mine reiser

For andre bloggere må det nok mer enn bare ett innlegg til for å dokumentere alle reisene, men for meg er det nok med ett! Jeg har vært i Finland også, da jeg var yngre. Dessverre har jeg kun bilder i ekte fotopapir av det, som jeg ikke aner hvor befinner seg. . . Håper dere liker sånne type innlegg ♥

2004 – Tenerife
Min aller første sydenferie! Jeg dro med pappa, småsøskene mine og stemoren min. I og med at jeg var ganske lita da, er det smått jeg kan dokumentere fra den ferien med tanke på shopping, severdigheter og spisesteder. Men jeg husker det var stort å få dra til syden! Og det var den ferien jeg gikk i søvne ut av hotellrommet, ut branndøra og der ble jeg stående i bare nattkjolen. Og som 9-åring er det ikke stort man kan på engelsk, heldigvis betyr hjelp så å si det samme på norsk og engelsk! Haha ganske komisk å tenke tilbake på, men der og da var det ikke annet enn skummelt, siden det var en nattklubb i enden av branntrappen. . .

Haha pena!

2010 – Italia
Min andre “første sydenferie”, haha. Her kan jeg huske litt mer, men samtidig var dette en uke som gikk veldig fort. Jeg dro med alle damene i familien, på mamma’s side. Det var en veldig koselig tur, som jeg håper vi gjentar snart! Jentetur er koselig, uansett om det er med familien eller venner. Italia er fint, og jeg husker at jeg koste meg glugg ihjel ved både bassenget og på stranden. Shopping ble det også en del av, da det var et HUGE marked rett ved hotellet den uken vi var der. Dit vil jeg igjen!

2011 – Danmark
Klasseturen vår i førsteklasse ble til Danmark. Og FOR en fin tur! Danskebåten kan virkelig anbefales, i alle fall om du er 16 år og med masse venner, haha. Neida, jeg kunne godt dratt på venninnetur til Danmark nå også, for det var superkoselig. Når man er mange sammen på tur blir det jo mer å gjøre, da man kan velge å slappe av på lugaren med noen om man ønsker det, eller besøke baren med de som ville det. Danmark var også veldig fint, så det var ikke første og siste gangen jeg dro dit!

2014 – Stockholm
Jeg tenkte egentlig å droppe å nevne Sverige, for det er jo så nært og jeg føler egentlig ikke det kan kalles reise. . .? Jeg har jo vært i alt av nordlige plasser som finnes liksom. Men Stockholm er jo litt lengre unna, haha. . . Stockholm er fint! Og jeg husker enda sjokket som kom da jeg merket været der. HALLO! Det var som å reise fra nordpolen og lande i Spania bare en time etterpå.

2014 – Tyrkia, Alanya
Dette var en fin tur! Med min beste venninne of all times. Sett bort fra alle de irriterende tyrkerne. . . Man skulle tro det var tradisjon der å oppdra guttene sine til å sikle etter nordiske jenter. Men det la heldigvis ingen demper på ferien! Jeg storkoste meg med sol, god mat (sikler enda etter en skikkelig skinke/ananas-pizza fra tyrkia. . .) og BADING! Ah, som jeg skulle ønske det ble en sydentur i år også. . . Men hvem vet, kanskje det blir en tur til varmere strøk til vinteren?

Er det bare meg som er lite bereist? Jeg føler at i forhold til andre på min alder, så er min reisekatalog minimal. . .

min nye avhengighet

Søndagsformen:

HAH! Når var sist det var kult å bruke webkamerabilder i blogginnlegg liksom? Tror ikke jeg har brukt det siden i 2012. Men la gå! Jeg visste ikke at min nye HP hadde kamerafunksjon engang, så det var jo moro å finne ut. Skal jeg legge til at jeg er 110% sminkefri på bildene også? Det tror jeg er en av de første gangene i min blogghistorie. I svart-hvitt kan man jo faktisk se OK ut uten sminke. Søndagen min blir i alle fall brukt til godteri (bare meg som har sinnsykt godtesug når jeg har mensen. . .?), the sims, en liten dose fotball (jeg er plutselig blitt en smule interessert!), tv-serier og koseklær. Akkurat sånn som en søndag burde være.

