de små tingene

Det er utrolig hva som kan få en dag til å bli superbra på ett blunk, har ikke hatt en helt jævlig dag akkurat, men en litt småtrist dag kan jeg vel si. Er bare sånn det har vært i en periode nå, så bare de små tingene gjør ting så mye bedre. Så da hjalp det virkelig på at jeg plutselig hadde fått en gave på døra av en “hemmlig beundrer” sammen med ett brev der det sto såå mye fint ♥ Da ble plutselig humøret helt på topp og har vært det siden da :) Er så glad for at jeg har de venninnene jeg har som alltid er her for meg og støtter meg, dere er fantastiske ♥ Som jeg alltid sier – håper alle er like heldige å har like gode venner som jeg har! Det fortjener alle å ha.

mint candy apple

Jeg har i grunnen ett kjedelig liv, skulle egentlig dra på gründer etter skolen sammen med Amanda, men jeg var så utslitt at jeg var nødt til å dra hjem å sove. Så da sov jeg da, i tre og en halv time. Har sovet gjennom alarmer, tapte anrop og meldinger, skal ikke klage på soverhjertet mitt!

Så jeg kan vel kalle meg sånn passelig uthvilt nå, eller egentlig ikke, vil enda sove. Men det kan jeg ikke, så jeg skal se noen episoder Hotel Cæsar, lage meg en kopp te og lakke ferdig neglene mine. Jeg suger å lakke negler har jeg funnet ut da.. Shit as :(

Og ja, jeg har da sett slik ut i dag. Jeg skjemmes.

Essie Mint Candy Apple // Kan kjøpes HER 

fri til din mann

Takk gud for at jeg snart er ferdig på skolen nå, bare 30 minutter igjen! Da skal jeg hjem å sove ♥ ♥ Er så sykt sliten at jeg er nødt om jeg skal klare å overleve resten av dagen. Jeg vet ikke helt hva det er vi har på skolen nå, men vi har vel på en måte hatt fritime i tre timer nå siden vi har elevsamtaler. Haha, god stemning her as med gamle sanger på høytalerne. Bad ass. Har dere forresten husket på at i dag er eneste dagen (eller whatever) jenter kan fri til guttene? Jeg har fridd til Carl Eliassen, venter i spenning hehehe.

Og på fredag er det premiere på en ny skrekkfilm, vet ikke helt om jeg skal tørre å se den.. Den heter The Devil Inside og det er samme folkene som har laget paranormal activity. Om jeg skal dømme etter traileren virker den sykt spennende i alle fall!

no offence

Kom hjem for en time siden, og det første jeg gjorde var å måke snø.. Egentlig ser jeg ikke vitsen siden det likevel kommer mer ned fra taket om en time eller noe sånt, da må vi jo måke igjen uansett. Men det var i alle fall dagens trening! Legger ved det eneste bildet jeg har, haha. Tok det fra Soph siden jeg ikke hadde med kamera. Bursdagsbarnet ♥

Ellers har jeg konkludert med at det finnes waay to many småjenter som ikke kan sminke seg, jeg mener, hva er casen med at 10-12 åringer bruker sminke? Det ER ikke pent med skille, det ER ikke pent med orange hud, det ER ikke pent med bryn fra en annen galakse og klumpete vipper. No offence altså, men da jeg var så gammel visste jeg ikke at det fantes sminke eller extensions engang. Men jeg vet ikke, jeg er vel fra steinalderen eller noe.

Kan ikke si jeg støtter denne galskapen, men jeg skal likevel legge ved denne slik at alle kan lære seg how to wear makeup.

twitter u know

I dag blir det veldig sent før jeg er hjemme, så da blir det også sent før jeg blogger. Så derfor har skrevet ferdig dette innlegget så jeg kan poste det før jeg drar på jobb. Flink! Skal rett på milano etter jobb og spise sammen med en gjeng jenter for å feire Isabel som har bursdag i dag, hele 18 år! Gratulere søte ♥ Jeg bare teller dager til det er min tur, bare 4 måneder og 17 dager igjen nå :)

Også har jeg blitt aktiv på twitter igjen, nesten ett mirakel.. Men det er sykt avhengighetsskapende da! Når jeg først har satt meg inn i det klarer jeg ikke slutte, haha. Dere kan finne meg HER om dere vil følge meg :)

matchmaker

Nå sitter jeg hos Katarina sammen med masse jenter, vi har spist pizza tidligere og gjort det vanlige liksom. Gossip vet dere, er alltid obligatorisk. Siden jeg glemte kameraet mitt hjemme i dag var det bare flaks at Katarina er blogger selv og har kamera, så hun reddet meg litt.

