uken som gikk #38

Åh, fyfaen jeg kødder ikke nå. Har skrevet dette innlegget TO ganger, men hver gang glemt å lagre i utkast. Så har jeg vært på facebook en halvtime og når jeg da åpner fanen til blogg.no så bare BOOM, alt er borte fordi siden lastes inn på nytt. Faen altså. Jeg blir så jævla forbanna for dere ANER ikke hvor mye jeg hadde skrevet nå den siste gangen. Helvete. Jaja, here we go again! Og denne gangen skal jeg lagre som utkast hvert minutt for å være sikker på at det faen ikke blir borte. TAKK FOR MEG.

Også litt sånn off the topic og bare for å oppdattere dere på sinnstilstanden min, i dag er jeg litt sliten. Hadde jobb på telenor 08-16 i går, så var jeg på grunder fra 17-00. Med andre ord en eviglang dag og jeg var overlykkelig når hodet endelig traff puta halv ett – selv om jeg ikke var sliten mens jeg var på jobb. Men å ha en sånn dag går greit en gang i blant! Nå skal hver onsdag i tre uker se slik ut, men når jeg tenker meg om er det egentlig litt digg å ha mye å gjøre.


UKENS OPPTUR
Å innse at jeg har shitloads of money å bruke fordi jeg har vært flink å spare! Ikke at jeg har tenkt å sløse – men er bare deilig å vite at om jeg trenger en ny bukse, så kan jeg kjøpe en ny bukse uten å stresse. Så det var ètt happy besøk i mobilbanken, ètt av hundre hvor resten av gangene bare er deprimerende, haha.

UKENS NEDTUR
Å se alle som var på Justin Bieber-konsert, mens jeg satt igjen her hjemme og bare hurra jeg elsker alle vennene mine på snapchat :-):-) Hoppet glatt over alle uten å se på noen av snappene.

UKENS LÅT
Sondre Justad – Riv i hjertet. Altså æ elske han?? Syng for full hals med han i bilen <3 (føler jeg må skrive nordnorsk siden han synger nordnorsk hehe)

UKENS THROWBACK
Dette er en ny post siden forrige uke – hentet inspo hos annais siden jeg synes det var koselig.

Pappajente ♥

UKENS KINO
Kongens nei! Den må alle se. Fy fader for en bra film! Så synes jeg egentlig alle burde se filmer som er basert på virkeligheten, ingen har vondt av å lære litt historie. Og om folk er like lite glad i å lese bøker som meg (må seriøst skjerpe meg der) så kan man se det meste på film i dag. Skader ikke å lære seg litt om historien vår 🙂

UKENS FILM
Hodejegerne. Dette er en film jeg har sett før – men for 4-5 år siden. Jeg er veldig glad i norske filmer, og dere – vi har jo utrolig mange bra norske filmer! Norske filmer og Aksel Hennie, det er goodie goodie, det. Selv om jeg ikke er så glad i han i denne filmen. Føler han er med i de fleste norske filmene, i alle fall de mest kjente, men det er vel sånn det blir når man har en begrenset mendge norske skuespillere. Gleder meg som faen til å se Nobel! Altså den nye serien han er med i, som jeg forøvrig skal spare til søndag med å se.

UKENS HØYDEPUNKT
Hente Soph på flyplassen ♥ Alltid godt å gjenforenes, selv om vi ikke har hatt så alt for mye tid sammen annet enn den dagen og en tur på kino. Heldigvis skal jeg til Oslo om ikke lenge å møte henne og alle mine fiiine fine venner.

UKENS TV-SERIE
Jeg henger enda igjen på Under Samme Tak, og har innsett at det mest sannsynlig blir “ukens tv-serie” i alle fall fire uker frem i tid.

UKENS CRAVING
Speltlompe med salami. Jeg spiser det hele tiden. På fredag spiste jeg det til middag, kveldsmat og nattmat haha, så GODT!

UKENS BILDE
Jeg tok nøyaktig 5 bilder i forrige uke. Èn var selfie (en stygg en), tre av dem var bilder av når jeg starter på jobb og det siste var heldigvis et brukelig bilde. Haha jeg skal ikke le av situasjonen for det var krise – men bildet var ganske gøy da. Vi hadde oversvømmelse (ikke like brutalt som jeg synes ordet høres ut, men likevel ille) på jobb lørdagsnatten, så Hansi som jeg jobber med la seg ned på en flytemadrass vi casually hadde liggende (etter en sommerfest) for å sjekke sluken. Jeg lo greit når jeg kom inn å så han, men godt badeutstyret kom in handy igjen da! Og jo mer vann det ble, jo mer komisk var det å se flytemadrassen ligge å flyte på kjøkkenet.

