sparkling christmas

Nelly er min desidert min favoritt når det kommer til å shoppe klær på nett. Rask levering, stort utvalg, postoppkrav og gode priser. Også er jeg blitt vandt med størrelsene der nå – så da er det jo enklere å handle! Nå har jeg klart å holde meg unna nettshopping i en måned nå (hørte jeg applaus?) og det går overraskende bra. Men jeg må uansett klikke hjem noen smågaver til meg selv da, fordi hver jul kjøper jeg faktisk julegaver til meg, fra meg. Er litt koselig da, også får man jo nøyaktig det man ønsker seg!

Har jo blogget en del ganger om julekjoler/nyttårskjoler og sko allerede, men gjør det en gang til om det enda er noen som ikke har funnet sin kjole. Jeg vil ha alt. . . Er det som er problemet med å lage slike innlegg til dere – jeg blir så forbanna fristet! Heldigvis klarer jeg å beherske meg (enn så lenge) så har ikke havnet noe i handlekurven enda.

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER


1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER

1. HER // 2. HER (på salg!)

1. HER // 2. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER

// affiliateslenker

that LA river

Oh, but I love my new home. Listen to the big city sound ♥

din stemme teller

Hadde egentlig ikke tenkt å blogge i dag, formen er ikke heelt på topp og resten av kvelden skal jeg tilbringe på sofaen. Har allerede gjort meg klar med masse tvserier, kakao og rundstykker! Slikt er utrolig koselig når jeg løpt i flere timer på jobb, i morgen er det 5-6 timer på jobb så tar jeg helg. Kødda. . . Har 7-8 timer med jobb på lørdag, så søndagen skal jeg ikke gjøre NOE, what so ever. Jeg kommer ikke til å løfte en eneste finger og sove leenge.

Men så er det noe jeg lurer på om dere kan gjøre da. Jonas Dalseth Jacobsen fra Harstad og klubben NMK Hålogaland er nominert til prisen “årets idrettsnavn i Harstad” mot fire andre. Vinneren får et stipend på 50 000kr! Om han vinner stipendet er det større sjanse for at han får sammen et budsjett til å kjøre NM i Rallycross neste år, men da trenger han at dere stemmer på han. Det hadde vært så utrolig flott om dere gjorde dette, og jeg vet at han setter stor pris på de som tar seg tiden! For å stemme sender dere SMS med: HT idrett 3 til 2399 (koster 5kr per melding) Håper dere gir han en stemme! Takk på forhånd :)

Nå skal jeg gå tilbake til å gjøre det jeg gjør hver kveld for tiden – ingenting. Bilder fra instagram blir det også siden jeg er i en periode hvor speilrefleksen min ikke tåler trynet på meg.

hurry hurry

Jeg er snart tom for strøm på pcen så må holde dette kjapt. Får bare krysse fingrene for at jeg har strøm til jeg har fått postet dette i alle fall, haha! Er uansett ferdig om 10 minutter, så da skal jeg rett hjem og ordne meg før jeg bokstavelig talt løper ned på jobb.

Haha ja, det  rakk jeg å skrive på skolen tidligere før pcen min ble tom for strøm – altså det som jeg håpet ikke kom til å skje. . . Jaja, nå er jeg her! Var ferdig 8 på jobb og dro rett ut å kjørte litt med pappa, er jo ikke lenge til jeg har lappen, så må jo finpusse litt på kjøringen :-D:-D:-D Ellers har jeg nettopp laget meg en skål med eple og cottage cheese, finnes ikke bedre! Merker at det blir lite tid til mat på disse travle dagene, så er ekstra godt å komme hjem til god kveldsmat. Skal lage meg litt kakao også, bare fordi jeg fortjener det ♥ Hadde en 7 timersdag på jobb i dag, kan si at det kjennes ganske godt i føttene ja. . . 

Resten av kvelden skal bli brukt på B&S og pugging til en naturfagsprøve vi har i morgen. Wait, what? Prøve? Haha kan nesten ikke tro at jeg har ventet helt til siste sekund med å øve, at jeg kan tro at jeg kommer til å lære noe som helst bare på noen timer. . . Kan vel uansett ikke ødelegge karakteren min noe mer enn jeg allerede har gjort, så er bare å hoppe ut i det!

Meg og beste Carina på lørdag 

dårlig blogging

Bloggingen min de neste to ukene kommer nok til å bli veldig dårlig. . . Men jeg skal prøve mitt beste! Ser jo at det er utrolig liten tid til pc når jeg drar rett fra skolen og på jobb, så får prøve å blogge litt mer på skolen fremover. Ellers tenker jeg jo å ha julekalender på bloggen fra og med denne søndagen – så det er jo noe å glede seg til! Da kommer jeg til å forhåndsskrive innleggene og legge de slik at de blir postet automatisk klokken 16.00 hver dag. (eller annen hver dag, har ikke helt klart å bestemme meg. . .) Blir også konkurranse HVER søndag!