Jeg dro ikke ut i går, noe jeg er evig glad for i dag. Det spares til neste helg når Lotte skal feires! Det blir koselig, med mange av jentene samlet igjen ♥ Men nååå skal jeg komme meg tilbake til tv-seriene mine! Jeg har altså klart å bli avhengig av Prison Break også. . . Jepp. Så det ser jeg hver bidige kveld før sengetid!

ukens “must have”

Jeg er bare nødt å tipse dere om denne gode foundationkosten fra realTechniques og ikke minst min nye favoritt av foundation. Jeg har tidligere sverget til en fra maybelline, men siden jeg ble så fort svett i ansiktet av den helt plutselig måtte jeg prøve ut en ny. Jeg har egentlig aldri likt sminke fra loreal, (enda jeg ikke har hatt grunn til å mislike merket) men likevel tenkte jeg å gi den en sjanse. Jammen ble den ikke en favoritt!

Den er lett å påføre, spesielt med denne kosten som jeg bruker. Da blir det gjevnt fordelt i tillegg til at den tørker fort etter påføring. realTechniques har virkelig mange gode verktøy til å påføre sminke! Jeg anbefaler å vaske kosten i alle fall en gang i uken, da det samler seg ganske mye foundation inni den etter bare et par dagers bruk. 

– klikk på firkantene på bildet for å komme til produktene –

rosablogger-plikt

Jeg har jo glemt å oppdatere dere på håret mitt! Føler nesten det er min plikt som rosablogger, hehe. . . Jeg var i alle fall hos frisøren igjen for 14 dager siden og farget det enda lysere. Jeg skjønner overhodet ikke frisørspråket – men jeg skjønner “vi gjør det mye lysere denne gangen”, haha. Så da ble det sånn! Jeg går på Hårny i Harstad og har gått der i alle mine frisør-år. Trude fikk æren av å dulle med håret mitt denne gangen og da jeg var der i juli, og jeg er SUPER fornøyd!

Jeg har ikke kameraet mitt akkurat nå (som dere kanskje ser på disse super-kvalitet-iphone-bildene), men så snart jeg har det for hånden skal jeg ta noen bedre bilder til dere så dere får se forskjellene. Har enda en time nå i begynnelsen av september, skal jeg kanskje bli eeenda lysere. . .? Hehe får se! Holder en liten knapp på å klippe meg kortere også.

10-årsjubileum til neste år

WOHO! Jeg har vært så glad denne uken, sett bort fra mine få pms-utbrudd. Jeg har nemlig fått 100% fast jobb på telenor nå! Jeg kunne ikke vært mer lykkelig. Mine vikardager er over på mandag, så er det bare en kort måned med forlenget vikarkontrakt ut september – før jeg starter for fullt i oktober. Det tok noen dager før jeg skjønte at jeg skal jobbe der fast, og jeg gleder meg ihjel. Det er en så utrolig bra arbeidsplass og jeg får ikke skrytt nok av de ansatte der! 🙂

Ellers har mine timer etter jobb gått til å slaske rundt i mamma’s gamle skjorte fra b-young. Den er sikkert 25 år gammel og har kun to knapper igjen. Men den er så god og minner meg om mamma når hun sitter så langt unna meg ♥ Husker jeg brukte å kose med den da jeg var yngre, og den ble jammen med på flyttelasset til Harstad da jeg flyttet for 9 år siden. Oi, neste sommer har jeg 10-årsjubileum i den flotte byen min. . . Tiden går fort.

