Konkurranse – vinn kinobilletter!

Wohoo, #konkurranse! Jeg har fått muligheten til å dele ut to kinobilletter til premieren på den nye norske filmen kyss meg for faen i helvete, på Saga kino. Haha jeg vet ikke heelt med tittelen på filmen, ble litt skeptisk og trodde det var kødd. . . Men den så ganske bra ut på traileren! Fikk litt “Bare Bea” og “Få meg på for faen” følelse, kanskje det er en liten blanding? Kristoffer Joner spiller i filmen, og personlig synes jeg han er en utrolig flink skuespiller. Er vel en typisk ungdomsfilm, med typiske ungdomsfølelser! Handler i korte trekk om det å få følelser for feil fyr.

Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å kommentere innlegget med navn og epost – eposten må dere holde øye med siden jeg vil sende vinneren epost på førstkommende søndag, og da vil jeg trenge adresse med en gang for å videresende til de som har billettene. Om du er over 18 år kan du også få tilgang til en fest som skal være på lawo etter premieren! (valgfritt å dra på festen) Siden jeg ikke er fra Oslo aaner jeg ikke hvor det er eller hva det er, haha. . . Men det er hvertfall premien! Om du er under 18 vil du bare få billettene. EDIT: Om du ikke bor i Oslo kan du få ordinærbilletter til kinoen der du bor. Jeg vil kun trekke en vinner som får begge billettene. Dere kan gjerne dele innlegget om dere vil og følge meg på facebook HER.


Traileren:

//

hjemmekontor!

Fant ut at det kunne være greit å ha litt orden på sakene mine, altså i form av regnskapsføring og slikt, så jeg har gått til innkjøp av ting jeg trenger til å ha hjemmekontor! Hehe. . . Tok meg en tur på notabene i går og kjøpte inn markeringspenner, saks, stiftemaskin, skilleark, dobbelsidig tape og wait for it. . . En pakke med papir! Haha jeg trenger jo overhodet ikke en hel pakke, men hun i butikken nevnte at det var salg på det nå, så jeg bare jaja. Haha jeg er verdens enkleste å overtale, men også verdens flinkeste til å overtale! (mener jeg selv) Så nå har jeg altså. . . 200 ark? Noe sånt. Dette kan jeg leve lenge på. . .

Dere tenker vel at dette er ting jeg allerede burde ha etter å ha gått på skole i 13 år? Jeg tenker hvertfall det. Dessverre var jeg aldri den personen som orket å ta meg bryet, eller tid, til å dra på bokhandel og ha storhandel til første skoledag. Så nei, jeg har ikke hatt markeringspenner siden ungdomsskolen og blyant lånte jeg hos læreren. . . Haha huff, er vel egentlig ikke noe jeg burde skrive om, skjemmes faktisk litt. Og nei, jeg oppfordrer ingen til å gjøre det samme som meg og ikke handle inn til skolestart. . . Fikk et par anmerkninger for å ikke være forberedt – det var så absolutt ikke verdt det. Kjøpte meg heller aldri den fancy kalkulatoren som alle snakker om, men den fikk jeg heller aldri bruk for så det var jo smart av meg da!

Haha se på den søte stiftemaskin da! Fant ut at jeg ikke trengte en stor en, er jo like greit med en liten.


tattoo. . .?

Åååh denne bloggen altså. Where to start. . . Ja, jeg har jo egentlig ikke hatt så mye hverdagsblogging i det siste, men for å være ærlig skjer det ganske lite i livet mitt. Lørdagen gjorde jeg ingenting, satt hjemme å så på film og kjørte noen venninner på byen. Kjeedelig lørdag as, men var godt at jeg kunne ha søndagen med meg! Enda jeg sov ganske lenge i går da og ikke fikk gjort stort, haha. Var sammen med Isabelle og kjøpte litt ordentlig søndagsmat! Denne uken har jeg jobb 12-18 i dag, onsdag og fredag tror jeg og 16-20 i morgen og torsdag. Enda litt usikker på lørdag, men tror jeg har jobb da også. MEN, er hvertfall kortere dager så jeg får bedre tid til å blogge!

Nå sitter jeg hos Isabelle, har hentet henne på jobb så dro vi på en liten shoppingtur etterpå. Vi kom hjem for ikke så lenge siden og har spist middag! Planen er at vi skal få presset inn en flex-tur om noen timer, men som alltid spørs det om vi orker haha. . . Neida, vi skal dra!

