påvirket av SKAM

Leser man ikke hele tiden om at man blir så påvirket av det ene og det andre, enten det er filmer, tv-serier eller kjendiser. Vel, jeg har egentlig aldri vært typen som har blitt påvirket av slike ting. Helt til SKAM… Og hva blir jeg påvirket av? Jo, at de spiser gulrøtter. GULRØTTER!! Så nå har jeg dilla på det og spiser 3-4 om dagen. Det var da også noe å bli påvirket til å gjøre.. Men er vel bedre at jeg starter med det i stedet for å bli påvirket til å røyke hasj som de også gjør i serien.

Ellers kom jeg hjem fra jobb for en times tid siden etter en kjapp tur på butikken for å handle. (kun gulrøtter.. og vannmelon) Jeg har slitt med hodepine både mandag, i går og i dag, så jeg tror jeg skal legge meg nedpå litt etter jeg har postet innlegget. 

Har forresten glemt å vise dere almanakken min som jeg fikk for noen uker siden! Den har jo tidligere vært min trofaste følgesvenn og endelig har jeg fått meg en ny. Jeg satt den til å vare fra mai 2017 – mai 2018, så det er enda en stund til jeg trenger å bestille på nytt. Det er så genialt å kunne gjøre det sånn, å velge måned selv! Den er fra personligalmanakk.com og finnes i flere størrelser. I år valgte jeg den minste, for at den skal være enklere å ta med. Men egentlig angrer jeg litt og skulle ønske jeg tok en størrelse større for å ha bedre plass. Får blir til neste år 🙂

Så til slutt vil jeg bare minne dere på rabattkoden jeg delte tidligere! Klikk deg inn HER og bruk koden TREND ved utsjekk for å få 30% på ALT fra NLY Trend ♥

rabattkode på nelly

GOOOOD ONSDAG! Eller lillelørdag som det også heter. Jeg har hatt nedtelling til helg siden mandag, for fredag drar jeg til Lofoten for konfirmasjonen til lillebror. Det blir gøy! Masse familie og masse god mat. Er det ikke egentlig bare det konfirmasjon går ut på? Snakke med familie og spise mat? Anyways, jeg stoppet egentlig bare innom kjapt for å dele den gode nyheten under her! Jeg er på jobb og har bare en kjapp pause for å poste dette. Så skal jeg heller blogge mer i kveld.

Jeg vil nemlig tipse dere om at jeg har fått tilsendt en rabattkode som gir hele 30% på NLY Trend! Mitt desidert favoritt-merke på hele nelly. Det er billig fra før av – nå blir det jo praktisk talt gratis.

Denne genseren finner du HER ♥ Den er fra NLY Trend.

Tilbudet startet i går kl 10.00 og varer til 02.06 kl 10.00 – altså fredag. Så her gjelder det å sikre seg sine favoritter ♥ Klikk deg inn HER og bruk koden TREND ved utsjekk. Under her kan dere se et utdrag av mine favoritter fra merket. Noen har jeg også klikket meg hjem allerede! Happy shopping ♥

1. Jakke HER / Kjole HER      |      2. Joggedress HER      |      3. Topp HER / Skjørt HER
4. Kjole HER      |      5. Bukse HER      |      6. Topp HER / Bukse HER

1. Topp HER / Shorts HER      |      2. Genser HER / Bukse HER      |      3. Topp HER / Bukse HER
4. Genser HER      |      5. Bukse HER      |      6. Genser HER

konfirmasjons-bildedryss

Som nevnt tidligere feiret vi konfirmasjonen til søskenbarnet mitt i går. Jeg var utnevnt til fotograf og tok ikke mindre enn 380 bilder – som riktignok er blitt betraktelig uttynnet etter jeg kom hjem, da det ikke var alle som var brukbare. Jeg ble uansett veldig fornøyd med bildene, siden vi var heldige med været ble også lyset perfekt. Selv om det var litt vind til å begynne med var det i alle fall sol!

Konfirmanten ♥

Slitsomt med fotografering, si.

Fine Martine ♥ Håper dagen levde opp til alle dine forventninger og at du storkoste deg. Det gjorde i alle fall jeg! Stoooooor klem fra dadda ♥

Lite bildedryss fra dagen! Siden jeg ikke har spurt gjestene om tillatelse til å poste bilder av dem, blir det heller bilder av dekorasjonene, mat og konfirmanten. Og denne hunden da – herreguuud så fin! Nydelig liten sak.

det har jo sine bakdeler

God helg! Jeg tok egentlig helg på onsdag, og har vært hos tante og onkel siden da siden mamma er her frem til i morgen. I går feiret vi konfirmasjonen til søskenbarnet mitt, masse god mat er fordøyd og det var generelt en veldig trivelig dag.