Ellers har jeg brukt dagen på å nettshoppe litt, riktignok med øynene siden jeg ikke har fått lønn enda. Men den 9.ende, da blir det en aldri så liten shoppingrunde! Jeg fortjener å unne meg selv litt nytt, tenker jeg. . . Jeg tenker, siden jeg plutselig har fått fast jobb fremover? Klikk på klærne for å komme til dem! 🙂

 

ting jeg… del 3

 

Hei ♥ God lørdag! Jeg hadde planer om en rolig lørdag med godteri og brus – men det endret seg plutselig til salt potetgull og alkohol. Ikke at jeg klager, det blir sikkert kjempemorsomt å dra ut! Og om ikke er det jo ikke verre enn at jeg drar hjem, enkelt og greit. Jeg sitter med to kompiser nå og venter på at de skal fikse seg ferdig, så skal vi videre på vorsj. Jeg tenkte bare å gi en lyd fra meg, så skal jeg prøve å få oppdatert i morgen ♥

______________________________________________________________

5 ting jeg er redd for

♥ Å miste noen i familien, eller noen av mine nærmeste. Jeg har opplevd å miste farmor, bestefar, en onkel og en tante – og det er det jævligste jeg har vært borti. Å tenke på at både mamma, pappa og bestemor skal dø en dag er for meg helt uvirkelig og jeg kan ta meg selv i å gråte bare av tanken på det.

♥ Å bli anklaget for noe. Det er det verste jeg vet, for om jeg blir anklaget for noe jeg ikke har gjort – så oppfører jeg meg likevel som om jeg har gjort det. Det er en ekstremt merkelig egenskap, altså at jeg skal virke skyldig uansett om jeg har gjort det eller ikke haha.

♥ Edderkopper!!!!! Og forsåvidt alt av flygedyr og kravledyr (som jeg så fint kaller det, altså småkryp og sånt). FY faen for noen vesen. . . Hvis jeg får en edderkopp på meg begynner jeg å gråte som en annen unge og surker om det gjerne en time i ettertid. Jeg vet de ikke er farlige, jeg vet de er mer redd for meg enn jeg er for dem og jeg vet at jeg ikke kan bli til spiderman. Likevel er det noe i hodet mitt som forteller meg nettopp at de er farlige og da er det vanskelig å overstyre det, haha. . .

♥ Å gjøre noe feil. Jeg er dødsredd for at jeg skal gjøre noe feil og få kjeft, og noen ganger ødelegger det ganske mye av dagene mine. Om jeg får kjeft blir jeg ekstremt ubekvem og derfor er det ofte at jeg ikke tør å si ting, i frykt for at det skal være feil. Jeg er også dødsredd for at folk skal bli sure på meg, for da får jeg helt panikk og stresser som en gal.

♥ Å gå glipp av ting. Jeg hater tanken på at jeg kanskje går glipp av noe jeg ikke har lyst å gå glipp av, noe som er ekstremt uheldig om jeg vil reise bort. . . Det har faktisk hendt at jeg har planlagt å dra et sted, men så har jeg holdt meg hjemme i Harstad kun fordi jeg ikke vil gå glipp av det om det skjer noe. Herregud så teit. . 

5 ting jeg vil oppleve

♥ Å bli mamma. Det er jo aldri en selvfølge at man skal få barn når man blir voksen, men det håper jeg inderlig at jeg får! Det blir ikke til neste år, men jeg tenker at om 5-10 år er jeg sikkert klar for det. Så fremst jeg har noen å dele livet med – hehe.

♥ Å få barnebarn. Oi, det er kanskje å tenke litt langt frem i tid? Hehe men neida, joda. Den dagen jeg får mine barnebarn, og kan fortelle dem om all driten mine barn gjorde – drømmedagen! Men det er vel mer 30-40 år til, tenker jeg. . .

♥ En fotballkamp! Jepp, u heard me. Jeg er overhodet ikke et fotballmenneske, men en gang i mitt liv håper jeg å få være på en skikkelig fotballkamp og se det live. Det er bare noe med stemningen som får meg til å ville oppleve det. Og da tenker jeg en Manchester United kamp, hehe!

♥ Å møte Kurt Nilsen. . . Han er mitt største norske idol og jeg forguder han virkelig. Jeg har også en drøm om å en gang få synge med han, men man skal vel ikke ha for mye forhåpninger tenker jeg. Så lenge jeg får møte han er det godt nok for meg!

