små og uskyldig

Her om dagen sendte Sophie meg et gammelt bilde hvor jeg var superlys i håret, tror dere jeg savner det? Joda, litt. . . Men frister mer med en litt kald brondfarge etter at jeg så hvor fin Charlotte ble etter frisøren i dag, og andre som har kalde farger. Det er mye finere enn lyslyslys blond, synes nå jeg! Hvertfall, jeg fant frem harddisken min og begynte å lete etter de gamle bildene jeg og Sophie tok i _2011_ herregud det er lenge siden! Det er jo snart tre år siden!? Jeg føler seriøst at tiden renner bort, snart er vi voksne og kan bare sitte å mimre tilbake med bildene. . . Jaja, til sommeren skal jeg være lys igjen hvertfall. Jepp!

Haha pena! Denne dagen tror jeg verken jeg eller Sophie klarer å glemme, også såå små og uskyldige, høhø.

too much clothes

Det er virkelig deilig å stå opp “tidlig” (kl 12) og faktisk ha noe å gjøre. Nå skal jeg dra til byen med Martine for å bytte noen klær og muligens kjøpe noe nytt. I går ble det en sen treningsøkt på meg, men ikke 1 mil som jeg hadde planer om. 3km og litt styrke! Får se om det blir en økt i kveld også, mulig det må utgå for rydding, haha. . . Too much clothes in here, har ikke en eneste cm med plass igjen i skap og skuffer – det må endres på.

Etter å ha brukt morningen på å romstere litt på nelly klarte jeg å plukke ut litt nye favoritter å vise dere! Den grå/hvite genseren øverst her tror jeg snart kommer hjem til meg, hihi. Skal ha opprydding i klesskapet snart og kvitte meg med klær jeg ikke bruker, tante har allerede gjort krav på det jeg ikke trenger! Så da vet jeg hvor det meste kommer til å havne, haha.

Genser HER // T-skjorte HER // Genser HER

T-skjorte HER // Topp HER // Kjole HER

Nelly har startet å selge 2XU! Disse klærne skal visst være utrolig bra for treningen, har ikke prøvd tightsen selv men har lenge tenkt på å kanskje bestille meg en. Noen som har og kan anbefale den? Jeg er jo såå frelst av röhnisch haha, blir vanskelig å skulle trene i noe annet!

Tights HER // Genser HER // Tights HER // Genser HER

overrasker stadig

I dag er faktisk en av de dagene hvor jeg la meg så tidlig at jeg våknet av meg selv! Jeg har vanskeligheter med å faktisk tro det, haha, men joda jeg våknet klokken 11 helt av meg selv. Så jeg skjønner jo at jeg stadig overrasker meg selv, haha. Nå står det frokost på planen før jeg skal gjøre noe med fugleredet jeg har på hodet, skal på jobb klokken 4 og må en tur på posten før jeg drar så kanskje jeg begynner å få det travelt? Må bare alltid drøye ting i det lengste, dårlig egenskap det der. . . Senere i dag skal jeg ta litt sol, kan dere tro at jeg faktisk begynner å bli brun?? Synd det kun er på beina jeg ser forskjell, haha. . . Neida, dere skal se at etter 10 runder begynner armene mine også å ta form. Nå har jeg virkelig bestemt meg for å bli brun – og da skal det bli sånn!

Bildene er to uker gamle, hadde glemt dem av. . .

I går var jeg som sagt å trente, var noen som ville jeg skulle skrive om trening men noe treningsprogram blir det nok ikke fra meg. . . Men kanskje jeg kan lage et innlegg med hjemmeøvelser man kan gjøre? Lik innlegget om du vil ha tips til hjemmeøvelser du kan gjøre! I går ble det hvertfall 2km intervaller/spurting/jogging/gåing på mølla, måtte ha hurtigoppvarming før styrketrening så ble bare 11 minutter på mølla. Men skal ta det igjen i morgen! Da har jeg store ambisjoner om 5km eller kanskje hele 1 mil? Har aldri prøvd meg på det før så det har jeg lyst til å prøve!

nye muligheter?

