Onsdagskveld

Da har jeg endelig tatt motet til meg og fått laget brownies som jeg skal kose meg med til en film! Tenkte å sette på Hodejegerne, Kung Fu Panda 2 eller Insidious, vet ikke helt hva jeg er i humør til.. Har egentlig bare lyst til å legge meg ned å sove, har ingenting annet å gjøre og ikke en eneste sjel som vil besøke meg. Venneløs?

Har fått tent alt av telys det var å finne i stuen, og rigget meg godt til! Her har jeg planer om å sitte i alle fall i 6 timer – om ikke mer. Må få sett Cæsar og Gossip Girl også før jeg tar kveld, høydepunktene i dag ❤

Nå er jeg fin skal jeg si dere! Måtte sensurere litt. Mest fordi det er en syk kontrast mellom farge på halsen min, og fjeset (jeg blir aaaldri brun i fjeset..) men også fordi jeg er så syykt rød i fjeset :(

Twittwhore

Jeg har startet med twitter igjen, woho! Synes det er så utrolig befriende å kunne oppdattere så ofte og mye som jeg vil uten at folk skal rage heelt. Du kan følge meg HER om du vil se alle de morsomme og innholdsrike tweetsene mine. (neida. joda) Er det egentlig mange av dere som bruker twitter? Føler det har blitt en trend igjen, enda jeg har vært der lenge er det nå i det siste (flere måneder siden) jeg har begynt å bruke den.

Hvorfor? Jo, fordi det er der alle kjendisene er! Sykt å se hvor i verden de befinner seg, eller hva de har spist til middag. Jeg er en ordentlig kjendishunter altså, ser for meg at jeg kommer til å ende opp som en eller annen journalist bare for å få møte kjendiser, haha…

Storshopping!

Ah, så overlevde jeg handleturen og kom helskinnet hjem. Men følte meg ganske så dum da jeg kom ut fra Rema med to fulle handleposer – jeg er bare glad ingen kunne se at det bare var usunne ting oppi, haha.. Ble en boks is, godteri, brownies og brus på meg ❤ Men ja, jeg var flink å kjøpte frukt også! Så nå kan enkelte angre på at de ikke kom på besøk til meg ;)

Nå sitter jeg å ser på Charlie og sjokoladefabrikken, og har store planer om å se flere “barnefimer” i løpet av natten. Det er noe av det koseligste jeg vet om :) Åj, visste dere at moren til Charlie er den samme som spiller Bellatrix i Harry Potter?? Uvant å se henne i en snill rolle, haha.. Jeg for min del liker henne best når hun spiller i Harry Potter da..

Er jeg den eneste som ikke har fått med meg at det er kommet bokser med sånn her brus??

Måtte jo kjøpe noe å ha i flaska mii ❤

Hjemmespa

Åh, nå skal det virkelig bli godt å få på seg sminke! Føler meg virkelig ikke vel uten.. Har nettopp hatt ett lite hjemmespa med meg selv, startet med ett herlig bad ❤ Jeg er typen som alltid ser på film mens jeg ligger i badekaret, og i dag så jeg Harry Potter and the Deathly Hallows part 2. Er jeg den eneste som tenker HP 4 life?

Nå skal jeg sminke meg og gå på butikken, endelig skal jeg få handlet inn så jeg overlever kvelden og morgendagen! Godteri, frukt, potetgull, brus og wrap er noe av det jeg har satt høyt opp på handlelisten. Også sol da, tror jeg skal ta sol senere i dag :) Noen som kan anbefale filmer til meg forresten? Trenger litt jeg kan se på, gjerne TV-serier også!

Fin uten sminke? Haha, virkeliiiiiig

Ligger for døden

Kroppen min verker og hodet mitt dunker, gud jeg er glad jeg holdt meg hjemme fra skolen i dag! Nå kan jeg ikke vente til noen kommer på sykebesøk til meg, skal bli godt å bli sosial igjen enda jeg selv skulle ha vært utenfor døra en tur i dag.. Trenger godteri, brus, filminspirasjon og kanskje pizza eller wrap! Får se om jeg ikke kommer meg en tur ut senere, hope sooo :) Akkurat nå sitter jeg å ser på Material Girls med Hilary Duff. Jeg elsker Hilary Duff ❤ Visste dere at hun skal ha baby??

Siden jeg ligger for døden, ikke har på meg sminke og alt det der, så blir det gamle bilder! Tror nok ikke dere kan forvente ferske bilder av meg de neste dagene..

Sayings and quotes

Spilleliste på spotify, klikk under

 

 

Hva gjør jeg nåå?

Herregud, bloggen min kommer fort til å bli omgjort til Twitter i løpet av denne uken..

Kommer til å starte med sånn “gjett hva jeg gjør nå?” eller “maten jeg spiste for 10 minutter siden“, vet dere, sånn type spørsmålsblogg. Haha, neida. Èn ting jeg i alle fall har tenkt jeg skal begynne å gjøre, er å se Big Brother! Startet i går, tenker det blir greit med tidsfordriv liksom. Tenkte sånn Jaja what the hell. La meg ødelegge livet mitt mer, kan jo ikke bli værre! Må også få lastet ned The Sims 3, aner ikke hvordan jeg skal få cracket spillet og alt det der, noen som kan hjelpe meg??

Har nettopp bygget mur rundt huset og er klar til en dag i isolasjon hjemme, men først – en tur på rema for å handle inn nødvendigheter! Må jo ikke sulte heller, da.

HVA GJØR JEG NÅ?! NOEN SOM KLARER Å GJETTE!? Blogges alle dere søte ❤

Sussesyka

Kom nettopp hjem fra legen – og er det ikke det ene, så er det det andre! Har nettopp hatt betennelse i foten, og nå har jeg fått kyssesyken? Just my luck :( Må vel bare belage meg på en god del hjemmesitting fremover da, og få fylt opp med filmer, godteri og brus hjemme sånn at jeg har noe å bedrive dagene med. Tror også jeg skal få informert jentene om at de kanskje burde teste seg, vi lever nemlig som dyr og deler alt av mat og drikke til enhver tid. Jeg kommer faktisk til å begynne å le om alle har fått kyssesyken, fordi det hadde jo vært litt komisk! Enda det ikke hadde overrasket meg. Men happynews da, jeg kommer til å få sykt mye tid til å blogge! :) Er ikke det fantastisk??

Nå skal jeg.. Jeg vet ikke helt hva jeg skal, sikkert bare ta livet heelt med ro.

Slutten på helga

Kjenner på kroppen at jeg virkelig ikke er i form. Har mandler som blokkerer mesteparten av halsen min, tett nese, vondt i hodet og dotter i ørene til enhver tid :( Tror nok det blir en tur til legen i morgen, skulle jo tross alt egentlig dra på torsdag.. Sånn ble det ikke. Har bare meg selv å takke!

Nå skal jeg følge med på Robinsonekspidisjonen, synes sånt er så utrolig spennende! Mye heller det enn Big Brother for min del. Men går det ikke søndagsfilm lenger?? Føler jeg har sett overalt, suger at vi ikke har canal digital og alle ekstrakanalene.. Får se om det ikke blir en liten film før jeg legger meg uansett, kjenner at øyelokkene begynner å bli ganske tunge nå..

Hadde vært godt med ei cola og godteri nå, kjenner jeg.