♥ Jeg vil gi ut en sang. Ikke nødvendigvis et helt album, men bare en sang! Helt siden jeg var liten har jeg elsket å synge, men ikke å opptre derimot. . . Jeg misliker sterkt å stå foran andre å synge, noe som ikke er den største fordelen når man ønsker å gi ut noe eget. Men en dag er jeg kanskje litt mer selvsikker og da håper jeg at jeg får gitt spilt inn noe 🙂

mine tv-serie tips

Jeg er kanskje ikke den eneste som er lei av å lese tips om tv-serier hvor gossip girl, one tree hill, frustrerte fruer og breaking bad er gjengangere? Jeg liker å holde meg til det kjente – og ser gjerne tv-serier som er kjente og som jeg vet faller i smak. Men nå har jeg altså utfordret meg selv litt – og startet på noen tv-serier som i alle fall ikke jeg har hørt om tidligere! Fordelen med å switche litt på viaplay og netflix fra tid til annen, da finner man liksom ting man ellers ikke ville sett.

Så her er fire av mine tv-serie tips til dere for høsten! Jeg har flere på lur, som jeg sparer til en annen gang 🙂

♥ The Fosters
Denne serien har fått 8.1 på IMDB. Om du er like opptatt av sånt som meg – så skjønner du at det er bra! Jeg hadde kanskje forventet meg rundt 9, men 8.1 får gå. Denne serien ble jeg oppslukt av fra første minutt og det gleder mitt hjerte at det er mer enn bare èn sesong av den på viaplay! Det er en dramaserie om et lesbisk par som har adoptivbarn, biologiske barn og fosterbarn. Her er det tenåringsdrama, voksendrama og litt romantikk. Alt i ett! Jeg vet ikke hvilken serie jeg skal sammenligne den med, men jeg kan i uansett anbefale den på det varmeste!

Jake T Austin, en av hovedkarakterene, husker dere kanskje fra Magikerne på Waverly Place? OI han har blitt voksen, og kjekk! Også fant jeg ut at han faktisk er like gammel som meg, hehe. . . Bare for å spore litt av, liksom.

♥ Devious Maids
I min verden hvor jeg elsker frustrerte fruer, drama og gossip girl – så falt denne rett i smak! Jeg skal ikke lyve, for de første episodene måtte jeg nesten tvinge meg gjennom til tross for god rating på IMDB. Meen så ble jeg hektet rundt episode 5 da jeg ga det en sjanse, hehe. . . Perfekt hverdagsunderholdning om hushjelper, utroskap og alt som hører til. Jeg ble rett og slett drithekta og klarte ikke legge fra meg viaplayen, haha! På viaplay er det kun en sesong (noe som såklart ikke falt i smak hos meg) men har hørt det er hele tre sesonger på popcorntime.

♥ Under the dome
Denne likte jeg, i alle fall de første episodene. Jeg klarte å falle litt ut av det når jeg plutselig sovnet av under episode 4 haha. . . Men den var bra, og ypperlig for folk som liker tv-serier om overnaturlige ting. Jeg havner kanskje ikke helt i den kategorien, men likte den uansett! I korte trekk handler den om en by som blir fanget under “the dome”, altså på godt norsk en kuppel.

♥ Frikjent
Åh, frikjent ♥ Jeg måtte bare få med denne, for den elsket jeg virkelig! Serien som ble sendt på TV2 for en god stund siden, men som sikkert enda ligger på TV2 Sumo. Det er kanskje en av de beste norske seriene jeg noen sinne har sett!

