The morning after the night

Dagen derpå er alltid lik. Er i grunn sjelden jeg har lyst på mat da, men i dag var jeg overraskende kvikk! Fikk til og med frokost på sengen av mammaen til Charlotte, så jeg er fornøyd siden Charlotte ikke fikk noe – og måtte fikse mat selv :) Tror det var litt surt. Våknet også med ett stort skrubbsår på høyrekneet og sår på lilletåa mi, noe som kanskje forteller litt om natten min. Nå skal vi i alle fall kose oss med burger, potetgull, brus, dip og kanskje ett glass vin..?

ååååh, er så sykt vondt!! Sånn går det når jeg absolutt skal snuble ut døra, og rett på grusen, hater når det skjer..

Også noen bilder fra i går: 

Now go, stop, drop, pause

Nå kom nettopp Sophi inn døra ferdigfikset – noe som vil si at både jeg og Charlotte burde få opp farta litt. Hun sitter enda med håndduken på hodet og fjeset usminket, lurer virkelig på om vi kommer til å klare å være ferdige til klokken 9.. Legger ut bilder når vi er ferdigfikset! :) 

Sykehusdietten

Jeg vet ikke hvor mange av dere som har hørt om sykehusdietten? Det er i alle fall en diett hvor du skal gå ned 4,5- 7,7 kgen uke. Det sies at jo mer du spiser av suppen, jo mer går du ned i vekt. Jeg har i lengre tid tenkt å starte på den bare for å prøve det, siden jeg tenker at jeg har ingenting å tape på det – i værste fall går jeg jo ikke ned noe. Men må nok vente til jeg har fått ferie fra jobb siden dietten går over en uke, i tillegg til at jeg får mer tid til å trene da!

Så, er det noen av dere som har gått på dietten? Funker den? Jeg tror at jeg har mer troen på sykehusdietten – i forhold til barnematdietten, så får se om jeg klarer å holde ut en hel uke på bare suppe og grønnsaker :)

Alt av informasjon har jeg hentet her

The Chamber of Secrets

Nå sitter jeg pal forran TVen for å få med meg Harry Potter og mysteriekammeret som går på FEM. Sitter også barnevakt nå for en liten søt gutt, og siden han sover er det ikke stort mye å gjøre. Etter at Potter er ferdig skal jeg gå løs på en ny film, noen tips? Håper på å få besøk snart da, så jeg slipper å sitte her alene. Ida kom hjem fra Sverige i dag, så hun og kjæresten skulle komme ned en tur :) Gleder meg til å se henne igjen ♥ 

Sitter forresten å skriver ett innlegg om en diett jeg vurderer å prøve, poster innlegget senere i natt :)

Hey hey, it’s a sunny day

Åh, herlige sol! Så trist at jeg klarte å sove bort nesten all tiden jeg kunne brukt på å sole meg i dag.. Var hos frisøren klokken 09.00, og var hjemme igjen 10.30, da gikk jeg å la meg med en gang og sto opp nå for bare en time siden og gjett hva jeg ser? En skyfri himmel og den herlige sola vi i flere dager har savnet ♥ Skulle så inderlig ønske at jeg ikke hadde jobb i dag og kunne brukt hele dagen på verandaen, men slik blir det nå ikke.. Får håpe at solen enda skinner klokken 20 når jeg er ferdig på jobb!

Before I go to bed..

Sånn egentlig burde jeg ha lagt meg nå siden jeg har frisørtime klokken 09.00 i morgen tidlig, ulogisk av meg å takke ja til en time så tidlig, men jeg tenkte meg ikke godt nok om.. Får i alle fall 5 timer med søvn om jeg er heldig! For før jeg skal legge meg må jeg nesten se en ny episode av Pretty Little Liars som har blitt en type smash for meg, altså “det skal godt gjøres å spise bare en”, bare i mitt tilfelle “det skal godt gjøres å se bare en”.. Herregud jeg er dårlig med sammenligninger..


Fakkeltoget på mandag

Jeg glemte helt å oppdattere etter at jeg hadde vært i fakkeltoget i byen på mandag, ups… Glemte det rett og slett av i alt kaoset. Var uansett utrolig flott å se at så mange møtte opp, hørte på talene og deltok i toget! Det var rundt om 5000 som deltok, og det var helt sykt å se så mange folk samlet på ett sted samtidig med tanke på at jeg bor i en ganske liten by. Det er godt å se så mange som bryr seg Deltok du på fakkeltog i din by? Bilder fra toget under, tatt fra Sophi.

Skulle også oppdattere med bilder fra lørdagen, men en viss som skulle sende meg bildene gjorde ikke det.. Jaja, får ha det også til gode!

Starter dagen

Nå har jeg fått mine 10 timer med søvn, og jeg er endelig klar for å starte dagen! Men først – ett par episoder med Pretty Little Liars, fant ut at sesong 2 hadde kommet ut, noe som betyr at jeg endelig har noe å se på :) Senere skal jeg mest sannsynelig være sammen med Martine, så skal vi kose oss med god mat og film ♥ Men nå må jeg nesten kjappe meg litt om jeg skal klare å være ferdig med alt før jobb.

Lykkens dag

Endelig har jeg fått bestilt meg Never Say Never på DVD, ååh det skal bli så sykt herlig å få den hjem ♥ Dette er nok de mest fornuftige 159kr jeg har brukt i hele mitt liv, not kidding. Nå er det bare å vente til den dumper i postkassa mi om noen dager, da blir det nok filmkveld noen uker i strekk, tenker jeg. Har du bestilt Never Say Never? Eller er jeg den eneste som er så betatt av han..?