Er vel ikke så lenge før jeg skal dra hjem, må se noen episoder med The Lying Game før jeg legger meg, haha. Er virkelig blitt avhengig av det! Anbefales :)

Katarina og Lotte er singel og desperat, ring dem på 902 70 885 / 416 22 414. Dere kan også få tips om dere sliter i draw something, Lotte er verdensmester i både det og engelsk.

Lisa er også singel, og veeldig desperat.. Ring henne på 417 67 703

Mette har en ting for lysekroner, her sitter hun faktisk å planlegger hvordan hun skal knuse den.. Om dere trenger lystips kan dere ringe henne på 481 11 080

Og Ingvild da, hun er egentlig ikke singel men dere kan uansett ringe henne på 919 91 593 om dere vil ha en heftig samtale før leggetid.

Haha, vi prøvde oss på ett gruppebilde, gikk ikke såå bra. Og når dette ble det beste, så sier det vel sitt..

smisking

Mandag, herlige mandag ♥ Har masse planer i dag, så tror det kommer til å bli en suuper dag! :) Skal dra til gudmoren min etter skolen, er kjempelenge siden jeg har vært sammen med henne så det skal bli koselig. Også skal jeg til Katarina sammen med Ingvild, Lisa, Mette og Lotte senere, jentekveld ♥

Men først er det to timer med skole igjen, serr :( Kan livet bli mer deprimerende.. Ga nettopp lakris til læreren min for å smiske litt, haha. Noen andre som spiller det spillet der? Er i alle fall en liten opptur er at om bare fire dager er det vinterferie! Den skal nyytes til det fulle, og endelig kan jeg ta igjen litt tapt søvn. Dere vet nå hvordan det er, klarer aldri å sove helt ut før jeg skal på skolen så jeg får toppen fem timer søvn, om jeg er heldig.

Og takk til Mina som tipset med om The Lying Game! Hele gårkvelden min gikk til det, perfekt tv-serie for meg :)

Har dere noen planer i dag? ♥

samme gamle

Søndager er til for at man ikke skal gjøre noe, på søndager skal man ta igjen den søvnen man har tapt tidligere i uken, ha på seg stygge klær, gå sminkeløs og tenke over alt man skulle ønske man ikke gjorde på lørdag. Haha, livet altsåå. Og kan dere fatte at jeg våknet av meg selv klokken 10?? Hodet sa nei til det, så jeg la meg ned igjen og sov i fem timer til.

Resten av kvelden skal jeg bare se på tvserier, som jeg gjør hver dag. Gossip Girl, CSI og Pretty Little Liars. Er det forresten noen som anbefaler en bra serie jeg kan se? Har veldig mye fritid og alt for lite å se på.

nettshopping

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, skulle egentlig poste dette før jeg dro, men såklart hadde jeg dårlig tid.. Har vært sånn passe sliten og trøtt i dag, og er det noe jeg hater så er det å stå opp tidlig. Tipper jeg er en av de mest morgengretne personene i verden, er virkelig ikke hyggelig å være sammen med meg om morgenen. Men på lørdager går det som oftest greit da siden jeg får sove til klokken 10, woho.

Nå skal jeg ta en-to-tre runder med selvbruning, se på CSI og kose meg med potetgullet som er igjen fra i går. Isen jeg kjøpte i går var forresten supergod, men jeg klarte bare fire skjeer før jeg ble kvalm.. Det var sykt kjedelig :( Får bare spare resten av boksen til en annen dag! Smart.

Fikk i alle fall shoppet litt på nelly i går! Gjør meg glad, nå er det bare å vente på at det skal komme :)

Genser HER // Tights HER // Topp HER

sminkepia

Nå har jeg nettopp lagt meg godt tilrette i senga med CSI, browniesis, krem og potetgull. Ære være venneløse fredager! Skal ligge her i tre-fire timer nå og bare tenke over hvor sykt tragisk livet mitt er, kanskje slå på stortromma og høre på deppelista mi på spotify. Køddaa, skal se meg blind på CSI i hele natt :) (er det en positiv eller negativ setning?)

Ble ikke noe av jentekvelden i dag, men fikk likevel ett lite besøk av Lisa. Såå koselig ♥ Hun var superivrig på at jeg skulle ta bilder av henne, hun hadde nemlig sminket seg og det er sykt sjelden at hun gjør det. Så dette måtte jo såklart dokumenteres, finpi. I tillegg er hun blitt (u)normalt brun, skal følge i hennes fotspor og smøre meg inn med fem lag selftan før jeg sovner, det er VIRKELIG nødvendig!

Wow innkjøp ass xD