Har fått ryddet litt i klærne mine da, det er jo litt spennende for dere å vite. . .? Haha nei, kanskje ikke. Var på Clas Ohlsson i forrige uke å kjøpte meg flere hengere slik at jeg fikk alt likt, hater å ha en trehenger, to plastikkhengere osv. . . Ser ikke pent ut at all! Men nå er det orden i sakene og jeg har fått alt hengt opp. Eneste minuset er at klesstativet mitt er skjevt haha. . . Såå neste innkjøp blir nytt stativ! Skal dra på jysk i løpet av uken og se om de har, vil ikke ha et stygt et oog det kan ikke være så stort.

Også litt DIY da. Jeg har skrevet på lysene mine! Hehe. Ble ikke såå bra, men øvelse gjør mester tenker jeg. Jeg har brukt noe som er ment for å skrive på lys med, fant det da jeg ryddet på lørdag. Er fra panduro! Always close to heart står det på kubbelyset, og det er faktisk noe jeg kunne tenke meg å tattovere en gang. Om jeg tar den vil den være for tanten min som døde av kreft, bestefar og farmor ♥ Farfar er heller ikke her lengre, men han døde før jeg ble født så jeg ble aldri kjent med han. . . Akkurat nå er ikke en tattovering det viktigste for meg, men da jeg kom over denne quoten (ordtak, setning. . .?) fikk jeg utrolig lyst. . . Så vi får se!

filmer jeg må se #5

Denne gangen blir detto filmer som jeg vet det går an å finne på nettet! Er jo litt dumt å legge ut filmer som ikke kommer ut for om leenge, så denne gangen har jeg sjekket at man kan se filmene på 1channel (som heter vodly nå) allerede nå! Noen som vil se flere slike innlegg?

Girl Most Likely

What Maisei Knew
Jeg ble forelsket i Alexander Skarsgård da jeg så han i True Blood, for en utrolig flink skuespiller han er! Måtte selvfølgelig sjekke ut alle filmene han var med i og jeg kan ikke vente med å se denne filmen! Han er ikke så ille å hvile øynene på heller, looooove him. Filmen har også fått utrolig bra tilbakemeldinger! 

i need it

 Har funnet ut at jeg kan unne meg selv klær en gang i måneden. . . Eller uken kanskje? Hehe neida. Skal vise dere alt det nye jeg har fått i posten fra nelly, men først må jeg hente den siste pakken min på posten! Skal hente den i neste uke når jeg har mindre jobb så da skal jeg lage et innlegg til dere. Og hvis det ellers er innlegg dere vil jeg skal skrive må dere bare rope ut – kreativiteten min er ikke på topp for tiden, så jeg trenger litt tips til hva jeg kan skrive om. . . Så ja, her er hvertfall det siste jeg har funnet på nelly som jeg kunne tenke meg! Tror jeg nesten helt sikkert skal bestille meg BOY genseren i morgen – for ja, dere vet jo at i morgen er den o-store-shoppingdagen haha. Skal også raide andre nettsider og finne meg noen fine klær, nå skal litt gammelt ut og nytt inn!

Kjole HER // Skjorte HER

Topp HER // Hettegenser HER

Kjole HER // T-skjorte HER

Bukse HER // Shorts HER

snart helg!!

Kom til Mariell for ikke så lenge siden, godt å ha henne og Charlotte hjemme fra syden igjen ♥ Skal bare kose meg med dem i kveld og catche up, forventer mange syke historier etter to uker i Alanya. . . Skulle såå gjerne dratt til syden selv også, men da hadde det nok ikke blitt for å feste og drikke – men for å slappe av og kanskje oppleve litt nytt! Jeg er ikke den store partyjenta, så en ferie til et rolig strøk hadde passet meg helt perfekt. Bare jeg som er sånn eller? Haha. . .

Nå har jeg faktisk startet nedtelling til helg. . . Bare 19 timer til jeg tar helg!! Og nå er jeg endelig ferdig med de tunge dagene hvor jeg går i 8 timer, blir ganske kjedelig nå når det er så fint vær her siden ingen bruker dagene til å gå å se i butikker. . . Men har hatt det superkoselig, jeg og Elisabeth som jeg jobber sammen med har gjort om masse i butikken, sånt liker jeg! Og dagen går jo mye fortere når du har noe å henge fingrene i.

// Gamle bilder fra. . . Mai?


new in – treningssko

Tenkte først å tipse dere om at nå når dere handler på nelly for over 100kr får dere et gavekort på 100kr dere kan bruke i august! Hvor fantastisk er ikke det?? Så om dere handler feks 5 ganger for over 100kr hver gang, så har du gavekort til en verdi av 500kr. . . Jeg. . . må. . . shoppe. . . Hehe :) Salget finner dere HER og nyheter HER ♥ Gavekort-greia varer til 31.juli!