UKENS TANKE
Jeg har prøvd å tenke meg til hvordan Norge hadde vært den dag i dag om Kongen i 1940 hadde sagt ja til avtalen Tyskland la frem. Nå refererer jeg såklart til filmen jeg så, Kongens nei. Kort fortalt: Før andre verdenskrig brøt ut i Norge la Tyskland frem en avtale som basically gikk ut på at de skulle ta over kontrollen av Norge. Dette sa Kongen nei til, selv om han visste at det ville bety krig i Norge og at mange ville dø. 

UKENS INNKJØP
Haha wait for it – tamponger. Kun fordi det er ca 4-5 måneder siden sist jeg kjøpte det (fordi jeg som regel alltid hopper over) og jeg har utviklet angst mot å kjøpe det igjen. Jepp, man trenger ikke være 14 år for å være flau over å legge en boks tamponger (og kun det) på kassa. Egentlig ganske teit for hva faen, alle kjøper det?? Alle (jenter og damer, that is) har jo mensen?? Haha, elsker å prate om mensen ♥

favorittene i sminkevesken min

Tenkte å vise dere noen av mine favoritter for tiden når det kommer til sminke. Jeg har begynt å sminke meg mer på hverdager enn jeg gjorde før, rett og slett fordi jeg føler meg mer vel. Før, når jeg jobbet i butikk, gikk jeg med falske vipper hver eneste dag og det savner jeg faktisk! Så derfor har jeg begynt å legge inn fem minutter ekstra om morningen, gjør noe med humøret det også.

Liten info til de som er like opptatt av sånt som jeg er; verken NYX, Isadora, BeautyUK, Real Techniques, Urban Decay eller theBalm som jeg viser frem i dette innlegget tester på dyr ♥ Dessverre tester Giorgio Armani, som jeg har brynkost fra, noe jeg ikke sjekket ut før jeg bestilte den.


Her er mine tre favs når det kommer til leppestifter, minus en jeg glemte å ta bilde av fra NYX. Jeg er ikke så veldig glad i knallfarger eller alt for mørke farger, selv om det kan passe til noen anledninger. Jeg har begynt å bruke leppestift så å si hver eneste dag. Og bruker jeg ikke det, bruker jeg lipsyl med farge.

Denne svampen bruker jeg både til foundation og concealer, kunne ikke klart meg uten. Kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke skaffet meg det tidligere?? Concealeren er jeg også helt avhengig av, bruker den under øynene, i T-sonen og på haka. Har prøvd MAC sin tidligere som jeg likte veldig godt, men i og med at de tester på dyr er det ikke et merke jeg ønsker å støtte. Derfor er jeg glad jeg fant denne!

Jeg bruker kun pomade på brynene, før brukte jeg pudder og blyant – men dette er så mye bedre! Før trodde jeg at det kom til å ta såå mye lengre tid å bruke pomade, men det er altså ikke tilfellet.

Dette pudderet bruker jeg øverst på pannen, under kinnbeina, litt på haka og til slutt rundt hele ansiktet – altså på sidene. Før brukte jeg et pudder fra bareMinerals, men bestilte meg dette for å prøve nå når jeg var tom. Og I LOVE.

Mary Lou ♥ Hun bruker jeg på kinnbeina og akkurat i “knekken” på brynene for å fremheve dem mer.

Tjaa trenger vel ikke si så mye om denne, men jeg elsker denne palletten. Nydelige farger som passer like fint til hverdags som fest, og prisen er overkommelig for de fleste i og med at man ikke trenger flere slike palletter i måneden.

jeg fikk frysninger

Det tar meg kanskje et år – om ikke mer – mellom hver gang jeg er på kino. Faktisk litt synd, for det er jo så koselig! Men så er det sjelden at jeg føler filmer er verdt å se på kino og dropper det det som regel. Harry Potter og Twilight er typiske unntak – de må sees på kino. Og Justin Bieber sin film, som jeg så hele to ganger da den gikk på kino.

