video: vorsj før tromsøtreff

Nå har jeg nettopp kommet opp til Pia for å være sammen med henne i kveld, skal koose oss ♥ Godt å komme hjem fra jobb til hjemmelaget pizza som hun har laget! Men skal legge dra meg pcen nå, skulle egentlig bare poste denne filmen fra da vi var i Tromsø på Tromsøtreffet! Skulle lagt den ut for leenge siden, men siden pcen jeg bruker nå ikke støtter filformatet tok det litt tid før jeg endelig klarte å få det fikset. . . 

hint of mint

 

Nå er det snart helg, ååh som jeg gleder meg! Skal nyte helgen til det fulle og slappe av så mye som mulig, det kommer jeg til å trenge etter en uke med to eksamener og jobb hver dag. Men det å jobbe hver dag etter skolen har ikke vært like tungt som jeg trodde det kom til å bli, er tyngre å jobbe på vinteren! For da er alt et ork, alt er mørkt og det er depressivt å leve, rett og slett. Vinteren gjør meg bare depressiv! Men nå når det er lyst ute og temperaturen er på topp, så blir alt bedre.

Nå blir det ikke lenge før jeg legger meg, skal bare legge sammen litt klær først! Begynner å ta form på rommet, må bare få sendt ned alle klærne som skal vaskes, har en hel kurv her som ikke kommer seg lengre enn til døra. . . Lenge leve latskap 🙂 I morgen SKAL jeg få trent, tørr faktisk ikke tenke på hvor lenge siden det er siden sist, får automatisk ikke tid til å trene når jeg har jobb hver dag, så DET er en av bakdelene med å være opptatt hver dag. . .

koker ihjel

Nå er jeg på vei ut døra, kom hjem for en stund siden fordi jeg kunne gå tidligere fra jobb. Veldig deilig når det er fint vær ute! Nå har vi altså vært utrolig heldige med været de siste ukene, sol og fint vær hver dag! Skal så absolutt ikke klage på det, men hadde ikke hatt noe i mot èn dag med regn nå, koker faktisk ihjel både inne og ute. . . Haha speaking of, nå ligger jeg i sengen i bare undertøy med viften på full styrke – og enda jeg er kokvarm og dehydrert! Neida herregud jeg skal ikke klage hysj nå. . . . .

Ellers hadde jeg fri fra skolen i dag for å øve til eksamen i nynorsk i morgen, kjenner jeg gruer meg litt. . . Men skal nok alltids gå fint! Er jo ikke det verste jeg kunne kommet opp i, jeg kunne jo vært så uheldig å komme opp i matte. Men nå må jeg nesten bare kjøre, skal dra til Sophie og være sammen med henne i kveld! Blir etterlyst her. . .

instaweeeek

Er kommet meg hjem fra jobb nå, har vært på jobb i hele syv timer i dag! Blir penger av sånt, gleder meg noe sykt til junilønningen nå kjenner jeg. . . Skal jobbe hver dag denne og neste uke siden ei på jobb er ute i permisjon. Derfor blir det nok dårlig blogging og det må jeg bare beklage. . . Skal prøve å skrive noen innlegg senere som jeg kan poste når jeg har jobbdager!

Men nå blir jeg hentet av en kompis som er på besøk i byen, han bor ikke her så er lenge siden jeg har sett han! Ha en super kveld ♥

Bilder fra instagram den siste tiden! Heter sstinemari der.

pink kimono

Ingen blogging i dag skyldes at jeg glemte minnekortet mitt hjemme i stedet for i kameraet, så når jeg kom til Charlotte etter jobb hadde jeg kamera til å ta bilder med men ikke minnekort for å lagre dem. . . Smart. . . Nå har jeg satt meg i godsengen min med hotel cæsar, blir ikke lenge før jeg tar kveld heller tror jeg. Hadde eksamen i norsk i dag, noe som gikk helt OK. Sov  hele to timer av eksamen så, haha. . . Vet ikke hva det er, men uansett hvor mye jeg sover om nettene så er jeg enda like sliten om dagen? Var ikke så veldig komfortabelt å ligge med hodet ned i eksamenspapirene, men var hvertfall litt mer uthvilt når jeg våknet! Tror jeg en gang faktisk bare stupte ned i arket i sakte film, og sovnet. . .

