leopard & paris

reklamelinker

God søndagskveld ♥ Jeg for min del har overhodet ikke søndagsfølelsen siden det er helligdag i morgen også, men jeg nyter uansett dagen som om det skulle være siste fridag, haha. Sto opp klokken 11 i dag og har vært sammen med venninner helt siden da. Startet faktisk dagen med å tvangsvekke Martine P før jeg dro til henne, så tvangsvekte vi Martine B og hentet henne også. Nå sitter vi alle med Carina hos Martine P etter et kongemåltid på kinarestauranten. Jeg er så mett nå at jeg såvidt klarer å puste, haha. Da vet du at maten var god!

I går var jeg bare sammen med Martine P hele kvelden, kjørte folk som skulle på byen og så film med en kompis. Deilig lørdag og enda deiligere å være opplagt i dag! Vi så forresten filmen The Purge, noen andre som har sett den? Jeg synes den var utrolig bra og ikke minst nervepirrende, så jeg kan absolutt anbefale den.

Buksen fikk jeg fra nelly tidligere i uken, den er såå behagelig! Så absolutt en ny favoritt i klesskapet, perfekt for jobb og avslapping. HER på nelly og på salg nå! Genseren er også fra nelly men den er de visst fri for. . .

Nye jakken min som jeg også fikk tidligere i uken fra nelly! Den er såå god og det er samme jakke som jeg har i grønn fra i fjor. Kjøpte den på salg når den kostet kun 179kr, virkelig røverkjøp! De er fri for den nå, men tenker den kommer inn igjen om ikke så veldig lenge. Jeg har brukt min grønne gjennom nesten hele vinteren og høsten, så den passer egentlig veldig godt til alle årstider så lenge solen ikke steker.

7 kommentarer

Siste innlegg