Men nå går jo Kongens nei på kino og på søndag dro jeg med noen venninner for å se den. Altså – fy fader for en film! Jeg elsker krigsfilmer og filmer basert på ekte, så en film med begge kombinert kan jo ikke bli dårlig. Den levde ikke bare opp til forventningene, den var bedre! Jeg fikk frysninger av den og kjente antydning til en tåre i øyekroken på slutten når jeg leste hva som skjedde i ettertid med alle som var med i filmen. Jeg elsker kongefamilien vår og synes det var så gøy “å se” Kong Harald som barn.

Anyways – Kongens nei får terningkast 12. For det må nesten to terninger til.

Genser fra Gina (forøvrig favoritten min som jeg har i fire farger), klokke HER(adlink)

Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb – og bildene over er fra i går kveld. Jeg skal lage meg noe å spise, så skal jeg spille the sims – har fått hangup på det igjen.. The sims på pcen og Under Samme Tak på tven, assaaa perfekt.

uken som gikk #37

Sjukt å ikke ha blogget hele forrige uke og bare få et innfall nå og oppsummere hele uka. Well well, thats life sometimes som dem sier. (eller er det egentlig noen som sier det?) Jeg har i alle fall ikke gjort stort, som man kanskje kan se. Jeg har i alle fall startet på mange innlegg, men som alltid med meg tar det 5-10 korrekturlesninger før jeg blir fornøyd og kan poste det. Så vi får sjååå hvilket innlegg som blir postet først!

UKENS OPPTUR
Mamma, kjæresten hennes og småsøsken fra Lofoten kom på besøk til Harstad og sov hos tante og onkel. Superkoselig, as always ♥

UKENS NEDTUR
Å innse at vinteren snart er her. Faen. Jeg er så langt fra klar som man kan komme. Jeg mener – når ble det egentlig mørkt så tidlig om kveldene? Jeg føler det bare var sånn BAM og det ble mørkt klokken 19. Dritt.

UKENS LÅT
Kongsted – R.E.D. Jeg har hatt hangup på partymusikk hele forrige uke, så har gått mest i sånne type sanger all day every day. Litt sjokkerende at jeg har klart å legge perfect stranger litt på hylla for en periode.

UKENS FILM
Killers! Jeg har funnet ut at jeg ser i grunnen veldig lite film, så denne og titanic var eneste filmene jeg så. Titanic føler jeg er en for kjent film til å kalle ukens film, så da ble det killers. Veldig gøy film egentlig med Ashton Kutcher i en av hovedrollene. Trenger kanskje ikke si mer? Ingen problem å hvile øynene på han i nesten to timer :-))

UKENS HØYDEPUNKT
Bilcross! Det var løp et stykke utenfor Harstad, og dere som har lest bloggen min i noen år vet kanskje hvor mye jeg elsker bilcross. Så søndagen dro jeg bortover sammen med Carina, Sandra og lillebror for å se på.

UKENS TV-SERIE
Under samme tak! Altså Full House som serien heter på engelsk. Den husker kanskje de fleste? Serien er jo helt hinsides gammel, men definitivt like aktuell å se i dag – som på 90-tallet og tidlig 2000-tallet når jeg så den sist. Husker det brukte å gå på tv hver dag når jeg var ferdig på barneskolen, og det begynner jo å bli vel 15 år siden. Mary Kate og Ashley Olsen som baby må være det søteste jeg vet om, så utrolig helskjønne!! Jeg er hekta. Serien går på netflix og for ikke så veldig lenge siden slapp de en etterfølger, en sesong med alle skuespillerne som voksne! Den var gøy, men sikkert kun fordi jeg hadde kjennskap til dem fra før.

UKENS CRAVING
Haha, denne er Lol med stor L. Men fenalår og spekeskinke, jeg har spist to-tre pakker med fenalår denne uken. Ei som gleder seg litt til jul, kanskje? Det er jo uansett helt siiinnsykt godt til grøt, noe jeg tror jeg må få bestemor til å lage meg en dag.

