nettsidetips

Parfymesalg.no
Denne siden kom jeg nettopp over, de selger parfymer til taxfree-priser. Utrolig kjekt! I tillegg har de lager i Norge slik at det blir sendt herfra og du har varene innen 2-4 dager, blir nok til å handle derfra neste gang jeg skal ha meg parfyme.

 Justin Bieber // DKNY // Marc Jacobs // Versace // Escada

Blivakker.no
Der finner du sminke, hårprodukter, hudprodukter – ja det meste med andre ord. I tillegg har de gratis frakt og kjapp levering. Akkurat nå har de hele 15% på hele nettbutikken!

Beautykick.no
Min absolutt favoritt innen nettsider når det kommer til hårprodukter! Alt av shampoo, kurer og hårprodukter jeg har, kommer derfra. De selger også neglelakker, selvbruning og sminke, så de har det meste. Super kundeservice, utrolig billig og kjapp levering! De har også salg på veldig mye nå.

Dreamextensions.no
De selger noe helt unikt, nemlig hår som henger i en trå som du bare legger på hodet – så har du lengre hår! Om jeg ikke hadde hatt så langt hår fra før av hadde jeg nok prøvd ut dette, virker jo så sykt enkelt?? Også sliter det ikke like mye på håret som andre extensions. Videoen under er av hvordan du legger på håret!

Nelly.com
Selvskreven, de har utrolig mye fint der – og mye til en rimelig pris! Så aboslutt en av mine favorittsider når det kommer til klær, i tillegg slipper du toll og slikt. Jeg rett og slett elsker nelly! Også har de jo sitt største salg noen sinne nå, som du kan finne HER! Bruk crazysale for å komme inn.

Har dere noen nettsider å anbefale?

// affiliateslenker

det er bare flaut

Uffda, beklager for zero blogging i dag altså. . . . Har nettopp kommet hjem, har vært full fart siden skoleslutt i dag – så altså ingen tid til powernap. Har vært sammen med Mona, Carina og Sandra helt til Carina måtte dra på jobb, da dro vi til Mona for å kose oss med smoothie og hotel cæsar! Skal lage min andre dose smoothie nå og øve litt til teorien, jeg trenger det VIRKELIG. Snart må jeg få tatt den, har bare utsatt og utsatt i flere måneder nå, mest fordi jeg har vært redd for å stryke. . . Men nå er jeg lei av å være 18 og uten lappen, er litt flaut. . . 

Vi har da brukt store deler av dagen på å jakte på Googlebilen, tror dere ikke vi fant den?? Haha, også da vi IKKE lette. Litte skuffet over at de hadde dekket til kameraet, ellers kunne vi jo blit med på street view, hvor kult hadde ikke det vært??? Ble uansett litt starstruck kan man vel si, så måtte jo såklart ta bilde. Eller, egentlig er bildet av rumpa til Mona, vi sto bare tilfeldigvis ved siden av bilen da.

powernapping

Skole _tar på_, voksne kan motsi det så mye de vil, men saken er den at det faktisk er forsket på. Vi har all rett til å være sliten og trøtt etter en skoledag, og derfor all rett til å ta oss en liten powernap nå og da. Benytter meg av muligheten jeg har og skal nå ta meg noen timer søvn, enda vi var ferdig klokken 12 på skolen kjenner jeg at det ikke var tidlig nok, haha.

Senere skal jeg ikke gjøre noe som helst, tror jeg. Tror ikke jeg har planer. . .? Så blir vel litt kos hjemme eller litt me-time som jeg har hatt de siste dagene, det er godt!

Gammelt bilde, woho

spørsmålsrunde med Carina

Tenker å kjøre i gang en spørsmålsrunde som Carina skal svare på, siden hun har så utrolig lyst til det. Så da er det bare å spørre om hva som helst om meg, så vil hun svare på det i løpet av neste uke! Litt skummelt at hun vet det meste om meg, hun er nok en av de som kjenner meg aller best. Håper dere lurer på myye!

ut på tuuuur

Ubeskrivelig deilig å komme hjem etter tur med hele skolen, har snakket i en time med Soph på telefonen nå siden hun er litt alene og lost i Oslo mens hun venter på Andrea og Benny. Så nåå skal jeg fjerne sminken og ta ansiktsmaske! Litt selvpleie i dag også kan vel ikke skade. . . Også tenker jeg at det kanskje er nødvendig med en halvtime på brun og blid senere, får se hva jeg orker. Skal uansett sette av tid fra 17.30 og utover for å se min kjære Soph som skal være på TV2! Åh, er minst like glad som henne for at hun skal være på tv, blir spennende! Noen andre som skal følge med?