forhåpentligvis ikke siste gang

Tirsdagen var nok – uten overdrivelse – den beste dagen hele denne sommeren. Vi har jo ikke hatt mange sommerdager, og tirsdagen med sine 22 grader var en høydare når vi kunne dra ut med båt og vannscooter. Det var ikke stort med sol, men lite vind og høy temperatur gjorde susen! Jeg har aldri prøvd vannscooter før, så det var morsomt å prøve for første gang. Merker at dette er noe jeg vil prøve flere ganger, for det var supermorsomt! Båttur var også første gang for i år, men forhåpentligvis ikke siste gangen. Hører det er meldt godt vær til neste uke, så kanskje kanskje 😀Etter en stund på havet tok vi turen inn til land for å grille og kjøre litt mer vannscooter. Jeg hadde for det meste hettegenseren på, for det kunne fort bli kjølig når vi kjørte på vannscooteren, men heldigvis hadde jeg tskjorte under om det skulle bli varmt. En fantastisk fin dag, om jeg skal være så happy å si det 😀

 Vinnerne av konkurransen blir kontaktet på mail idag! 🙂

en første gang

Jeg tenkte på å blogge i går, jeg startet på å blogge i går. . . Jeg bare hadde ikke ork til å poste, haha! Her snakker vi latskap. Og i helgen har jeg bare ikke orket å blogge, noe jeg angrer litt på for da hoper bildene seg opp. Men jeg har hatt det superkoselig i Lofoten – som alltid!

Rett etter jeg hadde kjørt på fredagen ringte Emilie, en venninne i Lofoten, og inviterte meg med ut. Jeg hadde jo egentlig planer om å holde det relativt rolig, men det fristet siden jeg aldri har vært ute i Lofoten. Panikken kom vel egentlig da jeg innså at jeg ikke hadde noen finklær med, men heldigvis fant jeg en kjole jeg nettopp hadde kjøpt på bikbok – i bagasjerommet! Haha godt man er rustet. . . Så da dro vi til en kompis av henne med flere av hennes venninner på kvelden, som var utrolig koselig! Fredager er vel i grunnen ikke noe å skryte av i noen byer tror jeg, så det var ganske lite folk ute. Men vorsjet var i alle fall bra, da! 


Lørdagen dro jeg med Emilie på peppes for å catche up litt. Jeg bestilte en overpriset brownie til 114kr. Isen, peanøttene og karamellsausen var god – brownien er det den verste jeg har smakt. Bare tørr – noe en brownie ikke skal være. . .

Så var det kos på kvelden med mamma, kjæresten, “tante og onkel”. Tanten og onkelen til søskene mine var på besøk i Lofoten, og jeg tror det er flere år siden sist jeg så dem. Superkoselig! Så vi spiste ost og kjekt og drakk vin. Jeg turte endelig å smake på ordentlig “kjeksost”, som jeg kaller det. Dere skjønner, sånn spesiell ost. . . Det var, ja, spesielt – men ikke stygt!

I dag og i går var det tilbake på jobb. I morgen og torsdag har jeg fri – og jobb i helgen! Nå har jeg stasjonert meg i Kongsvika hos Tina og Thomas med to kompiser, hvor jeg skal være i natt. Vi har vært på havet i dag, vi! OIIII så morsomt det er å kjøre vannscooter. Det er det morsomste jeg noen gang har gjort! Tina har tatt litt bilder i dag, som jeg poster i morgen ♥

Siden jeg har vært litt fraværende på bloggen blir vinnerne av konkurransen postet i morgen ♥

mitt happy-face

Det er ingenting som slår middagene til bestemor, det er i alle fall fint lite som kan måle seg! Jeg tar bestemors middag foran restaurant hver dag. I dag hadde hun laget kald laks med sukkerrømme, agurk og potet – YUM! Håper jeg blir like flink å lage mat en dag, hehe. . . Kan i alle fall ikke si at jeg er på god vei. . .

Mitt happy-face når jeg får fisk. Jeg elsker fisk!

Ellers gleder jeg meg sinnsykt mye til neste uke nå, for da skal jeg til frisøren igjen! Jeg var jo for en måneds tid siden for å starte min “bli lys” prosess igjen. Nå er jeg så lei av å ha mørkt hår. . . Så på torsdag blir jeg enda et steg nærmere 😀 Glede!