Ellers kan jeg fortelle at jeg har begynt på isotretinoin igjen, antibiotika mot uren hud, siden jeg helt plutselig er blitt plaget igjen. Noen husker kanskje at jeg gikk på den fra januar til mai i fjor? Jeg ble mye bedre da, og har ikke hatt en eneste kvise før nå rundt jul. Derfor tar jeg en runde til, bare med mindre dosering denne gangen. Men det har jo sine bakdeler og bivirkninger som alle andre medisiner. Jeg har fått heftig utbrudd nå (vises ikke på bildene fordi jeg har redigert det bort hehe) som man får med en gang man starter på kuren. Så tar det noen uker, og det er borte. I tillegg har jeg supertørre lepper, noe som egentlig er mer irriterende enn kvisene. Men det går bort og er ikke for alltid. Og heldigvis er det ikke vinter, for det er enda verre når det er kaldt ute.

Så vil jeg bare komme med en liten PS! Nelly har nå opptil 20% på alt ved bruk av koden “SUNNY”, klikk deg inn HER for å fornye sommergarderoben <3

gleder meg til de kommer

Jeg skulle akkurat til å skrive god morgen – før jeg innså at det kanskje ikke er morgen lengre, hehe. Jeg har vært våken i 4-5 timer allerede, men ikke gjort stort annet enn å lufte hunden to ganger, spise frokost (vafler, hehe) og sett på modern family. Jeg skal snart sminke meg og dra en tur til byen for å vaske bilen, så skal jeg gå meg en laang tur med Frida! Det er SÅ SINNSYKT nydelig vær! Det er på dager som disse at jeg skulle ønske jeg hadde sykkel, men det har jeg ikke fått kjøpt meg enda. Men det kommer!

Bildet er gammelt, ingen vil se mitt sminkefrie ansikt akkurat nå ♥

Så ville jeg bare tipse dere om at nelly nå har rabatt på masse basic-favoritter! Jeg har selv klikket hjem noen av disse plaggene og gleder meg til de kommer. Har funnet ut at jeg egentlig har manko på gensre – så da var det bare å slå til nå. Klikk på plaggene for å komme til dem ♥ Prisene på bildene er før rabatt.

casa del Kilbotn

Dette innlegget kom litt senere enn jeg egentlig hadde planlagt, men her har jeg prioritert kveldsmat og modern family fremfor å blogge. Da blir det som det blir.. Jeg dro innover til tante og onkel i 8-tiden og har egentlig bare gått tur med Frida, spist kveldsmat med søskenbarnet mitt som nå sover og er snart på tur i seng selv. Kjenner jeg meg selv rett blir jeg å sove ganske ukomfortabelt i natt siden Frida mest sannsynlig blir å sove sammen med meg. Jeg er en sucker for de øynene hennes når hun sitter og stirrer på meg. Klarer ikke å si nei når øynene hennes lyser av skuffelse, haha.

Og for dere som måtte lure – det er altså Frida på bildene under. Og ja, hun er en hund.

Vaffler og kakao til kvelds er aldri feil! Jeg fikk akutt lyst på vaffler, som jeg egentlig har hatt lyst på i flere uker. Nå skal jeg se videre på modern family og forhåpentligvis snart ta kveld. Goooood natt ♥

torsdag 11.05.17

Denne lykkelige sjelen har endelig fått det hun har ventet på i godt over to uker. Nemlig min splitter nye VASKEMASKIN! Som jeg også tidligere skrev ble jeg glad av å kjøpe den, så voksenpoeng til meg. På to dager har jeg vasket hele 5 maskiner med klær – jepp, har samlet seg opp litt mens jeg ventet på å få den 🙂 Haha dette bildet er så lol at jeg bare må poste det. Her er meg. Sammen med min nye vaskemaskin 🙂 Just chillin’ and posing like fotballfrue would do. Bare at hun muligens ville gjort det mer elegant, og i hennes tilfelle ville vaskemaskinen vært #spons. Og hun ville ikke brukt mellomgangen (som dere ser bak meg) som bod, i motsetning til meg.

Så da vet dere det, i alle fall. Jeg har turnusfri fra jobb i dag og i morgen, så i dag har jeg sovet helt til klokken 11. Senere skal jeg ut til tante og onkel for å passe hund, hus og søskenbarn for helgen! Jeg har jobb på lørdag da, så blir ikke riktig så langhelg som jeg skulle ønske. Men jeg skal i alle fall nyte disse to dagene og slappe av, og kanskje faktisk starte denne torsdagen snart. Men jeg har startet på sesong 1 igjen av Modern Family og det frister mer enn å ta fatt på dagen, haha.