årets festkjoler til julen

Juletiden er jo den o-store festtiden, og i den anledning har jeg fylt et helt innlegg med festkjole-tips! Det er jo både julaften, romjul og nyttår – i tillegg til at mange kjører juletrefester noen dager for julaften. Så det er altså mange anledninger, og jeg er kanskje ikke den eneste som liker å ha en kjole til hver kveld?

Jeg må nesten le litt, OKEI DA jeg hadde liiiitt problemer med å begrense meg så det ble ganske stort utvalg her av kjoler jeg likte.. Men jeg håper i alle fall noen av dere finner noe som faller i smak! I know I did!

Favorittene mine er så å si alle langkjolene (haha), paljettkjole nr 1 og den første sorte på andre rad. Jeg synes også velurkjoler er dødsfint, men føler ikke det er helt meg. Men på andre synes jeg alltid det er så utrolig sexy, uansett om den er heldekkende og gulvlengde! Det er bare noe med dem som har det lille ekstra.

Adlinks

 

 

 

 

uken som gikk #47

UKENS OPPTUR
Nærmeste jeg kommer er kanskje black friday salget på fredag, selv om jeg ikke kjøpte mer enn to bukser fra bikbok. Stolt over å klare å holde meg i skinnet, altså!!

UKENS NEDTUR
Å gå tom for strimlet svinekjøtt, haha. Selv om jeg så å si kun har spist wok de siste ukene er jeg enda ikke lei, og skal faktisk handle inn til wok i kveld også!

UKENS LÅT
Little Mix – You Gotta Not

UKENS THROWBACK
Haha, la oss ta en throwback tilbake til mine fantastiske ferdigheter innen redigering! Og dette synes jeg faktisk var fint, husker jeg. Hvis det skulle være noen tvil er bildet fra 2009.

UKENS FILM
The Big Wedding. Haha, der har man ordnetlig familiedrama-film! Elsket den. Ligger på viaplay 🙂

UKENS HØYDEPUNKT
Å se håndballkampene til lillesøster og lillebror! Lillesøster kom hele veien til finale og endte opp på en god andreplass på søndag. Lillebror spilte utrolig bra til tross for at det ikke ble finale på dem. Stolt storesøster ♥

UKENS TV-SERIE
Et år med Gilmore Girls! Shit, jeg husker jeg brukte å se på gilmore girls da det gikk på TV når jeg var yngre. Nå er det altså tilbake i en miniserie som inneholder 4 episoder, en for hver årstid – hvor hver episode tilsvarer en film. Var i alle fall gøy å se, man kan se serien på netflix.

UKENS CRAVING
Kinamat. Tror egentlig jeg craver det sånn ca en gang i uken. Og hvor ofte spiser jeg det? Kanskje en gang i halvåret 🙁

UKENS BILDE
Kun selfies på a mor denne uka så denne kategorien hoppes glatt over denna uka.

UKENS INNKJØP
To bukser fra bikbok, så ingenting spesielt å vise frem egentlig.

har jeg lov å si det?

Jeg er sliten. Eller, har jeg egentlig lov å si det høyt? Siden jeg ikke har barn eller er passert 40? Er det sosialt akseptabelt siden jeg trossalt kun er 22 år? Burde ikke jeg være sprekere enn sprekest, liksom? Får jeg lov å si at jeg sliter med rygg å nakke? Det kan jo umulig være lov i en alder av 22 år. Kanskje jeg burde skamme meg?

Jeg er sliten. – Haha du tror du er sliten, vent til du får barn!

Jeg er sliten. – Men du våknet jo nettopp? Hvordan kan du være sliten? Du har sikkert sovet for lenge.

Jeg er sliten. – Prøv å vær på jobb i 12 timer! DA er du sliten.

Jeg er sliten. – Tenk på de stakkars arbeiderne i Asia som jobber 20 timer om dagen. DE er sliten, de.

Jeg er sliten. – Men herregud, du er jo såvidt passert 20. Hva er du sliten for?? Du skal jo ha mye energi??

Jeg er sliten. – Slutt å klag.

Er det ikke lov å være sliten i 2016? Om man er det er det som regel en grunn til det. Folk er forskjellige og det er ikke alltid man er sliten fysisk, man kan også være sliten psykisk og det er enda tyngre. Alle har sin egen historie, og man kan ikke alltid se på folk om det er sykdom som gjør dem sliten eller andre grunner.