Tja, ny uke – nye muligheter? Jeg ser på hver mandag som en ny start. Føler jeg at uken som har gått var helt rævva prøver jeg å gjøre denne uken bedre! Og det skal jeg denne uken også. Forrige uke fikk jeg bare trent to dager, denne uken skal jeg bli bedre. Det er greit å sette seg noen sånne mål, i stedet for å måtte vente til nyttårsaften for å bli “et bedre menneske”, haha. Ta det heller på mandag tenker nå jeg! Er dere ikke enige?

I dag har jeg ikke all verden med planer, skal til legen nå om ikke så lenge for å ta noen blodprøver for å finne ut om jeg har noen allergier, så skal jeg hente bestemor! Skal ta henne med på en liten shoppingrunde siden hun ikke har bil selv. I kveld blir en tur på flex med Isabelle! Og en ting jeg prøver å si til meg selv – og som dere også burde huske – det er bedre med en kort, GOD treningsøkt enn en lang, dårlig treningsøkt. Jo lenger man er på treningssenteret, jo enklere blir det å bare gå rundt å surre bort mesteparten av tiden har jeg merket. . . Også har jeg (ikke overraskende) merket at om jeg trener alene går det som oftest best, haha. Men er jo greit å trene med andre også en gang i blant! Man er jo litt sosial i samme slengen.

svar på litt spørsmål

 

Hvor er kjolen din fra?
Nelly har faktisk vært fri for den lenge, men nå er den på lager igjen! Har tenkt å kjøpe meg enda en bare i sølv, den er såå behagelig på. Kan kjøpes HER

Hvor kan jeg se bloggerne?
Bloggerne går hver søndag 20.00 på TV2 Bliss! Om du ikke kan se det på TV kan du kjøpe TV2 Sumo og se det der. Koster rett under 100lappen for en måned, og det er verdt det om du følger med på flere serier som går på TV2. De har blant annet Greys Anatomy, Hotel Cæsar, Keeping up with the Kardashians, Tigerstaden og Varg Veum liggende ute – med andre ord veldig mange gode serier og filmer! Også går det alltid reprise på mandager.

Hvorfor er du med i bloggerne? Hvordan var det å bli filmet?
Siden Sophie er venninnen min ble det nesten litt naturlig at jeg var med på opptakene. Hun spurte meg i god tid før første gang vi skulle filme om de kunne filme oss, og siden jeg syntes det hørtes morsomt ut sa jeg ja! Jeg angrer aboslutt ikke, jeg synes alle episodene til nå har vært utrolig bra og jeg gleder meg til resten. Det var utrolig skummelt første gang og jeg var veldig nervøs, heldigvis fikk jeg skryt av Vegard noe som gjorde det litt lettere! Etter første filming gikk det bedre og bedre, og om Sophie vil ha meg med på flere opptak tror jeg nok det skal gå enda bedre enn det gikk for et år siden!

Hvor er kjolen fra?
Det er vel mer en tunika, og den er fra bikbok! 

Hvilken foundation og pudder bruker du?
Jeg bruker foundation fra isadora HER og pudder fra BareMinerals HER

Er du fornøyd med GelLacken og hvordan fikk du den av?
Jeg er kjempefornøyd! Bruker nesten bare gellack nå og river den bare av når jeg er lei. 

nytt i klesskapet

Reklamelinker til nelly

Uff, søndager altså. . . Våknet egentlig klokken 11 men halv 1 sovnet jeg av igjen og våknet halv 4 haha. Nå er jeg kommet meg bort til Martine hvor jeg har alt av sminke, klær, jakke, sko, pc og bil. . . Denne søndagen (i likhet med alle andre) skal være veldig rolig, haha. Martine har planlagt tur på milano, men hun blir nok alene om å spise! Vi var ute en tur i går og jeg klarte å selvpåføre meg verdens verste hodepine. . . Når skal jeg lære at vin ikke er bra for meg?

Og som alltid blir det bloggerne i kveld! 20.00 TV2 Bliss! I dag er jeg og Sophie i Oslo på Justin Bieberkonsert 😀 Her er noen bilder fra dagens episode som jeg fikk av produsenten, Vegard, i går! Kjenner jeg gru-gleder meg veldig til denne episoden, det var en ekstremt stressende dag, haha. . . Men som alltid blir det nok en veldig morsom episode som jeg ler av!