UKENS BILDE
Denne uken – i likhet med forrige uke – har jeg nesten ikke tatt bilder. Faktisk ikke en eneste selfie er lagret, det er jo ganske amazing? Så ukens bilde blir heller et bilde jeg elsker, som er mitt bakgrunnsbilde på pcen og egentlig er hver eneste “ukens bilde”. Et bilde av meg og bestefar og et bilde av bestefar ♥

UKENS TANKE
Jeg vil begynne å kjøre bilcross. Dette er en tanke jeg fra tid til annen har – og som regel etter jeg har vært å sett på løp. Det er imidlertid en tanke jeg som regel slår fort fra meg, fordi det er ganske dyrt og jeg har ingen som kan hjelpe meg å skru. Men fy faen så gøy det hadde vært! Assa hallo, hvem hadde ikke hatt lyst til å prøve, tenker nå jeg.

UKENS INNKJØP
NADA. Jeg har ikke kjøpt meg noe som helst – annet enn mat. Flink..?

UKENS BLOGGINNLEGG
Dette innlegget til min kjære Soph. Fordi jeg kjenner meg så igjen.

uken som gikk #36

Jeg har sett alt for mange bloggere ha dette og tenkt hver eneste gang; shit sånn vil jeg også gjøre, SÅ GØY! Mest fordi det til tider er masse jeg vil skrive om, men som jeg tenker blir for dumt å vie et helt innlegg til. Så nå får jeg en unnskyldning for å bombadere dere med info om livet mitt ♥ Føler overskriften kan se feil ut med tanke på “#36” men det betyr altså at det er UKE 36, ikke at jeg tidligere har hatt 35 innlegg av samme typen.

UKENS OPPTUR
Jeg har fått frikort hos legen!! Haha de lille gledene i livet, dere. Siden jeg begynte på antibiotikaen mot acne 1.januar har jeg hatt en god del legetimer det første halve året, samt utgifter på medisin. Så nå var altså grensa nådd, frøkena har fått fripass på alt av lege og det som følger med resten av året.

UKENS NEDTUR
Dette er faktisk så sykt kjipt. Jeg hadde veldig lyst til å dra på Justin Bieber-konserten som skal være i Oslo om to uker, men trodde det var heeelt utsolgt og ikke mulig å få tak i. Men neida, plutselig tikket det inn en epost om at noen hadde billetter ledig! Men i mangel på venner å dra med (skulle ønske jeg var så fan at jeg kunne dratt alene, men nei..) ble det utsolgt for gode plasser (jeg nekter å sitte 1km unna scenen) og jeg sitter nå med en liten tåre i øyekroken. Vel vel, kommer forhåpentligvis andre muligheter.

UKENS LÅT
Jonas Blue – Perfect Stranger. Jeg har så sinnsykt hangup på den, hører på både orginalen, remix og acoustic. Har riktignok hatt hangup i en måned nå og ikke kun denne uka (og sikkert en måned til fremover), så måtte finne en remix jeg kunne putte i spillelista på jobb sånn at jeg kunne spille den på lørdagsnettene haha.

UKENS FILM
Ja, si det. Eneste filmen jeg har sett er den første av Sex and the city, så må kanskje bli den. Men den er jo i grunnen en sykt bra film uansett, så den fortjener å bli ukens film.

UKENS HØYDEPUNKT
At en venninne av meg endelig gikk offentlig med at hun venter en liten bebbi! Jeg er så glad på hennes vegne og gleder meg stort til å møte lille sjarmøren på nyåret ♥

UKENS TV-SERIE
Jeg har startet å se lilyhammer på nytt, til min store glede. Jeg elsker den serien og ble veldig lei meg når det ble klart at det ikke kom flere sesonger. Har du ikke sett lilyhammer før burde du virkelig gjøre det!

UKENS CRAVING
Jeg har hatt lyst på pizza med skinke, peperoni og ananas hele uken. Bestilte meg en på mandag og etter det har jeg hatt lyst på det hver dag. Fyfaen så digg, tror jeg må bestille en i kveld.

UKENS BILDE
I og med at jeg ikke tok ett eneste bilde (og ja, da mener jeg faktisk ikke ett eneste, ikke engang en dårlig selfie) før fredagen var jeg veldig glad helga ga meg muligheten, haha! Ville jo helst ikke at ukens bilde skulle bli et bilde av kun meg, så da ble det heller av meg og min preggo bestis Isabelle ♥

UKENS TANKE
Dette er egentlig helt lættis å skrive, men eneste tanken jeg kan komme på er.. Jeg begynte å tenke på at JEG har lappen. Som om det var så sykt å tenke på, jeg har jo tross alt hatt lappen i snart 3 år. Nei jeg fikk en slags åpenbaring, om kan kan kalle det det, og bare sånn shit tenk at jeg kjører bil. Følte meg nesten litt kul..? Haha så sykt lol.