Etter å ha vært på skolen til klokken 3 og på jobb fra halv 4 er jeg ganske sliten nå, så ligger bare å senga og ser på B&S. Har ingen planer overhodet i kveld, annet enn at jeg egentlig skulle gjort noen innleveringer, men jeg har seriøst ikke krefter til å gjøre noe som helst akkurat nå. . . Kanskje det endrer seg om en time! Skal uansett legge meg tidlig i dag (akkurat slik som jeg sa i går) sånn at jeg ikke blir like sliten i morgen, er uansett kortdag da, så er ferdig 1! Oh joy

bilder fra januargår glipp av mye

Dagen min har egentlig ikke gått så utrolig sakte som jeg trodde den kom til å gjøre, men det kan vel ha noe med å gjøre at jeg ikke sto opp før klokken var 1. . .? Som dere kanskje skjønner da var jeg ikke på skolen, og det av den enkle grunn at jeg overhodet ikke fikk sove i natt. . . La meg litt før 1 og siste gang jeg så på klokken var den rukket å blitt 04:30. Får virkelig hope det ikke skjer i natt også, fordi det har jeg verken tid eller tålmodighet til, haha. Har som sagt jobb hver dag etter skolen denne uken, og om jeg bare skal få meg 2-3 timer med søvn hver natt kan jeg garantere dere at jeg ikke lever lenger enn til søndagen.

Nå skal jeg se på Cæsar før jeg lager meg noe til kveldsmat, mat er faktisk noe jeg har glemt helt av i dag. Spiste en yoghurt da jeg kom på jobb, og ellers har jeg bare spist 6-7 flak med potetgull. Men det har nå i alle fall holdt meg i livet ut dagen! Men skal bli godt med brødskive til kvelds da – og kanskje en kopp te. Skulle vel egentlig vært i seng i 11 tiden i dag, så får kanskje en utfordring der om jeg skal prøve å holde det. . . Er jeg den eneste som føler at om jeg legger meg i 10-11 tiden så går jeg glipp av så utrolig mye? Vet jo at det overhodet ikke er tilfellet (etter å ha forsket på dette i 3 år) så skjønner ikke hvorfor jeg enda står ved det. . .


pink nikes

Dagen min har i grunnen vært sykt lite interessant, søndager generelt er vel ikke stort å skryte av. Men klarte i alle fall å komme meg på flex en tur! Trente i vel en time før jeg og Charlotte dro opp til Pia på besøk i noen timer. Har bestemt meg for å bli flinkere til å trene heretter, men kan jo bli litt vanskelig de neste ukene siden jeg skal jobbe hver dag etter skolen. Men skal alltids klare å presse inn en time med trening etter jobb da!

Det handler jo bare om viljestyrken, og den er faktisk godt på plass nå bare jeg kommer meg inn på studioet. Rart det der, jeg kan sitte hjemme og tenke hvor sliten jeg er og ikke orker noe, men med en gang jeg kommer inn dørene der så har jeg plutselig hundre ganger mer energi! No more excuses heretter. Men nå skal jeg se noen episoder med Brothers & Sisters mens jeg tar ett laangt og deilig bad, gud som jeg gleder meg. . . Finnes ikke bedre måte å avslutte dagen på!

sunday wanties

Ble heldigvis ingen tur ut på meg i går, kjørte heller med Martine hele natten. Så i dag er jeg i suuper form! Skal på flex med Charlotte senere, så nå sitter jeg bare å ser på tvserier mens jeg venter. Selvfølelig måtte jeg ha min daglige tur på nely i dag, er jo egentlig bare tortur for meg siden jeg ikke kan kjøpe noe. . . Men er jo greit å windowshoppe litt da!

Sort HER // Korall HER

Lys grå HER // Grå HER

Sort kjole HER // Jumpsuit HER

Rød HER // Lilla HER

// affiliateslenker

hei og hade

Nå er jeg på tur ut døra, har nettopp krøllet håret og fikset meg. Kanskje jeg får tid til å oppdattere etter jeg har vært å spist med jentene, men kan ikke love noe. Ser ut som jeg blir nødt til å dra ut i dag likevel(. . .) siden de andre har sååå lyst. Får se hva jeg er i humør til! Om ikke blir det nok filmkveld med meg selv hjemme i kveld, tror nesten at det frister mest av alt.

Ha en suuper lørdagskveld da ♥

brothers & sisters

Nå har jeg nettopp stått opp, tja kan vel si at jeg har sovet bort lørdagen LITT i alle fall. Sitter og ser på Brothers & Sisters nå, har startet på sesong 1 siden jeg bare har sett siste sesongen. Jeg ser tvserier på 1channel.ch, om dere skulle lure. Senere skal jeg i bursdag til søskenbarnet mitt som ble hele 16 år på torsdag – hurra! Savner virkelig å være så ung. . . Nå er jeg bare gammel og. . . Kjedelig. Neida, er greit å være 18 også, skal ikke klage altså.

Såå skal jeg ut å spise med jentene i kveld! Blir koselig ♥ Skal ikke ut denne helgen heller, skal faktisk prøve å holde meg helt til bursdagen til Sophie om to uker, noen som tror jeg klarer det? Jeg har i alle fall troen! Er så ufattelig godt å våkne på søndag og ikke være bakfull at all.

Ja jeg har bare hatt det litt morsomt da. Dette er meg x12.