Litt sen update

Har ikke giddet å blogge på noen dager, rett og slett pga skrivesperre og dårlig blogglyst. Dere er sinnsykt dårlige på å kommentere altså! Tror også det hadde hjulpet litt med nytt design og header, men det får vente til jeg har litt motivasjon til å starte på det prosjektet, det tar så sinnsykt lang tid..Øverste bildet er tatt med mobil, unnskyld..

Nå kom jeg nesten nettopp inn døra, har vært sammen med Martine i hele dag, og spist litt kake siden mammaen hennes hadde bursdag. Jeg feiret også litt for bodyguarden til Justin Bieber, Kenny, som også hadde bursdag i går! Vi tok i grunn sinnsykt mange bilder, jeg og Martine, men så klart har ikke jeg noen andre enn de over. Men det er egentlig like greit, var ikke så mange av bildene som var fine nok til å legges ut..

Etter vi hadde spist oss gode og mette på kake dro vi å møtte noen jenter, spilt spill og bare hadde det koselig. Så nå skal jeg finne senga, kjenner at øynene sakt men sikkert lukkes og jeg frykter at jeg kommer til å sovne av på sofaen.. God natt

Pri-o-ri-te-ring-er

I morgen har jeg naturfagsprøve – i første time.. Herregud sier jeg bare, skulle ha øvd i hele kveld, men som vanlig fant jeg en annen hobby. Prioriteringer…….. Har nemlig blitt sånn at jeg og April har bestemt oss for å lage salgsblogg! Har holdt på med designet på den siden halv 10! Er mildt sakt lei av strevet nå. Men nå er den da endelig ferdig, og skal tas i bruk så tidlig som i morgen, forhåpentligvis! Og hva den heter, får dere ikke vite før i morgen. Så slem er jeg faktisk 🙁


Ja. Et sånt bilde fordi jeg har kviser all over my face..

Nå skal jeg omsider lese de siste sidene i naturfagsboka, og be til gud om at denne prøven går bra. Den teller nemlig ekstremt mye på karakterarket! Synd det heller frister å legge seg. Guud at vi må ha prøven i første timen, er jo umenneskelig..

Er forresten kjempedeppa over at jeg glemte frisørshampooen, balsam og den nye ansiktsrensen min på flex på torsdag… FORDI DE HAR NEMLIG KASTET DET… En hel tube med ansiktsrens fra apoteket til nesten 200 kr……… Jaja, jeg skal i alle fall ikke stresse flere ganger når jeg er der. Ser jo at det kan bli veldig dyrt i lengden.

Pakke i posten!

For noen uker siden hadde blogg.no en konkurranse for bloggere der vi kunne melde oss til å teste den nye sommerduften til ESCADA, Taj Sunset. De 50 første som meldte seg på, vant. Så heldig som jeg er, var jeg en av de heldige som sendte inn kjappest! Hurra.


Nå etter å ha prøvd parfymen, er jeg bare helt forelska. Så utrolig god lukt! det skal være en blanding av mango og silkemyk kokkoskrem, og jeg får en følelse av syden, sommer, sol, strand, bading og varme når jeg lukter på den. Definitivt en sommerduft som det er verdt å investere pengene sine i! Da gjenstår det vel bare å plassere den i samlingen, rett ved siden av fjorårets sommerduft fra ESCADA ❤

tajutvalgt

Pengeforbruk problemer..

Er det noe jeg trenger hjelp med – så er det pengebruken. Skulle tro at når jeg går Service & Samferdsel, og lærer om både budsjett og regnskap, så skulle jeg i alle fall kunne holde omså bare litt kontroll på pengene mine. Men nei, tvert i mot. Vurderer å sette en grense på kortet mitt, for eksempel maks uttak og bruk av kortet i måneden på 1500 kr. Tror det skulle være nok! I tillegg får jeg jo spart ganske mye om jeg gjør det på den måten 😉 Anbefales til alle med pengeforbruk problemer!

Fikk i alle fall kjøpt meg en lys dongerijakke og en lys dongerishorts på Bik Bok i dag, ikke det mest nødvendige og det sto jo ikke om liv og død.. Men det var på salg, og hvem klarer vel å motstå salg? I alle fall ikke jeg. Klarte nå å legge bort noen andre unødvendigheter da, nemlig to ringer! Trengte dem ikke, og tror jeg skal vente litt til jeg drar til Danmark. Noen som har vært i Danmark forresten, og vet hvordan prisene er der?