UKENS INNKJØP
Her skulle jeg ønske at jeg kunne skrive billetter til Justin Bieber om to uker, men nei.. Jeg har ikke kjøpt så mye denne uken, så må kanskje bli tre gensre jeg bestilte fra Gina. My new favs! Modellen heter Love og er sykt digg. Nå har jeg den i fire farger, haha.

UKENS BLOGGINNLEGG
Jeg har vært veldig dårlig på å lese blogger den siste uken så denne posten må stå tom denne uken, sorreeey!

LØRDAG.

Jeg har ventet i en uke nå på at det skal slutte å regne så jeg kan få en sjanse til å vaske bilen. Men _hver_ eneste dag har det regnet. Om ikke på dagen, så på kveldene/natten. Men i dag dere – det er SOL! SOL i Nord Norge!! Så da blir det bilvask på gullet mitt i dag før jeg drar på polet å handler inn til i kveld. Men først må jeg klare å komme meg opp av sengen, alltid tungt å skulle stå opp før 12 på en lørdag..

I kveld skal vi i alle fall feire Lotte som hadde bursdag tidligere i uken, det blir kos! Lenge siden sist jeg har vært ute i Harstad nå, så blir gøy å stå på andre siden av baren til en forandring. Klær har jeg allerede bestilt og fått fra nelly, så nå gleder jeg meg bare til å se om jeg liker antrekket etter jeg har sminket meg og ordnet håret. Typisk om jeg ikke skal bli fornøyd og ender opp med noe gammelt.

question of the month

Så utrolig deilig å komme hjem fra jobb nå, vrenge av meg klærne og kle på meg kosedressen. HELG AS! I morgen skal vi feire bursdagen til Lotte og søndag skal brukes på å fordøye lørdagen. Også må jeg få tid til ett eller annet målltid som omhandler junkfood, but first – kyllingwok til middag i dag. Min store craving den siste måneden. Kan man noen gang spise for mye kyllingwok?? Eller i det hele tatt bli lei av det?? Question of the month.

Også må jeg rydde og vaske leiligheten. Fyf, dere aner ikke hvordan det ser ut her (skulle kanskje vist dere, men nei) etter at jeg kom hjem fra Oslo. Hvordan kan jeg ha SÅ mye klær, og SÅ lite å gå i..? Det er et spørsmål jeg stiller meg selv sånn ca en gang i kvartalet. Og det vil aldri slutte å være et aktuelt spørsmål.

Skulle ønske jeg kunne si at disse bildene er tatt nå, men dere vet. I Nord Norge er vi ikke velsignet med godt vær på sommeren engang, så her regner det nok (ikke akkurat overraskende) :-))) Bildene er altså fra Oslo sist helg.

speaking of Oslo

Tilbake til hverdagen og jeg er veldig takknemlig for at jeg startet 10 i dag og ikke 8. Det kunne blitt vel tungt etter en lang lørdagsnatt med lite søvn og en liten powernap i går kveld. Uansett! I dag er egentlig en ganske fin dag, til tross for at den startet med regn. Sola har faktisk vært her meeeen assa, temperaturen gidder jeg ikke snakke om engang. Fra Oslo og 20 grader til Nord Norge og 8 grader liksom, hva er greia. Gråter innvendig.

Speaking of Oslo – tusen takk til alle mine fine, flotte venner (og nye venner) i Oslo for en helt AMAZE langhelg. Er det nå jeg skal hashtagge BLESSED siden jeg har startet denne trenden med å bruke Kardashian-inspirerte ord? Jeg har hatt det så utrolig gøy og gleder meg allerede sinnsykt mye til neste tur – som jeg allerede har planlagt litt sånn halvveis. Jeg tenker slutten av september, midten av oktober. Siden flere ble litt lei seg for at jeg ikke har tenkt å flytte ned, har jeg lovet å heller komme ned litt oftere.. ♥

Så slenger jeg med bilder fra lørdagen! Vi var hos Benny i leiligheten til han og kjæresten og jeg bare WOW, altså så syykt fint. Gleder meg til jeg også har mitt eget! I tillegg kom Anna med kjæresten og Fanny. Jeg har kun snakket med Anna litt på facebook og Fanny har jeg aldri snakket med, men når vi møttes føltes det som om vi kjente hverandre i flere år og alt falt bare naturlig. FOR noen jenter! ♥

De av dere som følger meg på snap har kanskje sett alt dette før – i alle fall noe av det. Var ganske ivrig der as, haha. Heter sstinemari om dere vil følge my storyen min.


kall meg gjerne kjipen meen..

