hadde satt mer pris på å møte Kongen

Googler “hvor bor kongen” – helt vanlig mandag, det da? Haha. Jeg har alltid vært veldig interessert i norsk historie og er veldig stolt av kongefamilien vår. Da jeg var i Oslo forrige helg ble jeg så sykt amazed hver gang vi kjørte forbi slottet, første gang jeg kan huske å ha vært så nært slottet – ellers har jeg bare sett det på avstand fra Karl Johan. Jeg hadde satt mer pris på å møte Kongen enn Kim K for eksempel, selv om jeg elsker Kardashians liksom. Men så sier en venninne at Kongen og Dronningen ikke bor i slottet??? At de har en annen eiendom de bor på “til vanlig”. Jeg bare hæ nei seff bor de på slottet. Så da ble det til at jeg måtte google det i dag, siden jeg kom på det og jeg har til vane å google slike merkelige spørsmål. Og jeg hadde rett! Så nå har jeg googlet rundt og sett på bilder fra innsiden av slottet, det er bare helt fantastisk. Må skaffe meg noen kongelige bøker tenker jeg, vil ta seg godt ut i den bokhyllen jeg en gang tenker å få meg!

Bildene er fra i går.

Jeg har nettopp vært på handletur og cafèbesøk med to venninner. Fikk med meg et lammeskinn hjem som jeg har lagt på gulvet ved siden av sengen. Nå som det har vært (og er) så siiiiinnsykt kaldt her oppe merker jeg at det er tortur å stå opp, med tanke på at gulvet er iskaldt. Også er det jo finere å ha lammeskinn enn en liten gulvmatte, synes jeg.

Nå skal jeg se videre på American Horror Story! Er faktisk 3 år siden jeg startet på den, men ga opp da jeg kom til sesong 5 som jeg synes er dritdårlig. Men jeg klarer ikke å hoppe til sesong 6 uten å ha sett ferdig 5, så da må jeg bare få sett den ferdig 🙁

positivt overrasket

- Inneholder annonselinker -

På søndag var jeg i Sverige sammen med Charlotte, April og Linn Ida. Jeg og Charlotte hadde snakket om å dra i forkant, men turen ble litt spontan da det ble bestemt når Charlotte ringte å vekte oss kl 0730 på søndagsmorgenen haha. Det var superkoselig og sykt gøy for meg som ikke er vandt med å bli møtt av et kjøpesenter når jeg drar på harrytur. Her oppe er det liksom en ICA butikk og thats it, og plutselig blir jeg møtt av et huuuuge kjøpesenter med massevis av søndagsåpne butikker??? Drømmesituasjonen min liksom.

Vi dro i alle fall innom en treningsbutikk hvor jeg fant sukkerfri karamell sirup, dressing og sursøt saus, ting jeg aldri har tenkt på kunne finnes i sukkerfri variant. Jeg er såklart alltid sykt skeptisk til sukkerfrie ting, fordi som regel er det jo ikke på langt nær like godt som med sukker – men vi får gi det en sjanse!

Så i går kveld lagde jeg meg (prøvde i alle fall, haha) amerikanske pannekaker og toppet med den sukkerfrie sirupen. Og den var faktisk ikke så aller verst! Til å være sukkerfri, altså. Minnet meg veldig om den piano-yoghurten av en eller annen grunn., sikkert fordi det er noe karamell-greier i den også. Den var hvertfall veldig søt og dempet søtsuget jeg hadde hatt i flere timer. Så det må jeg si, virkelig positivt overrasket over den der. Nå gleder jeg meg til å prøve dressingen og den sursøte sausen!

Karamell sirup uten sukker – HER
Eller se hele utvalget her

 

Facetimet med Mona i over en time, samtidig som jeg prøvde å lage den her maten OG prøvde å få den fin nok til å ta bilder haha. Hun var til god hjelp da – kom med input slik at bildene ble finere. Nå skal jeg ringe henne hver gang jeg skal lage mat eller ta matbilder, siden det er litt mer i hennes gate. (hun har mat-insta hvor hun poster sunn mat, @sunneremat) For jeg er faktisk ganske elendig på mat. Eller, jeg har ikke helt tålmodigheten til å lage mat alene. Disse pannekakene er egentlig ganske brune, jeg var bare smart å la de bruneste nederst og den ENE som ble bra, øverst 🙂

jeg har kjøpt min første..

En av drømmene mine, når det kommer til interiør, har lenge vært å få meg en bokhylle på stuen. Dessverre er ikke leiligheten min så alt for stor og jeg har nok ikke plass til det akkurat nå. Men jeg har uansett begynt å samle på litt bøker som jeg en dag kan få opp i en bokhylle! Disse bøkene har tilhørt bestefar, så de betyr litt ekstra for meg. Han var veldig glad i å lese bøker og det står lagret enda flere bøker etter han, som jeg håper å få hentet i sommer!


 

Plante og potte fra plantasjen
Duftelys fra lagerhaus

 

Men sett bort fra de bøkene etter bestefar har jeg ikke stort med bøker selv, har faktisk ikke kjøpt en eneste bok i mitt liv (sett bort fra Justin Bieber sin bok, haha) og da blir ikke akkurat bokhyllen jeg ønsker meg, så full som jeg håper. Så derfor kjøpte jeg i helgen MIN FØRSTE BOK! Haha jeg er faktisk sykt stolt, og det er ett av de bedre kjøpene jeg har gjort på lange tider. Sykt at jeg ble mer glad over bokkjøpet, enn all sminken jeg kjøpte meg.

