– koselig mandagskveld med te og film

Jeg avslutter dagen på samme måte som i går – te med honning og sitron. Ære være sykdom altså! Må vell tilføye 2 paracet også før jeg runder av kvelden med en film! Nok en kjedelig dag, eneste som har skjedd i dag var foreldremøte og middagsdate med bestevenninna. Innholdsrikt liv? neppe.


Nåå stikker jeg! Noen andre som har hatt en innholdsrikdag i motsetning til meg? hehe, blogges 😀

– YSL lipstick & No7 lipstick

Har tenkt en stund på om jeg skulle legge ut YSL leppestiften som jeg kjøpte for en stund siden, jeg elsker den! I tillegg har jeg kjøpt meg en No7 leppestift som også er kjempebra, den holder lenge og jeg eelsker fargen!No7 leppestift fra boots apoteket – 99kr
YSL fra parfymelle – 70 kr og noe (70%)

Har du prøvd noen av disse? Hva synes du?

Tenkte også at jeg kanskje skulle legge ut en videoblogg om det er til noen interesse?

Wants – lipstick

4 wants fra MAC cosmetics og YSL, håper stipendet kommer snart! 🙂

– herligste Jesse!

Har fått en ting for gamle sanger, og på toppen ligger SÅKLART Jesse! Blir like forelska hver gang ♥ sangen er jo såklart såå 2004, men jeg bryr meg heldigvis ikke så mye. Er man forelska så er man forelska!

http://img.poptower.com/pic-827/jesse-mccartney.jpg?d=600

Because you live – Jesse

Husker jeg hadde verdens største crush da han spilte i Summerland sammen med kjekkasen Ryan Kwanten, hahah! Kan vell ikke si at det har forsvunnet noe særlig. Gamle flammer er vanskelige å slukke? haha. Stikker å laster ned alle sesongene av serien nå, kom nettopp på hvor mye jeg elsket det før.

– at det er muuulig

Jeg klarer ikke dette, har bare lyst til å legge meg ned og dø. Er under 2 måneder siden jeg sist var syk og hadde ødelagt stemme, nå er det tilbake igjen….. Men som jeg har sakt, skal ikke ha noe fravær, så får heller bare prøve å gjøre meg forstått med tegnspråk på skolen! 🙂


Helt sminkefri også, ser ikke at det skal fungere å sminke over doptrynet i dag. Herregud for et stygt bilde


Litt bedre….. litt

Nå skal jeg se resten av Charlie St. Cloud som jeg begynte på i går, denne ser jeg bare på grunn av Zac Efron, ingenting annet. Herreguud jeg må finne meg en hobby, blir vell ikke noe flex på meg før jeg blir frisk nå….

– jeg finner ingenting

Jeg plages, finner SÅKLART ikke ladderen til kameraet mitt og bildene jeg tok i går ble de siste før batteriet døde. Save me, har så sykt lyst på nytt kamera! Må vell bare bite tenna sammen og invistere i et nytt før studieturen, uansett hvordan prisen vil bli. Håper på at expert eller elkjøp kommer med et supertilbud snart, da må jeg jo bare slå til!

Anywayz, nå skal jeg stikke i dusjen før jeg prøver å få kontakt med April og Charlotte. Det mest irriterende jeg vet er folk som ikke klarer å svare når noen ringer dem, har lenge konkludert at det kanskje er fordi de ikke vil snakke med meg men la den konklusjonen på hylla da jeg til og med har prøvd å ta skjult nr….. Hva gjør sånne folk med mobiler egentlig?? Jeg har en irritabel dag. LA DET BLI KVELD!

– manikyyr

Det beste jeg vet er når jobbdagen går sykt fort, er riktignok bare 3 timer, men de gikk syykt fort i dag! Nå skal jeg snart legge jeg, for så å dra på jobb klokken 11 i morgen tidlig igjen. Money money! Også har jeg fikset meg manikyr i dag, hahah ble litt ødelagt da, menmen. Satser på løsnegler i morgen uansett!Men nå skal jeg se siste episoden av gossip girl og pretty little liars, etter det skal jeg grine meg i seng fordi jeg ikke har mer tv-serier å se på…….. hater livet når dette skjer!

– noen ting er bare så sykt typisk

Å forsove seg en gang i blandt er ikke sååå ille, så lenge det ikke skjer hele tiden da. Jeg er EKSPERT på å forsove meg, og det slår aldri feil. Halloo, klarte å forsove meg SEKS timer i dag?? Sto opp klokken ett…… Men dette gjorde i grunn ingenting siden jeg våknet opp med hovne mandler og mannestemme! Og jeg skjønner ikke hva som skjer med sannvittigheten min heller, jeg holder på å spises opp fra innsiden av dårlig sannvittighet. Herregud…..

Men jeg ser på dette som et tegn fra gud om at jeg må legge meg tidligere og kanskje begynne å trene mer for å få mer overskudd, jeg er heelt utslitt til en hver tid. Så dette skal jeg gjøre noe med! Men først – jobb, til tross for min herlige stemme.

Jaja, der gikk i hvertfall nyttårsforsettet om null fravær i vasken…. Er det ikke bare typisk at pappa absolutt skal vekke meg HVER dag når jeg klarer det selv, og ikke gjør det den ene dagen jeg virkelig trenger det? TUSEN TAKK PAPPA!!!!

– sommer teasing

Jeg gleder meg til sommeren NÅ, mest fordi jeg blir 17 da (woho, hællan i taket osv!!) og jeg bare har ett år igjen til jeg blir 18. PLIS TA MEG MED TIL ET LAND MED SOL!!!! Klarer ikke dette lenger, håper vinteren blir utrydder i Norge i alle fall. Jeg er lei av snø, kulde og frysing.

Og jeg begynner nesten å spy når jeg tenker på påsken, æsj altså, påsken må være det værste jeg vet om. At folk gidder å gå på ski, spise kvikk lunsj og drikke kakao oppe i skogen. Gå på ski kan jeg gjøre på flex og de to andre tingene trenger man jo strengt tatt ikke å gå lenger enn til stua for å gjøre. Folk altså…..

Tror jeg skal legge inn forslag til mamma om å ta en tur til varmere strøk i påsken, helst en plass hvor de ikke feirer påsken heller…. Klarer meg godt uten gule kyllinger og påskeegg så lenge jeg kan ligge å tjille på stranda!


Åh, må snart gå i gjennom bildene fra Italia igjen, hjelper godt på når jeg fryser meg halvt i hjel her i kalde nord. Take me back!! Savner italiensk pizza, sol, bading og stygge italienere.