I dag fikk vi tatt tid til en liten shopperunde – men da liten, som i at vi kun dro innom Zara, Gina og Urban for å titte litt. Fikk med meg fire plagg hjem – hvor to var basicplagg samt en genser og tynn boblevest. I morgen skal vi titte innom litt andre butikker, så får vi se om jeg ikke får fylt kofferten til randen. Ikke at det skal bli et problem, siden jeg allerede har litt for mye med meg.. Kjent problem assa, skjønner ikke hva greia er men _alltid_ skal jeg pakke for mye. Tja, lærer kanskje til neste tur.

Nå holder vi på å ordne oss for en liten tur ut. Jeg har egentlig mest lyst til å ligge inne og slappe av, men flertallet stemte for å dra ut så da blir det sånn. Blir riktignok en rolig tur siden vi skal ut i morgen. Men jeg må si at jeg ble overrasket da jeg bestilte drinker i går, de har lite alkohol i drinkene og prisene synes jeg også derfor er stive. Kall meg gjerne kjipen (eller så er jo bare så sykt nordlending og vandt med andre priser), men når man får 18-årsalkohol (og ikke alltid 4cl som det skal være) og litt brus i et lite glass og må betale nærmere 150kr så synes jeg det blir litt i meste laget. Men nå har jeg jo bare vært på to uteplasser, så skal jo såklart ikke dra alle under en og samme kam. Ble riktignok veldig satt ut i går da jeg så hun kun skulle bruke alkohol med 20% og jeg spurte om å få halvt vodka, hvor jeg får til svar “tenker å kun bruke denne, jeg”. Vel vel!

Har forresten fått meg nye briller! Jeg er så utrolig fornøyd. Ble to par, siden de har “2 for 1” på specsavers hvor jeg kjøpte dem.

Note to self: plis ta ut snus før du skal ta bilde av deg selv.

Altså!!! Været vi har hatt i dag ♥

lenge leve spontanitet

Herregud som jeg koser meg. Onsdags kveld bestilte jeg og Tina billett til Oslo – og 10.40 morgenen etter satt vi på flyet. Lenge leve spontaniteten! Jeg koser meg masse, slapper av med mine fine venninner og nyter GODT VÆR. Altså, hva mer kan man ønske seg? Søndag er det hjemreise, men heldigvis har vi nok av tid igjen.

I går var vi på Grims Grenka hvor Soph var DJ. Utrolig gøy å se henne spille for første gang! I tillegg fikk jeg møtt alle mine fine Oslo-venner (som jeg så fint kaller dem, haha) og ikke minst Benny som jeg ikke har sett på flere år. Gøy! ♥ Det ble også en tur på mæccern, men jeg har fått en åpenbaring og SÅ god er virkelig ikke burgerne deres. Også blir jeg litt kvalm av tanken på at jeg spiser noe som kan ligge i flere måneder uten å mugle.

Klokken 1 var vi allerede i seng etter en superkoselig ettermiddag/kveld på taket. Jeg har fine venner!! ♥ Vi tok oss en liten tur innom Sollihagen før vi dro hjem, som jeg har hørt mye om og jeg tenker bare.. Hvorfor? Greit, det var en del folk der. Men musikken var elendig (jeg hater “melodimusikk” som jeg kaller det, GI MEG NOE Å SYNGE TIL) og nei, det var bare ikke noe å skryte av. Høydepunktet der var at en full Petter Pilgaard ble med på mcdonalds, det sier vel sitt. 

Nå er Charlotte på jobb og jeg og Tina ligger i senga hos henne og slapper av. Tenker å forflytte oss ut på balkongen med noen glass vin for været er AMAZE, som the Kardashians ville sagt. Å komme fra regn som bokstavelig talt slo pusten ut av oss på flyplassen, til dette, er jo magisk.

 

Min fine bestis Charlotte, som vi også bor hos i helgen

Benny ♥

Benny og Joakim ♥

Charlotte og Anne Sofie ♥

Alle bilder er tatt av Joakim Kleven.