Nå skal jeg se litt på Hotel Cæsar på TV2 Sumo, før jeg kanskje løper opp til flex en tur senere. Fikk forresten en pakke i posten i dag, skal vise dere senere hva som var inni!

Største skrivefeilen i bloggverden

Etter en alt for kort påskeferie sitter jeg atter en gang på skolebenken, har egentlig ett eller annet prosjekt men leser heller blogger og sitter på facebook. Har lest x antall blogger nå og irriterer meg grønn over folk som rett og slett ikke kan bøye verb. ER det noen av dere som KAN bøye å tilbringe?? ca 95% av bloggene jeg har lest skriver “jeg har tilbringt”, og vil kanskje påstå at dette er den største skrivefeilen i bloggverden. Til og med folk som hevder de selv irriterer seg over feilskriving i blogginnlegg, presterer altså å bøye tilbringe feil. Til alles informasjon, det bøyes på denne måten: har tilbrakt. Bare sånn at folk i fremtiden kanskje kan skrive det rett.

Jeg er ikke av den typen som irriterer meg veldig over små skrivefeil, eller feil stavelse. Men for guds skyld folkens, om dere skal påstå at dere ikke klarer å se skrivefeil, så sørg nå for at du skriver rett selv! Når dette er sakt, så er jeg sikker på at jeg har mange skrivefeil selv, men dette er en feil som irriterer meg veldig.

9 herlige sommerkjoler

De har sinnsykt mye sommerslig på Nelly for tiden, kjenner det klør litt i fingrene etter å bruke penger.. Men jeg klarer å holde meg! Skal tross alt til Danmark i juni, og da finner jeg vell kanskje en del klær om jeg er heldig.

Noen av mine sommerfavoritter. Falt spesielt for den nede til venstre, så utrolig søt og lett sommerkjole! De andre var også nydelige, jeg synes farger på sommeren er utrolig fint. Jeg klarer nesten ikke vente på sommeren og sommerferie, det skal bli så utrolig deilig ❤

Anbefaling: øyebrynspudder

Jeg har brukt øyebrynspudderet fra The Body Shop nå i nesten en måned, og er kjempefornøyd! Det er utrolig bra, holder lenge og ser veldig naturlig ut. I tillegg er det kjempelett å påføre! Jeg bruker den lyseste fargen siden jeg er så lys i håret.

Mener det koster 198,- for dette, og du har det i veldig lang tid. Mitt ser ikke brukt ut i det hele tatt! Anbefales på det sterkeste, er myyye bedre enn øyebrynsblyant 🙂

Da var sommeren her

Av en eller annen grunn har været en fantastisk innflytelse på meg, jeg er i kjempegodt humør og klarer ikke slutte å smile! Akkurat nå har jeg bare lyst til å pakke bort ullgenserene mine for å markere at sommeren er kommet ❤ Men kjenner jeg vår flaks i nord, så daler vell snøen like lett ned på 17.mai som en kald vinterdag i desember. Er ganske vanlig at sånt skjer her.August 2010

I tillegg er det litt i underkant av 2 måneder til sommerferie, og enda kortere tid om du trekker fra alle helgene! Jeg lengter etter jordbær, varme, bading, sol, is og sene sommerkvelder ❤ Hva lengter du etter?

Uinteressant

Utrolig fint vær i dag også! Prøvde å benytte sjansen til å sole meg litt, men fant for ut at den sure vinden ødela litt. Derfor satt jeg heller på en Harry Potter film! haha har blitt mye av Potter i påsken, men synes det er så koselig.

Jeg ser enda på filmen, og har i grunn ingen andre planer enn å slette håret og sminke meg. Utsetter det litt til tror jeg, ble så spennende på filmen nå.

Stalker

Jeg burde vell egentlig ha lagt meg nå siden jeg i grunn er kjempetrøtt, men sånn egentlig bryr jeg meg ikke. Kjeder meg noe sinnsykt og har brukt hele kvelden min på å stalke Justin, vennene hans, familien og “crewet” hans på twitter. I tillegg ser jeg på Harry Potter.

Thumbs up for innholdsrike dager! Hadde det vært opp til meg så hadde jeg nok…. Never mind, hadde nok sittet her uansett. I’m off to bed, gidder ikke sitte å vente på svar fra folk på twitter når jeg vet jeg aldri kommer til å få det 🙁 Hater livet mitt noen ganger.