Ut å feire

Ble liten tid til powernap siden jeg dro til Charlotte ganske tidlig. Planen var egentlig at vi skulle sove litt her, men det ble jo aldri noe av det.. Derfor har vi måtte begynne med noen rolige glass så vi skal klare å holde oss våkne, må vel også starte på sminke og hår snart om vi skal klare å bli ferdig til i kveld.. Men først måå jeg bare spille litt tetris! Haha, aldri start med det, du blir avhengig. Just sayin’

Nå venter vi på taco, søteste “mamma” står på kjøkkenet nå og lager ❤ For det om vi ikke vil ha kalkun eller ordentlig nyttårsmat er vi jo nødt til å få i oss noe før vi går løs på champagneflasken som står å skriiiker etter meg. Ser virkelig frem til en hyggelig kveld med masse flott folk! :)

Gjett hvem sin??? Mehe

Kjempefin, ferdigfikset, pen xD

Huskeliste

Jeg vet det ikke er smart av meg, men nå må jeg virkelig ta meg en powernap. Er ikke bare for at jeg er trøtt, men også så jeg skal å holde meg våken hele natta. Må jo få oppleve det å gå inn i 2012! Er ikke hver dag det skjer, liksom :) Skal i alle fall lete frem løsvipper, løsnegler, kjole, sko, strømpebukse, champis, sprit, snus, veske, sminke, slettetang, neglelakkfjerner, bh, truse, kamera og jakke før jeg legger meg for en time eller to. Og nå lurer dere sikkert på hvorfor jeg skrev ned alt jeg måtte finne frem, når det er sykt uinteressant for dere? Det er bare så jeg har en huskeliste, er nemlig ett rothode uten like, haha! Så slapp av, var ikke for deres del, men for min egen. Trodde dere virkelig at jeg brydde meg om noen andre enn meg selv? LOL xD

Snakkes sweeties :-* Kanskje dere også trenger en liten powernap før den store kvelden? Og dette bildet er gammelt, fordi jeg forsov meg i dag og har bare ètt tonn sminke på meg i stedet for to :(

New shoes for me

Var å la av noen sko i går som jeg hentet i dag, åååh lykke ❤ ❤ Har lett sykt lenge etter noen helt enkle, svarte pumps som går til alt. Takk gud for at jeg fikk gavekort hos gudmor og gudfar i julegave, ellers hadde disse aldri vært mine. (Tuusen takk gudmor, om du leser dette ❤) Er ikke helt min stil å ta meg råd til sko som koster 400kr.. (jeg er syykt grådig..) Nå håper jeg bare at jeg klarer å gå i dem i kveld, haha. Kjenner jeg meg selv rett – så er det vel frem med conversene etter et par timer, alt går såå mye lettere i lave sko.

Såå, hva synes dere? :) Elsket at det var litt tykk hel!

Hårproduktene jeg bruker

Når det kommer til håret mitt så liker jeg å være nøye. Jeg bruker bare frisørprodukter i håret, alt av shampoo og balsam man kjøper på butikken ødelegger håret og hjelper ikke på noe i det hele tatt. Så da liker jeg heller å bla opp litt ekstra for å få noe som virkelig funker og hjelper! Jeg bruker i grunn ikke så mye, bruker aldri hårspray utenom noen ganger når jeg har krøllet håret og bruker heller ikke hårskum eller noe sånt.

Shampooen og balsamen jeg bruker er HERFRA

Jeg elsker disse! Har virkelig blitt en favoritt. Håret mitt blir mykt i tillegg til at håret lukter herlig! Haha lukter det egentlig ikke så godt selv, bortsett fra når jeg lukter på shampooen, men Carina kommenterte det faktisk for en stund siden så det er jo bare positivt :)

Varmebeskyttende leave in kur fra Redken

I det siste har jeg egentlig blitt sykt sløv med å bruke denne, men det er egentlig bare fordi jeg ikke sletter eller tørker håret mitt med hårføner så ofte. Når jeg bruker denne får jeg hår av silke, helt sykt hvor glatt og medgjørlig det blir! Bort med alt av floker, det virker ikke slitt i tillegg til at det blir en fin glans. (haha liker i alle fall å tro at det blir sykt glansfult, har aldri fått det bekreftet..)

Serum for glans HERFRA

Denne bruker jeg for å få glans i håret, rett og slett. Men i tillegg til glans blir håret også veldig mykt. Den kan brukes i tørt og vått hår, men jeg synes det blir best resultat i vått! (altså håndduktørket hår) Den kan også brukes i kombinasjon med varmebeskyttende, men da følte jeg det så fett ut. Best når den brukes alene!

Just an ordinary life

Nå sitter jeg hjemme, har ett utrolig kjedelig liv så har i grunnen ikke noe å blogge om??