Skulle ønske jeg var flink og tok med kameraet på turen, men tenkte det var lurest å la det ligge i dag. Fikk i alle fall bilder med telefonen da! Skal aldri undervurdere iPhonekameraet, haha.

ny uke vet dere

. . . Og jeg tror det mest positive som noen gang har skjedd med mandager – er at vi nå er ferdig 14.50 hver mandag. Gjør det i alle fall liiitt lettere. Har også droppet fuck-torsdag (om noen husker det fra i fjor da, haha) siden vi begynner 09.05 torsdager og er ferdig 13.50! Plutselig begynner jeg å like skolen. . . Hva er det som skjeeer med meg

Ellers i dag har jeg sovet og ryddet litt, hatt litt spa med meg selv har jeg også! Er blitt pimpleface #1 så jeg kan med sikkerhet si at det trengtes, føler med endelig litt mer pen kan jeg innrømme. Må begynne å sette av èn dag i uken til dette, så kanskje jeg klarer å forebygge litt haha. Skal bruke litt tid nå på å se meg opp på tv-serier, har latt det hope seg litt opp i noen uker. . . Hva gjør dere?

Første 100% sminkefritt bilde på bloggen, dette må jeg feire med en capri-sonne altså.


sååå litt i handlekurven da

Ja så da ble det shoppingsøndag på meg da. . . Aldeles ikke overraskende! Men litt irriterende, føler jeg kan kjøpe meg hele verden bare fordi jeg har lov til å få faktura nå haha. . . Så ble litt småting fra NELLY, ikke så mye, bare litt. Litt. . . Og til dere som ikke har fått det med dere, så har de enda suuupersalg! Kom til salget HER og koden du må bruke er crazysale. Shop till’ u drop. Eller hva?

Nå skal jeg snart dra opp til Mona, snakke litt om gårdagen osvosv. Og kanskje det blir taco! Er dødssulten, så sier ikke neitakk. I går spiste jeg ett pizzastykke, og bare det. Godt jobba altsåååå, kan vel kanskje forklare den plutselige formen jeg fikk i går, heh. .  . Skjemmes.

Kjole HER // T-Skjorte HER

Singlet med peace-tegn HER // Singlet med print HER

Converse HER // Genser HER

Kjole HER // Vipper 105 HER // Vipper 117 HER

// affiliateslenker

snikksnakk

Nå er jeg hjemme fra jobb, har vært en tur på kanebogensenteret også før jeg dro hjem. Er dødstrøtt og har mest lyst til å sove, men passer mine to småsøsken så det må nok utgå. . . Kanskje jeg får meg en time på øyet om jeg er heldig, må jo også i dusjen før jeg drar ut senere! Har ikke så store forhåpninger for kvelden siden det er så mange som er dratt til Tromsø, meen kommer nok til å kose meg uansett. Noen som har planer for kvelden?

Bilder fra i gååår!

Jada Mona, du er så peen at♥

taco og film

Heihei ♥ Nå er jeg hos Sandra sammen med Mona, vi skal kose oss med taco og filmkveld! Kjenner jeg trenger litt mat etter å ha vært på jobb, har ikke spist siden jeg var ferdig på skolen liksom, klokken 1. . . HERREGUD JEG HOLDER PÅ Å KVERKE MONA SNART, JÆVLA MAS OG KVIN! Uansett, må gå å lage salaten nå, er visst bare det og tacomixen (haha fail) som mangler. 

Håper dere alle får en suuper fredagskveld og goood helg til dere alle ♥ Helgen min skulle jeg helst tilbrakt i Tromsø på Døgnvill, men slik ble det altså ikke. . . Kan bare fortelle med en gang at når datoen er satt for neste år, så fikser jeg meg frihelg med en gang! Savner jo Tuva ♥ ♥ Noen som er så heldige å få med seg Døgnvill?