Haha all snakken om søvn gjør meg syyykt trøtt da. . . MEn må holde meg våken en stund til for å få sett meg opp på hotel cæsar. Har ikke sett det på to(!!) måneder, så jeg har rikelig med episoder på lur. . . Men skal ikke klage på det siden jeg er helt ferdig med frustrerte fruer nå. (for en liten stund, begynner igjen om noen måneder hihi) Men nå får dere ha en fiin natt videre ♥ Brukte bare en time på dette innlegget jada. . .

den lange lista

Vi har alle vært der. En eller annen gang har vi vært misfornøyde med oss selv. Det kan være alt fra nesekomplekser til hårproblemer som gjør at selv den med fantastisk god selvtillit når bunnen en gang i blandt. Eller tar jeg feil? Jeg har venner som sliter med kroppskomplekser, for små pupper, for liten nese, for stor rumpe, for små lepper, for mye hofter – og lista fortsetter i evigheter. Jeg kan fortelle gang på gang at det ikke er noe å tenke på, at de er nydelige og fine akkurat slik de er – men så er det denne selvfølelsen, det at de skal innse det selv og bli glade i seg selv akkurat slik de er. Det er så mye enkelere sagt enn gjort. Det hjelper ikke å få 100 komplimenter om dagen om du ikke klarer å ta de til deg og faktisk forstå at folk mener det.

Jeg har også komplekser, mange ting jeg sliter med. Men jeg velger å ikke fortelle akkurat hva det er jeg misliker siden det kan bli brukt mot meg i senere tid – dere skjønner sikkert hva jeg mener. Det er alltid så lett for noen å pirke på andre og om de kan – helst holde seg anonyme om de kan mens når de sprer kvalmen. Føler folk seg bedre av å rakke ned på andre uten å stå frem med navn? Får de bedre selvtillit av det? Sover de bedre om nettene? Ikke vet jeg, men noen synes vel bare det er så utrolig morsomt. 

Men er det noe alle burde lære seg så er det å være fornøyd i sin egen kropp. Og om du ikke er det – gjør noe med det! Det er ingen kommentarer du får etter deg som burde sitte igjen, ingenting du burde ta til deg og tenke på over lengre tid. Om du er fornøyd med deg selv, ikke la noen andre ta det fra deg.

endelig på plass!

Nå har jeg nettopp brukt en time på å bannes og slite med å få sengen to etasjer opp. . . Men gjett hva? NÅ ER DEN PÅ PLASS! Skulle aldri trodd at jeg kom til å klare det, den var mildt sagt tyngre enn jeg hadde trodd. . . Var jo også skruer og sånt med, det satte virkelig IQen min på prøve, haha. Men nå er jeg i skyene og overlykkelig, endelig ny seng og endelig nytt rom! Skal ta bilder når alt er tipptopp her, har bare slengt alt til side nå for å få plass til sengen, gulvmatter oppgjennom veggene og puter overalt. . . Men blir bra når alt er i stand!

Har vært på jobb i dag også, rett etter skolen og til nå. Kjenner at to uker med dette kommer til å bli tungt. . . Men jeg klarer det! I morgen har vi norskeksamen på skolen, trenger egentlig ikke si så mye mer enn at jeg gruer meg SYKT. Neida, går nok bra! Jeg er faktisk aldri nervøs for skriftlige ting, men muntlig derimot. . .

Så litt bilder fra i går som jeg ikke fikk publisert. . . Dette blir siste sirkus-snakket fra meg på veeeldig lenge! Snart kommer vi til delfinene, hehe. Fikk også vite at vi kom i avisen i dag, var jo morsomt da! Har ikke fått lese artikkelen siden vi ikke abonnerer på avis, men må vel få tak i det. Er også noe om det på ht.no!