I dag klarte jeg å stå opp klokken halv 11. . . Kan dere tro det?? Haha så da fikk jeg plutselig tid til å dra på apoteket og gjøre noen småting før jobb. Og jeg er enda oppegående! Blir vel trøtt om ikke så lenge tenker jeg, men frem til da skal jeg gjøre ferdig litt arbeid som jeg har liggende. . . Sortering av kvitteringer og regnskap – høres ikke det morsomt ut? Hehe joda. . .

Jaa jeg har fått meg nye treningssko da. . . Jeg bare måtte ha nye. . . Jeg trenger vel kanskje ikke nye, men følte det var på tide. Også har jeg jo fått helt dilla på nye sko da, dilla på treningssko. Som alle de andre skoene jeg har bestilte jeg disse på sportamore. De kostet bare 779kr faktisk! Det er ikke de beste skoene å løpe i, så jeg bruker de til sykling og styrke. Ikke nødvendig å ødelegge beina mine mer enn nødvendig tenker jeg. . . Jeg trenger skikkelig demping til løping, og disse har bare ikke nok. Men de er jo såå fine og et friskt pust til samlingen min!litt stille her. . .

Dagen i dag har gått i ett, skulle egentlig stå opp litt tidligere i dag for å få gjort unna litt ting før jobb – men jeg klarte å “forsove” meg og sto ikke opp før 11. . . Så da må det bare vente til i morgen eller i neste uke når jeg har mindre jobb. Rett etter jobb dro jeg en tur til en kompis før jeg kjørte til Kilbotn til tante og onkel, hvor jeg er nå. De er på ferie men bestemor bor her mens dem er borte, og mamma og kjæresten kom plutselig på besøk en liten tur i dag! Så da måtte jeg komme bort en tur.

Skal dra hjem om ikke så lenge, har noen ting jeg må ordne før jeg legger meg. Skulle bare gi lyd fra meg, har blitt litt stille på bloggen i det siste. . . ♥

Eneste bildet jeg har på pcen til tante. . . Fra bryllupet deres i juni!

DIY sko-tips

Haha må bare poste ett til innlegg med DIY. . . Jeg blir så utrolig fasinert av å se på DIY sko-videoer, herregud så mye fint man kan gjøre med diamanter på sko! Og med sko generelt. . . Dette blir nok neste prosjekt, hehe. . . Må først finne meg noen sko som jeg kan eksprimentere litt med, kanskje kjøpe meg noen billige på nelly! Steiner kan kjøpes HER, det er disse som burde brukes om man skal legge på sko. Hun som har laget “diamant” skoene bruker akkurat de, så da er dere hvertfall sikre på at det blir ordentlig resultat.

Uuh, annen farge under skoen.

Haha hun snakker utroolig mye i denne filmen. . . I korte trekk forteller hun om en Jimmy Choo hun fant på nettet og ønsket å lage en billigere variant og kommer til poenget rundt 5 minutter ut i filmen.

På denne filmen under kan du se bedre hva hun har gjort med skoen og hun forteller litt mer! For å lage slike sko, altså feste på steiner, trenger du ordentlige steiner (link øverst i innlegget) og lim. Om du bruker steiner som er laget av plast kan de smelte (som hun forteller i filmen).

På den siste filmen viser hun hvordan hun fester steinene, veldig informativt! Stooort minus at det er mye barnestøy da, haha. . . Men om du vil lære deg det ordentlig kan det være verdt å høre gjennom alt støyet.

Tommel opp eller neeed?

DIY tips

Nå er jeg på tur på jobb, fikk meg hele 9 timer med søvn i natt! Haha, så jeg er fornøyd. Tenkte bare å komme med noen #DIY tips før jeg kjører avgårde , har lenge tenkt på å prøve selv så jeg satt å så litt på youtube etter inspirasjon i går kveld. . . Det er jo såå mye man kan gjøre! Jeg er en person som er ganske glad i å holde på med slike ting, så kanskje jeg eksprimenterer litt og viser dere resultatene? Her er hvertfall tre ting jeg tenker å teste ut. . . Noen som har DIY tips til meg som jeg kan prøve meg på?

 DIY blusher!

DIY leppestift! Tenkte å dra på lekebutikken å kjøpe inn tegnestifter når jeg får tid og ikke har så mye jobb.

DIY neglelakk, såå enkelt!