I’m still here

Haha joda, jeg er enda i live! Har tenkt på å oppdatere bloggen flere ganger de siste dagene, og har hatt med meg kameraet overalt hvor jeg har vært. . . Men dere vet, ting blir det sjelden noe av når man ikke har lysten eller noe å blogge om. Jeg har heller ikke vært så alt for mye hjemme og har faktisk sovet borte nesten hele forrige uke, haha. Men – jeg har mange filmtips å komme med! Jeg har nemlig sett sånn 5 filmer i forrige uke. Men først skal jeg vise dere noen ting jeg fikk fra nelly i dag!

Jeg gleder meg til å prøve dette! Har aldri hatt et kit med mange forskjellige farger som passer sammen og har egentlig aldri eksperimentert noe særlig. Det er på salg nå også til kun 65kr! Ikke så verst når man får så mange forskjellige. Kan kjøpes HER.

Haha noe jeg aldri trodde jeg kom til å kjøpe meg på nett eller sånn ca. . . . ever. En hårføner! Men den var så liten og søt og fin, så jeg måtte bare. De er fri for den på nelly nå, men den finnes i både blå, grønn og rosa. Jeg ønsket såklart sistnevnte, men siden de var fri for den gikk jeg for blå! Du kan se alle hårfønere på nelly HER.

Enda en kosegenser! Jeg elsker den jeg har i lys grå fra før, den er såå god. Derfor måtte jeg bare ha en til! Du finner den HER og den er på salg nå! Deilig med kosegensre som ikke bare er behagelig men også ser bra ut.

Frk. nesten sminkefri i dag, er ikke helt 100% så da utgår det å sminke seg veldig pent. I tillegg har jeg vært på jobb på medisinaldepoet tidligere i dag, og der går jeg kun i koseklær og minimalt med sminke. Viktig med komfort når man går hele dagen! Jeg har faktisk fått tilbud om mer jobb der nå, noe som gleder meg VELDIG! Starter faktisk allerede den 5.mai, så det er jo ikke så lenge til. Iiiih jeg gleder meg til mer jobb og muligheten til å forhåpentligvis sette av mer penger på sparekonto!

Og ja, jeg vet ikke om dere ser det men jeg var som sagt å formet og farget bryenene i forrige uke! Det blir ikke helt 100% riktig å bruke det øverste bildet som “før-bilde”, siden jeg har fylt i med øyebrynspudder der. . . Men dere ser sånn ca i alle fall! På det nederste bildet har jeg ikke brukt noe på dem, noe som er veldig godt å slippe. Tenker at jeg om en måneds tid bestiller ny time for farging og forming, eller bare farging. Og da skal jeg prøve å ta ordentlige før- og etter-bilder!

Reklamelinker til nelly

midnight skies

God kveld ♥ Jeg har satt meg tilrette hos Martine P hvor jeg skal sove til i morgen tenker jeg. Vi skal begge på jobb klokken 8 så det hadde jo vært litt taktisk om jeg sov her, siden hun verken har lappen eller bil. Vi har vært å tatt sol i nesten 40 minutter sånn at jeg har en liten sjanse til å bli brun til sommeren! Jeg skal bli brun og lysere i håret til sommeren. Så nå har vi begge dusjet og sitter på hver vår pc, ikke så mye sosialisering med andre ord. . .

I går tok vi oss en tur på Nupen for å nye den fine utsikten, og for å få oss en liten tur ut. Det er så utrolig fint her om dagene! For to dager siden hadde vi vinter og snø, nå har vi så å si sommer med sol og masse plussgrader – akkurat sånn jeg vil ha det! Forhåpentligvis er sommeren rett rundt hjørnet nå, i alle fall våren. . . Er så deilig å slippe å fryse bare man åpner døra!

instamoments

Jeg har akkurat kommet til Martine etter en time på spaspa, så sinnsykt deilig! Jeg bestilte time for å fikse bryn (voks, napping og farge) og få ansiktsbehandling i forrige uke, noe som varte litt over en halvtime. Nå er jeg frelst, må bestille meg enda en time på spaspa snart, men da blir det massasje! Tror faktisk jeg og Martine P skal ha litt venninnetid og bestille oss time samtidig på neste lønning. Det hadde vært koselig! Nå skal vi bare slappe av, var å så film hos en kompis i natt og var ikke hjemme før halv 7. . . Så mulig jeg er en smule trøtt nå, haha. Skal uansett styre unna powernap i dag!