Kjøpte meg to like topper og et par sko på nelly for en stund siden som jeg fikk i posten tidligere i uken! Det eneste problemet jeg har med toppene er. . . Hvordan BH kan jeg bruke under?? Haha det ser jo superteit ut med vanlig siden det er spagettistropper som går så langt mot halsen. . . Men det får våge seg for denne gang, når jeg skal bruke den blir jeg nok å finne en annen løsning! Kanskje teip denne gangen også som med kjolen min med åpen rygg? Haha nei, teip har jeg funnet ut er til superkrisesituasjoner, for jeg hadde teipmerker i flere uker etterpå. . . Så nesten ut som jeg hadde oprerert haha! Men tror det går å bruke den stroppløse bhen da, må nesten bare prøve det ut å se hvordan det blir. Skoene jeg fikk skal jeg vise dere en annen gang ♥

Topp HER, tenker denne blir kjempefin å ha i sommer! Elleeer når jeg skal ut en helg med blazer eller noe over.


Topp HER, denne ser jeg for meg å bruke under en blazer – så da kan jeg synde og bruke vanlig BH jippi!


mitt greengate

Jeg har helt glemt av å ta bilder av serviset jeg fikk i julegave. . . Jeg hadde jo ønsket meg greengate og tror dere ikke jeg fikk det? Jo og heldigvis fikk jeg fra mange! Gudmor og gudfar, mamma og kjæresten, bestemor, tante og onkel! Jeg smilte fra øre til øre, skal bli så godt å ha dette når jeg en gang flytter hjemmefra! Gleder meg til å dandere det i hyllene og vise det frem, hihi.

Jeg har fått tre forskjellige serier, til nå har jeg kun de “enkle” designene, men framover skal jeg ønske meg fra seriene med blomster. Nesten alt går jo så godt sammen! Har allerede plukket ut favorittene som jeg skal ønske meg. Det er utrolig smart å starte tidlig med å samle på slike ting, for det er sinnsykt dyrt å skulle kjøpe det når du har flyttet. Dette serviset for eksempel, en tallerken koster ca 150kr og en kopp rundt 100kr, så her er det bare å ønske i vei. . . Men heldigvis fant jeg ut at de selger denne serien på en blomsterbutikk i Harstad. Mamma kjøpte alt dette i Lofoten på Leknes!

GreenGate Naomi Pink – 4 asjetter og 4 lattekopper
GreenGate Naomi Grey – 6 kopper
GreenGate Spot Beige – 6 skjeer 

all pink everything

Jeg klarte å tvinge meg selv opp klokken 12 i dag, noe som føltes godt! Skulle egentlig få gjort masse før jeg suste avgårde på jobb, men som alltid ble det til at jeg prioriterte hår og sminke foran å hente en pakke på posten haha. Får se om jeg får gjort det i morgen heller! Etter jobb dro jeg opp til Martine fordi vi skulle å spiste middag hos bestemoren hennes. I morgen har jeg jobb klokken 12, blir deilig å ha noe jeg må stå opp til!

Nå sitter jeg og ser på “min syke besettelse” på TLC og WOW SERR det er ei som lever et – bokstavelig talt – rosa liv. . . Hele huset hennes er rosa, hunden hennes er rosa, hun bruker kun rosa tannkrem, rosa klær og vil helst bare spise rosa også. . . Jeg er sjokkert og måper egentlig bare, at det er mulig å bli så sinnsyk. . . Og jeg trodde at jeg hadde problemer, haha nå er jeg kurert!

Cardigan fra cubus, smykke og tunika fra bikbok.

