13 gode grunner

Så var det den tiden på året igjen. Tiden hvor jeg konstant har russesanger på hjernen, og det er det eneste jeg hører på døgnet rundt haha.. Er vel forsåvidt ingen bestemt tid på året det er russesanger da, for dem kommer jo på høsten også?? Jeg har i alle fall hørt på sangen “min villa” fra 2016 nå i flere uker. Og føler jeg er 17 år. HURRA FOR RUSSETIDEN! I år skal jeg finne frem russebuksen min igjen. Jeg skal, på en eller annen måte, være russ i en dag i år.

I dag har jeg gjort det jeg hater mest av husarbeid – oppvask.. Og det var kun fordi jeg var nødt, jeg er nemlig fri for bestikk 🙁 Ellers hadde jeg nok utsatt det enda lengre, hehe. Nå skal jeg starte på serien “13 reasons why” (eller som den heter på norsk og netflix, 13 gode grunner) som har fått en del omtale, har jeg sett. Jeg orker aldri lese for mye om serier før jeg ser på dem, i frykt for at jeg skal lese noe som får meg til å ikke like dem. Men jeg har i alle fall fått med meg at den skal være bra! Så da er det jo bare å håpe at den lever opp til forventningene.

i alle fall 100 voksenpoeng

Hvor mange voksenpoeng får man om man sier at man har kjøpt seg splitter ny vaskemaskin – og faktisk ble GLAD når man kjøpte den? I alle fall 100, tenker jeg. Om ikke 200. Det gjorde jeg nemlig i går og gleder meg som et lite barn på julaften til å få den i neste uke. Jeg har bodd for meg selv siden november 2015, men alltid vasket klærne mine hos pappa (og hos mamma faktisk.. Tok med meg all klesvask, som ikke var så rent lite, hele to ganger helt til Lofoten haha). Kjøpte meg egentlig en vaskemaskin da jeg flyttet, men den var ødelagt og jeg har aldri kommet meg lengre. Så nå skal jeg ENDELIG få muligheten til å vaske klær akkurat når jeg ønsker det ♥ ♥ ♥

Jeg er nesten nettopp kommet inn døra etter å ha vært på et lengre besøk hos tante og onkel med pappa. Og med meg hjem fikk jeg blant annet en TV!! Jeg er så glad, endelig en stor nok TV for å ha i stua. Den jeg bruker nå stjal jeg fra soverommet til søsknene mine (men de brukte den forsåvidt aldri uansett) og kan nå levere den tilbake.

Nå har jeg nettopp fått i meg middag som ble pai med bacon og brokkoli, og skal nå ligge i sengen til jeg sovner. Jeg sov bare 4 timer i natt fordi jeg har en forferdelig hoste og slet med å sovne (sovnet ikke før kl 04(!!!)), så nå håper jeg på noen ekstra timer søvn. Selv om jeg overraskende nok har følt meg latterlig energisk idag, litt over the top faktisk.

slike ting fortjener overskrifter på VG

Altså i dag har jeg ikke gjort annet enn å oppgitt tenkt på hvor kaotisk det er sørpå. Det er nesten litt for komisk. Kan ikke folk bare for guds skyld huske på at vi bor i Norge? Det vil komme snø hos dere også i april, altså det er faktisk 99,9999999% sikkert. Det jeg synes er mest gøy er at det samme skjedde i fjor. Og det vil skje til neste år. Mest sannsynlig året etter der også. Til og med kanskje i år 2054, så vil det komme snø i april. Sånn “helt ut av det blå” fordi vi bor jo tross alt i Norge og det er ikke noe vi kan forvente oss. Er jeg synsk, eller har jeg bare akseptert at jeg bor i Norge og her VIL det komme snø og forbli litt uforutsigbart med tanke på vær? Så leksa her er vel ganske enkel – behold nå vinterdekkene på til det er mai… Så slipper vi flere overskrifter om det såkalte “snøkaoset” som herjer.

For jeg blir ikke sjokkert. Og det burde helt ærlig ikke noen andre i Norges vide land heller bli. Jeg hadde blitt sjokkert om det begynte å snø midt i juli. Det hadde for meg vært litt (ja, litt) overraskende. Eller om det var stekende sol og 20 grader midt i desember. Slike ting fortjener overskrifter på VG og dagbladet. Ikke at det “plutselig helt ut av det blå kjempeoverraskende ingen hadde sett det komme” kommer snø i april.

Nå har jeg nettopp dusjet, lagt meg i sengen og skal se en episode Prison Break før jeg legger meg. I dag skulle jeg være såå flink! Jeg planla å blogge etter jobb og rydde hjemme. Men i stedet for har jeg vært sammen med bestemor, kjørt og hentet søskenbarnet mitt på fotballtrening og besøkt tante og onkel. Jo, ja jeg har jo forsåvidt gjort noe idag, da. Med tanke på at jeg var ferdig på jobb 18.30 synes jeg det er bra! Men NÅ er det kveld altså.

fulle dager

Etter en lang periode borte tenkte jeg det var på høy tid å tørke støv av tastaturet og blåse litt liv i bloggen. Jeg elsker jo egentlig å blogge, så jeg kan ikke unnskylde fraværet mitt. Det har rett og slett bare blitt litt avglemt mellom tre sesonger prison break, en sesong greys anatomy og paradise hotel. Og ekstremt mange timer med The Sims. Som dere kan skjønne har dagene mine vært ganske fulle 🙂 Neida, så ille er det ikke. Dagene har egentlig bestått av litt av hvert – også har det jo vært påske på toppen av det hele. Sinnsykt gøy påske, må jeg bare påpeke. Men jeg er glad det er påske kun en gang i året, for det tar på! Nå er jeg i alle fall tilbake ♥

Stikker egentlig bare innom for å ønske dere en god helg før jeg skal hoppe i dusjen og gjøre meg klar for, ja jeg vet faktisk ikke hva jeg skal ordne meg til enda haha. Jeg skal være sammen med Tina, men vi har enda ikke en plan, så inntil videre slapper vi bare av 🙂

Bilde fra onsdag da jeg var å spiste med Amanda og Soph ♥