Var sammen med Martine i går, før vi dro sammen med Tina, Mariell og Lotte til Harstadhallen for å se på romjulscupen. Etter det ble det singstar i nyhuset til Tina og kjæresten, utroolig koselig :) I dag har jeg bare vært på jobb, må jo sørge for at folk får byttet julegaver! Skal finne på noe heftig jeg kan gjøre i kveld, føler virkelig ikke for å sitte hjemme forever alone.. Skal vi sjååå skal vi sjåå

Ha en fin lillenyttårsaften alle sammen ❤ Skal gjøre rutinen min som jeg gjør hver kveld – se flere episoder CSI litt over midnatt, så jeg er vel i seng i firetiden. Plis, gjør som meg, jeg er så kuuul :-*

Konkurranse

I samarbeid med Eyes, Lips, Face og mirabling skal jeg dele ut noen godsaker til noen av dere heldige jenter, wii! Er utrolig bra premier, så til og med jeg er missunnerlig.. Men dere fortjener det :-* Skal dele ut de to dekslene jeg fikk fra mirabling siden det ikke blir iPhone på meg med det første. Det stikker litt i hjertet.. Men nå har dere jo sjansen dere som ikke vant på forrige dekselkonkurranse! :) Også kan dere vinne 10 pc brush set fra ELF! Greit å bytte ut kostene en gang i blandt, så nå har dere jo en suuper mulighet til det.

For å være med på må dere like DENNE siden på facebook, også kommenterer bare hva dere vil i kommentarfeltet her. Og om dere er smart legger dere med epost også, haha. Og det kommer til å bli sjekket at dere har likt siden, så er ikke vits å lure seg unna ;)

Jeg vil trekke vinner på random.org, så det kan lønne seg å kommentere flere ganger 🙂
Avslutter konkurransen litt utpå nyåret, dette blir min nyttårs- og julegave til dere!

I love internettshopping

Klarte ikke dy meg, så ble litt nettshopping i natt. Men ble ikke så mye, så jeg overlever nok uansett når jeg har betalt. Kjøpte også vipper bare fordi jeg er for lat til å gå ned til byen å kjøpe, haha. Valgte bort den første toppen i sølv da i siste liten, så minus den, orket bare ikke fjerne den fra kollasjen.. Hva synes dere? :) Skal bli herlig når pakken ankommer postkontoret ❤ Håper bare at jeg klarer å holde av 550 kroner så jeg får den ut, haha.

Nå skal jeg pakke sakene og dra på jobb, fant ut at jeg skulle jobbe i dag – takk gud for det! Haha. Kunne gått ganske så ille om jeg ikke hadde funnet ut av det.. Dere får ha en heerlig dag, alle sammen ❤ Blogges når jeg er hjemme igjen!

Topp HER // Kjole HER // Genser HER


Topp HER // Vipper HER

bare kaos

Nå er jeg hjemme, har fått satt meg i ❤ godstolen ❤ etter å ha åpnet noen gaver som lå her å ventet på meg. Har også tent masse telys (as always, blir så koooselig da❤), så nå skal jeg se på en film før jeg legger meg tidlig, for i morgen skal jeg på jobb. Hehe, kanskje litt uheldig at jeg ikke vet nårtid jeg skal starte..? For å være ærlig er jeg faktisk ikke sikker på om jeg i det hele tatt skal på jobb i morgen.. Tror jeg må opp klokken 9 i morgen og få oppklart det! Myye enklere.

Lurte litt på om jeg skulle klikke hjem noen plagg fra nelly i kveld, har funnet meg fire godbiter som jeg virkelig kunne tenke meg i samlingen min! Fikk jo rundt om 1000,- i julegave, så har jo litt å bruke. Spørsmålet er bare om jeg skal bruke det på telefon, eller klær.. Sykt vanskelig dilemma der as : (

To bilder fra julafteeen siden jeg ikke vet helt hvor jeg har plassert kameraet mitt i alt julegavekaoset jeg hadde med fra mamma..


Musikk for de kule

Haha, var ikke før jeg kom til Lofoten og kjørte tur med Silje og noen kompiser av henne at jeg hørte disse for første gang. Fikk meg en god latter i alle fall! Vet ikke helt hvordan jeg skal kategorisere musikken..? Du kan nå i alle fall høre på denne om du er i dårlig humør, garanterer deg at du må trekke litt på smilebåndene! … Om ikke har du dårlig humor. 

Julegavene mine!

 Nå skal jeg starte å pakke livet mitt ned i kofferten igjen. Er nemlig bare to timer til bussen min går, og bare 6 timer til jeg er hjemme igjen! Til tross for at jeg er sykelig, syykelig trøtt skal jeg nok klare å holde meg våken. Men om jeg sovner er jeg redd jeg ikke klarer å våkne igjen. True story.

Vel da har jeg fått sagt litt, og jeg er ikke hjemme før i 6-tiden, så blir ikke stort med blogging mellom det. Kanskje jeg får oppdattert før jeg drar til bussen! Men until then, tok bilder av alle julegavene mine i forgårs, men noe har vært galt på blogg.no så jeg fikk ikke lastet opp alle bildene før nå. Så her er da det jeg fikk i julegave! :) I alle fall det meste av det.

Toner, scrub, dusjsåpe, body scrub og dusjsåpe fra Oriflame.

WII, noen steg nærmere lappen ❤

Ahh, tror jeg skal ta en syyykt herlig ansiktsbehandling eller noe sånt. I need it!

Juletrepynt i en samleserie, utrolig fin! Nå kan jeg starte å samle til jeg flytter for meg selv  :) 

Så utrolig glad for at jeg fikk kortmappe!! Det var VIRKELIG noe jeg trengte, men aldri sa fra om.. Tror tante er synsk, haha.

Mamma har strikket meg sitteunderlag ❤

Litt cash + gavekort på 500 på en skobutikk! Wiii, nye skooo ❤