Instamoments fra den siste tiden! Heter sstinemari på instagram.

leopard & paris

reklamelinker

God søndagskveld ♥ Jeg for min del har overhodet ikke søndagsfølelsen siden det er helligdag i morgen også, men jeg nyter uansett dagen som om det skulle være siste fridag, haha. Sto opp klokken 11 i dag og har vært sammen med venninner helt siden da. Startet faktisk dagen med å tvangsvekke Martine P før jeg dro til henne, så tvangsvekte vi Martine B og hentet henne også. Nå sitter vi alle med Carina hos Martine P etter et kongemåltid på kinarestauranten. Jeg er så mett nå at jeg såvidt klarer å puste, haha. Da vet du at maten var god!

I går var jeg bare sammen med Martine P hele kvelden, kjørte folk som skulle på byen og så film med en kompis. Deilig lørdag og enda deiligere å være opplagt i dag! Vi så forresten filmen The Purge, noen andre som har sett den? Jeg synes den var utrolig bra og ikke minst nervepirrende, så jeg kan absolutt anbefale den.

Buksen fikk jeg fra nelly tidligere i uken, den er såå behagelig! Så absolutt en ny favoritt i klesskapet, perfekt for jobb og avslapping. HER på nelly og på salg nå! Genseren er også fra nelly men den er de visst fri for. . .

Nye jakken min som jeg også fikk tidligere i uken fra nelly! Den er såå god og det er samme jakke som jeg har i grønn fra i fjor. Kjøpte den på salg når den kostet kun 179kr, virkelig røverkjøp! De er fri for den nå, men tenker den kommer inn igjen om ikke så veldig lenge. Jeg har brukt min grønne gjennom nesten hele vinteren og høsten, så den passer egentlig veldig godt til alle årstider så lenge solen ikke steker.

i min lulu’s

reklamelinker

Det har blitt etterspurt hvilken sminke jeg bruker, så her om dagen fant jeg frem noe av sminken min for å vise dere! Dette er det jeg bruker til daglig, minus solpudderet og kosten jeg bruker. Var litt usikker på hva jeg skulle skrive om de forskjellige tingene, så dere får heller spørre om det er noe dere lurer på!

For de spesielt interesserte: sminkemappen er fra lulus og sko HER. Boken kan kjøpes HER. Den har mange sminketips som kan komme nyttig for dere!

Blusher/highlighter fra the balm HER og blusher fra glo minerals HER. Jeg bruker først den fra glo minerals, så den fra the balm bare for å få highlightet kinnbeinene og noen ganger rett under brynene.
Sminkekost fra bare escentuals HER. Jeg elsker denne kosten! Myk og perfekt til å påføre blusher.

Vippelim fra DUO fra nelly men de er utsolgt. Bruker kun dette da limet som følger med som oftest er for dårlig!
Mascara HER, dipliner fra HM, øyeskygge HER og vipper fra nelly, se hele utvalget HER.

Concealer fra cubus, i merket viva la diva. Foundation HER. Jeg har veldig mye i merket isadora, og det er så enkelt som fordi de ikke tester på dyr! Jeg prøver så godt jeg kan å velge alternativer som ikke tester på dyr, og når jeg finner sminke jeg liker og kan bruke – og som i tillegg ikke er testet på dyr – så bruker jeg jo selvfølgelig det.