Også er det såå morsomt å høre fra folk at “bloggerne” var så bra! Jeg er utrolig glad for at jeg fikk muligheten til å være med på litt filming og synes sluttresultatet bare har blitt over all forventning. Også var det jo ekstremt morsomt at seertallet denne søndagen ble enda høyere enn premieresøndagen – WOW! Jeg vet ikke hvor mange flere episoder til jeg er med i, men hvertfall den som kommer på søndag! Da er vi i Oslo på Justin Bieber og jeg tror muligens jeg blir å felle noen tårer når jeg ser på, haha. . . 20:00 på TV2 Bliss på søndag ♥ Og alle episodene kan du se på TV2 Sumo HER, det koster 79kr for en måned men om du kjøper for eksempel for et helt år blir det billigere. Jeg er helt avhengig av sumobrukeren min! Også kan du se direkteTV der, noe som er et stort pluss.

konkurranseinstinkt

I dag ble jeg vekt av Martine halv 12 og hun bare “STÅ OPP VI SKAL PÅ GRUNDER OG SPISE!!” haha haater når folk bare må vekke meg. . . Jeg tenkte på det i ca 2 sekunder før jeg bestemte meg for at det ikke kom til å skje, men så skulle hun spandere på meg og jeg var likevel våken – så hvorfor ikke. Så vi dro altså på gründer for å spise og en liten tur rundt på butikkene for å se! Såå har jeg vært hos bestemor og spist middag og nå er jeg sammen med Martine igjen. Om ikke så alt for lenge skal jeg dra hjem å kaste på meg treningsklærne, blir en liten treningsøkt i dag siden Stamina har startet en sånn “tren 30 ganger på 100 dager” kampanje! Man får kun en sekk om man klarer det, men jeg får så sykt konkurranseinstinkt haha. . . Jeg skal såklart klare det!

Tenkte å vise dere nøkkelplaggene for våren og sommeren! Nelly har lagt de ut på en egen oversiktsside HER og under finner dere mine favoritter! Vansene vurderer jeg å kjøpe meg til sommeren, men må ta en tenkerunde på det siden jeg har ganske mange converse haha. . . Hvilke klær er deres favoritter her?

Topp HER // Kjole HER // Genser HER
Skjørt HER // Genser HER // Sko HER
Genser HER // Kjole HER // Genser HER

Kjole HER // Sko HER // Topp HER // Skjørt HER // Cardigan HER

knekte tenner

I dag brukte jeg ekstra lang tid på å stå opp, bare fordi jeg visste at når jeg hadde stått opp var det på tide å dra til tannlegen. . . I dag skulle jeg egentlig borre et mikroskopisk hull som tannpleieren fant på min årlige sjekk, men gjett hva – tannlegen mente at det var for mikroskopisk til å gjøre noe med, så jeg må nesten bare vente. . . Tusen takk, jeg har jo bare motet meg opp i flere måneder og utsatt det til det ytterste. Men siden jeg først var der fikk jeg likevel noe gjort! Da jeg var 6 år kranglet jeg og min daværende stebror om støvsugeren (haha av alle ting) noe som endte med at røret fløy i fortanna mi og en bit ble knekt. Så i dag fikk jeg lagt på litt mer fyll på den tanna siden den har blitt ganske slitt i løpet av 13 år – i tillegg til at jeg fikk litt fyll på en annen tann jeg har knekt. Veldig uvandt men jeg ble veldig fornøyd! Endelig er fortennene mine like lange igjen, haha.

Har laget meg hjemmelaget frozen cappuccino som jeg koser meg med, yummi! Men så klarte jeg såklart å ødelegge blenderen. . . Eller rettere sagt den der muggen som man bruker. En sånn plastikkgreie som var under plutselig bare eksploderte?! Så i morgen er det rett på expert for å klage, enda jeg tviler på at de er så snille å lar meg få ny. . . Haha det var så sykt, alt bare ble kappet opp i tusen småbiter.

Nå er det litt selvpleie på planen! Har tatt av meg den grå gellacken jeg hadde på og skal prøve meg på en burgunderfarge, tror det blir veldig fint! Om en liten halvtime skal jeg kjøre ned å ta litt sol, trenger virkelig litt varme nå som gradestokken har bestemt seg for å holde seg under -10. . . Nå er jeg hvertfall helt sikker på at det ikke er meningen at folk skal bo så langt nord. Jeg fryser meg nesten ihjel bare med å åpne vinduet. . .