I dag er jeg sliten. Men jeg har vært mer sliten enn jeg er i dag. Alt jeg har lyst til er å ta en powernap, men jeg skal heller dra å trene litt senere. De sier det skal hjelpe.

stolt storesøster

Dere vet de dagene hvor det bare rett og slett er for lite timer. Sånn føles det litt i dag når jeg sov i 3 timer, var på jobb fra 0930 – 17, så dro i hallen for å se handballkamp til både lillesøster fra Lofoten og lillebror i Harstad, nå er hos tante for å spise taco OOOOG skal på jobb igjen fra 22 – 04. I dag er bare rett og slett ikke dagen, haha. I tillegg bestemte magen seg for å slå seg vrang på jobb i dag, så ble liggende en stund på sofaen med heftige smerter. Men men, en sånn dag en gang i blant er vel OK, får trøste meg med at i morgen kan jeg ligge langflat på sofaen hele dagen og ikke gjøre annet enn å se cæsar.

Jeg må bare si hvor utrolig stolt jeg blir av å se på småsøskene mine spille både håndball og fotball. Det er så gøy, satt med smil fra øre til øre og så ufattelig stolt. Lillesøster og lillebror spilte faktisk mot hverandre, noe som var veldig gøy å se på. Det er to år som skiller dem men likevel møtte de hverandre til kamp. Jeg har aldri sett lillesøster spille siden hun bor i Lofoten, så det var stas. Satt å håpte på uavgjort for å ikke havne i en typisk klein søstersituasjon (følte meg litt dum som satt der å heiet på begge lag, haha), men lillesøster vant kampen og jeg hadde ingen problem med å rose lillebror – for han er så utrolig talentfull! I dag er jeg virkelig stolt storesøster, ingenting som er så gøy som å se sine søsken mestre noe.

julegavetips del 1

Her kommer første del av julegavetips! Vet fra tidligere år at dette har vært veldig ønsket, så tok en råsjans på at det var ønsket i år også 🙂 Tingene er i forskjellige prisklasser, men det er priser fra 100 – 1500kr, altså noe for alle prisklasser 🙂 I første omgang blir det tips til gutter. Til brødre, kjæreste eller bare en venn! Mye fint på nlyman for tiden, så alt er derfra. Jeg har tatt utgangspunkt i hva jeg kunne kjøpt, så det er litt forskjellig her.

RABATT!
Bruk kodeordet MORESALE ved utsjekk så får du 10, 15 eller 20% på ordren, alt etter hvor stor den er 🙂 Koden varer ut 28/11, altså ut mandagen. Se også hele salget til nlyman HER. Myye fint!


MOBILTILBEHØR:
1. Deksel HER / 2. Deksel HER / 3. Ladder HER / 4. Deksel HER / 5. Headset HER

TILBEHØR:
1. Hansker HER / 2. Skinnhansker HER / 3. Sort belte HER / 4. Brunt belte HER / 5. Caps HER / 6. Caps HER

KLOKKER:
1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

PENGEBØKER:
1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

VESKER, BAGGER OG SEKKER:
1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

GAVEPAKKER, DUFTER OG VELVÆRE
1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

KLESPLAGG
1. Vest HER / 2. Genser HER / 3. Jakke HER / 4. Genser HER / 5. Jakke HER / 6. Genser HER / 7. Hoodie HER / 8. T-skjorte HER

adlinksen voksengreie?

adlinks

Jeg har egentlig litt panikk for å gå i butikker generelt og har med årene blitt veldig lite glad i folksomme plasser. Er det en voksengreie?? Derfor bruker jeg som regel å gå i butikker på tidspunkter jeg tror det er lite folk. Men dere vet, som regel er det mest folk når man minst venter det 🙂 🙂 Men ett unntak er jo black friday og ikke minst romjulen. Da vet man at det flyter over av folk, og jeg holder meg med vilje hjemme. Med andre ord – i stedet for å dra i butikker etter jobb i dag, dro jeg hjem å powernappet. SÅ mye bedre enn å brøyte vei gjennom spinnville folk som jakter på tilbud. Og ikke minst, man kan jo handle på nett?? Så jeg valgte sistnevnte, selv om det ble ekstremt lite i handlekurven i dag.