Disse delte vi ut! Gå gjerne inn på sirkus.info eller dyrsrettigheter.no om dere vil lese mer om dyr i sirkus.

Zoomet inn om dere vil lese hva som står.

shopaholic

Er på skolen nå og har forberedelse til norskeksamen i morgen. Jeg som aldri øver noe særlig til verken eksamen eller tentamen, kan ikke se nytten i denne dagen. . . Men får bare bite tennene sammen og heller prøve å lære noe! Skal på jobb etter skolen og til klokken 8 i kveld – også skal jeg å hente sengen min i dag. ENDELIG! Haha hvor lenge har jeg ikke snakket om den stakkars sengen min? Jo, siden i januar. Så i dag skal bestekompisen min Sigurd være med meg og hente den siden han har tilhenger. Endelig blir rommet mitt komplett! Hihi blir såå bra.

Har sett litt på nelly denne timen og finnet mine seneste favoritter! Den øverste kjolen har jeg bestilt til bryllupet til tante og onkel, såå fin! Gleder meg veldig til å få den og prøve den, håper bare den passer. . . Neste på ønskelisten er en av bhene, såå fine! Spesielt den første. Men har bestilt to pakker på en måned så blir rolig for kontoen min fremover. . .

BH HER // Kjole HER 

BH HER // Kjole HER

Kjole HER // Kjole HER

BH HER // Kjole HER

affiliateslenker

curly ponytail

Har satt meg til ro hjemme i stuen med siste episode av frustrerte fruer, litt følelsesladet er det såklart hver gang jeg ser siste episode. . . Blir nok noen tårer også! Ellers må jeg bare elske eksamenstiden, begynner sent flere ganger i uken og får gå tidlig! Tirsdag er det klart for norskeksamen, åh som jeg gruer meg. . . Trenger virkelig å gjøre det bra på denne slik at jeg får opp karakteren min litt! Står heldigvis ikke i fare for å stryke da, men er greit å ha litt gode karakterer. Samme gjelder nynorsken på fredag. . .

Jeg og Sophie har kjørt rundt litt og funnet plasser å ta bilder resten av sommeren, er såå mange fine plasser her i byen hvor man kan ta bra bilder! Var i dag et stykke bortfor henne å tok bildene dere ser under, ble sånn passe fornøyd med tanke på at håret mitt ikke er på sitt beste i dag. Blir bedre neste gang når jeg er forberedt!

frihet eller tvang?

Nå sitter jeg hos Sophie etter å ha vært en time nede på sirkuset med folk fra NOAH og delt ut flyers om dyrene i sirkus. Var mange som var positive og gjerne ville lese, mens andre var direkte frekke og bare så dumt på oss. Vi la også flyers under vindusviskerne på bilene slik at folk skulle se dem når de kom ut, men de som jobbet der var så “snille” å fjernet de etter vi var dratt. Utrolig mistenksomt det da? Jada, alle har forskjellige meninger og flott er det, men ting som det her synes jeg ikke folk skal støtte. Og jeg lurer på om folk egentlig tenker seg om når de går på sirkus eller dyreparker hvor dyr blir pisket rundt for å gjøre triks?

Noe av det folk sa da vi delte ut;
– Nei vil ikke ha, nå skal vi inn å kose oss.
– Dyrene har det bra der.
– Vi er vokst opp med elefanter i sirkus, vi vil ha dem der.
– Barna dro meg med på sirkus. (Her lurer jeg bare på – hvilken voksen person klarer å la seg overstyre av en liten jente/gutt på 4-5 år? Da er dere utrolig lett påvirkelig.)
– Alle får ha forskjellige meninger og vi synes dette er okei.

Men nå skal det være nok sirkus-blogging på en stund, håper uansett dere har likt å lese om dette! Og ikke minst – håper flere av dere lot dere påvirke av innlegget mitt lengre ned om elefanten Baba. Nå skal jeg ta Sophie under armen og kjøre en plass for å ta bilder! Legger ut bilder senere fra nede på Sirkuset med NOAH folkene.