Herregud nå blir jeg sikkert hengt…

GRATULERER MED DAGEN TIL VERDENS BESTE JB!!! Sweet 17th birthday<3


Kommer vell ikke som noe sjokk om jeg sier at dette er bakgrunnsbildet mitt på dataen?…. Tenkte meg det

Hadde planlagt å skrive kjempemye, om hele forholdet vårt osvosv. Men det dropper jeg, kom i tidsklemme og prioriterte trening i stede for å skrive. Så UPZ, my bad altså. Tar alt det der på min egen kappe! Må i alle fall få sakt det at han er verdens verdens verdens beste, VERDENS beste altså.

Og nå er han altså blitt 17 år, HELT SYKT at det bare er ETT år til han blir 18, LITJE gutten min. Skulle ønske at jeg kunne være hos han på dagen, men herregud jeg er fattig 🙁 Og siden GULLET mitt ikke spanderer så mye som en bil på meg, så blir jeg nok her i Norge enn så lenge. Bare vent til mediepresset er over, og han og Selena slipper å late som lenger, da sitter jeg ved hans side på en solfylt strand i spania♥ (evt. hawaii) CAN’T WAIT!

LOVEYOU xoxo

(overskriften gjelder alle haters…. but, haters make you…? FAMOUS! love you all)

Emokid

Ja hallooooo la oss være litt depressive da! …… neida

Dagens antrekk også, hahah supersexy i know!! Herregud jeg går å legger meg…. Har nettopp vært på flex btw, kjempeflink pike jeg ja. Fikk også tid til badstu før jeg måtte stikke hjem. Hurra!

Edit: altså, jeg gikk ikke i dette i dag.. Jeg kommer ALDRI til å gå sånn offentlig..

Jeg synes det er litt rart..

En ting jeg synes er sykt rart er at det bare er 28 dager i februar, og en sjelden gang er det 29 dager. Hvorfor det? Også synes jeg i grunn litt synd i de som blir født den 29.februar, de har jo i grunn bare bursdag hvert fjerde(?) år… Og da lurer jeg bare på, hvordan dag er det jeg skal gratulere dem på de årene de ikke har bursdag? Sånn som i år. Er det i dag? Er det i morgen? Eller skal jeg ikke gratulere dem i det hele tatt? Og tenk, hvordan skal folk i det hele tatt huske at de har bursdag når det ikke kommer opp på facebook engang? Jeg tenker for mye…
Tnåå, jeg var så søt da jeg var liten! Og jeg vet, sugen kvalitet og sugne bilder. JA jeg har dårlig og gammelt kamera…………………………………….

Uansett så har jeg gjort det kjempekoselig til meg selv nå, tent lys, satt på koselig musikk og satt meg godt til rette i sofaen! Blir nok sittende her alene i kveld også, sykt kjedelig. Og hahahah lol gardinene tok nesten fyr i sted… Klarte å kaste den ene gardinen oppå ett lys… Wops?

Pocahontas og Askepott dub

Hahahah Pocahontas er favoritten min, ler like mye hver gang!

Curls

Nå skal jeg krølle ferdig resten av håret mitt som jeg ikke fikk gjort i natt, så skal jeg ikke kjøre noe som helst. Trenger tips til en ny hobby… Tv-serier har jeg sett ferdig buhu :'( :'( :'( Tror også jeg skal spise litt kake siden søskene mine ble 8 år i dag, gratulerer!!

Verste lørdagen på lenge

Dette må være første lørdagen på lenge at jeg har kjedet meg så mye som jeg har gjort i dag, i tillegg har jeg ikke hatt foten utenfor døra en eneste gang. Jeg har ikke gjort noe som helst i dag, INGENTING! Jeg erklærer denne lørdagen den verste jeg har hatt på flere måneder….. Og siden jeg ikke har hatt noe som helst å gjøre så krøllet jeg nettopp hele håret mitt, midt på natten liksom. Jeg er virkelig nødt til å skaffe meg en hobby eller noe, dette er alt for kjedelig i lengden…


Nå skal jeg snart legge meg, om jeg ikke finner ut at jeg skal slette håret igjen da.

Hva har du gjort i kveld?

Avskjedsfest for Daniel


Noen bilder fra gårkvelden. Var såpass frekk å stjal alle bildene fra Mathea Pernille Jørgensen, siden hun obv har innleid som privatfotograf/paparazzi. Er nok ca 500 bilder til hvor disse kommer i fra! Var i alle fall en kjempekoselig kveld, men tviler på at midtpunktet selv husker noe som helst haha..

Det er lørdag.

http://suddenlink.files.wordpress.com/2011/02/life-as-we-know-it.jpg

Nå skal jeg se film og tjiiille resten av dagen, men først – rydde, vaske og støvsuge… Er jo ikke hver dag at søskene mine blir 8 år. Eller?

Jeg lever enda

Føtter……. Sko…… Død…….. Kom nettopp inn døra etter å ha vasset i MINST 1 meter med vann utenfor huset. GUD ALTSÅ, alt jeg ville var å komme meg hjem smertefritt, men det funka visst ikke. Jeg fikk til gjengjeld 2 stk sko som inneholdt MINST to liter med vann! Er det i sånne lekasje/vannsituasjoner at man ringer rørleggeren? Jeg har i alle fall hatt det kjempemoro i kveld, jeg for min del. Ble såklart litt bråk, men det er jo ikke til å unngå om man skal ut her i byen.

Skulle i grunn bare oppdattere for at dere skulle vite at jeg enda var i live og kommet meg hjem trygt. Så da sier jeg omsider NATTA og stuper i seng. Bokstavelig talt.

Stoka og gira på i kveld

Søt liten baby. Gikk ikke å legge ut den ekte dirrty siden den var sperret over hele youtube.. Jaja, funket jo denne også da.