Mineralpudder fra bare minerals HER og øyebrynspudder fra bare minerals HER. Dette er det beste pudderet jeg noen gang har brukt! Det dekker supergodt og er ikke minst bra for huden. Øyebrynspudderet klarer jeg heller ikke å leve uten. Aldri mer blyant på meg! Glemte å vise dere solpudderet jeg også bruker, det er i alle fall fra isadora. Samme med kosten jeg bruker til mineralpudderet og solpudderet!

summerlovin’

reklamelinker

Nå er jeg og Martine dratt fra hytta og hjem til henne. Er enda i tvil om jeg skal kaste meg på flaska i kveld eller om jeg blir å holde meg edru, finner forhåpentligvis ut av det før det er for sent! Nå skal vi ordne oss for å dra på butikken og handle inn til middag, blir lasagne i dag for å feire at det er påskeaften. Eller, feire og feire. . . Noen andre som egentlig ikke føler så veldig mye om påsken? For meg betyr det bare ferie, ikke påskeegg, gule gardiner og påskeharen. Bare at jeg har fri!

Siden jeg har et lite håp om at sommeren er rett rundt hjørnet nå har jeg sett på sommerklær på nelly, det er så mye fint der nå! Bestilte hjem litt nytt i går som jeg skal vise dere når jeg får det, de har så sykt mye på salg nå, der kan man gjøre mange kupp. Kom til salget HER, de har opptil 80% på rabatt på masse! Under er mine sommerfavoritter de har inne nå, masse blomster og fine farger.

Lang kjole HER // Kjole HER // Skjorte HER // Kjole HER

Kimono HER // Blazer HER // Playsuit HER // Kjole HER

Lang kjole HER // Kimono HER // Kjole HER // Lang kjole HER

ticket to ride

God morgen ♥ Her har vi allerede spist frokost og kommet oss tilbake til sengen for å slappe av. I går hadde vi spillekveld, ticket to ride! Noen som har spilt det? Det er et skikkelig tenkespill, i alle fall om man er 5 stykker som vi var i går. Jeg har kun spilt det når jeg har vært hos tanten og onkelen min tidligere, og av erfaring visste jeg at vi måtte sette av 3-4 timer. Tror faktisk vi brukte rundt 4 timer på en runde! Men det er kjempemorsomt og jeg anbefaler alle å kjøpe det, eller i alle fall spille det en gang. Blir enda en runde senere siden jeg er dårlig taper og må vise dem at jeg kan vinne, haha! Martine var redd for å tape og for å virke dum, så hun sto over i går. . . Taper

Våknet til at det flyr litt snø i luften, så lenge det ikke begynner å snø noe ekstremt så går det bra. Jeg vil ha alt annet enn snø nå. . . Er så deilig at det nærmer seg vår! 

Også er jeg av dem som hater å vise meg uten sminke. Jeg føler meg rett og slett naken. . . Også har jeg fått en fin kvise på kinnet AU

vi har misforstått alt

Hei fra hytta til Martine! Jeg dro hit for noen timer siden og skal være her til i morgen, hele familien til Martine er her i anledning påsken og det er fullt hus (hytte) hele helgen. Jeg hadde egentlig ingen planer om å gjøre noe som helst i påsken, men en hyttetur er bare koselig. Vi tenker å ha en liten spillekveld når resten av huset har lagt seg eller i alle fall de små. Er lenge siden forrige gang siden det ikke ble noe av på mandag. . .

I går hadde jeg egentlig tenkt å dra ut men droppet det. Noe jeg er takknemlig for i dag! Angsten og fyllesyken henger enda igjen etter lørdagen, så om jeg er heldig klarer jeg kanskje å mote meg opp til lørdagen. Så jeg lå egentlig bare å så på gossip girl og kjørte noen kompiser til og fra byen. Haha jeg må bare sitere pappaen til Isabelle etter forrige helg da vi var ute: “dokker har jo misforstått TOTALT!! Står å dålle dokker opp og gjør dokker fin i flere tima, og når dokker kommer dokker på byen ser dokker ut som nåkka man kan vaske golvet med!! Dokker skal jo være UOPPNÅELIG!!” Vet du hva Are, du har helt rett. . .

Haha Martine skal alltid bli så klein på bilder, men siden hun ikke har på seg sminke skjønner jeg egentlig det. . .

