fant MSN-logger, printscreen og latterlig pinlige bilder. Printscreen av en samtale jeg og Mathea hadde i 2009 måtte jeg i alle fall le litt av, jeg bare “har du kje spotify?:O” og Mathea “nei? ka e det?” så nå har jeg hvertfall klart å løst gåten på hvilket år jeg fant spotify! I dag klarer jeg selvfølgelig ikke å tenke meg til hvordan vi klarte å leve uten.

Ellers var det sikkert 100 000 bilder som jeg helst bare vil la ligge gjemt til jeg blir gammel og vil mimre. . . Men noe jeg kom over var bildene fra da jeg og alle damene i familien var i Italia i 2010, haha DA var jeg søt! Kort, lyst hår og rød som en tomat. Haha jeg mener, bare se på bildene under her. . . Har ikke vært i syden siden den gang, så dere skjønner kanskje hvorfor jeg er så ivrig etter å dra snart?

Nå sitter jeg hvertfall hos April, wok står snart på menyen og bare avslapping resten av kvelden. Mariell og April springer som gal rundt her nå og ommøblerer stuen, heldige meg slipper å løfte en eneste finger og har egentlig bare blitt plassert i sofaen! Nå venter jeg bare på at maten på magisk vis skal havne ferdiglaget på bordet, hehe. . . Enkelte dager har jeg det som plummen i egget altså!

Også kan man jo google seg ihjel på enkelte ting. . . Jeg vurderer veldig å kjøpe meg en MacBook siden PCen min ble ødelagt for et år siden, og siden den tid har jeg bare brukt søskene mine sine PCer. Men jeg vil jo gjerne ha en PC som bare er min, så tenker det er på tide å begynne å se etter en! Mac har jo lenge vært en populær PC men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg trenger air eller pro. . . Så der håper jeg dere kan hjelpe meg! Jeg blir jo for det meste å bruke den til blogging, for å ha bilder på, se TVserier og spille the sims (haha). Er det noen som har mac og kan fortelle litt om deres erfaringer? Tar i mot alt av tips!

pakke i posten

Reklamelinker

Hei alle søte ♥ Jeg sitter godt plantet i senga med OTH på skjermen og et stoort glass med saft. Haha for mye unyttig informasjon? Men er som oftest det jeg gjør om dagene etter jobb og andre sosiale sammenkomster – ser på OTH. . . Jeg er så utrolig glad for at jeg kjøpte samleboksen med alle sesongene, har enda 5 sesonger igjen å kose meg med! Om noen av dere også vil bestille er boksen på salg nå til 549kr, kjempebillig! Egentlig koster den 1299kr, så da har du plutselig råd til enda en boks sånn som meg, hehe. . . Du finner den HER!

Nå skal jeg snart dra bort til April en tur på besøk, skulle bare vise dere de nye produktene jeg fikk i posten her om dagen ♥ Alt var ting jeg trengte, så nyttårsforsettet mitt om å ikke kjøpe noe unødvendig er enda ikke brutt. Hårkuren og skrubben skal jeg teste i kveld, og pudderet tar jeg i morgen.

Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor
Kan kjøpes HER. Denne hårkuren har jeg brukt for flere år siden, men av en eller annen grunn sluttet jeg å kjøpe den når jeg gikk tom. . . Den er bare helt fantastisk, det er ikke uten grunn at den har blitt best i test 13 år på rad! Den er egentlig mest ment for skadet hår, men kan fint brukes til alle hårtyper. Håret ditt blir så sinnsykt mykt i tillegg til at det blir sterkt og glansfullt.

Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub
Kan kjøpes HER. Denne har jeg aldri prøvd før, men hatt lyst til kjempelenge. Det er en ansiktsskrubb med finmalte valnøtter som gir huden glød og renser! Jeg gleder meg veldig til å prøve den ut, og mest sannsynlig kan jeg anbefale den videre til dere om en måneds tid. Noen som har prøvd den?

Ole Henriksen Vitamine Plus
Kan kjøpes HER. Denne ansiktskremen fra Ole Henriksen sverger jeg til! Har enda krukken jeg kjøpte i oktober, noe som beviser hvor drøy i bruk den er. Men tenkte det var like greit å bestille den nå sånn at jeg har en når den blir tom! Så ja, den er dyr – men om dere ikke bruker mer enn nødvendig holder den i hele 4-5 måneder! Min er på sin fjerde måned, og jeg tror faktisk jeg har den i over en måned til. Den hjelper på tørr hud og funket som bare det på meg som sliter med tørr hud etter jeg har fjernet sminken. Jeg bruker den hver kveld og noen ganger om morgenen.

bareMinerals original medium beige pudder
Kan kjøpes HER. Jeg har aldri brukt et bedre mineralpudder, har brukt det en gang tidligere og ventetiden til jeg fikk nytt nå har nesten vært utholdelig! Har brukt isadora sitt i mellomtiden men det kan overhodet ikke måles, tro meg. Kan virkelig anbefale det!

you’re amazing

reklamelinker

God morgen! Her i huset er morgen rundt klokken 12, så that’s why. Jeg skal på jobb klokken 4 men har noen ærender før den tid, samtidig som det er godt å få gjort litt ut av dagen. Etter jobb skal jeg en tur opp til gudmor som skal hjelpe meg med noe regnskapsgreier og etter det må jeg få presset inn en treningsøkt! Skulle trene i går men siden jeg dro ut på lørdag måtte det utgå med glans. Flex ble byttet ut med burger fra mix og den lange spakvelden jeg kunne tenkt meg ble byttet ut med senga og OTH. Jepp, søndager er enda kjipe!

Men lørdagen var veldig koselig da, vi var mange venninner samlet hos April som er hjemme fra Oslo igjen og dro på byen rundt klokken 2. Jeg og Charlotte var hjemme hos meg igjen i 4-tiden og da hadde jeg overraskende nok enda mer energi igjen til å se en episode av OTH før jeg la meg. Koselig å våkne opp med en venninne da, for med tiden har det bare blitt mindre og mindre sleepovers for min del, noe som faktisk er litt trist. Er jo så koselig! (om man ikke er full, haha)

Og nå kommer den teite “sorry for at jeg ikke har blogget i går hehe”. For ja, jeg skulle blogge siden jeg hadde bilder fra lørdagen. . . MEN jeg var hos April i nesten hele går og med Isabelle i går kveld, så jeg hadde ikke tilgang til PC. Håper ikke dere har savnet meg så aaalt for mye ♥ Man kan jo alltids håpe.

Smykke og skjørt fra BIKBOK // Topp HER // Sko HER (verdens beste å gå i)Fikk dere med dere bloggerne i går? Haha jeg måtte le av meg selv i begynnelsen av klippet når jeg kjører bil. . . Skulle ønske jeg kunne si at jeg ikke er aggressiv i trafikken – men neida. Som oftest er jeg 10 ganger verre. . . Også så jeg at noen la merke til at jeg har samme klær på meg i flere episoder og ja, jeg har jo det. Mulig det kan jo virke litt rart (eller ekkelt som noen sa, haha) om man ikke legger sammen to og to og tenker på at det kanskje er spilt inn samme dag. For dere vet vel at alt klippes sammen? Haha nok om det!

Ett søtt bilde av meg og Sophie fra i går ♥ Jeg er uendelig glad i denne jenta og setter utrolig stor pris på den hun er og at hun alltid er her for meg. Sophie – you’re amazing ♥