Nå skal det sies at eneste grunnen til at denne ble med meg hjem akkurat nå, var fordi den kostet 20 (!!!!!) kr på en bokbutikk i Sverige og såklart fordi jeg har hørt mye bra om Jojo Moyes. Vanligvis ligger vel sånne bøker på 300kr, og det er ikke akkurat penger jeg prioriterer på bøker når jeg har trang pengebok etter Oslo haha. Så det var jo flaks!

Utsikten min akkurat nå! Jeg har en periode nå hvor jeg stort sett hver kveld legger meg i sengen rundt kl 20 og ser på tvserier. Egentlig veldig beroligende i tillegg til at jeg har kommet inn i en god rytme nå hvor jeg sovner senest kl 01, som regel før 23 også. Det er godt, det. Har blitt alt for sene kvelder nå som jeg går uten jobb, men endelig har jeg en døgnrytme som gjør at jeg står opp rundt 09-10 hver dag og faktisk får gjort noe. Eller bare blir liggende i sengen å se tvserie et par timer før jeg gidder å gjøre noe, haha.

Vimpler fra EBAY
Bilde fra desenio.no

 

17 år og jævlig blond

Er det noe jeg skulle ønske jeg kunne oppleve igjen, så er det VGS. Sånn for real. Det er nok de tre morsomste årene av livet mitt, og ja jeg savner FAKTISK leksene også, uansett hvor sykt det er å si og om jeg måtte gjort lekser igjen hadde det sikkert vært dritt. Er hvertfall veldig glad for at jeg har en god del bilder fra den tiden, så kan jeg smile og mimre litt tilbake om jeg føler for det! Du har kanskje fått med deg at jeg liker å mimre? Jeg ser altså tilbake på gamle bilder og videoer flere ganger i uken haha.. Helt sykt at det er 5 år siden jeg gikk ut av VGS i år.

Og jeg blir så glad av å se på disse bildene! Faktisk veldig koselige bilder, nesten som en familiefotografering haha. Disse er tatt i 2011, shit som tiden flyr! 2. året på VGS, 17 år og jææævlig blond. Og søt 🙂 Sett bort fra de morsomme brynene, da. Vi tok bildene i fotostudioet på skolen og jeg husker det var sykt gøy å bli fotografert “profesjonelt” haha.

Martine, meg, Emilie og April.

girlsnight med hayu

På onsdag var jeg som nevnt på jentekveld med Sophie, Charlotte og Fetisha – stelt i stand av HAYU! Min favoritt når det kommer til reality – noe jeg ser gaaaanske mye av, haha. De har altså alt man kan tenke seg av reality, men mine favoritter er (kanskje ikke overraskende) Kardashians og Real Housewives of Beverly Hills. Jeg har gratis HAYU siden jeg har TV2 Sumo – det får du nemlig med! Anbefaler alle som elsker reality å sjekke det ut. Dette er forresten ikke reklame, jeg bare elsker dem og ja. Synes de fortjener litt skryt!

Det er i alle fall den koseligste jentekvelden jeg har hatt på lenge. Real Housewives, dansing, fine venninner og gode, gamle sanger! Og ikke minst godteri, mat, cupcakes og (litt) alkohol. Oppskriften på en god kveld.

Eeeeeelsket disse ballongene og ble litt lei meg for at jeg ikke kunne ta de med meg hjem, haha. Tror ikke det hadde vært så populært å tatt med seg inn på flyet imorgen 🙁 Hadde forsåvidt kanskje ikke fått de med meg heller, haha.

Tusen takk for en helt fantastisk kveld, Soph ♥ ♥

Og tusen, tusen takk til HAYU som også hadde fikset goodiebags til oss alle!!! Herregud jeg ble helt målløs da jeg så alt de hadde stelt i stand. Matching pyjamas og tøfler, hudpleieprodukter, sminke og ja. Det var bare helt amazing.

freddan’ sin det

Før jeg kom til Oslo sa jeg til jentene at jeg ikke hadde lyst til å dra ut i helgen men bare slappe av, fordi jeg åpenbart har blitt gammel eller noe. Heldigvis var de enige i det! Så dette blir en skikkelig kosehelg, og i dag hadde vi en skikkelig koselig middag med et glass rødvin. I morgen skal vi ha spillekveld hos Charlotte og kjæresten, det gleder jeg meg til! Brettspill er seriøst det morsomste jeg vet om og sykt glad for å ha venner her som også liker det 😀

Nå skal vi kose oss med en film (jeg ville se tangerudbakken men tapte den kampen….) og godteri resten av kvelden. Deler bilder fra jentekvelden vi hadde på onsdag i morgen eeeller senere i kveld ♥

på reisefot

- Inneholder annonselink -

Hei fra Oslo! Jeg kom i går, men kunne ikke skrive om det på bloggen siden jeg skulle overraske Charlotte. Jeg dro rett fra flyplassen til hotell christiania theater hvor jeg, Sophie, Fetisha og Charlotte skulle ha girlsnight i regi av hayu, SÅ gøy! Og ikke minst sinnsykt gøy å overraske Charlotte og Fetisha med at jeg plutselig var der. Helt sykt at jeg har klart å holde det hemmelig i to uker. Bilder fra kvelden kommer i morgen ♥

Jakke fra ONLY

I dag startet jeg dagen med å spise frokost med Charlotte før hun måtte på jobb, så dro jeg på fridays med Sophie for å spise lunsj/middag. Og endelig har jeg fått sett leiligheten til Soph! Haha er så sykt hvor lenge hun har bodd her og først NÅ får jeg sett leiligheten liksom. Nesten litt flaut. Var i alle fall superkoselig med kvalitetstid og nå har jeg kommet til Linn Ida og April hvor jeg skal være til mandag.