Åh det er så fint her ♥ Føler alltid jeg blir 100% avslappet når jeg kommer hit! Blir mange hytteturer hit i sommer forhåpentligvis. Vi har vært ute å grillet pølser og marsmellows tidligere, og snart er det kjøttsuppe til middag. Hvordan feirer du påsken? Jeg forbinder egentlig påsken med snø og hyttetur, men siden snøen ikke har meldt sin ankomst i år må jeg vel nøye meg med denne lille hytteturen. Men ikke misforstå meg, for jeg elsker at det ikke er snø! Det er supre kjøreforhold og begynner sånn smått å bli grønt ute. I like!

lørdagsantrekket

Nå er jeg snart på tur på jobb, har vært en tur i byen og hentet pakken min på posten og fått litt av dagen med meg. Det som er problemet med meg er at jeg ofte er litt lengre våken enn jeg burde og står opp litt tidligere enn jeg ønsker. Men jeg er bare glad for at jeg tar meg selv i nakken om morgenen, kan ikke huske sist jeg sov til over 12, noe som var så å si hele tiden før! Flink?

Her er bilder fra lørdagen! Jeg vet jeg er bleik, snart skal det gjøres noe med det. Må bare få lønningen først, haha. . . Heftig solariumstid i vente!

Topp HER,skjørt HER og sko HER bare i gull, mest behagelige jeg eier! Har de i gull også.

Jeg vet ikke om dere husker før jul da jeg teipet puppene for å bruke en kjole med åpen rygg? Det var første og siste gang jeg brukte sportsteip siden jeg hadde teipmerker i flere uker etter, haha. . . Men denne gangen måtte jeg nesten bare ty til teip igjen, bare at jeg brukte en annen type, sånn plasterteip? Det funket i alle fall suupert og når jeg tok den av var det ingen merker! Så det kan jeg med andre ord anbefale om du skal ha på deg en topp eller kjole med åpen rygg.

never on time

Heiheei ♥ Jeg er akkurat nå stasjonert hos Martine, vi har planlagt en liten spillekveld men har enda ikke kommet helt i gang. . . Satser på at det ikke tar så lang tid, haha. Jeg måtte jo plutselig gå gjennom alle bildene jeg hadde på kameraet siden jeg fikk hentet vesken min i dag! Jeg har også vært på begge jobbene mine i dag og prøvd å hente en pakke på posten, haha. Det var ikke plass på parkeringen og jeg ble oppringt fra jobb. Så den pakken må nok vente til i morgen! Gleder meg som et lite barn til å åpne pakken.

Siden det har blitt lite med blogging siden jeg kom hjem har jeg ikke fått postet de siste bildene jeg tok i Lofoten, så ja, her er de!

På fredag var jeg hos Tina og kjæresten sammen med noen andre og spilte alias. Jeg har funnet ut (eller ja, jeg har vært klar over det hele tiden) at jeg er en ekstremt dårlig taper og taklet dårlig at Pia ikke skjønte hva jeg snakket om. Men var morsomt uansett! Selv om jeg ikke er helt sikker på om vi tapte eller vant siden jeg måtte dra litt tidlig.

Lørdagen planla jeg å blogge, helt til tiden løp fra meg og Isabelle og vi fikk det sinnsykt travelt. . . Hver gang jeg ordner meg sammen med Isabelle ender det i at vi er forsinket, og denne lørdagen kunne jo ikke være noe annerledes. Først fant hun ikke klær å ha på seg, så presterte hun å glemme igjen posen sin hjemme når vi kjørte. . . Bare en halvtime forsinket da! Skal legge ut antrekksbilder senere.

Vi startet som sagt med jentevosj først, noe som var kjempekoselig! Jeg tok nesten ingen bilder, noe jeg angrer veldig på. . . Men det er alltid så kleint å bare “kan du ta bilde av meg og henne??” og å få alle til å stille opp. . . Også er det problemet på søndager når man skal legge ut bilder, hva kan jeg legge ut og hva kan jeg ikke legge ut? Ja dere skjønner sikkert. . .

Flotte jenter ♥ Malen, Anniken, Sandra og Martine P.