Så nå dumper det snart ned et par bukser fra bikbok i posten. Mer enn det har jeg faktisk ikke handlet, selv om nelly har kjørt sinnsykt med tilbud hver time i dag. Jeg er så utrolig ubesluttsom, så det har blitt til at jeg har tenkt for lenge og tilbudet har gått ut, haha.. Men det er jo alltids cyber monday på mandag vet dere! Og NELLY kjører 20% på hele butikken om du bruker koden BLACK20 og det gjelder hele helgen 😀 Så litt tid på å bestemme meg, har jeg!

Nå ble det myyye snakk her. Jeg tenker å snart legge meg. I morgen er det først jobb 0930 – 17, så fra 22 – 04. Søndagen er med andre ord reservert for avslapping på såffan 🙂

Genseren min er en del av en superdeilig kosedress du finner HER. Den er mer lyserosa enn beige, da.
Buksen er en modell fra bikbok som er kort i beina.

uken som gikk #46

UKENS OPPTUR
Når ukens opptur er at jeg finner ut at jeg har klart å se meg ganske mye opp på hotel cæsar og nå henger “kun” ett og et halvt år etter.. Vell. Livet, dere!

UKENS NEDTUR
Å bli syk. Det er sjelden jeg blir syk, men gjentagende når jeg blir syk er at jeg ikke holder meg hjemme. Noe som resulterer i at jeg blir enda dårligere. Så jeg presset meg altså på jobb i forrige uke, så denne mandagen og tirsdagen måtte jeg holde meg hjemme. Det hadde jeg sluppet om jeg bare hadde lært og holdt meg hjemme til å begynne med.. Kanskje jeg lærer til neste gang og ikke presser meg selv.

UKENS LÅT
Fanny sin nye sang, kids!! Faen jeg er hekta ass. Gått på repeat i bilen og jeg synger med for ful hals, haha.

UKENS THROWBACK
Haha! Jeg begynte oppriktig å le når jeg så denne bildeserien på min gamle blogg. Kan kanskje si at disse bildene reflekterer en ganske så normal skoledag på ungdomsskolen. Men gøy å se tilbake på, da! Veldig, veldig, veeeeldig glad for at jeg (og forsåvidt Hanne, i den blå boblejakken) var så flink å ta bilder før som jeg har å se tilbake på.

UKENS FILM
Har ikke sett en eneste film?? Til tross for at jeg har sikkert 30 markerte filmer som venter på å bli sett på viaplay og netflix. Blir film-helg på meg, med andre ord.

UKENS HØYDEPUNKT
Julebord med telenor på fredag! Masse flotte folk og god mat gjorde det til en veldig fin kveld. Så vet jo dere som har lest bloggen min en stund at jeg er ganske kjendishunter av meg – så da jeg møtte lokalkjendisen Kristian Kristensen ble kvelden komplett. Veldig hyggelig type! Og det er altså han som er på ukens bilde 🙂

UKENS TV-SERIE
Aber Bergen! Fy faen for en serie. Jeg både elsket og elsker den, håper det kommer flere sesonger!! Odd Magnus er jo kjent for å være en ganske tullete type, så hadde egnetlig ikke så høye forventninger til at han skulle klare en “seriøs” rolle. Tenkte at eegentlig kunne det jo ikke bli så bra. Men fy faen! Han imponerte stort og var hele grunnen til at jeg fortsatte å se på. RÅ fyr! Anbefaler den til alle. Du kan se den på viaplay!

UKENS CRAVING
Wok med svinekjøtt og oystersaus med hvitløk. Rema har/hadde tilbud på strimlet svinekjøtt, så jeg hamstret som bare det og har så å si levd på dette i en uke haha. SÅ FORBANNA GODT.

UKENS BILDE
Rå fyr!

UKENS INNKJØP
12 par med vipper fra ebay som dumpet i postkassa. I love <3 Jeg er litt ivrig på ebay, så tenkte kanskje jeg skulle starte med et innlegg “månedens ebay” hvor jeg viser hva jeg har kjøpt. Usikker på hvor lenge jeg blir å klare å holde på med det, siden jeg som reeegel kun kjøper det samme hver gang. Jeg får se!

BLACK WEEK – opptil 70% på jakker!

