favorittene i sminkevesken min

Tenkte å vise dere noen av mine favoritter for tiden når det kommer til sminke. Jeg har begynt å sminke meg mer på hverdager enn jeg gjorde før, rett og slett fordi jeg føler meg mer vel. Før, når jeg jobbet i butikk, gikk jeg med falske vipper hver eneste dag og det savner jeg faktisk! Så derfor har jeg begynt å legge inn fem minutter ekstra om morningen, gjør noe med humøret det også.

Liten info til de som er like opptatt av sånt som jeg er; verken NYX, Isadora, BeautyUK, Real Techniques, Urban Decay eller theBalm som jeg viser frem i dette innlegget tester på dyr ♥ Dessverre tester Giorgio Armani, som jeg har brynkost fra, noe jeg ikke sjekket ut før jeg bestilte den.


Her er mine tre favs når det kommer til leppestifter, minus en jeg glemte å ta bilde av fra NYX. Jeg er ikke så veldig glad i knallfarger eller alt for mørke farger, selv om det kan passe til noen anledninger. Jeg har begynt å bruke leppestift så å si hver eneste dag. Og bruker jeg ikke det, bruker jeg lipsyl med farge.

Denne svampen bruker jeg både til foundation og concealer, kunne ikke klart meg uten. Kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke skaffet meg det tidligere?? Concealeren er jeg også helt avhengig av, bruker den under øynene, i T-sonen og på haka. Har prøvd MAC sin tidligere som jeg likte veldig godt, men i og med at de tester på dyr er det ikke et merke jeg ønsker å støtte. Derfor er jeg glad jeg fant denne!

Jeg bruker kun pomade på brynene, før brukte jeg pudder og blyant – men dette er så mye bedre! Før trodde jeg at det kom til å ta såå mye lengre tid å bruke pomade, men det er altså ikke tilfellet.

Dette pudderet bruker jeg øverst på pannen, under kinnbeina, litt på haka og til slutt rundt hele ansiktet – altså på sidene. Før brukte jeg et pudder fra bareMinerals, men bestilte meg dette for å prøve nå når jeg var tom. Og I LOVE.

Mary Lou ♥ Hun bruker jeg på kinnbeina og akkurat i “knekken” på brynene for å fremheve dem mer.

Tjaa trenger vel ikke si så mye om denne, men jeg elsker denne palletten. Nydelige farger som passer like fint til hverdags som fest, og prisen er overkommelig for de fleste i og med at man ikke trenger flere slike palletter i måneden.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg