svar på litt spørsmål

 

Hvor er kjolen din fra?
Nelly har faktisk vært fri for den lenge, men nå er den på lager igjen! Har tenkt å kjøpe meg enda en bare i sølv, den er såå behagelig på. Kan kjøpes HER

Hvor kan jeg se bloggerne?
Bloggerne går hver søndag 20.00 på TV2 Bliss! Om du ikke kan se det på TV kan du kjøpe TV2 Sumo og se det der. Koster rett under 100lappen for en måned, og det er verdt det om du følger med på flere serier som går på TV2. De har blant annet Greys Anatomy, Hotel Cæsar, Keeping up with the Kardashians, Tigerstaden og Varg Veum liggende ute – med andre ord veldig mange gode serier og filmer! Også går det alltid reprise på mandager.

Hvorfor er du med i bloggerne? Hvordan var det å bli filmet?
Siden Sophie er venninnen min ble det nesten litt naturlig at jeg var med på opptakene. Hun spurte meg i god tid før første gang vi skulle filme om de kunne filme oss, og siden jeg syntes det hørtes morsomt ut sa jeg ja! Jeg angrer aboslutt ikke, jeg synes alle episodene til nå har vært utrolig bra og jeg gleder meg til resten. Det var utrolig skummelt første gang og jeg var veldig nervøs, heldigvis fikk jeg skryt av Vegard noe som gjorde det litt lettere! Etter første filming gikk det bedre og bedre, og om Sophie vil ha meg med på flere opptak tror jeg nok det skal gå enda bedre enn det gikk for et år siden!

Hvor er kjolen fra?
Det er vel mer en tunika, og den er fra bikbok! 

Hvilken foundation og pudder bruker du?
Jeg bruker foundation fra isadora HER og pudder fra BareMinerals HER

Er du fornøyd med GelLacken og hvordan fikk du den av?
Jeg er kjempefornøyd! Bruker nesten bare gellack nå og river den bare av når jeg er lei. 

11 kommentarer

Siste innlegg