Adlinks

Jeg er – og har forsåvidt alltid vært – en sucker for jakker. Jakker og sko er noe jeg alltid tar meg selv i å sjekke ut på salg. Hvorfor skal jeg ha bruk for flere jakker, er noe jeg spør meg selv om fra tid til annen. Men så tar jeg meg selv i å tenke, hvorfor skal jeg IKKE ha bruk for flere jakker? Man trenger jo en i hver farge, til hver årstid. Så da ender det opp med at jeg har, tja, 30 jakker som jeg har nå. Mange finjakker, noen praktiske. Og veldig få tykke, haha.

Anyways! Jeg vil bare tipse dere om nelly’s black-week tilbud i dag. For i dag får du masse jakker med opptil 70% rabatt! Hele 11 sider proppfulle med alle typer jakker. Tror dere jeg er overlykkelig? Oh yes. Her skal det sjåppast, kan døkk tru. Om dere vil se hele utvalget kan dere gå inn HER, ellers ser dere et lite utvalg av mine favoritter under her. Dessverre ser jeg at prisene som er under her ikke stemmer, da rabatten ikke har kommet med. Men om dere klikker dere inn på jakkene vil de rabatterte prisene komme opp.

Happy shopping ♥ Tilbudet gjelder til kl 22:00 i kveld!

 

førjulskonkurranse!

Dette synes jeg er stas, jeg skal nemlig ha en førjulskonkurranse til dere! Og med en premie som jeg selv er veldig fan av, og skal bestille klart til nyttår. Premien er en personlig almanakk fra personligalmanakk.com! Jeg har brukt deres almanakk noen år tidligere, i 2012, 13 og 14, men nå har jeg hatt noen år uten og kjent på at jeg kunne trengt den veldig til tider. Kalenderen på telefonen er liksom ikke helt det samme.

To av almanakkene jeg har hatt ser du bilder av nederst i innlegget, og den tredje (2014) er den jeg holder på bildene 🙂 I 2013 gikk jeg for størrelsen “medium”, siden jeg synes størrelsen “stor” som jeg hadde i 2012 ble litt for stor. Men i år tror jeg faktisk at jeg blir å gå for A5 størrelsen, som jeg hadde i 2014, om jeg ikke tar medium på nytt. Ikke bare-bare å skulle bestemme seg, altså.

Uansett! Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å like facebooksiden min HER, følge meg på instagram hvor jeg heter @sstinemari og kommenter “gjort” på dette innlegget med navnet ditt og epost som du kan kontaktes på. Og best av alt: jeg blir å trekke ikke bare en – men TO vinnere! Her er det altså stor sjanse for å vinne.

Vinnerne blir trukket neste onsdag, 30.11, og kontaktes av personlig almanakk ♥ Lykke til!

Følg personlig almanakk på deres kanaler:
INSTAGRAM: @personligalmanakk
SNAPCHAT: pers_almanakk
FACEBOOK: personligalmanakk.com

stuen er komplett!

Jeg er så fornøyd!! Endelig har jeg fått bilder opp på stua, og det HELT selv! Ikke bare-bare uten vater eller hjelp, men fanden ble det ganske rett uansett. Ganske stolt over å ha tatt dette på øyemål, haha. Enda har jeg fire bilder jeg ikke har fått rammet inn, men må bestemme meg hvor jeg skal ha dem før jeg henger dem opp. Nå ble det fint, og jeg er veldig fornøyd med bildene jeg endte opp med.

Kan tipse om at desenio nå har 25% på alle 30×40 plakater ut i morgen. De største bildene jeg har i midten er 30×40, de minste er 21×30 og de to på sidene – samt det til høyre – er 50×70. Les innlegget mitt under her om dere vil ha tips til hvordan å sette sammen en bildevegg veldig enkelt 🙂 De fleste av bildene jeg har bestilt finner du i kategorien fashion og svarthvitt. Jeg er også veldig fan av store bilder, så tror kanskje jeg blir å kjøpe et 70×100 bilde å ha på veggen til høyre! Det tror jeg hadde blitt veldig kult, kanskje et ala verdenskart.

Disse bildene er i str 30×40. Enda litt usikker på om jeg skal la de henge her, eller om jeg skal henge dem på soverommet heller. Har et annet bilde i str 50×70 som hadde passet veldig fint der, så får se om jeg bytter dem ut med det. Angrer litt på at jeg ikke bestilte det til høyre i 50×70 istedefor 30×40, mulig jeg må gjøre for jeg likte det utrolig godt!